Batteries-Online.dk rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
40 kr rabat ved køb af et batteri eller en oplader ved samme bestilling hos Batteries-Online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Laptop batterier til gode priser hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Sikker nethandel? Også i den grad, når du handler hos Batteries-online.dk. Her får du nemlig et års garanti på alle batterier og to års garanti på alle andre varer! Anbefalet af Asger - Til hele holdet
Billige batterier og opladere hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 kr
20 kr rabat ved køb over 50 kr hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
20 kr
20 kr rabat ved køb over 50 kr hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
20 kr
20 kr rabat ved køb over 50 kr hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Batteries-online.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Alt det nødvendige inden for batterier

Batteries-online.dk har samlet en lang række varer inden for opladere til videokameraer, bærbare computere, digitale kameraer, batterigreb og batterier til forskellige formål. Uanset om man er på udkig efter en oplader eller nye batterier, kan man finde det hos onlinebutikken med få klik. Igennem forskellige kategorier og igennem søgefeltet, kan man nemt og enkelt søge efter de ønskede produkter. Sortimentet indeholder mange kendte mærker inden for batterier og opladere, og bliver opdateret løbende med nye varer og mærker.

Batteries-online.dk: Batterier på nettet

Webbutikken er dansk og blev grundlagt i 2004. I dag er webshoppen en af de mest førende danske onlinebutikker, der specialiserer sig i salg af batterier og opladere. Alle produkter er godkendte og har høj kvalitet, men til fornuftige priser. Derfor er det pålideligt at købe varer hos butikken. Webshoppen har lager i Skælskør og alle varer udvælges nøje. Eftersom de forsøger at have et fyldt lager, kan man regne med at modtage sine bestillinger hurtigt. Hvis man vil læse om tidligere kunders erfaringer med Batteries-online.dk, kan man tage et kig på Trustpilot. Her scorer onlinebutikken 4 ud af 5 stjerne og har fået mere end 500 anmeldelser.

Batterier fra Batteries-online.dk

Stort sortiment hos Batteries-online.dk

Udbuddet er stort, så uanset om man er på udkig efter nye, almindelige batterier til en fjernbetjening eller et kamera eller specielle opladere, som ikke er så nemme at finde andre steder, kan man finde det hos onlinebutikken. Batteries-online.dk er inddelt i forskellige hovedkategorier, der hver især indeholder relevante underkategorier. Denne inddeling gør det nemt at orientere sig og finde de produkter man leder efter. Desuden indeholder hjemmesiden en praktisk søgefunktion, som gør det endnu enklere at søge igennem hele sortimentet ved at specificere sin søgning, hvis man er på udkig efter noget bestemt. Nedenfor findes et lille udvalg af kategorierne:

 • AA / AAA / 9V batterier, som indeholder forskellige batterier til adskillige formål og i diverse formater.
 • Batterigreb, der indeholder forskellige batterigreb til diverse formål.
 • Boremaskine Batterier, hvor man kan finde en oversigt over alle mærker inden for batterier til forskellige boremaskiner.
 • Digitalkamera Batterier, hvor man kommer til en landingsside med de mærker som onlinebutikken forhandler. Hvis man eksempelvis har et Kodak kamera kan man klikke på Kodak og finde alle de relevante produkter, som kan passe til det kamera man har.
 • Digitalkamera Oplader
 • Dobbeltopladdere Foto/Video
 • Laptop Batterier
 • Mobiltelefon Batterier
 • Powerbank Batterier
 • Videokamera Batterier

Under hver kategori kommer der som regel en beskrivelse af de forskellige produkter og mærker. Under visse kategorier kan man endda filtrere efter mærke og type. Denne funktion er smart at benytte, hvis man søger en specifik mærke.

Smart og hurtig søgefunktion hos Batteries-online.dk

Nogle gange er det ikke så let at få et overblik over alle produkter hos en webshop. Derfor er det altid en gode ide at indsnævre sin søgning ved netop at fokusere på det, man leder efter. Det er derfor nemt og praktisk at skrive et bestemt søgeord i søgefeltet og derved indsnævre de valgmuligheder, der kommer frem. Det kan være nemmere og mere tidsbesparende. Søgefunktionen findes allerøverst på siden, i venstre side. Hvis man søger et batteri til et bestemt kamera eller et specifikt mærke kan man blot skrive et relevant sødeord der og trykke på enter. Herefter kommer der nogle relevante produkter frem. Derudover findes der et smart filtreringssystem på forsiden, hvor man kan filtrere efter kategori, mærke og produkttype. Således bliver det også lettere at finde det, man ledte efter.

Få de nyeste opdateringer via Facebook

Eftersom sociale medier fylder så meget i dagligdagen har onlinebutikken valgt at være aktiv på Facebook. Hvis man er interesseret i løbende nyheder, opdateringer, rabatter og lignende kan man vælge at følge shoppen på deres Facebookside. Udover onlinebutikkens aktiviteter og opdateringer på Facebook, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet med sin e-mailadresse og dermed modtage opdateringer og rabatter løbende. Det er helt gratis og man kan altid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Det er uforpligtende, og man skal blot registrere sig med en mailadresse. Endvidere kan man oprette en gratis kundekonto, hvor man kan finde overblik over egne oplysninger og tidligere bestillinger. Denne kundeprofil gør det også lettere at foretage fremtidige køb hos netbutikken, da systemet vil kunne huske alle detaljer såsom navn og adresse, så man ikke behøver at indtaste dem igen. Det eneste man skal gøre, er at registrere sig med sin mailadresse og en personlig adgangskode. Vælg venligst en kode, som er let at huske, så det altid er muligt at logge ind på profilen.

Batteries-online.dk - information på bloggen

Batteries-online.dk har gjort det nemt for brugerne at finde information omkring alt, hvad der rør sig indenfor batterier. På bloggen kan man læse relevante og interessante indlæg og artikler om batterier, strømkilder, opladere, genopladelige batterier etc. Bloggen opdateres jævnligt og hvis man har brug for råd i forhold til, hvordan man bedst lader batterier op eller om det er de tykke eller tynde batterier, der er de bedste, kan man finde information igennem bloggen. Hvis det har interesse kan bloggen læses her

Så nemt kan man betale for nye batterier eller opladere

Der er mange muligheder for betaling hos onlinebutikken. Batteries-online.dk tager imod Dankort, VISA eller MasterCard. Betalingen foregår gennem sikre betalingskanaler, der krypterer alle kreditkortdata. Derfor kan man føle sig tryg, når man handler på siden, ingen private oplysninger bliver misbrugt eller videregivet til en tredje mand. Betalingen må først trækkes fra kundens konto efter varens afsendelse. Hvis en vare er udsolgt i mellemtiden, kommer man således ikke til at betale for den.

Hurtig levering af varer fra Batteries-online.dk

Leveringstiden er normalt 1-2 almindelige hverdage og fragten koster 19 kr. Batteries-online.dk leverer kun med PostNord. Varerne sendes normalt hurtigst muligt efter ordreafgivelsen. Når varerne bliver afsendt, modtager man en e-mail med et tracking nummer, så man kan følge pakken hele vejen til den ønskede adresse.

Batteries-online.dks returneringspolitik

I henhold til den danske købelov har man 14 dages fortrydelsesret. Disse 14 dage tæller fra den dag, hvor man modtager varen. Man kan sende varerne retur, hvis man fortryder sit køb eller ændrer mening. Man kan enten sende varen retur eller nægte modtagelsen. Hvis man ønsker at sende produktet retur bedes man først og fremmest sende en mail til onlinebutikken og forklare årsagen til returneringen. Alle varer bedes venligst sendes det til nedenstående adresse:

Batteries-Online.dk
Smidstrupvej 11
DK-4230 Skælskør

Bemærk venligst, at det altid er kunden, der står for fragtomkostninger forbundet med returneringen. Onlinebutikken tager ikke imod pakker, der afsendes per efterkrav. Efter returneringen bliver produkterne undersøgt for eventuelle skader, og herefter vil man få en e-mail med yderligere informationer om det videre forløb. Udover den normale returneringspolitik inden for 14 dage tilbyder Batteries-online.dk to års garanti. Hvis onlinebutikken vurderer, at fejlen i produktet skyldes en fabrikationsfejl, kan man reparere varen eller få en ny. Det er dog Batteries-online.dk, der vurderer løsningen ud fra de pågældende forhold. Hvis man ønsker at gøre brug af sin garanti, skal man kontakte butikken via e-mail og forklare hele forløbet og problematikken. Herefter vil kundeservice vurdere, om varen skal retur eller om de kan tilbyde en anden løsning.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Hvis man har spørgsmål, kan man altid læse websidens forretningsbetingelser. Her kan man finde svar på de fleste almindelige spørgsmål vedrørende bestillinger, levering, afsendelse, betaling med mere. Hvis man ikke finder de relevante oplysninger, er man altid velkommen til at kontakte webshoppen via e-mail eller telefonisk henvendelse.

Telefonisk kan man kontakte onlinebutikken via følgende telefonnummer: 89 88 29 12. Medarbejderne sidder klar til at besvare spørgsmål alle normale hverdage fra kl. 10.00 til 15.00. Hvis man foretrækker skriftlig kontakt, kan man skrive en e-mail til denne mailadresse: kundeservice@batteries-online.dk. Kundeservice forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Det er vigtigt at skrive de nødvendige oplysninger i beskeden, men i høj grad også i emnefeltet, så medarbejderne ved præcist, hvad henvendelsen drejer sig om og hvordan de bedst kan hjælpe.

Så nemt bruger du en rabatkode hos Batteries-online.dk

 1. Det første du skal gøre, er at se vores aktuelle rabatkoder og tilbud på Rabathelten og finde en passende kode eller et passende tilbud, der passer til det, du ønsker at handle. Tjek venligst om koden passer til dit formål.
 2. Klik nu på rabatkoden eller tilbuddet, kopier den med musen eller skriv den ned. Ved at klikke på koden bliver du automatisk videresendt til onlinebutikkens egen hjemmeside.
 3. Her vælger du de varer, du vil købe, og lægger dem i din digitale indkøbskurv. Når du er tilfreds med din bestilling skal du blot klikke på indkøbskurven, øverst på venstre side af skærmen. Nu kan du se en detaljeret oversigt over din ordre.
 4. Nederst på højre side er der et tomt felt, hvor der står ”Gavekort kode”, hvor rabatkoden skal indtastes eller sættes ind. Herefter skal man klikke på den grønne pil for at registrere rabatten, så prisen opdateres og reduceres. 
 5. Når du er klar skal du klikke på den orange knap, der hedder bestil. Nu kommer du til en side, hvor du skal registrere alle dine personlige oplysninger som navn, e-mailadresse, adresse og betalingsmetode. 
 6. Når alle oplysninger er registreret korrekt skal du blot trykke på den orange knap, hvor der står gennemfør bestilling.
 7. Nu bliver du automatisk viderestillet til betalingssiden, hvor du skal registrere dine betalingsoplysninger og gennemføre din betaling. Ved at klikke på gennemfør betaling, færdiggør du din bestilling og får vist en endelig ordrebekræftelse på skærmen. 
 8. Din bestilling gøres nu klar til afsendelse. Vi håber du bliver glad for dine produkter og besøger webbutikken igen.

Benyt en rabatkode hos Batteries-online.dk

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere