En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Alle onlinebutikker

Over 280 onlinebutikker struktureret fra A til Å

Onlineshopping har aldrig været mere populært. Faktisk ligger Danmark på en tredje plads over nationer, der handler mest på nettet. Det er kun Storbritannien og Japan, der overgår Danmark i onlinehandel. I 2015 brugte danskerne over 50 milliarder på onlinehandel og tallet bliver ved med at stige. Det er faktisk hele 3,4 millioner danskere per år, der handler på nettet, hvilket er et stort tal i forhold til Danmarks areal og indbyggertal. Dette tal har været stigende siden 2010 og bliver ved med at stige. Hos Rabathelten har vi aktuelle tilbud og rabatkoder til over 280 danske og udenlandske onlinebutikker. Dertil tilføjer løbende nye webbutikker, der også er værd at undersøge. Iblandt vores udbud af netbutikker findes der både store og velkendte virksomheder som fx H&M og Domino's, men også mindre producenter og tjenesteudbydere.

Vores alfabetiske liste over alle onlinebutikker hos Rabathelten hjælper med at give et mere struktureret overblik over alle de eksisterende butikker og gør det dermed lettere og hurtigere at finde netop den netbutik man er på udkig efter. Hvis ens favoritbutik begynder med bogstavet ”D” kan man først klikke på hovedkategorien ”Onlinebutikker” og derefter klikke på ”D” og finde den pågældende onlinebutik og påbegyndte sin handel. Iblandt vores udvalg af onlinebutikker kan man finde mode, elektronik, skønhedsprodukter, underholdning, rejser og hoteller, boligartikler, bøger, sportsartikler m.fl. Dermed kan man både få rabat på sine rejser hos eksempelvis TUI og Tripsta, og hotelbooking hos for eksempel Hotels.com eller Hotelopia, men også spare penge på nyt tøj til garderoben hos eksempelvis Vero Moda eller Boozt, købe ny makeup til badeværelset hos Lookfantatisc eller ny computer til børnene hos Lenovo eller Wupti etc.

Nyttig information om forhandlerne

Onlinebutikkerne har forskellige specialiteter og sortimenter, men også forskellige regler i forhold til betaling, returnering og forsendelse. Derfor har vi forsøgt at gøre det enklere for vores brugere at få adgang til de vigtigste informationer direkte på selve shopsiden. Hver gang man finder en onlinebutik på Rabathelten og klikker sig ind på denne, vil man kunne læse nyttige informationer om butikkens historie, udbud, betalings- og returneringsregler og lignende. Desuden kan man altid finde en kort beskrivelse og et screenshot af, hvordan en rabatkode kan indløses hos den pågældende netbutik.

Find yderligere hjælp under vores kategorier

Hvis man ikke kan finde den onlineshop man gerne vil handle hos, er det altid en god ide at gå ind under ”Kategorier” for at finde en mere detaljeret og tematisk beskrivelse af diverse onlinebutikker og hvad de tilbyder. Der kan man finde alle vores tilgængelige webbutikker fordelt i hver sin hovedkategori. Kategorien er altid relevant i forhold til de butikker, der tilhører den. Derfor er det enkelt at finde en onlinebutik i sin tilhørende kategori. Sidst men ikke mindst kan man altid bruge vores søgefelt til at finde en netbutik man leder efter. Der hjælper systemet automatisk, hvis man skriver de første to bogstaver af shoppens navn som for eksempel ”Za”, når man leder efter Zalando, da forslaget vil komme frem automatisk.