GoDaddy rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
75%
75% rabat på Economy webhosting hos GoDaddy
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 30 gange
Vilkår og betingelser
30%
30% rabat på nye domænenavne hos GoDaddy
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 60 gange
Vilkår og betingelser
Hosting af hjemmesider hos GoDaddy
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Domænenavne med .com for kun kr 62,99 per år hos GoDaddy
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
Hjemmesideprogrammer hos GoDaddy
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra GoDaddy Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til GoDaddy. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en GoDaddy rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Domæner, websites og hosting fra GoDaddy

GoDaddy sælger domæner med de fleste domæneendelser såsom .com-domænenavne eller .dk-domænenavne. Domæner der ender på .dk er normalt billigere end andre domænenavne. Desuden kan man hos GoDaddy få hele pakken til webhosting. Pakkerne Economy, Deluxe og Ultimate adskiller sig fra hinanden blandt andet i antal websites, lagerplads og e-mailadresser. Med GoDaddy kan man bygge sin egen hjemmeside enten ved hjælp af GoDaddys værktøjer eller et WordPress-plugin. Kort sagt hjælper GoDaddy sine kunder med at blive repræsenteret på nettet. Det er især vigtigt for virksomheder – små som store, nye som gamle. Der er altid plads til forbedring og i det 21. århundrede er det især design, brugervenlighed og hastighed der er vigtige.

Domæner fra GoDaddy

GoDaddy: Webhosting siden 1997

GoDaddy er et internationalt firma med hovedsæde i Scottsdale, Arizona. Efter eget udsagn har GoDaddy over 14 millioner kunder og over 62 millioner domæneregistreringer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og er vokset med internettets udbredelse. GoDaddys rund 4.500 medarbejder er fordelt på firmaets kontorer verden over. På den måde kan GoDaddy betjene sine kunder bedst muligt. Firmaet har blandt andet kontorer i USA, India og Europa. Det europæiske kontor ligger i Belfast i Nordirland.

GoDaddy: Domæner med 99,9% oppetid

Hos GoDaddy kan overordnet vælge mellem tre produkter: Domæneregistrering, webhosting og WordPress-hosting. Domæneregistrering er mest for kunder, som kun ønsker at registrere et domæne og tager sig selv af resten. Alle der ikke har en egen server skal bruge GoDaddys webhosting for at få deres website online. Der findes følgende tre valgmuligheder for webhosting:

 • Economy (inkl. 1 website, begrænset lagerplads, 100 e-mailadresser, gratis domæne mfl.)
 • Deluxe (inkl. ubegrænset antal websites, ubegrænset lagerplads, 500 e-mailadresser, gratis domæne mfl.)
 • Ultimate (inkl. alt fra Deluxe-planen plus premium DNS og 1 års SSL-certifikat)

Hvis man vælger webhosting, skal man stadig designe sin hjemmeside. Nogle kan gør det selv eller har ansæt flere udviklere til at gøre det. Andre kan bruge GoDaddys WordPress-pakker, som findes til forskellige priser og med forskellige fordele. GoDaddy tager sig af webhosting og hjemmesidens opsætning, kunden skal kun designe hjemmesiden via WordPress.

 • Basic (1 website, 10 GB SSD-lager, 25.000 månedlige besøgende, gratis domæne)
 • Deluxe (1 website, 15 GB SSD-lager, gratis domæne, SEO-plugin mfl.)
 • Ultimate (2 websites, 30 GB SSD-lager, gratis domæne, 1 års gratis SSL-certifikat mfl.)
 • Udvikler (5 websites, 50 GB SSD-lager, gratis domæne, 1 års gratis SSL-certifikat mfl.)

Alle hosting-planer fra GoDaddy inkluderer domæneregistrering og det første års betaling, hvis domænet for eksempel er et .com eller et .org-domæne. Derefter betaler man den normale pris for den årlige fornyelse af domænet. Som kunde hos GoDaddy får man desuden altid 99.9% oppetid og et gratis outlook webprogram.

Nyheder fra GoDaddy og andre virksomheder

GoDaddy er aktiv på de forskellige sociale medier med de fleste indlæg på Facebook. Her handler det ikke så meget om GoDaddy selv, men om andre virksomheder, der har deres webhosting hos GoDaddy. Desuden kan man læse om tips til en god hjemmeside, motivation til at drive sin egen virksomhed eller andre tips relateret til hjemmesider, Facebook og entrepreneurship. Hvis man vil modtage nyheder og gode tilbud fra GoDaddy, skal man tilmelde sig nyhedsbrevet via deres hjemmeside.

GoDaddy på Instagram

Sikker betaling på 3 måder

Hos GoDaddy kan man betale sine bestillinger på 3 forskellige måder. Helt klassisk med kreditkort, via PayPal eller via Moneybookers. Sidstnævnte er en digital betalingsløsning som den britiske virksomhed Skrill står bag. Man skal have en konto hos Skrill for at benytte denne mulighed. Det samme gælder PayPal. Hvis man ikke har en konto hos hverken PayPal eller Skrill, kan man betale med sit kreditkort. GoDaddy accepterer Visa og MasterCard. Det registrerede domæne kan tages i brug kort tid efter transaktionen og senest 24 timer efter.

Fortryder du dit køb?

Når man køber webhosting eller et domæne får man jo ikke et fysisk produkt, som rent faktisk kan refunderes eller sendes retur. Det betyder dog ikke, at man ikke kan fortryde sit køb fra GoDaddy. Ved årlige planer har kunden faktisk 30 dages fortrydelsesret, ved månedlige planer er det kun 2 dage efter købsdatoen. Købsbeløbet bliver kun refunderet, hvis annulleringen sker inden for de nævnte tidsrum. Visse produkter som for eksempel domæneovervågning, seo-tjenester eller hostingtjenester er ikke refunderbare eller har særlige regler for tilbagebetaling.

Kundeservice døgnet rundt

God kundeservice er afgørende for alle virksomheder. Men det er måske endnu vigtigere for virksomheder som GoDaddy, der er ansvarlig for andre virksomheders succes på nettet. Kunder kan derfor får personlig hjælp fra GoDaddys supportteam ved at ringe til 36 92 77 33 fra mandag til fredag mellem 9 og 18. Udenfor kontortiderne anbefaler vi at besøge GoDaddys supportside.

Sådan får du din rabat hos GoDaddy

 1. Vælg en rabatkode fra vores side. Læs betingelserne igennem.
 2. Klik på koden og kopier den. Du kan kopiere koden med musen eller ved at klikke på den blå knap.
 3. Gå videre til GoDaddys hjemmeside.
 4. Her skal du nu søge på dit drømmedomæne og se om det er ledigt. Det kan være, at det er ledigt med en anden endelse end den du havde ønsket i starten.
 5. Vælg en webhosting-plan. Tilføj eventuelt SSL-sikkerhed eller flere e-mailkonti.
 6. Gå til kassen, når du har valgt alle produkter og domæner.
 7. Rabatkoden indtastes i det tomme felt under subtotal.
 8. Aktiver rabatkoden ved at klikke på ”Anvend”.
 9. Gå videre til betalingssiden. Log ind, hvis du har handlet hos GoDaddy før.
 10. Udfyld dine kontaktoplysninger og dine betalingsoplysninger og afslut dit køb.

Vi ønsker god fornøjelse med dit nye domæne og held og lykke med din virksomhed!

Indløs en rabatkode hos GoDaddy

Anmeldelser af GoDaddy

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere