Euroflorist rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
50 kr
50 kr rabat på hele sortimentet ved køb over 400 kr hos Euroflorist
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 33 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Euroflorist
Vis tilbud
Allerede anvendt 93 gange
Vilkår og betingelser
Smukke blomster til enhver lejlighed hos Euroflorist
Vis tilbud
Allerede anvendt 42 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Euroflorist Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Euroflorist. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Euroflorist rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Send blomster med Euroflorist

På Euroflorist.dk kan man bestille blomster til mors dag, fødselsdag eller bare fordi man gerne vil overraske én man holder af med en blomsterbuket. Udover blomster kan man hos Euroflorist bestille vin, chokolade eller bamser som tillægsgaver til blomsterbuketten. Priserne varierer med bukettens størrelse, hvorfor Euroflorist er en blomsterbutik for alle. De billigste blomster kan købes til under 150 kr. Euroflorist samarbejder med over 250 florister fordelt over hele landet. Det er altid den florist, som ligger tættest på modtageren der binder og leverer buketten. På den måde kan Euroflorist garantere sine kunder så korte leveringstider som muligt. Hvis man bestiller før kl. 12.00 i hverdage, garanterer Euroflorist levering samme dag. Webshoppen er e-mærket, hvilket betyder at e-handelsfonden har godkendt Euroflorist som sikker onlinebutik.

Blomster fra Euroflorist

Euroflorist – Blomster siden 1982

Euroflorist er oprindeligt et svensk firma, som har solgt blomster siden starten af 1980erne.  Grundlæggeren for Euroflorist var Peter Jungbeck, som i sin tid stiftede Svensk Blomsterförmedling sammen med sin gode ven Lars Hedberg. Med hovedsæde i Malmø udviklede de to iværksættere deres virksomhed til en blomstrende forretning. Snart havde de gode kontakter til florister i forskellige europæiske lande og kunne dermed udvide aktiviteterne ud over Sveriges grænser. Virksomheden har siden 1982 leveret over 40 millioner blomsterbuketter til kunder i hele Europa. I samarbejde med lokale florister sender Euroflorist blomster til adresser i blandt andet Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Polen, Irland, Frankrig, Storbritannien og Østrig. I Danmark etablerer Euroflorist sig i 1993, lidt over 10 år efter virksomhedens grundlæggelse i Sverige. Euroflorist sælger de fleste blomsterbuketter til mors dag, jul og også til valentinsdag i nyere tid.

Sig det med blomster

Man kan udtrykke stort set alt med blomster. Man kan vise glæde, kærlighed eller sorg. Selv om man selv måske ikke ved, hvilken blomst der passer bedst til en rund fødselsdag, et bryllup eller en begravelse, så kan floristen hjælpe med det. Euroflorist har gjort det nemt for kunden. I hovedmenuen findes en kategori ”Anledning”. Her kan man få inspiration til de rigtige blomster. Blandt andet sælger Euroflorist blomsterbuketter til disse anledninger:

 • Konfirmation
 • Mors dag
 • Bryllupsdag
 • Nyfødt
 • Undskyld
 • Kondolence
 • Tillykke
 • God bedring
 • Begravelse
 • Fødselsdag

Alt efter sæson og årstid har Euroflorist så fokus på nogle udvalgte anledninger og højtider. I majmåned er der for eksempel fokus på blomster til mors dag. Blomster til fødselsdag er populære året rundt. Hos Euroflorist kan man også købe blomster i potte og andre gaver, som passer til blomsterbuketten. Et udvalg finde her:

 • Lilla hortensia i potte
 • Gul plantemiks
 • Stedmorblomster i potte
 • 2 flasker hvidvin
 • 1 flaske Whisky
 • Orkidéer i potte
 • Fredslilje i potte
 • 1 bamse
 • 1 flaske rosévin og chokolade
 • Hedera i krukke

Alle blomster, blomsterbuketter og gaver fra Euroflorist skal blot bestilles i webshoppen og så tager floristen sig af resten. Hvis man alligevel gerne vil vide lidt mere om blomster, så kan man læse i Euroflorist blomsterguide. Her findes for eksempel information om forskellige slags blomster, en liste over alle bryllupsdage eller hvad blomster betyder for andre mennesker.

Et udvalg af blomsterbuketter

Følg Euroflorist på de sociale medier

Hvis man ikke får tilsendt en blomsterbuket hver dag, kan det alligevel virke opmuntrende at se billeder af blomster hver dag. Det kan man, hvis man følger Euroflorist på en af de sociale medier. Blomsterbutikken er især aktiv på Facebook og Instagram, men har også profiler på Google+, Flickr og Twitter. Undtagen Twitter indeholder alle kanaler masser af billeder af blomster til enhver årstid. Når man synes godt om Euroflorist på Facebook, får man i øvrigt en rabatkode der giver 10% rabat på den første bestilling. Det kan jo også være en grund til at følge dem. På Instagram kan man bruge #euroflorist_danmark til billeder af blomsterbuketter fra Euroflorist.

Euroflorist på Instagram

Klassiske betalingsløsninger

En blomsterbestilling fra Euroflorist kan man betale med betalingskort eller via PayPal. Onlinebutikken accepterer blandt andet følgende betalingskort:

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard
 • Dankort

Som firmakunde kan også betale med faktura. Alle betalinger foregår via en sikker forbindelse. Kundens data krypteres og gemmes ikke hos Euroflorist. Hvis man er i tvivl om noget angående betalingen, kan man altid tage kontakt til Euroflorists kundeservice.

Euroflorist garanterer levering samme dag

Det eneste man skal gøre for at sikre sig, at ens blomsterbestilling kommer frem samme dag er at aflægge ordren inden kl. 12:00 i hverdage og inden kl. 10:00 om lørdagen. Euroflorist kan ikke garantere levering samme dag om søndagen. Garantien forfalder ved ekstreme vejrforhold, som gør det umuligt for blomsterbuden at nå frem til kunden til tide. Leveringen af blomster og blomsterbuketter sker ved hjælp af de lokale florister som Euroflorist har en aftale med. Gaver som ikke er blomster sendes med Post Danmark. Hvis man kun køber en gave, er denne levering undtaget fra Euroflorists leveringsgaranti.

Floristen binder blomsterbuketten

Ordren kan fortrydes inden den er påbegyndt

Selvfølgelig kan man ikke returnere en blomsterbuket, når den først er modtaget. Det samme gælder chokolade og vin, da de anses som fødevarer eller drikkevarer. Euroflorist giver kunden dog mulighed for at fortryde en bestilling, hvis den ikke allerede er sat i gang. Det vil sige, at Euroflorist skal have besked om at kunden ønsker at fortryde sin blomsterbestilling senest kl. 8:00 på leveringsdatoen. Ved ordrer over 1000 kr skal blomsterne afbestilles senest kl. 8:00 to hverdage før leveringsdagen.

Brug for hjælp med en blomsterbestilling?

Ved særlige anledninger som for eksempel en begravelse, kan det være en god ide at ringe til Euroflorist inden man bestiller for at sikre sig en rettidig levering af blomsterne. Euroflorists telefonnummer er +45 47 10 05 50. Telefonerne er åbne fra kl. 9 til 17 i hverdage og til kl. 12 om lørdagen. Desuden har kunder mulighed for at udfylde en kontaktformular på onlinebutikkens hjemmeside eller at sende en e-mail til info@euroflorist.dk. Alle henvendelser besvares individuelt og så hurtigt som muligt. Da Euroflorist er en e-mærket webshop, kan man som kunde altid få hjælp af e-mærkets forbrugerservice.

Følg disse trin for at indløse din rabatkode på euroflorist.dk

 1. Først vælger du en rabatkode, som vi har lagt på vores side. Vi tilføjer løbende nye koder, så fortvivl ej, hvis der skulle være en dag, hvor vi ikke har nogen rabatkoder.
 2. Du kan se koden ved at klikke på den blå knap. Kopier den.
 3. Gå til Euroflorists hjemmeside og vælg en blomsterbuket, som du gerne vil købe. Du kan selvfølgelig også bestille flere buketter.
 4. Læg alle blomster i varekurven. Klik på indkøbskurven øverst til højre, når du er færdig.
 5. Du skal nu udfylde oplysninger om blomsterens modtager. Det er vigtigt, at du angiver et telefonnummer, så leverandøren kan ringe til nogen, hvis ingen er hjemme.
 6. Skriv eventuelt en kort hilsen til modtageren. Der er plads til 231 tegn.
 7. Vælg nu, hvornår blomsterbuketten skal leveres. Du kan desuden give leverandøren tilladelse til at stille buketten ved døren eller aflevere den hos naboen.
 8. Gå videre til næste trin. Du har mulighed for at købe en lille gave til blomsterbuketten.
 9. Klik dig videre til betaling og vælg en betalingsmetode. Det er også her, du indtaster rabatkoden.
 10. Sæt flueben der, hvor der står ”Jeg har en rabatkode”. Der åbnes et tomt felt. Indsæt din rabatkode her fra siden. Aktiver koden ved at klikke på plus-symbolet. Under ”din bestilling” tilføjes rabatten med det samme. Du kan direkte se, hvor mange penge du har sparet ved hjælp af rabatkoden.
 11. Du skal nu udfylde dine egne oplysninger og afslutte din bestilling ved at bekræfte ordren.

Dine blomster bliver sendt på den dag, som du har angivet som leveringsdato. Vi håber, at modtageren bliver glad for en blomsterbuket fra Euroflorist!

Rabat på blomster fra Euroflorist

Anmeldelser af Euroflorist

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere