Zalando rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering og returnering hos Zalando
10% rabat ved køb over 500 kr og ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Zalando
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15 %
15% ekstra rabat på udsalgsvarer ved køb over 500 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% ekstra rabat på udsalgsvarer ved køb over 500 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% ekstra rabat på udsalgsvarer ved køb over 500 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalgsvarer ved køb over 600 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på sko og accessories ved køb over 600 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udvalgte varer ved køb over 600 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte varer ved køb over 1200 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på allerede nedsatte varer ved køb over 700 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på designerudsalget hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på børnetøj hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% ekstra rabat på allerede nedsatte varer ved køb over 500 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat ved køb af mere end to varer fra det udvalgte sortiment hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på allerede nedsatte varer hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% ekstra rabat på allerede nedsatte varer hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på dametøj hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på børnetøj hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på herretøj fra Brooklyn's Own by Rocawear hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på Kiomis herretøj hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat for nye kunder ved køb over 600 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat for nye kunder ved køb over 750 kr hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
12 %
12% ekstra rabat på allerede nedsatte varer hos Zalando
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Zalando - onlinebutikken alle har hørt om

Grundet god kundeservice har Zalando placeret sig stærkt som en af Danmarks mest populære webshops, der specialiserer sig i modetøj. Deres kundeservice indebærer blandt andet gratis forsendelse og gratis returnering af varerne, hvis man er utilfreds. Det er netop deres kompetente og hjælpsomme kundeservice, deres ukomplicerede bestillingsproces og fri levering, og deres store udvalg af modetøj og tilbehør, der indeholder over 150.000 forskellige produkter, der gør onlinebutikken populær blandt kunderne. Med så bredt sortiment fra festkjoler til sportstøj tilbyder Zalando modeartikler til hele familien, enhver lejlighed og forskelle smag og præferencer. Det store sortiment hos Zalando, betyder også, at netbutikken fører Danmarks største udvalg af tøj og sko.

Startede i 2008 i en kælder

I år 2008 lancerede David Schneiderog Robert Gentz onlineshoppen Zalando, som på det tidspunkt kun forhandlede sko. Kapitalen kom fra de store, kendte, tyske investorer, brødrene Marc, Oliver og Alexander Samwer. David Schneider og Robert Gentz startede deres foretagende i et kælderlokale i Berlin, hvor de hurtigt voksede sig større og måtte hyre hjælp til at pakke skoene og sende dem af sted til køberne.

Allerede i 2009 udvidede Zalando deres sortiment til tøj, og kort efter udvidede onlinebutikken til også at sende deres varer til forbrugere i Østrig. Allerede året efter i 2010 kom Zalando også til Frankrig og Holland. Med stor succes fortsatte virksomheden med at sætte fodspor rundt i hele Europa. I 2014 fandtes Zalando i 15 forskellige lande i Europa, herunder også i hele Skandinavien.

Udover de ovennævnte metoder, hvorpå Zalando har gjort sig bemærket på, er deres tv-reklamer. Virksomheden har investeret mange penge i deres tv-reklamer, som bliver sendt over hele Europa. Reklamerne er tiltænkt forskellige målgrupper og er nemme at huske. Derfor er det blevet lettere for folk at genkende Zalando hurtigt.

I 2011 fik Zalando bragende succes, hvor de fik en omsætning på over 500 millioner euro. Zalandos hovedsæde ligger i Berlin, i Tyskland, hvor der blandt andet sidder et kundeserviceteam fra forskellige lande, hvori Zalando føres. Derudover har Zalando fire store lagre i Tyskland, et i Großbeeren, et i Brieselang og i Erfurt. I 2013 kom det sidste lager til i Mönchengladbach. Det er hele 75.000 kvadratmeter stort.

Sådan ser Zalandos hjemmeside ud

Mange forskellige mærker at vælge imellem

Udover tusindvis af velkendte og mindre kendte mærker, som Zalando udbyder, har de også udviklet deres eget brand ved navn zLabels GmbH, som de selv driver. Et andet af Zalandos tiltag er deres outletafdeling med beliggenhed i Berlin, hvor man med et kundekort fra onlinebutikken, kan shoppe med store besparelser. Der kan man finde samme høje kvalitet, men til en lavere pris, da produkterne stammer fra tidligere kollektioner eller er i restordrer. Derfor er denne outlet et godt sted at tage hen, når man er studerende eller gerne vil spare penge. Der kan man spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alt hvad man ønsker, kan man hos Zalando få

Som tidligere nævnt fører zalando.dk utallige modeartikler til både kvinder, mænd og børn samt boligartikler. Udvalget er større end det sædvanlige hos andre onlinebutikker. Hvad man end søger, uanset stil, kan det næsten med sikkerhed garanteres at findes på zalando.dk. Uanset om man ønsker sig støvler, sandaler, overtøj, stiletter, festkjole, sportstøj, eller vandresko, har Zalando svaret på ønsket. Det enestående ved Zalando er også, at hele familien kan købe ind på hjemmesiden. Der er nemlig stort udvalg til både piger, drenge, kvinder og mænd, i alle aldre og alle størrelser. Hvis hele familien skal have nye vinterjakker eller støvler, gør Zalando det både nemt og hurtigt, og hele familien kan bestille samlet og forvente at modtage de nye produkter inden for to til seks arbejdsdage. Hvis tøjet ikke passer eller er som forventet, kan man uden problem sende det tilbage.

Zalando har en smart og brugervenligsøgefunktion med forskellige filtermuligheder. Dette gør det nemt at søge bestemte varer, så man kan finde præcist det, man leder efter. Når man filtrerer i forhold til produkt kan man indsnævre sin søgning i henhold til forskellige farver, størrelser, mønstre, prisklasse, materiale, kategori, mærke, anledning m.m. Eftersom platformen er praktisk og brugervenlig er det nemt og hurtigt at handle hos Zalando. Med alle de overskuelige kategorier og filtreringsmuligheder behøver man ikke at kigge hele udvalgte igennem for at finde den vare man er på udkig efter. Derudover er onlineshoppen til alle dem, der gerne vil have en opdateret garderobe, da sortimentet vokser sig større og større for hver dag, der går.

Udover alt til garderoben kan man også handle forskellige produkter til hjemmet som for eksempel tekstiler som håndklæder og sengetøj eller tilbehør til boligen såsom lamper, opbevaringsløsninger og pyntesager.

Hovedkategorierne hos onlineshoppen ser således ud:

 • Nyheder
 • Tøj
 • Sko
 • Sport
 • Accessoires
 • Undertøj
 • Designers
 • Mærker
 • Editorial
 • Outlet

Under hver hovedkategori findes der relevante underkategorierne, der kan give en bedre overblik over sortimentet. Nogle af underkategorierne er som følgende:

 • Busker
 • Sko
 • Kjoler
 • Jakker
 • Strømper
 • Badetøj

Derved er det enkelt og hurtigt at finde netop den vare man gerne vil købe og behøver ikke at bruge alt for lang tid på at finde det man leder efter. I Zalandos brede sortiment finder man alle de store, velkendte og internationale mærkevarer, men også billigere alternativer fra mindre modebrands, som ellers sjældent er i udbud. I alt har Zalando over 1500 mærker, hvilket shoppen bevidst gør for at tilbyde noget til enhver smag og ethvert prisniveau, såvel som både store internationale mærker og mindre danske mærker. Således er det lettere for de fleste at finde noget, der passer til deres smag, behov og den ønskede lejlighed. Ud af de 1500 mærker kan blandt andet nævnes:

 • adidas
 • Polo Ralph Lauren
 • Vero Moda
 • Vagabond
 • GAP
 • TopShop
 • Asics
 • Gant
 • Marc Jacobs
 • Puma
 • Day Birger et Mikkelsen
 • Peak Performance
 • Filippa K
 • DKNY
 • Bruuns Bazaar
 • Nike
 • Outfitters Nation
 • Name It

Zalandos gavekort - hurtigt, nemt, unikt og smart til det moderne menneske

Zalandos gavekort er den perfekte løsning til det travle menneske, der ikke lige har fået købt den gave eller fødselsdagsgave, de skulle og nu er tidspressede. På zalando.dk kan man købe et gavekort, hvor man først skal vælge et motiv. Der findes i alt otte motiver med forskellige tekster på som for eksempel ”Jeg elsker dig”, ”Godt gået” eller ”Tillykke med fødselsdagen” m.fl. Herefter skal man vælge hvor højt et beløb, gavekortet skal være på. Gavekortet kan være på 100-2000 kroner. Dertil kan man vælge at skrive en tekst, der bliver trykt på gavekortet, og til sidst skal man udfylde modtager- og afsenders navn. Derefter vælger man en forsendelsesmetode – enten som pdf-fil eller som elektronisk gavekort via e-mail. Man betaler for gavekortet og modtager det få minutter efter. Man kan enten printe gavekortet ud og forære det i fysisk form eller ved at videresende mailen til rette vedkommende. Modtageren kan bruge gavekortet til hele sortimentet. Vi håber, at modtageren bliver glad for denne gave.

Zalando Outlet

På Zalandos hjemmeside finder man kategorien ”Outlet”. Under denne kategori bliver alle varer med tilbud og rabatter samlet. Det er både varer fra sidste sæson, der er blevet sat ned. I outlettet kan man finde mange gode tilbud, der både beriger garderobe og pengepungen.

Zalando Lounge - eksklusive fordele til loungemedlemmer

I 2013 åbnede Zalando deres unikke kundeklub ved navn Lounge. Klubben startede i Frankrig og Tyskland i 2011 og blev hurtigt en stor succes med flere millioner medlemmer. I 2013 åbnede den så i Norden. Lounge klubben er international, så indholdet er udelukkende på engelsk. Lounge fører over 2000 eksklusive mærker og tilbyder mellem fire og fem tilbud dagligt, så der hver dag er noget til enhver stil. Tilbuddene fra klubben gælder normalt i tre dage, og rabatterne er helt op til 75%. Tilmeldelsen og registreringen i Zalando Lounge er uforpligtende og gratis, og kan til enhver tid opsiges.

Zalandos moderigtige nyhedsbrev

Tilmelding til Zalandos nyhedsbrev er gratis og kan altid afmeldes igen. Hvis man tilmelder sig shoppens nyhedsbrev, modtager man et nyhedsbrev direkte i mailindbakken, cirka to gange om ugen. I mailen finder man som regel aktuelle kampagner, tilbud, nyheder, tips og trends og ikke mindst fordele som eksklusive rabatter, tilbud og rabatkoder.

Zalandos app - shop hvor du vil, når du vil

Zalando fandt hurtigt ud af at moderne mennesker ofte shopper fra deres smartphone eller tablet. Dette fik onlinebutikken til i sommeren 2014 at lancere deres egen shoppingapp, som sikrer forbrugerne, at de kan shoppe hvor som helst, når som helst. Virksomhedens app havde over tre millioner downloads verden over i september 2014, og det der gør appen populær er blandt andet at onlineshoppingen bliver gjort enkel.

Appen har forskellige smarte funktioner, for eksempel, at hvis man logger ind, så synkroniserer den automatisk ens ønskeliste, så den både kan ses fra en computer, en smartphone og en tablet. Derudover holder app’en også styr på, hvilke varer man tidligere har klikket på eller har søgt efter. App’en er smart og brugervenlig at have ved hånden, da man hurtigt kan klikke sig ind på onlineshoppen og finde oversigt over butikkens daglige nyheder og tilbud.

Zalando er også på de sociale medier

I september 2014 havde Zalandos danske Facebooksideover 39.000 synes-godt-om-tilkendegivelser, og hvis man vil opdateres fra onlinebutikken dagligt, er det en god ide også at synes-godt-om siden og derigennem få adgang til aktuelle tilbud og nyheder. Shoppens medarbejdere er flittige til at opdatere siderne dagligt. Der bliver lagt opslag op som for eksempel modetip med teksten såsom ”skil dig ud fra mængden” eller billeder fra nye produkter og brands hos netbutikken. Derudover deler medarbejderne gode råd om mode, hvor de populære produkter eller sæsonbestemte varer vises. Det er også på denne hjemmeside, at man let tilgængeligt finder nyheder fra Zalando, blandt andet hvis der kommer et nyt mærke i onlinebutikken. Sidst men ikke mindst figurerer den danske kundeservice også på Facebook-gruppen. Der kan man stille spørgsmål og skrive ris og ros til webshoppen.

Udover deres Facebook-side har Zalando en international Instagram-profil med over 36.000 følgere (september 2014), hvor der næsten dagligt bliver lagt et billede op. Billeder, der bliver lagt ud er alt fra billeder fra virksomhedens events, til modeblogger, som ”overtager” Instagram-profilen for en dag og lægger billeder ud af deres outfit fra Zalando. Der bliver også lagt billeder op af gode tilbud eller forskellige sammensætninger af tøj i diverse farver. Generelt er Instagramprofilen æstetisk og henvender sig til den modeinteresserede bruger. Ligesom på Facebook og Instagram lægger Zalando tips, tricks og inspiration ud på deres Twitterprofil, der dog ikke har så meget popularitet som Facebooksiden og heller ikke lige så mange følgere.

Altid fri levering uanset bestillingens værdi

Der hvor Zalando adskiller sig fra de øvrige modewebsider, og en af grundene til deres hurtige popularitet, er deres upåklagelige kundeservice. Hos Zalando får man altid gratis forsendelse, lige meget om man køber for 50 kroner eller for 1000 kr. Hvis man er heldig, modtager man allerede sine varer inden for to normale hverdage, og der burde ikke gå længere end seks arbejdsdage. Varerne bliver sendt med PostNord eller DHL. Efter varens afsendelse modtager man en mail med et såkaldt trackingnummer, hvor man har mulighed for at spore sin pakke. Man kan enten vælge levering med omdeling til ens arbejds- eller privatadresse eller levering til den nærmeste pakkeboks efter eget valg.

Sikker og fleksibel betaling for modetøj

Hos Zalando er der adskillige muligheder for at betale for sine køb. Man kan både betale med Visa, Visa Electron, Visa/Dankort, Mastercard, PayPal, bankoverførsel og American Express. Bid venligst mærke til, at leveringen kan tage længere tid, når man bestiller via bankoverførsel, da betalingen først skal registreres, inden varen kan afsendes. Alle betalingsmetoder nemme og sikre. Onlinebutikken bruger godkendte og sikre krypteringsnøgler, der sikrer følsomme betalingsdata mod misbrug. Hvis man vælger at betale med regning, får man en regning, når man modtager sine varer, og har derefter 30 dage til at betale den. De 30 dage begynder, når varerne bliver sendt fra Zalandos lager.

Alt om returnering

Som noget særligt tilbyder onlinebutikken en udvidet returret på hele 100 dage fra modtagelsesdatoen. Dog skal varen være ren og ubrugt. Det koster ikke noget at returnere en vare til netbutikken. Derfor er det enkelt at returnere produkter som man alligevel ikke ønsker at beholde. For at returnere produkter til onlineshoppen skal man følge en særlig vejledning som man kan læse mere om her. Det er meget vigtigt at følge denne instruktion for at returnere varerne sikkert og gratis. Man skal udfylde et særligt returneringsdokument som man kan finde ved at logge ind på ens Zalando-profil (Mit zalando) og udfylde returneringsformularen. Udover den almindelige returnering tilbyder zalando.dk reklamation i 24 måneder. Man skal sende billeder og beskrivelse af fejlen til reklamation@zalando.dk. Derefter vil butikken hjælpe med en mulig løsning.

Kompetent og venlig kundeservice

Hvis der bare er det mindste problem eller noget, man ikke kan finde ud af, kan man ringe eller skrive en e-mail til Zalandos kundeservice, der altid er klar til at hjælpe. Man har mulighed for at ringe til +45 80 25 34 23 eller skrive til service@zalando.dk. Telefontider er mandag til fredag mellem klokken 8 og 18. Derudover har Zalando på deres hjemmeside, en spørgsmålsafdeling, hvor der er skrevet uddybende og forklarende svar til alle de spørgsmål, man måtte have.

Zalandos rabatkoder - det bliver ikke lettere at spare

 1. Først udvælger du hos Rabathelten den rabatkode, du gerne vil bruge. Læs venligst beskrivelsen, så du er sikker på, at kuponen kan benyttes til de produkter du gerne vil handle. Når man klikker på rabatkoden, bliver du ført videre til onlinebutikken, og rabatkoden vil blive vist på skærmen.
 2. På zalando.dk køber du ind, som du normalt ville gøre det, og lægger dine valgte varer i indkøbskurven. Ved at klikke på indkøbskurven kan du se alle dine valgte artikler.
 3. Gå herefter til kassen og log ind, hvis du allerede har en profil eller opret en ny kundeprofil.
 4. Næste skridt er at vælge din leveringsmulighed.
 5. Dernæst vælger du, hvordan du vil betale dine varer. På denne side findes der et felt, hvor der står rabatkode og gavekort. Der lægger man sin kode og trykker på enter. Rabatten bliver trukket fra det oprindelige beløb, og det nye beløb er nu aktuelt.
 6. Herefter skal du betale for dine produkter og godkende din bestilling.
 7. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Zalando! 

Rabatkode Zalando

Anmeldelser af Zalando
1 Anmeldelse
Skriv en anmeldelse
Miriam Kirkegaard har skrevet en anmeldelse af Zalando d.
Så nemt!

Zalando er super let. Ingen fragtomkostninger og virkelig hurtig levering. Der er gode mærkevarer og fx. kjoler køber jeg nu næsten kun hos Zalando. Meget lettere end at tage rundt i alle byens butikker...

Ofte bestiller jeg hjem i flere størrelser fordi returneringen er så enkel. Bare sætte label på og aflevere i en Pakkepost eller fx i min lokale Føtex. Pengene kommer også hurtigt tilbage på min konto.

Vent venligst

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere