CEWE rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for februar 2019. Opdaterede og godkendte.
75 kr
75 kr rabat på dit første fotolærred hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 109 gange
Vilkår og betingelser
75 kr
75 kr til en CEWE fotobog ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på invitationer hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 20 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på fotokrus med eget billede hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på vægbilleder med eget motiv hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på pude med eget foto hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på mobilcovers hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på billedfremkaldelse hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 39 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på kortspil, puslespil og vendespil hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 12 gange
Vilkår og betingelser
15%
15% rabat på fotokrus med eget motiv hos CEWE
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Få 75 kr til en CEWE fotobog ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos CEWE
Vis tilbud
Allerede anvendt 23623 gange
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til CEWE. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en CEWE rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

CEWE fotoprodukter på nettet

CEWE er en onlinebutik, hvor kunderne kan designe fotoprodukter af forskellig art. Webshoppen er lanceret af CEWE Best in Print. Hovedprodukterne er derfor CEWEs egne produkter herunder CEWE fotobog, CEWE kalender og CEWE vægbilleder. Man kan designe alle fotoprodukter online eller downloade en fotosoftware. Softwaren er gratis og gør det muligt at forberede fotoprodukter offline. Billeder til fotoprodukter skal altid have en vis kvalitet og størrelse for at resultatet bliver tilfredsstillende. Det gælder især, hvis man vil forstørre billeder til en plakat eller et vægbillede på stort lærred. Webshoppen tilbyder designforslag, inspiration til fotogaver og tips til hvordan ens billeder præsenteres på den bedst mulige måde. Billeder fra Asiensrejsen samles bedst i en fotobog, mens et sjovt billede sammen med mormor måske får mest opmærksomhed, når det printes på en sofapude.

En CEWE fotobog til dine minder

Om virksomheden bag cewe.dk

Cewe.dk drives af den tyske virksomhed CeWe Color, som er et fotolaboratorium grundlagt i 1961. I en tid da farvefotografi ikke fandtes og sort-hvidt fotografi stadig var populært stiftede Heinz Neumüller CEWE COLOR i den nordtyske by Oldenburg. Virksomheden er opkaldt efter svigerfaren Carl Wöltjes initialer  Ce og We. Virksomheden vokser hurtigt, ikke mindst da farvefotografiet bliver udviklet i 1964. Det første af virksomhedens laboratorier i Danmark åbner allerede i 1993. Cewe.dk findes også i andre europæiske lande, herunder Sverige, Norge og Tyskland. Virksomhedens mest populære produkt er helt klart CEWE Fotobog. Ifølge eget udsagn solgte CEWE Color i 2013 cirka 5,8 millioner eksemplarer af den populære fotobog. Cewe Nordics har kontor i Skødstrup og er ansvarlig for salg og support i de nordiske lande inklusive Island og Færøerne.

Fra kamera til fotoprodukt

Talrige fotoprodukter fra CEWE

De fleste ved nok hvad en fotobog er. En fotobog laves af ens digitale billeder. Det er en bog, hvor kunden har mulighed for få printet og samlet sine billeder i en individuel fotobog. Hos CEWE kan man designe sin egen CEWE fotobog. De populære fotobøger fås i forskellige størrelser og det er kunden selv, der bestemmer hvordan fotobogen ser ud. Webshoppen tilbyder desuden flere fotoprodukter, som kunden kan designe efter eget ønske. Der findes blandt andet disse fotoprodukter hos CEWE:

 • CEWE fotobog
 • Plakater
 • Fotolærreder
 • Billedefremkaldelse
 • Kort og invitationer
 • Fotokalender
 • Fotogaver

Hos CEWE findes fotogaver til alle anledninger. Under kategorien Temaer (tilgængelig via hovedmenuen) kan man finde inspiration til den rette fotogave. CEWE har lavet en oversigt med anledninger, der fortjener at blive holdt fast i form af en fotobog eller en anden fotogave. Inspiration til fotogaver findes blandt andet til disse anledninger:

 • Årbog
 • Valentinsdag
 • CEWE Designverden
 • Mors dag
 • Konfirmation
 • Rejser
 • Bryllup
 • Baby
 • Jul
 • Sommerferie

Produkteksempler fra Online Fotoservice

Gratis bestillingssoftware hos CEWE

Alle fotoprodukter kan designes direkte fra hjemmesiden. Hvis man ønsker at arbejde offline, kan man også downloade CEWEs fotosoftware. Programmet findes til Windows, Mac, Linux, Android og iPad/iPhone. Det er gratis at downloade Cewes bestillingssoftware. Alle downloads og yderligere information om systemkrav findes på denne side. Softwareprogrammet gør det nemmere for kunden at designe sine egne fotoprodukter. Man kan for eksempel gemme sine designs og dermed også arbejde på forskellige fotoprojekter samtidig. Ingen data går tabt på grund af den langsom internetforbindelse, når man anvender Cewes fotosoftware.

Gavekort til fotoprodukter

Hvis man ikke vil give en fotogave, men lade andre få glæde af selv at designe en fotobog, en fotokalender eller en musemåtte, er et gavekort til cewe.dk den perfekte gave. Et gavekort fra CEWE fås med beløb fra 150 kr og op til 1000 kr. Modtageren kan kun indløse gavekortet i onlinebutikken og ved hjemlevering af fotoprodukter. Afsenderen af gavekortet vælger selv om gavekortet skal printes eller om det skal sendes via e-mail til modtagerens mailadresse. Og selvfølgelig kan man gøre gavekortet så unikt som det kan blive ved selv at vælge billedet som skal være på gavekortet.

Fotoprodukter med CEWE fotobog appen

I Cewes app kan man aktuelt kun lave et udvalg af webshoppens produkter. Blandt andet kan man designe en CEWE fotokalender, en CEWE fotobog, postkort, billeder og covers til mobiltelefoner eller tablets ved hjælp af cewesfotoapp. For at kunne gennemføre bestillingen via CEWE skal man indtaste en partnerkode, når man har hentet appen og bruger den for første gang. CEWE Fotobog appen er tilgængelig til Android-enheder via Google play og til iOS via App Store.

Fotobog appen

Inspiration på Instagram og Facebook

Cewe.dk har profiler på Facebook og Instagram. På disse såkaldte sociale medier deler Online Fotoservice for det meste billeder og produkteksempler med sine følgere. De samarbejder tit med danske bloggere, der skriver om deres produkter. Efterfølgende deler CEWE historien på Facebook og Instagram. Desuden udsender CEWE et digitalt nyhedsbrev cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet kan man læse om nye trends i digitalt fotodesign, få gaveideer til den næste fest og modtage rabatkoder og kampagner som en af de første. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet fra CEWE og man får rabat på sin første CEWE fotobog.

Sikker betaling af fotoprodukter

CEWE er en e-mærket webshop. Alle oplysninger sendes via en krypteret forbindelse. Dette gælder også kundens betalingsoplysninger. Hos cewe.dk kan man betale med følgende betalingskort:

 • American Express
 • MasterCard
 • Visa
 • Dankort

Det kan forekomme, at CEWE tillægger et gebyr på betalinger fra visse bankinstitutter.

Levering til hele Danmark

CEWE samarbejder med Post Danmark og UPS. Webshoppen leverer til alle danske adresser, dog ikke til Færøerne eller Grønland. Leveringstiden varierer meget hos cewe.dk. Det kommer an på produktet. Den gennemsnitlige leveringstid på en fotobog ligger på mellem fire og otte hverdage. Fragtprisen afhænger også af produkterne i kundens varekurv og bliver beregnet individuelt. Prisen for forsendelsen fremgår altid af bestillingsoversigten.

Ikke tilfreds med resultatet?

Hvis man har bestilt et fotoprodukt fra CEWE og ikke er tilfreds med resultatet, skal man straks henvende sig til onlinebutikkens kundeservice. Der findes forskellige klagemuligheder og Cewe.dk behandler alle sager individuelt. Det er bedst at sende en e-mail med billeder af det pågældende fotoprodukt. Samtidig er det en stor hjælp, hvis man også sender et screenshot af produktet som det ser ud på skærmen. Det gør det nemmere for kundeservice at vurdere sagen.

Kundeservice alle ugens hverdage

Man kan komme i kontakt med CEWE's kundeservice via e-mail eller telefon. Mailen skal sendes til support@cewe.dk. For at få fat i en kundeservicemedarbejder på telefon skal man ringe til +45 78 79 78 03. Kundeservice har åben fra mandag til fredag og mellem kl. 8:00 og kl. 18:00. Man kan se sin ordrestatus direkte fra CEWE's hjemmeside. Man skal blot indtaste sit ordrenummer og kundenummer. Ofte stillede spørgsmål er besvaret under webshoppens FAQ.

Sådan indløser du en rabatkode hos CEWE

 1. Du vælger først en rabatkode fra vores side. Læs betingelserne grundigt igennem.
 2. Klik på koden, så den vises på din skærm.
 3. Kopier rabatkoden med musen eller skriv den ned. Nogle brugere synes, at det er nemmere.
 4. Klik dig videre til onlinebutikkens hjemmeside. Normalt åbnes webshoppens hjemmeside automatisk i et nyt faneblad, når klikker på rabatkoden.
 5. Hos CEWE skal du nu designe dit fotoprodukt. Det kan du gøre via softwaren, direkte online eller i appen på din mobil.
 6. Læg alle varer i indkøbskurven og kontroller din ordre.
 7. Indtast rabatkoden inden du går videre til kassen. Rabatten trækkes med det samme.
 8. Fortsæt din bestilling ved at angive en leveringsadresse.
 9. Valg en betalingsmetode og afslut dit køb hos CEWE.
 10. Du har skabt et unikt produkt og et tidsløst minde. Vi håber, at du bliver glad for resultatet!

CEWE værdikode

Anmeldelser af CEWE

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere