Randomshop.dk rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
15%
15% rabat på hele sortimentet for nye kunder hos Randomshop.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Randomshop.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Randomshop.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
5%
5% rabat på hele sortimentet hos Randomshop.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 599 kr hos Randomshop.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på tilbudsvarer hos Randomshop.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser

Gå aldrig glip af en Randomshop.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Produkter man ikke kan undvære

Webshoppen blev grundlagt den 1. april 2011 og har hovedkontor i Ikast, i Danmark. Onlinebutikken specialiserer sig i alt indenfor dagligdagsvarer, som vi alle kan stå og mangle. Uanset om man mangler produkter til havearbejde, gadgets, mobiltilbehør, kontorartikler, gaveideer eller sjove ting til fest kan man finde det hos Randomshop. Medarbejderne finder altid de bedste tilbud i forskellige kategorier og samler dem under relevante kategorier. Sortimentet er stort og opdateres jævnligt, så man kan altid finde nye produkter, af høj kvalitet og til gode priser.

hjelme

Mange uundværlige produkter til alle

Randomshop sælger forskellige produkter i utallige kategorier og netop derfor har de valgt at strukturere deres platform med overskuelige og relevante hovedkategorier, der inddeler sortimentet. Øverst på hjemmesiden finder man alle hovedkategorier og de ser således ud:

 • Gadgets indeholder fx rejse produkter og 3D-briller m.m.
 • Mobil- og tablettilbehør indeholder en oversigt over forskelligt tilbehør til tablets og telefoner.
 • Bolig indeholder produkter til forskellige rum i hjemmet som fx køkken og badeværelse.
 • Hus & have er der, hvor man kan finde cykeludstyr, haveartikler, rengøringsprodukter, artikler til biler og kæledyr.
 • Kontorartikler indeholder alt det som ethvert kontor har brug for. Her finder man skriveartikler, tilbehør, blokke, maskiner og computertilbehør m.m.
 • Hovedkategorien ”Velvære” indeholder skønhedsprodukter og accessoires.
 • Fest & spas er kategorien, hvor man finder udklædning og legetøj.
 • Gaver indeholder gaveideer til forskellige højtider som fx jul, mors- og farsdag, valentinsdag, bryllupsgaver etc.
 • Kategorien ”Tilbud” indeholder allerede nedsatte produkter, så man kan spare yderligere penge.

Alle hovedkategorier indeholder mindre, tilhørende underkategorier, der sorterer det store indhold og gør det enklere at finde de produkter man ønsker at handle. Udover disse hovedkategorier har man mulighed for at indsnævre sin søgning ved at skrive et søgeord i søgefeltet, der findes øverst på siden, i højre side. Ved at benytte denne funktion kan man gøre sit onlinekøb endnu hurtigere.

lys

Kig forbi tilbudssektionen og spar ekstra penge

På hjemmesiden er der en tilbudskategori, hvor man finder en oversigt over de allerede nedsatte produkter, hvor man har mulighed for at spare yderligere penge. Her finder man en række forskellige varer, som ikke er strukturerede, da det alle er varer, der er nedsatte, fordi de enten er i restordre eller tilbage fra tidligere kollektioner. Kvaliteten er den samme, men prisen er lavere.

Åben en kundeprofil

Hos Randomshop har kunderne mulighed for at oprette en gratis kundekonto ved at registrere sig med deres mailadresse og en personlig adgangskode. Denne kundeprofil er gratis og giver brugeren overblik over personlige oplysninger samt nuværende og tidligere bestillinger. Desuden behøver man ikke registrere sine oplysninger på ny hver gang man handler hos onlineshoppen, da systemet gemmer informationer som fx navn, adresse, mail etc.

Spændende nyheder direkte i indbakken  

Er man glad for at holdes opdateret omkring nyheder, aktuelle rabatter og de nyeste produkter og trends har man mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet hos Randomshop. Det er helt gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at man altid kan afmelde sig igen. Endvidere kan man følge onlinebutikkens aktiviteter på de sociale medier på både Twitter og Facebook.

ur

Sådan foregår betalingen

Hos Randomshop kan man vælge mellem adskillige betalingsmetoder, som gør onlinekøbet enkelt og sikkert. Betalingen går igennem en sikker, godkendt og krypteret SSL-forbindelse, der udbydes af e-Pay. På grund af det høje sikkerhedsniveau bliver alle følsomme data ikke udnyttet eller videregivet til andre uvedkommende. Webbutikken tager imod følgende betalingsmetoder:

 • Dankort
 • eDankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Debet
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • e-Pay
 • Mastercard Debet
 • American Express
 • Diners Club

Det aftalte beløb bliver først trukket fra bankkontoen, efter pakkens afsendelse. Webshoppen trækker aldrig beløb, som ikke i forvejen er aftalt.

Så hurtigt leveres pakker fra Randomshop

Randomshop.dk leverer med GLS og mens man venter på sin bestilling, kan man holde øje med, hvor pakken befinder sig ved at slå pakkens placering op ved at bruge det såkaldte Track&Tracenummer. Man kan få fri levering hvis man køber for over 500 kroner, mens det kun koster mellem 19 og 39 kroner for almindelige pakker og bestillinger for under 500 kroner. Hvis man bestiller varer inden klokken 14 på en normal hverdag sendes pakken samme dag. Den forventede og normale leveringstid er en til tre arbejdsdage, men der kan gå flere dage i travle perioder som fx jul. Derfor anbefales det altid at bestille gaver i god tid for at sikre sig, at de når frem til tiden.

Så nemt returneres artikler

Som kunde har man en udvidet returret og dermed hele 90 dage. Disse 90 dage gælder fra modtagelsesdagen. Ved returnering skal man udfylde en online returseddel som man finder under sin kundekonto. Til sidst skal der laves en returlabel som skal benyttes til returneringen. Det anbefales at pakke varen i den pakke man fik den ind for at beskytte den mest muligt mod eventuelle transportskader. Hvis en vare var ødelagt ved modtagelsen betaler shoppen omkostningerne for returneringen, mens man selv skal betale for portoen, hvis varen er ubeskadiget. Onlinebutikken anbefaler, at man bruger PostNord (tidligere Post Danmark) til at sende sin pakke retur.

Derudover giver onlinebutikken mulighed for reklamationsret, hvor man har hele 24 måneder for at få et andet produkt eller få tilbud om reparation af det defekte produkt. Fejl og mangler i artiklen må ikke skyldes fejlagtig eller forkert brug, men derimod en fabrikationsfejl, der allerede var i varen, da man modtog den. Det er vigtigt at give onlinebutikken besked med det samme man opdager en fejl i varen. Skriv en e-mail, hvor alt forklares kort og præcist. Medarbejderne vil vurdere problemstillingen og tilbyde den bedst mulige løsning. Alle returneringer til netbutikken bedes venligst ske til nedenstående adresse:

Randomshop.dk ApS
Siriusvej 17
DK-7430 Ikast
Danmark

Hjælpsom kundeservice, der prioriterer kundens behov

Man kan kontakte Randomshop via både telefon og e-mail. Hvis man foretrækker at tale med medarbejderne via telefonisk henvendelse kan man ringe til følgende telefonnummer: 0045 71 20 70 50. Telefontiderne er mandag til torsdag fra klokken 10 til 14 og fredag fra klokken 10 til 13. Man er velkommen til at kontakte onlinebutikken, både når man har spørgsmål om sortimentet, om levering, returnering eller om en igangværende bestilling. Medarbejderne sidder altid klar til at hjælpe.

Spar penge på et hav af artikler   

 1. Find først en passende rabatkode på vores side, der passer til dine behov og ønsker og til de varer du gerne vil handle.
 2. Læs venligst alle brugervilkår for netop denne kode, da der kan være særlige forhold og regler, der kan have betydning for dit køb. Klik på koden og den vil vises på siden. Samtidig bliver du automatisk sendt videre til onlineshoppens egen hjemmeside.
 3. Hos randomshop.dk finder du nu de artikler du gerne vil handle. Læg dem venligst i din digitale indkøbskurv. Klik på indkøbsvognikonet og du kommer videre til registrering af dine personlige data som e-mail, navn, adresse etc. Indtast venligst din rabatkode ind i det felt, hvor der står gavekort og klik på den gule knap, hvor der står ok. Undersøg om din pris bliver opdateret.
 4. Når du er klar skal du acceptere handlevilkårene for onlinebutikken og klikke nederst på den grønne knap, hvor der står ”Vælg venligst afhentningssted”.
 5. I dette trin vælger du din leveringsmetode og sted og klikker på videre.
 6. I dette trin gennemfører du blot din betaling med den foretrukne betalingsmetode og gennemfører dit køb. Dit køb er hermed gennemført og dine varer bliver nu pakket og gjort klar til afsendelse.
 7. En ordrebekræftelse bliver nu også sendt til den e-mail du har registreret dig med. God fornøjelse med de nye varer. Vi håber du bliver glad for dem.

kode

Anmeldelser af Randomshop.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere