Lampemesteren rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
12%
12% rabat på hele sortimentet hos Lampemesteren
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på designlamper hos Lampemesteren
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 13210 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 499 kr hos Lampemesteren
Vis tilbud
Allerede anvendt 109 gange
Vilkår og betingelser
Gratis lyskilde ved bestilling af lamper hos Lampemesteren
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Lampemesteren Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Lampemesteren. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Lampemesteren rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Lamper til dem der elsker design og unikke produkter

Lampemesteren.dk er en af de førende forhandlere af designlamper i Danmark. Varesortimentet findes både online og i et stort showroom i Ringkøbing. Onlinebutikken har skabt et univers af lamper i alle former, farver og størrelser. Det er kun de bedste produkter, som kunderne finder i denne webshop. Hver lampe er et unikt produkt og sådan bliver de behandlet hos Lampemesteren. Alle designere, lamper og varemærker er beskrevet i detaljer, så kunden virkelig kan opbygge en relation til hver enkel lampe. Lampemesteren er en onlinebutik for alle dem, der vægter individualitet og kreativitet højt. Design har altid sin pris, men der findes altså lamper i alle prisklasser hos Lampemesteren.  Selve hjemmesiden er overskuelig og meget visuelt med en masse billeder af varesortimentet.

Bordlampe i hvid fra lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk – Designlamper siden 2009

Lampemesteren er et dansk firma, der har adresse i Ringkøbing i Vestjylland. Moderselskabet Wiese A/S kan se tilbage på en lang historie og stor erfaring inden for installationsbranchen. Denne erfaring kommer også Lampemesteren til gode. Wiese A/S blev grundlagt i år 1927 og har altid været forankret i den lokale kultur i Ringkøbing. Firmaet står for installation af for eksempel alarmsystemer og hvidevarer, men også lyskilder til private og erhverv. I 1999 åbnede de datterselskabet Lampemesteren.dk, som skulle udvide fokusset på lyskilder og lamper. Firmaet har fundet en niche i at sælge lamper af kendte designer og topmærker. Med virksomhedens vækst kom der også en butik på 350 m2, som ligger i Ringkøbing. Her har kunderne mulighed for at se lamperne i deres fuld størrelse samt at få hjælp til at finde den rigtige lampe fra en af Lampemesterens medarbejdere. Mindre end 10 medarbejder knokler hver dag for at videreudvikle virksomheden på alle fronter. Udover Danmark opererer Lampemesteren også  i Tyskland og Norge med stor succes.

Eksklusive lamper fra Lampemesteren

Den danske onlinebutik Lampemesteren.dk har specialiseret sig i at sælge designlamper af designere og store varemærker. Det er onlinebutikkens formål at sælge produkter, som kunden kan få glæde af hele livet igennem. Kvalitet og unikt design er derfor nogle af de vigtigste kriterier, når nye lamper skal optages i varesortimentet. Lampemesteren anser en lampe for at være mere end dekoration og lyskilde. Varesortimentet omfatter lamper til alle rum, i alle farver og former. For at finde en passende lampe i webshoppen, kan man tilgå produkterne via følgende hovedkategorier:

 • Loftslamper
 • Væglamper
 • Bordlamper
 • Gulvlamper
 • Gallerilamper
 • Pendler
 • Udendørslamper
 • Julebelysning
 • Lampeskærme og tilbehør

Medarbejderne hos Lampemesteren er eksperter i lamper og designere. Denne viden ønsker de at give videre til kunderne. Når man klikker på en lampe, kan man derfor læse mere om selve lampen og dens producent eller designer. Desuden findes billeder, som viser produktet fra alle sider. Unikt design, kreative former og lampemodeller i forskellige stile har prioritet hos Lampemesteren. Samtidig lægger Lampemesteren vægt på at sælge produkter, der har en historie. Alle designere og varemærker præsenteres derfor individuelt. Der findes blandt andet lamper fra:

 • Arne Jacobsen
 • Henning Koppel
 • Jørn Utzon
 • Finn Juhl
 • Achille Castiglioni
 • Louise Campbell
 • Christian Dell
 • Cecilie Manz
 • Philip Bro Ludvigsen
 • Poul Henningsen

Går man ind under designere i hovedmenuen og vælger for eksempel Achille Castiglioni, kan man læse, at den italienske designer levede for design og sammen med sine brødre skabte nogle af de mest værdsætte objekter inden for moderne design.

Unikt design til ethvert hjem

Giv et stykke design til dine nærmeste

Alles hjem er forskellige og det kan være en udfordring at skulle købe en lampe i gave. Derfor er det godt, at man hos Lampemesteren kan købe et gavekort. Modtageren kan selv vælge, hvilken lampe hun eller han vil have. Køberen bestemmer bare beløbet med interval af 50 kr. Ellers er der ingen grænser sat fra onlinebutikken. Gavekortet lægges i varekurven ligesom man ville gøre med alle andre varer.

Nyheder fra Lampemesteren

Kunder og potentielt interesserede kan holde sig opdateret på nye produkter og gode tilbud fra Lampemesteren på forskellige måder. Onlinebutikken udsender et nyhedsbrev med jævnligt mellemrum. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet, deltager man automatisk i en konkurrence et gavekort på 2000 kr. Desuden kan give Lampemesteren et Like på Facebook og følge med i deres statusopdateringer. På selve hjemmesiden findes en underside med nyheder. Her skriver redaktionen cirka to gange om måneden korte indslag om nye produkter og designere.

Betalingsmetoder i onlinebutikken

Bestillinger fra Lampemesteren kan kun betales med betalingskort. Onlinebutikken accepterer en del forskellige betalingskort, herunder:

 • Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • eDankort
 • Visa Electron
 • JCB
 • American Express

Alle kortoplysninger sendes via DIBS, et betalingssystem der krypterer alle data. Lampemesteren får aldrig kundens bankoplysninger at se.

Levering af lamper

Lampemesteren samarbejder med GLS og PostDanmark. Pakker sendt med PostDanmark kan sendes til privatadresser, firmaadresser eller en pakkeshop tæt på kunden. GLS leverer til pakkeshop og erhvervsadresser. Hvis man bestiller for over 500 kr, giver Lampemesteren fragten. Det er også muligt af afhente varen direkte fra butikken i Ringkøbing, hvis man nu alligevel er i nærheden. Levering til firmaadresser gælder i øvrigt også, hvis man vil have sin pakke leveret til sin arbejdsplads. Den gennemsnitlige leveringstid ligger på 2–5 hverdage, men er altid afhængig af lagerstatus. Leveringstiden beregnes individuelt for hver vare og Lampemesteren holder kunden så vidt muligt opdateret på bestillingens status.

Exceptionel returret

Hos Lampemesteren må man sende sine varer inden for 100 dage. Det er en øget returret i forhold til de 14 dage som lovgivningen foreskriver. Dette gælder varer, som kunden på en eller anden grund ikke ønsker at købe alligevel. Så længe varen er ubeskadiget, skal man ikke forklare hvorfor. En anden sag er reklamation af beskadigede eller defekte varer. Her skal man følge disse trin inden man sender varen tilbage til Lampemesteren:

 1. Beskriv kort, hvad varen fejler.
 2. Tag mindst 4 billeder af produktet, som tydeligt viser defekten. Desuden skal produktet fotograferes i sin helhed forfra og bagfra.
 3. Send det hele via e-mail til kundeservice, som så vurderer reklamationen.

Du hører fra kundeservice inden for få dage. Hvis reklamationen bliver godkendt, får du tilsendt en returlabel. Fragten er dermed gratis.

Kundeservice hos Lampemesteren

En udførlig FAQ hjælper kunden ved de fleste spørgsmål. Her findes svar på spørgsmål som hvordan man handler hos Lampemesteren, om Lampemesteren har en fysisk butik eller hvordan man kan reklamere en vare. Hvis man alligevel har et spørgsmål, der kræver en snak med en medarbejder, er der selvfølgelig mulighed for det. Enten skriver man en e-mail til kundeservice@lampemesteren.dk eller man får telefonen frem og ringer til +45 96 75 04 77. Alle henvendelser besvares inden for normal kontortid.

Sådan indløser du din rabatkode

 1. Find en eller flere lamper, du gerne vil købe.
 2. Vælg hvilken (gratis!) lyskilde du ønsker. Du kan også vælge ikke at modtage en gratis pære.
 3. Læg dem i varekurven.
 4. Gå til bestillingen. Tjek din varekurv igen og tilpas eventuelt din ordre.
 5. Vælg derefter en fragtmetode, om du ønsker gaveindpakning og om du ellers har nogle kommentarer til din bestilling.
 6. Helt nede på siden findes kassen ”Benyt gavekort/rabatkode”. Sæt hak her. Udfyld feltet og klik på opdater. Rabatten trækkes automatisk.
 7. Afslut dit køb ved at angive en leveringsadresse og betalingsmetode.

Din nye belysning sendes af sted så hurtigt som muligt. Vi håber, at dine produkter er lige sådan som du havde forestillet dig!

Med en rabatkode kan du spare yderligere hos Lampemesteren

Anmeldelser af Lampemesteren

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere