DuGlemmerDetAldrig rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på alle oplevelsesgaver hos DuGlemmerDetAldrig.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 376 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat på oplevelser ved tilmelding til nyhedsbrevet hos DuGlemmerDetAldrig.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 829 gange
Vilkår og betingelser
Åbent gavekort til alle oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 27 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra DuGlemmerDetAldrig Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til DuGlemmerDetAldrig. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en DuGlemmerDetAldrig rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Om DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig er en dansk hjemmeside som sælger unikke oplevelser, eller nærmere sagt gavekort på oplevelser. Det er nemlig muligt at købe en oplevelse direkte via hjemmesiden eller at give den som gavekort og derefter booke den senere. Oplevelsesgaver er blevet meget populære inden for de sidste år og er et godt alternativ til en almindelig gave. Det er oplevelser som ballonflyvning, kør Lamborghini eller en ansigtsbehandling. Alle oplevelser købt hos DuGlemmerDetAldrig har en gyldighedsperiode på 2 år. Holdet bag DuGlemmerDetAldrig består af rundt 10 oplevelsesentusiaster. De elsker at rejse og opleve verdenen på alle udtænkelige måder. Grundlæggeren Lasse Kjær har haft virksomheden siden marts 2012. Hjemmesidens navn er inspireret af den danske filosof Søren Kirkegaard, som engang sagde, at en oplevelse er noget man aldrig glemmer, hvorimod det er nemt at glemme fortællinger eller ting.

Oplevelsesgaver fra DuGlemmerDetAldrig

Hvilke oplevelser kan man købe?

DuGlemmerDetAldrig.dk har et bredt udvalg af oplevelser – fra actionoplevelser til afslappende oplevelser. Uanset hvilket produkt man køber, så mener de, at kunden vil få en helt unik oplevelse. Aktuelt kan man vælge mellem cirka 250 forskellige oplevelser i tre lande: Danmark, Tyskland og Sverige. Øverst på siden kan man filtrere alle tilbud, sådan at man for eksempel kun får vist oplevelser i Nordjylland og inden for kategorien ”I og på vandet”. Eksempler på flere kategorier kommer her:

 • Gourmet
 • Wellness
 • Madkursus
 • Smagninger
 • Kultur
 • I luften
 • Hurtige biler
 • Ophold
 • Gruppe
 • I og på vandet

Det er faktisk også muligt at filtrere hjemmesidens oplevelser efter hvem man vil give den til. Det vil sige, at man for eksempel kan vælge kun at se oplevelser til par, børn eller grupper. Hvis man ikke lige selv har en god ide, så kan man kigge i hjemmesidens guide for gaveideer til henholdsvis hende og ham.

Sociale medier og nyhedsbrev

Gode oplevelser deler man for det meste gerne med andre. De fleste kan godt lide at fortælle deres venner om en vinsmagning de var til eller hvis de har været på et lækkert spaophold. I gamle dage gjorde man det ved rent faktisk at snakke med folk. I dag gør mange de via de sociale medier og gerne mens man stadig er på tur. DuGlemmerDetAldrig.dk har også en Facebookside og en YouTube-kanal. Kunder kan få inspiration til en god oplevelsesgave eller dele deres oplevelser med andre under hashtagget #duglemmerdetaldrig. På YouTube kan man også se videoer om hvordan man anvender selve hjemmesiden, for eksempel i denne video, hvor en ung kvinde giver sin kæreste et gavekort fra DuGlemmerDetAldrig.dk:

Sådan kan man betale sine oplevelser

DuGlemmerDetAldrig.dk accepterer de mest almindelige betalingskort, såsom Visa og MasterCard. Desuden kan man betale med Dankort, Visa Electron eller Maestro. Kunder bestemmer selv, hvilket kort han eller hun vil anvende. Man har også mulighed for at betale gavekort fra DuGlemmerDetAldrig.dk via bankoverførsel eller Klarna Faktura. Hvis man ønsker at overføre købsbeløbet til webshoppen, skal man først skrive en e-mail til onlinebutikkens kundeservice. Derefter kan man overføre fra sin netbank. DuGlemmerDetAldrig.dk er en sikker hjemmeside, hvor kundens oplysninger ikke kan stjæles af nogen.

Levering og retur

Oplevelsessiden tilbyder forskellige leveringsmuligheder. Det hurtigste er selv at printe gavekortet derhjemme. Når kunden har gennemført købet, får man en e-mail med gavekortet som pdf-fil. Den anden mulighed er at få oplevelseskuponen leveret til modtagerens adresse. Denne leveringsmetode tager mellem 2 og 4 hverdage. Hvis man ønsker at returnere et oplevelsesgavekort fra DuGlemmerDetAldrig.dk, skal man være opmærksom på nogle særlige regler i forhold til returneringer af oplevelser. Det er generelt muligt at fortryde sit køb inden for 14 dage. Dette kræver, at kunden ikke har indløst gavekortet og dermed brugt sin oplevelse. Derudover tilbyder DuGlemmerDetAldrig.dk alle sine kunder 24 måneders bytteret. Så længe oplevelsen ikke er blevet indløst kan den byttes til en anden oplevelse af samme værdi. Dette kan gøres via deres hjemmeside.

Kundeservice hos DGDA

Når man er i gang med at købe en oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, kan det forekomme, at man har spørgsmål eller brug for hjælp undervejs i bestillingsprocessen. Det kan webshoppens kundeservice hjælpe med på forskellige måder. For det første findes der en såkaldt FAQ, en sektion hvor de har besvaret spørgsmål som andre kunder tidligere har haft. Hvis ikke det hjælper, så kan man enten ringe eller sende en e-mail til DuGlemmerDetAldrig.dk. Telefonnummeret er 71 99 05 70 og besvares i hverdage inden for normale kontoråbningstider. Mailadressen er info@duglemmerdetaldrig.dk. Det er også muligt at anvende kontaktformularen, som ligger på hjemmesiden under kundeservice.

Sådan får du rabat på en unik oplevelse

 1. Her på vores side har vi samlet til bedste tilbud og rabatkuponer til DuGlemmerDetAldrig. Du skal vælge et af tilbuddene og klikke på det for at komme videre til næste step.
 2. Din rabatkode vises i et popup-vindue på skærmen. Husk også at læse betingelserne igennem. Der kan nemlig forekomme begrænsninger i forhold til koden.
 3. Nu kopierer du koden med din mus eller du skriver den ned. Derefter går du til hjemmesiden DuGlemmerDetAldrig.
 4. Find nu den oplevelse, som du gerne vil købe – enten til dig selv eller som gave til en du holder af.
 5. Gå til varekurven, når du er klar til at betale.
 6. Hvis du køber oplevelsen som gave, har du nu mulighed for at vælge mellem print-selv gavekort eller et gavekort, der bliver leveret til modtagerens adresse. Skriv eventuelt også en lille hilsen til modtageren.
 7. For at opnå din rabat skal du indtaste din rabatkode under oplevelsen. Du klikker på teksten ”jeg har et gavekort”, hvorefter et tomt felt åbner sig.
 8. Skriv rabatkoden i dette felt og anvend den.
 9. Til sidst udfylder du dine kontaktoplysninger og vælger en betalingsmetode.

Vi ønsker dig og/eller modtageren en uforglemmelig oplevelse!

Ekstra rabat på gode oplevelser

Anmeldelser af DuGlemmerDetAldrig

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere