Smartbox rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Ølsmagning for 2 fra 299 kr hos Smartbox
Vis tilbud
Allerede anvendt 64 gange
Vilkår og betingelser
Luksus Spa for 2 fra 1099 kr hos Smartbox
Vis tilbud
Allerede anvendt 138 gange
Vilkår og betingelser

Gå aldrig glip af en Smartbox rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Smartbox – Oplevelsesgaver til alle

Smartbox er en dansk onlinebutik, som sælger oplevelsesgaver. Ideen er, at man køber et værdibevis eller et gavekort til en oplevelse, som modtageren kan indløse på et selvvalgt tidspunkt. Der findes gaver til hende, gaveideer til ham samt et udvalg af oplevelser som par. Sidstnævnte findes især i kategorien bryllupsgaver. Hos Smartbox kan man købe over 35 forskellige bokse med oplevelser fra over 2.500 tusind udbydere. Det kan være oplevelser i Danmark såvel som i det europæiske udland. Ønsker man at modtage inspiration til gaver i sin mailindbakke, kan man abonnere på Smartbox’ nyhedsbrev eller følge dem på Facebook. Webshoppen er desuden inddelt i overordnede kategorier, som giver et overblik over de forskellige gavekort man kan købe. Virksomheden bag Smartbox.dk blev grundlagt tilbage i 2000 af franske Pierre Edouard-Stérin. Firmaets navn var dengang Smart&Co. Smartbox findes i 9 europæiske lande, herunder Danmark og Sverige.

Ideer til bryllupsgaver

Oplevelsesgaver til alle anledninger

Hos Smartbox kan man købe såkaldte oplevelsesgaver. Det kan være et gavekort til en middag for, en ølsmagning på et bryghus eller en luksus weekend med spa. En Smartbox kan indløses ved over 2500 samarbejdspartnere fordelt over hele landet. Det er muligt at købe en Smartbox, hvor modtageren selv vælger udbyderen eller også så køber man et gavekort, som kun kan indløses hos en udvalg partner. Webshoppen er inddelt i forskellige kategorier, herunder temaer, modtager og anledning. Hos Smartbox kan man blandt andet købe gavekort til disse anledninger:

 • Studentergaver
 • Gaver til mors dag
 • Bryllupsgaver
 • Gaver til fars dag
 • Fødselsdagsgaver
 • Gaver til par
 • Gaver til hende

Priserne starter ved 199 kr og stiger med oplevelsens værdi og længde. En romantisk weekend for 2 koster flere penge end en brunch. Man kan blandt andet vælge en af følgende oplevelser:

 • Luksus brunch
 • Wellness deluxe
 • Oplev Danmark
 • Ølsmagning
 • Brasserie
 • Alverdens drikke
 • Søde fristelser
 • Luksus spa for 2
 • Action
 • Middag for 2

Oplevelsesgaver fra Smartbox

Betalingsmuligheder

Oplevelsesgaver fra Smartbox skal selvfølgelig betales. Dette kan man gøre på forskellige måder. Kunden bestemmer selv, hvilken betalingsmetode hun eller han foretrækker. Disse muligheder findes:

 • Betalingskort
 • MobilePay
 • PayPal
 • Klarna faktura
 • Smartbox gavekort

Alle betalingsoplysninger sendes via en sikker forbindelse (også kaldet SSL-kryptering). For at kunne betale med PayPal eller Klarna skal man være tilmeldt disse services. Smartbox accepterer blandt andet betaling med Dankort, MasterCard eller Visa.

Gratis levering hos Smartbox

Der er to leveringsmuligheder hos Smartbox: Enten får man gaven leveret som e-boks eller som fysisk pakke. En såkaldt e-Smartbox sendes per mail. Køberen kan vælge om den skal sendes til egen mailadresse eller direkte til modtagerens indbakke.  E-Smartboxen leveres med det samme. Vælger man at købe oplevelsesgaven som almindelig Smartbox, sendes den til den adresse som køberen ønsker. Ordrer som bliver aflagt inden kl. 12:00 på en hverdag sendes af sted samme dag. Den gennemsnitlige leveringstid ligger på en til tre hverdage. Smartbox samarbejder med Post Danmark. Køber man for over 500 kr, giver Smartbox fragten. Det er ikke muligt at spore pakker fra Smartbox.

Skal gaven byttes?

En Smartbox kan byttes, så længe gavekortskoden ikke er blevet anvendt. Det er muligt at bytte til en anden oplevelsesgave af samme værdi eller højere værdi, hvor man så betaler differencen. Smartbox giver sine kunder 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at man kan returnere en Smartbox inden for 14 dage fra man har modtaget den med posten eller per mail. Kunden står selv for returfragten. Der findes en blanket på onlinebutikkens hjemmeside, som gør det nemmere for kundeservice at behandle returneringen. Blanketten skal udfyldes og vedlægges pakken. Smartbox refunderer pengene til det betalingskort som kunden har anvendt ved købet så hurtigt som muligt.

Brug for hjælp? Kontakt onlinebutikken

Hvis man har brug for hjælp med et eller andet vedrørende en bestilling eller et produkt fra Smartbox, så er det bedst at tage direkte kontakt til deres kundeservice. Dette kan gøres ved at ringe ind til dem på 70 26 41 00 fra mandag til fredag mellem kl. 9:00 og kl. 18:00 og om lørdagen fra kl. 10:00 til kl. 14:00. På Smartbox’ hjemmeside kan man se en oversigt over, hvornår kundeservice har mindst travlt. Det er vigtigt at have sit ordrenummer eller Smartbox nummer parat. Det er også muligt at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden eller sende en e-mail til oplevelser@smartbox.com. Smartbox bestræber sig på at behandle alle henvendelser inden for 48 timer. I mellemtiden kan kunder også læse i deres FAQ og måske selv finde svaret på deres spørgsmål.

Rabat på oplevelsesgaver fra Smartbox

 1. Vælg en rabatkode her fra siden. Husk at læse betingelserne igennem.
 2. Derefter klikker du på koden, sådan at den vises på din skærm. Du kan kopiere den herfra.
 3. Gå videre til Smartbox’ hjemmeside, hvor du vælger de oplevelser, som du gerne vil købe.
 4. Læg alle produkter i varekurven.
 5. Du kan se en oversigt over dine varer ved at klikke på indkøbsvognen øverst til højere.
 6. Vælg en leveringsform og indtast din tilbudskode i det pågældende felt (markeret med rødt på billedet nedenunder).
 7. Du aktiverer rabatten ved at klikke på den grå knap med teksten bekræft.
 8. Til sidst skal du udfylde dine kontaktoplysninger, angive en leveringsadresse samt vælge en betalingsmetode.
 9. Bekræft dit køb og glæd dig til din pakke fra Smartbox!

Rabat på oplevelser fra Smartbox

Anmeldelser af Smartbox

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere