Zalando rabatkode

1 Zalando rabatkode og 0 tilbud for august 2017

10% rabat for nye kunder hos Zalando
Kan anvendes på køb over 500 kr. Rabatkoden skal anvendes inden for 30 dage. Gælder kun én gang per mailadresse. Enkelte mærker kan være undtaget. Kan ikke kombineres med gavekort eller Zalando Lounge.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 10 0
Testet
Allerede anvendt 516102 gange
Udløbne rabatkoder fra Zalando – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Zalando rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Zalando – onlinebutikken alle har hørt om

Grundet god kundeservice har Zalando placeret sig stærkt som en af Danmarks mest populære webshops. Deres kundeservice indebærer blandt andet gratis forsendelse og endda også gratis returnering af varerne, hvis man er utilfreds. Det er netop deres kundeservice, deres ukomplicerede bestillingsprocess, og deres kæmpe udvalg af tøj og mode, der indeholder over 150.000 forskellige produkter, der gør onlinebutikken så populær. Med så stort et udvalg af alt fra festkjoler til sportstøj og sko tilbyder Zalando varer til hele familien, alle lejligheder og alle slags typer. Det store sortiment man finder hos Zalando, betyder også, at onlinebutikken fører Danmarks største udvalg af tøj og sko.

Startede i år 2008 i en kælder

I år 2008 lancerede David Schneider og Robert Gentz onlineshoppen Zalando, som på det tidspunkt kun forhandlede sko. Kapitalen kom fra de store, kendte, tyske investorer, brødrene Marc, Oliver og Alexander Samwer. David Schneider og Robert Gentz startede deres foretagende i et kælderlokale i Berlin, hvor de hurtigt voksede sig større og måtte hyre hjælp til at pakke skoene og sende dem af sted til køberne.

Allerede i år 2009 udvidede Zalando deres sortiment til tøj, og kort efter udvidede onlineshoppen til også at sende deres varer til forbrugere i Østrig. Allerede året efter i år 2010 belejrede Zalando også Frankrig og Holland. Med stor succes fortsatte Zalando med at sætte fodspor rundt i Europa og år 2014 findes Zalando i 15 forskellige lande i Europa, hertil også i hele Skandinavien.

En af de måder Zalando gjorde sig bemærket på var ved at investere mange penge i deres tv-reklamer, som blev sendt over hele Europa. De var meget nemme at huske, og det gjorde, at folk hurtigt kom til at kende Zalando.

I år 2011 kunne Zalando fremvise en omsætning på over 500 millioner euro. Zalandos hovedsæde ligger i Berlin, hvor der blandt andet sidder et kundeserviceteam fra de forskellige lande, hvori Zalando føres. Derudover har Zalando fire store lagre rundt i Tyskland. Et i Großbeeren, Brieselang og Erfurt, og i år 2013 kom det sidste lager til i Mönchengladbach. Det er 75.000 kvadratmeter stort.

Mange forskellige mærker

Udover de tusindevis forskellige mærker, som Zalando udbyder, har de også udviklet deres eget mærke ved navn zLabels GmbH, som de selv driver. Et andet af Zalandos tiltag er Zalando Outlet med beliggenhed i Berlin, hvor man med et kundekort fra onlinebutikken, kan shoppe med store besparelser.

Alt hvad man ønsker, kan man hos Zalando få

Zalando fører utallige varer, og udvalget er større end det sædvanlige hos andre onlinebutikker. Hvad end man søger, og hvad en det er for en stil, kan det næsten med sikkerhed garanteres at findes hos Zalando. Om man ønsker sig støvler, vandresko, badesandaler eller stilletter, har Zalando svaret på ønsket, og ligeså om man leder efter en festkjole, en ny bikini eller en varm sweater, kan det også findes i onlinebutikken.

Det enestående ved Zalando er også, at hele familien kan købe ind på hjemmesiden. Der er nemlig stort udvalg til både piger, drenge, kvinder og mænd i alle aldre og alle størrelser. Hvis hele familien skal have nye vinterjakker, gør Zalando det nemt og hurtigt, og hele familien kan bestille samlet og forvente at modtage de nye jakker inden for 2-6 dage. Hvis tøjet ikke passer eller er som forventet, kan man uden problem bare sende det tilbage.

Zalando har en smart søgefunktion med forskellige filtermuligheder. Dette gør det nemt at søge, så man kan finde præcist det, man leder efter. Man kan slå forskellige farver, størrelser, mønstre eller kategorier til eller fra. Derved bliver det hurtigt og nemt at shoppe hos Zalando, så man ikke behøver at kigge hele udvalget igennem for at finde det, man leder efter.

Udvalget hos Zalando vokser sig større og større for hver dag, der går. Hos Zalando finder man også ting til hjemmet, som for eksempel tekstiler som håndklæder og sengetøj eller lamper, opbevaringsløsninger og pynt. Udover kvinde-, mænd-, og børnetøj, er onlinebutikken inddelt i nogle flere underkategorier:

 • Sko
 • Beklædning
 • Sport
 • Tilbehør
 • Premium (her er de eksklusive mærker samlede)
 • Bolig
 • Skønhed
 • Mærker
 • Outlet
 • Lounge

Sådan ser Zalandos hjemmeside ud

Hos Zalandos brede sortiment finder man alle de store, internationale mærkevarer, men udover disse finder man billigere alternativer og også mindre modemærker, som ellers sjældent er i udbud. I alt har Zalando over 1500 mærker, og onlinebutikken går op i at have forskellige mærker, så der er noget til enhver smag og ethvert prisniveau, såvel som både store internationale mærker og mindre danske mærker. Ud af de 1500 mærker kan blandt andet nævnes:

 • Adidas
 • Polo Ralph Lauren
 • Vero Moda
 • Vagabond
 • Gant
 • Marc Jacobs
 • Day Birger et Mikkelsen
 • Peak Performance
 • Filippa K
 • DKNY
 • Bruuns Bazaar
 • Nike
 • Outfitters Nation
 • Name It

Zalandos gavekort – hurtigt, nemt og smart til det moderne menneske

Zalandos gavekort er den perfekte løsning til det travle menneske, der ikke lige har fået købt den gave eller fødselsdagsgave, de skulle og nu er tidspressede. Hos Zalando kan man online købe et gavekort, hvor man først skal vælge et motiv. Der findes i alt otte motiver med forskellige tekster på. F.eks. ”jeg elsker dig” eller ”tillykke med fødselsdagen”. Herefter skal man vælge hvor højt et beløb, gavekortet skal være på. Gavekortet kan være på 100-2000 kroner. Så kan man vælge at skrive en tekst, der bliver printet på gavekortet, og til sidst skal man udfylde modtager- og afsenders navn. Derefter vælger man en forsendelsesmetode – enten som pdf-fil eller som mail. Man betaler og modtager minutter efter sit gavekort, som man kan printe, og gavekortet er straks klar til at gøre modtageren rigtig glad.

Zalando Outlet

På Zalandos hjemmeside finder man kategorien outlet. Under denne kategori bliver alle varer med tilbud og rabatter samlet. Det er både varer fra sidste sæson på udsalg, og det er nye og populære, man i outlettet kan købe med gode tilbud.

Zalando Lounge – fordele til loungemedlemmer

I 2013 åbnede Zalando deres unikke kundeklub ved navn Lounge. Klubben startede i Frankrig og Tyskland i 2011 og blev hurtigt en stor succes med flere millioner medlemmer. I 2013 åbnede den så i Norden. Shoppingklubben er international, så indholdet er udelukkende på engelsk. Lounge fører over 2000 eksklusive mærker og tilbyder hver dag fire-fem tilbud, så der hver dag er noget til enhver stil. Tilbuddene fra klubben gælder i tre dage, og rabatterne er helt op til 75%. Tilmeldelsen og registreringen i Zalando Lounge er gratis og kan til enhver tid opsiges.

Zalandos nyhedsbrev

Tilmelding til Zalandos nyhedsbrev er gratis og kan altid afmeldes igen. Hvis man tilmelder sig, modtager man cirka to gange om ugen en e-mail med de bedste tilbud, nyheder, tips og trends og ikke mindst fordele som viden om rabatter, tilbud og rabatkoder.

Zalando shoppingapp – shop hvor du vil, når du vil

Zalando fandt hurtigt ud af at moderne mennesker ofte shopper fra deres smartphone eller deres tablet. Dette fik onlinebutikken til i sommeren 2014 at lancere deres egen shoppingapp, som sikrer forbrugerne, at de kan shoppe hvor som helst, når som helst. Zalandos app har over 3 millioner downloads verden over (sep. 2014), og det der gør den populær er blandt andet at onlineshoppingen bliver gjort enkel.

Appen har forskellige smarte funktioner, f. eks. at hvis man logger ind, så synkroniserer den ens ønskeliste, så den både kan ses fra en computer, en smartphone og en tablet. Derudover holder app’en også styr på, hvilke varer man tidligere har klikket på eller søgt efter. App’en er smart altid at have ved hånden, for på den kan man også hurtigt klikke ind og se onlinebutikkens daglige nyheder.

Zalando på de sociale medier

Facebook

Zalandos danske Facebookgruppe har over 39.000 (sep. 2014) synes godt om-tilkendegivelser, og hvis man dagligt vil opdateres fra onlinebutikken, er det en god idé at hoppe med på likes-bølgen. Dagligt bliver der lagt opslag op fra Zalando. Det kan f. eks. være et modetip med teksten ”skil dig ud fra mængden”, eller en collage med en stilfuld kvinde, der har et flot sæt tøj på, hvor Zalando på collagen viser, hvor og hvordan man kan købe det tøj, kvinden har på. Derudover kommer også dagligt råd, hvor de populære varer eller sæsonbestemte varer vises. Det er også på denne hjemmeside, at man let tilgængeligt finder nyheder fra Zalando, bl. a. hvis der kommer et nyt mærke i onlinebutikken. Sidst men ikke mindst figurerer den danske kundeservice også på Facebook-gruppen, og herinde kan man stille spørgsmål og skrive ris og ros.

Instagram 

Zalando har også en international Instagram-profil med over 36.000 følgere (sep. 2014), hvor der cirka dagligt bliver lagt et billede ud. Billederne der bliver lagt ud er alt fra billeder fra Zalandos events, til modebloggere der ”overtager” Instagram-profilen for en dag og lægger billeder ud af deres outfit fra Zalando. Der bliver også lagt billeder ud af gode tilbud eller flotte sammensætninger af tøj i ens farver. Generelt er profil meget æstetisk og henvender sig til den modeinteresserede bruger.

Twitter

Ligesom på Facebook lægger Zalando tips, tricks og inspiration ud på deres Twitterprofil, der dog ikke har så meget popularitet som Facebooksiden og ligeså heller ikke så mange følgere.

Nem og sikker betaling

Hos Zalando er der adskillige muligheder for at betale sine køb. Man kan både betale med kreditkortene Visa, Visa Electron, Visa/Dankort, Mastercard og American Express. Man kan også betale med regning eller PayPal. Alle metoder nemme og sikre. Hvis man vælger at betale med regning, får man en regning, når man modtager sine varer, og man har derefter 30 dage til at betale den. De 30 dage begynder, når varerne bliver sendt fra Zalandos lager.

Altid gratis forsendelse

Det sted hvor Zalando adskiller sig, og en af grundene til deres hurtige popularitet, er deres upåklagelige kundeservice. Hos Zalando får man altid gratis forsendelse, lige meget om man køber for 50 kroner eller for 1000 kr. Hvis man er heldig, modtager man allerede sine varer inden for to dage, og der burde ikke gå mere end seks dage. Varerne bliver sendt med Post Danmark.

Altid gratis returnering

Derudover er det også altid gratis hos Zalando at returnere sine produkter, hvis de bestilte varer alligevel ikke falder i smag eller ikke passer. Det gør man ved at logge ind på sin Zalando-profil og udfylde ”retur-formularen”.

Kundeservice hos Zalando er altid klar til at hjælp

Hvis der bare er det mindste problem eller der er noget, man ikke kan finde ud af, kan man ringe eller skrive en e-mail til Zalandos kundeservice, der altid er klar til at hjælpe. Derudover har Zalando på deres hjemmeside, en spørgsmålsafdeling, hvor der er skrevet uddybende og forklarende svar til alle de spørgsmål, man måtte have.

Zalandos rabatkoder – det bliver ikke lettere at spare

 1. Først udvælger du hos Rabathelten den rabatkode, du vil bruge. Pas på og vær sikker på at rabatkoden ikke har tilknyttede begrænsninger, der gør, at man ikke kan benytte sig af tilbuddet. Når man klikker på rabatkoden, bliver du ført videre til onlinebutikken, og rabatkoden bliver vist.
 2. I onlinebutikken køber du ind, som du normalt ville gøre det, og lægger dine valgte varer i indkøbskurven. Her kan du se alle dine valgte artikler.
 3. Gå herefter til kassen og log ind, hvis du allerede har en profil eller opret en ny kundeprofil.
 4. Næste skridt er at vælge, hvordan du vil betale dine varer. Herefter bliver du spurgt, om du har en rabatkode til Zalando. Her skal du indtaste koden og klikke på ”indløs rabatkode”.
 5. Rabatten bliver straks herefter trukket fra det oprindelig beløb, og det nye beløb er nu aktuelt.
 6. Herefter skal du igen acceptere din bestilling og så klikke på ”køb nu”-knappen.
 7. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Zalando! 

 

zalando rabatkode indløs

Anmeldelser af Zalando
skrev 13.10.2015 Så nemt!
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon

Zalando er super let. Ingen fragtomkostninger og virkelig hurtig levering. Der er gode mærkevarer og fx. kjoler køber jeg nu næsten kun hos Zalando. Meget lettere end at tage rundt i alle byens butikker...

Ofte bestiller jeg hjem i flere størrelser fordi returneringen er så enkel. Bare sætte label på og aflevere i en Pakkepost eller fx i min lokale Føtex. Pengene kommer også hurtigt tilbage på min konto.

Var denne anmeldelse nyttig? 1 0

The site does not support this resolution on IE 8