Deichmann rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Op til 40% rabat på udvalgte varer hos Deichmann
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
100 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Deichmann
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Nogen gange handler online-shopping ikke kun om, at det skal være bekvemt. Hos Deichmann finder man i kategorien Online Exclusive varer, der ikke findes i de fysiske butikker.
Fri levering på alle bestillinger hos Deichmann
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Billige sko af høj kvalitet hos Deichmann

Deichmann er en onlinebutik med et bredt udvalg af sko og accessories. Deichmanns sko sælges til både til kvinder, mænd og børn. I onlinebutikken findes også sko til småbørn i størrelse 19-27. Derudover kan man købe forskellige plejeprodukter til sine sko. Lædersko behøver en anden pleje end sneakers. Der kan også købes indlægssåler og termosåler. Hjemmesiden er inddelt i hovedkategorier, hvorfra man kan klikke sig videre til varesortimentet. Hovedkategorierne er Damer, Herrer, Piger/Drenge, Småbørn, Sport, Mærker, Online Exclusive, Sale % og Nyheder. I underkategorierne kan skoene sorteres efter, hvilken type sko, man leder efter. Leder man efter klassiske herresko, skal man klikke sig fra forsiden til Herrer og så vælge "Klassiske". Deichmann sælger både Graceland og andre eksterne mærker som Adidas, Kappa, Fila, Reebok og Barbie. På deichmann.com finder man desuden informationer omkring virksomheden generelt, karriere muligheder hos Deichmann og service, hvis man er interesseret i det. Det er interessant at læse om Deichmanns sociale engagement, virksomhedens bæredygtighedsprofil og kvalitetssikring. Alle produkter er neme at finde igennem søgefunktionen, og der er altid flotte billeder, hvor man kan se varen fra forskellige vinkler. Der findes i øvrigt også sko i størrelserne XXS til XXL.

Sko til både kvinder, mænd og børn hos Deichmann

Deichmann – familievirksomhed med kærlighed for sko

Deichmann er i dag en af de mest kendte skobutikker i hele Europa. Virksomheden blev grundlagt i 1913 i Essen-Borbeck, hvor Heinrich Deichmann åbnede sin første skomagerbutik. Forretningen voksede hurtigt, og der gik ikke lang tid før tyskeren ekspanderede og åbnede flere butikker. I 2018 har Deichmann mere end 3800 butikker i hele 26 lande. Virksomheden er stadigvæk en familievirksomhed, og Heinrich Deichmanns barnebarn er i dag direktør for virksomheden. Visionen og ideen bag Deichmann er, at "Virksomheden skal tjene mennesket". Dette afspejler familiens kristne menneskesyn, som familien ønsker at være drivende for virksomheden. Deichmann er ikke børsnoteret og er stolt over at have drevet virksomheden i så mange år uden større lån. I 2014 solgte den tyske virksomhed cirka 172 millioner par sko på verdens plan. Det er et imponerende tal, som viser virksomhedens stadige vækst. Deichmann har klart de fleste butikker i Tyskland. Hovedsædet ligger stadig i Essen i Ruhrdistriktet. I Danmark finder man Deichmann butikker fordelt over hele landet. I bare hovedstadsområdet, finder man 11 butikker. De fleste Deichmann skobutikker ligger dog i Syddanmark regionen. Udover Tyskland og Danmark driver Deichmann forretning i blandt andet Tyrkiet, Storbritannien, Slovenien, Litauen, Spanien, Italien, Sverige og Polen.

Deichmann er en familievirksomhed med stor kærlighed for sko

Sko, sko, sko og flere sko

Deichmann sælger hovedsageligt sko til kvinder, mænd og børn i alle former og farver. Varesortimentet er bredt, så der er god mulighed for at finde sko, der passer til alle smage og til enhver lejlighed. Desuden kan man købe en lang række accessories som tasker, tørklæder og smykker. Plejeprodukter og forskellige såler findes selvfølgelig også i onlinebutikken. Til børn og unge findes specielle kollektioner med Barbie, My Little Pony og One Direction. Alle Deichmann sko er inddelt i kategorier, så det er nemt at finde frem til de sko, man leder efter. Nogle af kategorierne er:

 • Ballerina
 • Pumps
 • Sneakers
 • Boots
 • Mid-Cut
 • Casual
 • Hjemmesko
 • Gummistøvler
 • Sko uden snøre
 • Sandaler

Både virksomhedens eget mærke Graceland såvel som andre kendte brands sælges hos Deichmann. Det er kendetegnende for alle mærker, at skoene er af høj kvalitet samtidig med at de er til at betale. Et udvalg af skomærker, som kan købes på deichmann.dk er:

 • Asics
 • Disney Princess
 • Nike
 • Le Coq Sportif
 • Medicus
 • Björndal
 • Claudio Conti
 • Victory
 • Puma
 • Landrover

De fleste sko for børn er knyttet til en eller anden film, som for eksempel Dragons fra Dream Works, Cars fra Disney Pixar eller Minni Mouse.

Sko af høj kvalitet til lave priser hos Deichmann

Kendte profiler samarbejder med Deichmann

Deichmann har lavet adskillige kollektioner i samarbejde med flere kendte mennesker. Dette er en rigtig god måde at fange forskellige kunder på, da kunderne som regel spejler sig i de kendte mennesker. Et samarbejde har blandt andet stået mellem Deichmann og Sophia Thomalla, hvor der var fokus på rock-star støvler. En anden kollektion blev lavet i samarbejde med Sylvie Meis, hvor skodesignet var støvler, der gik over knæet. I 2017 blev den britiske sanger Ellie Goulding ambassadør for Deichmann og var med til at lancere forår/sommer kollektionen samme år. 

Socialt engagement for verdens fattige

Deichmann har helt fra starten af gjort meget ud af at være en virksomhed, der engagerer sig for dem, der ikke har så meget. Grundlæggerens søn Heinz-Horst Deichmann blev født i 1926. Efter farens tidlige død i 1940, hjalp sønnen sin mor med at drive forretningen. Han læste til læge, men stoppede med at arbejde som læge efter få år, for at kunne føre farens virksomhed videre. Det var Heinz-Horst Deichmann, der satte nødhjælpsorganisationen WortundTat i gang. Organisationen blev oprindeligt stiftet i Indien med det formål, at hjælpe mennesker, der led af spedalskhed. I samarbejde med den indiske organisation AMG India yder WortundTat hjælp til selvhjælp. Og organisationens virke er efterhånden blevet udvidet til også at agere i Tanzania og visse områder i den tyske by Dortmund, hvor organisationen har åbnet et mødested for menneskerne i de områder, hvor der er flest udfordringer.

Deichmann satser på miljøet og bæredygtighed

Bæredygtighed kan være mange ting. Hos Deichmann har de siden grundlæggelsen i 1913 arbejdet på at være en bæredygtig virksomhed. Deres helt egen definition af bæredygtighed. bliver forklaret på hjemmesiden. Bæredygtighed er blandt andet at være en familievirksomhed og satse på at holde medarbejderne fast i mange år. Derudover mener Deichmann, at virksomhedens forankring i Essen – byen hvor Deichmann blev grundlagt – bidrager til en bæredygtig virksomhedsprofil. Derudover omsætter Deichmann naturligvis de forskellige miljøpålæg, og har strenge standarder for kontrol af skadelige stoffer.

Deichmann sko testes i laboratoriet

Følg med på Facebook

Deichmann er også på de sociale medier, hvor de holder kunderne opdateret om nye modeller og trends.Facebook deler Deichmann blandt andet videoer med vejledninger til de rigtige plejeprodukter, nye sandaler eller bare en hilsen en fredag eftermiddag. YouTube kanalen byder på lidt af hvert, herunder Deichmann reklamer og vejledninger. Hvis man har lyst til at få lidt inspiration eller gerne vil se gør-det-selv videoer kan man undersøge butikkens YouTube side. Sidst men ikke mindst finder man Deichmann på Instagramhvor man kan lade sig inspirere af de mange flotte billeder af både sko og accessories.

Hvis man ikke ønsker at følge på de sociale medier, kan man som et alternativ, tilmelde sig nyhedsbrevet. Dette tilmelder man sig ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet markeret med "Tilmeld dig vores nyhedsbrev", og man vil herefter automatisk modtage særlige tilbud, nyheder direkte i sin indbakke. 

Sikker og hurtig betaling hos Deichmann

Det er nemmest at betale med kreditkort. I onlinebutikken kan køberen betale med følgende kreditkort:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • VISA
 • VISA Electron
 • JCB

Uanset hvilket kort man vælger, opkræver Deichmann ikke gebyr for det. Ønsker man at benytte PayPal, er dette også en mulighed. Det kræver naturligvis bare, at man har en konto hos denne betalingstjeneste.

Levering fra Deichmann

Alle bestillinger fra Deichmanns onlinebutik leveres med PostNord. Pakker leveres i de fleste tilfælde i hverdagene og med omdeling direkte til kundens dør. Pakken kan altid spores med Track & Trace funktionen. Der vil typisk går mellem 1–3 hverdage inden man få leveret sine sko. Der kan forekomme forsinkelser, hvis varen ikke er på lager. Det koster ingenting at få skoene leveret fra Deichmann.

Få dine Deichmann sko leveret lige til døren

Du kan returnere varerne i butikken

Der er muligt at fortryde sit køb, hvis man ikke er tilfreds med varen, eller hvis den skal byttes til en anden størrelse. Deichmann giver 60 dages returret. For at gør det endnu nemmere for kunden, er det også muligt at returnere eller bytte varerne i en af de fysiske butikker i landet. På den måde kan man få de rigtige sko med det samme. Ønsker man at sende varer retur, er dette gratis. Man skal blot printe en returseddel ud, som man finder under "Min konto".

Hvis du har spørgsmål

På hjemmesiden findes en detaljeret FAQ afdeling, som giver svar på de fleste spørgsmål. Her findes alt omkring betaling, levering, databeskyttelse og hvordan man bruger onlinebutikken. Kundeservice kan kontaktes på mail og telefon. Telefonsupporten er åben fra kl. 9–17 i hverdagene og fanges på +45 33 34 38 14. Ellers kan man også sende en e-mail til onlinehsop-dk@deichmann.com eller bruge den kontaktformular, man finder under "Kontakt" på hjemmesiden. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

Hjælp til skopleje

Deichmann tilbyder sine kunder en ekstraservice. På hjemmesiden finder man en hel masse interessante beskrivelser af skoplejeprodukter og gode tips til skopleje. Hvis man vil have glæde af sine sko i lang tid, kan man med fordel læse omkring skopleje. Der findes for eksempel vejledninger til, hvilket plejemiddel man bedst bruger til hvilket materiale. Flere tips findes på hjemmesiden.

Sådan indløser du en rabatkode og sparer penge

 1. Se først, hvad vi har af rabatkoder til Deichmann her på siden. Alle rabatkoder kan bruges til forskellige formål. Vælg den kode, der passer bedst til din varekurv.
 2. Klik på rabatkoden. Den bliver vist på skærmen, så du nemt kan kopiere den med musen. Du kan også bare skrive den ned på et stykke papir eller tage et billede med din telefon. Du bliver automatisk viderestillet til Deichmanns hjemmeside.
 3. I onlineshoppen skal du nu finde de varer, som du ønsker at købe. Tag dig tid og brug eventuelt søgefunktionen til at finde præcis, hvad du leder efter.
 4. Læg alle dine varer i indkøbskurven. Når du er færdig med at handle, klikker du bare på "Til varekurven" øverst til højre.
 5. Du ser nu en oversigt over din indkøbskurv og dine varer. Du har også mulighed for at ændre størrelsen her.
 6. Indsæt din rabatkode i feltet under indkøbskurven. Klik på pilen. Rabatten bliver trukket med det samme, og det nye beløb vises herunder.
 7. I næste skridt skal du udfylde dine personlige data og angive en leveringsadresse. Deichmanns onlinebutik er e-mærket og dermed et trygt sted for dig at handle. Du kan også vælge at tilmelde dig Deichmanns nyhedsbrev.
 8. Vælg nu en betalingsmetode og angiv dine betalingsoplysninger. Afslut dit køb.
 9. Dine varer fra Deichmann er snart på vej til dig. Vi håber, at du kommer til at elske dem – måske endnu mere, da du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten.

Indløs en rabatkode hos Deichmann og spar penge

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere