Kinguin rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Spil fra 1 euro hos Kinguin
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Op til 85 % rabat på på udvalgte varer hos Kinguin
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Kender du Kinguins community-side? Du finder linket nederst på hjemmesiden, og her er der masser af læsestof og inspiration at gå i gang med. God fornøjelse!
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Mødestedet for gamere

Kinguin er en webshop, hvor gameren er i fokus, og hvor entusiasmen går hånd i hånd med den gode forretning. Her ser man sig selv som et community, hvor spilintereserede kan købe, udveksle og sælge på en nem, strømlinet og transparent måde. Kender man allerede platformene Steam og Origin, ved man, hvad Kinguin er i store træk, men samtidig bemærker man også den smidighed, der adskiller det nye skud på stammen fra de etablerede virksomheder. 

Kinguin, der blev grundlagt i 2013, byder på et overskueligt og indbydende design, hvor det let at falde over ting, man ikke anede, man havde brug for. Her er der meget der frister. Søgebjælken er samtidig også en drop down-menu, hvor man kan orientere sig efter system, eksempelvis Playstation, XBOX eller Nintendo. Når man søger, får man således kun kompatible resultater, hvilket letter arbejdet, når man skal spore sig ind på det, man gerne vil købe. Derudover er der også mulighed for at søge efter forskellige genrer, og man kan gå på en “virtuel shoppetur” og lade sig inspirere af eksempelvis action- eller adventurespil. Har man spørgsmål til sin bestilling, er der selvfølgelig altid mulighed for at kontakte Kinguins kundeservice, og derudover har hjemmesiden også en udførlig FAQ, hvor man kan finde svar på det meste. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Kinguin

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Kinguin her hos Rabathelten. Husk, at der kan være begrænsninger på rabatkoder i forhold til eksempelvis udløbsdato eller produktkategori.
 2. Kopier koden, og gå videre til Kinguins hjemmeside.
 3. Så skal der shoppes. Nu skal du finde alle de spil, du gerne vil have, og lægge dem i kurven.
 4. Når du har fundet det hele, skal du klikke på indkøbsvogn-ikonet øverst på hjemmesiden. Så kommer du videre til kassen. 
 5. Nu kommer du til en overbliksside, hvor du skal indtaste din rabatkode. Klik herefter på “Proceed to checkout”.
 6. Har du allerede en kundekonto, kan du logge ind her, ellers skal du oprette en. 
 7. Når du har valgt eller indtastet din regningsadresse, kommer du videre til betalingssiden, hvor du kan vælge mellem en række forskellige metoder. Vælg den, der passer bedst, gå videre til næste side, og gennemfør købet.
 8. Det var det hele! Dine spil er købt, og der venter dig masser af underholdning forude. God fornøjelse - og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Kinguin.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere