Nike rabatkode

Op til 30% rabat på udvalgte produkter hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 96 gange
Vilkår og betingelser
25%
25% ekstra rabat på allerede nedsatte varer hos Nike
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på alle bestillinger til Nike+ medlemmer hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 33 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 450 kr hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 533 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på Nike sko til kvinder
Vis tilbud
Allerede anvendt 22009 gange
Vilkår og betingelser
NIKEiD: Personliggør dine produkter hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 134 gange
Vilkår og betingelser
Op til 30% rabat på udsalgsvarer til mænd hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 287 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Nike
Vis tilbud
Allerede anvendt 28 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Nike Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Nike. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Nike rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Nike sælger sportsudstyr

I onlinebutikken findes et bredt udvalg af sportsudstyr til alle mulige sportgrene. Om end man er fodboldspiller, løber eller basketboldspiller, Nike har det helt rette udstyr til enhvers behov. Onlinebutikken byder på forskellige kategorier, som gør det nemt at navigere rundt. Varesortimentet kan yderligere tilgås via en bestemt kollektion såsom Nike Pro, Nike Free eller Nike Hypervenom. Lækre billeder af produkterne inviterer den besøgende til at købe. Hvis man planlægger at shoppe flere gange hos Nike, kan det være en god ide at oprette en kundeprofil under menupunktet "Join". Derudover har Nike et træningsprogram under Nike+, hvor man blandt andet kan downloade en træningsapp og holde øje med sit træningsforløb.

Kæmpe sportsmodesucces

Tilbage i 1964 blev Nike stiftet af Phil Knight og Bill Bowerman i USA. Dengang hed mærket Blue Ribbon Sports. Fem år senere i 1971 skiftede mærket navn til Nike. Titlen på det store sportsmærke kommer fra den græske sejrsgudinde med samme navn. De to grundlæggere af Nike var atleter, og deres vision var, at de ville være med til at udbyde bedre fodtøj til sportsudøvere. Efterhånden er Nike sko dog også blevet populære som trendy hverdagssko. Allerede inden for det første år på markedet oplevede Blue Ribbon Sports kæmpe succes og høj omsætning. I år 2014 er Nike et verdensomspændende mærke med over 45.000 ansatte hele verden over. Nikes hovedsæde ligger i Washington County, Oregon. I samme by gik grundlæggeren Phil Knight på universitetet og fik sin uddannelse. Det er stadig ham, der sammen med Mark Parker driver mærket. Hvert år omsætter de for adskillige milliarder. Udover Nikes onlinebutik ligger der i de fleste storbyer verden over en flagship store for Nike ved navn Nike Town. Disse butikker er ofte enorme og indrettet i flot design. Derudover bliver Nike solgt i de fleste sportsbutikker i Danmark.

Sportsmode hos Nike

Virksomhed i konstant udvikling

Nike er konstant i udvikling, fordi mærket anstrenger sig og stræber efter at give kunderne det bedste sportstøj. Ved hver nye kollektion kan man hos Nike finde det seneste skud på stammen. Nike er altid opdateret med de nyeste funktioner og teknikker inden for innovative sportsprodukter. Derudover kan alle forskellige sportsudøvere finde tøj, sko og tilbehør til deres sport. Nike udbyder tøj til de følgende sportsgrene:

 • Løb
 • Fodbold
 • Kvindesportstøj
 • Mandesportstøj
 • Skateboard
 • Basketball
 • Tennis
 • Golf
 • Amerikansk fodbold
 • Skisport

Udover at føre et stort udvalg af sportstøj og tilbehør, kan man hos Nike også finde sko og tøj, der fungerer til hverdagsbrug.

Alt inden for sportsbeklædning og –udstyr i Nikes onlinebutik

I Nikes onlinebutik finder man tusindvis af varer. Varesortimentet er bredt og er præsenteret på en moderne hjemmeside, der er nemt at forstå. Man kan først og fremmest skaffe sig et overblik over udvalget ved at vælge mellem disse kategorier:

 • Men
 • Women
 • Kids
 • Sports
 • Nike Sportswear
 • Customise

Under hver kategori findes så forskellige underkategorier. Eksempelvis finder man under kategorierne kvinder, mænd og børn:

 • Shoes
 • Clothing
 • Accessories
 • Collections

Alle produkter kan også findes ved at bruge søgefeltet øverst på siden. Man taster bare ind, hvad man leder efter og produkter, der matcher ens søgning bliver vist på skærmen. Ved at bruge filterfunktionen kan man derudover tilpasse sin søgning efter farve, sportsgren, style eller kollektion. Nike er kendt for sine kollektioner, som alle sammen findes i onlinebutikken. Et udvalg er:

 • Nike Air Max
 • Nike Mercurial
 • Nike Roshe
 • Nike Air Force
 • Nike Free
 • Nike Huarache
 • Nike Flyknit
 • Nike Pro Combat
 • Nike Tech Pack

Et eksempel på Nike Air Max kan ses på billedet herunder. Teknologien er specielt udviklet til at beskytte og aflaste leddene ved mange stød.

Smarte sko hos Nike

Nike – teknologi på højt niveau

På Nikes hjemmeside er der også en sektion, der forklarer de forskellige teknologier, som firmaet har udviklet med årene. Nogle af de mest kendte er nok Nike Air, Nike Air Max og Nike Free, hvoraf sko med den sidstnævnte teknologi tit bliver brugt som hverdagssko. Nike Free giver følelsen af at gå på bare tæer. Skoene er ultralette og skal øge løberens præstation ved at kunne løbe på den mest naturlige måde. Oprindeligt var det jo ikke sådan at mennesker gik i sko. Ideen bag Nike Free er altså at kunne træne nogle helt andre muskler, der så giver ekstra støtte for kroppen. En anden populær teknologi er Max Air teknologien. Ideen bag denne er at give løberen eller basketboldspilleren ekstra støtte ved de gentagende stød kroppen oplever. På den måde beskyttes kroppen mod eventuelle skader.

NikeiD – design selv dine egne sko

På Nikes hjemmeside findes en afdeling med titlen ”customise”. Her har man mulighed for at designe sine egne sko. Man kan få skrevet tekst på sine sko eller vælge hvilke farver, mønstre og designs man vil sammensætte. Derved kan man få sine helt unikke, personlige sko. Hvis man ikke føler, at man har fantasi eller en designer gemt i sig, kan man også se andres design, der er blevet populære og vælge dem.

Smarte sko med de nyeste teknikker fra Nike

Reklamer der motiverer

Nike har eftersigende fra deres spæde start været gode til at få folk til at huske dem. En af deres første reklamekampagner var med titlen ”There is no finish line” og i de senere år har Nike brugt ”Just do it”. Disse reklamer får kunderne til at huske sportsmodemærket. Ydermere bliver kunden motiveret til at købe Nikes produkter. Derudover sponsorerer Nike adskillige store, kendte sportshold såsom fodboldhold, basketballhold, baseballhold, amerikansk fodboldhold, cricket, rugbyhold. Udover det giver Nike også penge til en masse sportshold på amerikanske colleges. I Danmark har Nike længe haft scouting programmet "The Chance", hvor scouts tager ud og leder efter fodboldtalenter. På YouTube kan man følge med i projektet:

Tilmeld dig Nikes nyhedsbrev

Ved at tilmelde sig Nikes nyhedsbrev vil man være blandt de første til at modtage nyheder om nye produkter og innovationer. Derudover vil man modtage eksklusive tilbud og rabatter. Man vil også modtage inspiration til hvordan man kan designe de fedeste produkter med NikeiD.

Sociale medier spækket med motivation og inspiration

Nike har profiler på både Facebook, Instagram og YouTube. Hver af disse sider har adskillige millioner følgere verden over. Ved at følge med på disse platforme, kan man hver dag blive inspireret af de billeder Nike lægger op. På YouTube findes desuden kanaler, der er rettet mod en bestemt sportsgren som for eksempel NikeRunning eller NikeFootball.

Hos Nike man kan betale på mange måder

Når man køber ind hos Nike, er der forskellige måder at betale på. Kunden kan trygt handle hos Nike og selv vælge den fortrukne betalingsmetode. Man kan betale med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express og Visa Electron. Det er også muligt at benytte sig af gavekort eller internettjenesten PayPal, hvis man har en konto der.

Løbetøj hos Nike

Standard- eller ekspreslevering

Når man skal have sine varer fra Nike sendt til Danmark, kan man vælge mellem at få sine varer sendt standard eller ekspres. Standardforsendelsen koster 70 kroner, og varerne ankommer efter 3-4 dage. Ekspresleveringen koster 100 kroner, og så går der kun to dage efter man har lagt sin bestilling til at man modtager sine varer.

Hvis man fortryder sit køb

Fortryder man sit køb fra Nike, eller er man ikke tilfreds, er der ingen skade sket. Man kan nemlig returnere sine varer inden for 30 dage efter man har modtaget dem. På Nikes hjemmeside finder man en returneringsseddel, man skal printe ud og udfylde. Derefter sender man bare sine varer tilbage. Portoen må man selv betale for. Nike overfører returbeløbet tilbage, når de har modtaget returneringen.

Sko til hverdag og sport hos Nike

Et helt hold er klar til at hjælpe

Har man spørgsmål eller problemer, der vedrører et køb hos Nike, er der fire forskellige måder, man kan kontakte Nikes kundeservice på. Først og fremmest er det hurtigst selv at tjekke Nikes FAQ-afdeling, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål. Finder man ikke sit svar her, kan man kontakte Nikes kundeservice:

 • Ved at ringe til dem – de har åbent fra klokken 9-18 alle ugens dage.
 • Ved at skrive en mail til kundeservicen, der vil blive besvaret inden for en dag. Mailen findes under ”Contact” hos Nike.
 • Eller ved at chatte med en kundeservicemedarbejder, hvor man vil modtage svar inden for et par minutter.

Chatten har åbent mandag-fredag fra klokken 9-18.

Sådan anvender du en rabatkode hos Nike

 1. Første trin i at spare penge på dit køb er at finde en rabatkode hos Rabathelten.dk. 
 2. Find en passende kode og husk at undersøge, om den vil fungere til dit formål.
 3. Klik på koden så den bliver vist. Kopier den, husk den eller skriv den ned. Du bliver automatisk ført videre til Nikes onlinebutik.
 4. I onlinebutikken lægger du dine ønskede varer i kurven. Husk at vælge de rigtige størrelser og antal.
 5. Når du er færdig med at shoppe, går du til indkøbskurven. Den findes øverst på siden.
 6. Her kan du se en oversigt over dine varer og i højre side er et felt med teksten ”Do you have a promo code?”. Her indsætter du din kode og klikker så på ”apply”, hvorefter rabatten bliver trukket fra.
 7. Klik på checkout, indtast dine oplysninger og vælg din betalings- og leveringsmetode.
 8. Bekræft dit køb.
 9. Du har nu inden for kort tid nye Nikevarer på vej til dig. God fornøjelse!

Indløs rabatkode hos Nike

Anmeldelser af Nike
2 Brugeranmeldelser
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Indløs rabatkode

Del din shoppingsoplevelse og hjælp andre brugere.

Skriv anmeldelse
skrev 15.06.2015
Nike Free = 5 stjerner
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon
Intet at klage over. De er bare dejlige. Synes ikke jeg fik nok information om hvornår de ville blive leveret, men de kom da frem alligevel. Og tak for gratis levering :)
Var denne anmeldelse nyttig? 1 0
skrev 26.05.2015
Flotte sko
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon
Jeg fik mine sko fra Nike efter 4 dage, som var lige lovlig lang tid. Men ok. Ellers meget tilfreds :)
Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8