Bodystore rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 200 kr hos Bodystore
Vis tilbud
Allerede anvendt 4009 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Bodystore
Vis tilbud
Allerede anvendt 169 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Bodystore Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Bodystore. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Bodystore rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Kosttilskud til effektiv træning

Bodystore sælger et bredt udvalg af produkter, der understøtter kunderne i deres træning. Onlinebutikken har både kosttilskud, madvarer og helseprodukter og træningsudstyr, træningstilbehør og træningsredskaber. Varesortimentet er inddelt i adskillige underkategorier, som gør det nemt at tilgå produkterne. Hovedmenuen har blandt andet faneblade som Top-50, Kosttilskud til kvinder, Målsætninger og Big Buy. I den sidstnævnte kategori kan kunderne købe Star Nutrition produkter i store mængder. På den måde kan man spare ekstra penge på sit kosttilskud. Onlinebutikken sælger desuden produkter af de fleste mærker inden for træning, herunder Vitargo, Isostar og FitMiss. Hjemmesiden har en søgefunktion øverst på siden. Man skriver bare, hvad man leder efter og resultatet bliver vist længere nede på siden. Udover at være en onlinebutik, yder Bodystore også en ekstra service for sine kunder. Hos Bodystore findes information om kost og helse generelt og om anvendelsen af protein mere specifikt. Der er mulighed for at oprette en kundekonto for hurtigere bestilling. Bodystore støtter et håndplukket udvalg af atleter og uddeler hvert år en pris for årets mest innovative produkter.

Team Bodystore støtter talentfulde idrætsmænd og -kvinder

Bodystore – en nordisk onlinebutik

Bodystore blev grundlagt i 1996 som en del af svenske Gymgrossisten. Med et formål om at blive Nordens førende internethandel inden for kosttilskud har medarbejderne sidenhen arbejdet hårdt på at videreudvikle virksomheden. Gymgrossisten startede ud med en fysisk butik for i 1998 at åbne op for internetbestillinger. Virksomheden har stadig to fysiske butikker i Malmö. Hovedkontoret ligger dog i Stockholm. Bodystore er en del af Qliro Group, som er en af Nordens førende e-handelskoncerner. Koncernen blev grundlagt i 1999. Forskellige onlinebutikker er samlet under koncernens tag og tilsammen dækker de over et bredt varesortiment inden for mode, livsstil, træning, helse, elektronik og meget andet. Andre medlemmer af koncernen er CDON, NLYman, Lekmer og Nelly. Bodystore opererer aktuelt (juni 2015) i 5 europæiske lande med en individuel onlinebutik samt en onlinebutik, der dækker resten af Europa. Virksomheden er flere gange blevet omtalt som Sveriges mest fremgangsrige virksomhed.

Team Bodystore – Sponsorering af dedikerede atleter

Bodystore lever op til sit slogan ved at støtte talentfulde atleter. På hjemmesiden kan man læse mere om, hvem der får støtte fra Bodystore. Alle idrætsmænd og –kvinder har et portræt liggende på siden. Man kan læse om deres bedste placeringer, yndlingsøvelser, yndlingskosttilskud og hvad de konkurrerer i. Bodystore støtter i 2015 syv atleter, hvoraf den yngste er på 23 år og den ældste idrætskvinde er på 35 år. Udover at støtte individuelle atleter, er Bodystore stolt over at sponsorere to træningshold, der brænder for træning. Medlemmerne i de to hold træner op til nationale konkurrencer og konkurrencer i udlandet samtidig med at vægte gruppens sammenhold højt.

Bodystore har alt til træning og motion

Produktudvalget er stort hos Bodystore. Selv om man ved præcis, hvad man vil købe, forekommer det tit at man bliver sidetrækket af de mange produkter, som onlinebutikken sælger. Hvis man ser på nogle af de overordnede kategorier, for man en god fornemmelse af onlinebutikkens varesortiment:

 • Aminosyrer
 • Helsekost
 • Kreatin
 • Måltidserstatning
 • Estitution
 • Riskager og kiks
 • Vegansk protein
 • Tørret frugt og nødder
 • Knæ- og håndledswraps
 • Styrketræning
 • Yoga og Pilates
 • Konkurrencetilbehør
 • Vandflasker
 • Hårpleje
 • Allergier og hudproblemer
 • Urteekstrakt
 • Film og bøger

For hvert produkt kan man i øvrigt finde detaljerede informationer på hjemmesiden. Kunder, der forfølger et bestemt mål, kan også shoppe efter det. For både mænd og kvinder findes følgende fem kategorier:

 • Føl dig veltilpas
 • Gå ned i vægt
 • Gå op i vægt
 • Opbygning af muskler
 • Præstation

Under hver enkelt mål finder man en velskrevet vejledning til, hvordan man kan opnå sine mål. Alle træningsmål opfyldes bedst med en kombination af en individuelt tilrettelagt træningsplan, de rigtige spisevaner og en understøttende kosttilskud. Bodystore er forhandler for et hav af varemærker. Et par eksempler er:

 • Star Nutrition
 • SmartSupps
 • Björn Borg
 • 2XU
 • CrossBell
 • MuscleTech
 • Optimum Nutrition
 • Soma Nordic
 • Nike Women
 • Urtekram

Alle varemærker kan tilgås direkte via hovedmenuen. Hver mærke er beskrevet med en kort tekst. Der findes information om mærkets oprindelse og mest populære produkter.

Kosttilskud fra Bodystore

Ekstra nedsatte varer i outlettet

Bodystore har en sektion, der hedder outlet. I denne kategori findes altid varer, der er ekstra nedsat i prisen. Det kan være alle produkter, der sælges i onlinebutikken. Det er muligt at spare helt op til 70% af originalprisen, når man køber varer i outlettet. Her findes et skiftende varesortiment med alt fra T-shirts og drikkedunk til proteinbarer og kreatinkapsler.

Bodystore Awards – Årlig pris for innovative produkter

En gang om året uddeler Bodystore en pris til de mest populære og innovative produkter inden for forskellige kategorier. Hver gang, der bliver købt noget i onlinebutikken, tælles det som stemme for det pågældende produkt. Derudover bliver anmeldelser fra kunder talt med i vurderingen. Bodystore Awards uddeles blandt andet til:

 • Årets varemærke
 • Årets tøjmærke
 • Årets kreatinprodukt
 • Årets newcomer
 • Årets protein

Vinderne såvel som anden- og tredjepladsen bliver offentliggjort på onlinebutikkens hjemmeside.

Gavekort fra Bodystore

Der er efterhånden mange, der bruger kosttilskud til deres træning. Hvis man har en ven, der træner meget, kunne det være at vedkommende vil blive glad for et gavekort fra Bodystore. Man bestemmer selv, hvilket beløb det skal være på. Gavekort kan fås med alt mellem 100 kr og 5.000 kr. Gavekortet sendes per mail og kan ikke købes som papirversion. Man skal selv printe det. Gavekortet bliver udstillet som en individuel rabatkode, som man videregiver til modtageren. Rabatkoden kan kun anvendes af den pågældende person og for én bestilling. Koden kan heller ikke kombineres med andre rabatkoder eller gavekortskoder. Det er ikke muligt at gemme et eventuelt restbeløb til næste gang.

Følg Bodystores aktiviteter på nettet

Træning kan være en meget individuel form for idræt, hvorfor det er vigtigt at holde kontakt med andre og diskutere sine træningsmål. Nogle bliver også motiveret af at træne sammen med andre. Det kan have en positiv effekt på ens præstation at blive inspireret af andre. Bodystore har profiler på Facebook og Instagram, hvor de har over 30.000 følgere. Udover de sociale medier kan man tilmelde sig onlinebutikkens nyhedsbrev og modtage nye trends og gode tilbud.

Bodystore besvarer henvendelser på Facebook

Betaling af varer fra Bodystore

Bodystore er en e-mærket onlinebutik. Kunderne kan trygt handle hos Bodystore. Der er forskellige betalingsmuligheder. Det nemmeste er at betale med kreditkort som VISA eller Mastercard. Desuden kan man vælge delbetaling hos Bodystore. Onlinebutikken har oprettet et samarbejde med Collector Credit AB. For at kunne benytte denne betalingsmetode skal man oprette en konto hos Collector Credit. Man betaler et oprettelsesgebyr alt efter hvilken afbetaling man vælger.

Leveringsbetingelser

Der er fri fragt på alle bestillinger over 500 kr fra Bodystore. Hvis man køber for mindre en 500 kr, betaler man et vist beløb for leveringen. Alle pakker sendes af sted så snart onlinebutikken har modtaget kundens betaling. Kunden modtager en ordrebekræftelse per mail. Varer fra Bodystore sendes med PostDanmark. Hvis varen er på lager, er den normale leveringstid på 1–4 hverdage. Bodystore sender ikke til Færøerne og Grønland.

Skal din bestilling retur?

Bodystore betaler alle omkostninger for returpakker. Kunden har mulighed for at fortryde sit køb inden for 14 dage. Varerne skal være ubeskadiget, hvis de skal tilbage til Bodystore.

Kontakt til Bodystore

Der er mange informationer at finde på www.bodystore.com. På hjemmesiden findes for eksempel svar på spørgsmål omkring betalingen, forsendelsen, fortrydelsesret og ikke mindst detaljeret information om alle produkter. Skulle man alligevel have et spørgsmål, så kan man henvende sig til kundeservice. Hvis du har spørgsmål vedrørende din reklamation, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice kan kontaktes på telefon ved at ringe til 70 26 26 62 mellem kl. 8 og 17 mandag til torsdag og til kl. 16 om fredagen. Telefonerne er lukket mellem kl. 12 og 13. På hjemmesiden findes også et kontaktformular, som man kan benytte sig af. Derudover kan kunder skrive en mail til info@bodystore.dk. Alle henvendelser til Bodystores kundeservice bliver besvaret inden for 48 timer i hverdage.

Sådan indløser du en rabatkode hos Bodystore

 1. Aktuelle rabatkoder til Bodystore findes her på siden. Start med at se, hvad vi har og husk altid at læse betingelserne for hver enkel rabatkode.
 2. Vælg en passende rabatkode og klik på den. Rabatkoden vises på skærmen. Den består af en kombination af tal og bogstaver. Kopier rabatkoden. Den skal bruges, når du kommer til afslutningen af dit køb hos Bodystore. Du bliver automatisk videresendt til onlinebutikken.
 3. Vælg dine varer fra onlinebutikken. Der er et stort udvalg hos Bodystore. Tag dig god tid at læse produktbeskrivelserne igennem, så du finder de helt rigtige produkter til din træning. Læg varerne i indkøbskurven. De flyver op i højere hjørne.
 4. Klik på ”til kassen”, når du er færdig med at handle. Du kan se en oversigt over din ordre. Juster antallet af dine varer. Du kan også se leveringstiden.
 5. I feltet under indkøbskurven er der et felt, hvor du skal indsætte din rabatkode. Klik på opdater. Din rabat bliver trukket.
 6. Fortsæt med at angive din adresse og din leveringsmetode. Afslut dit køb med at indtaste dine betalingsoplysninger.
 7. Tillykke med din bestilling hos Bodystore! Du har lige givet din træning et ekstra skub og samtidig sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten. Vi ønsker dig en god træning!

Spar penge på dit kosttilskud med en af vores rabatkoder

Anmeldelser af Bodystore

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere