happysocks

Happy Socks rabatkode

1 Happy Socks rabatkode og 3 tilbud for september 2017

15% rabat på hele sortimentet hos Happy Socks
Gælder ikke allerede nedsatte varer. Så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 0 gange
Fri levering ved køb over 250 kr fra Happy Socks
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 16 gange
Fri levering ved køb af strømper med smilsmotiv hos Happy Socks
Kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud. Gælder kun ved køb af sokker med smilsmotiv på.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 0 gange
Udløber i dag!
Gør et kup i outlettet: Happy Socks fra 48 kr/par
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 17 gange
Udløbne rabatkoder fra Happy Socks – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Happy Socks rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Happy Socks' historie: Et par glade og dygtige svenskere

Happy Socks blev grundlagt i foråret 2008 af et dygtigt, svensk makkerpar: Viktor Tell og Mikael Söderlind.

De to fyre besluttede at gøre hverdagens kedelige, grå sokker til et modetilbehør, som pifter dagligdagen op. Viktor Tell var professionel grafisk designer og havde tonsvis af idéer til den visuelle stil. Mikael Söderlind har ikke flair for design men til gengæld mere end 10 års erfaring inden for markedsføring og salg og havde derfor ingen problemer med at få brandet eksponeret og produkterne solgt. 

Siden da er Happy Socks vokset til et moderne, verdensomspændende mærke og er kendt for at være moderigtigt, kreativt og en smule knald i låget - på den gode måde. I dag sælges Happy Socks i mere end 70 lande og er især populært i Asien og Europa.

Det er stadig Mikael og Viktor, som styrer firmaet, og hovedkontoret ligger i Stockholm. En af de ting de er rigtig gode til, er at finde sammen med andre kendte og moderne mærker og skabe nye produkter sammen med dem, som appellerer til specifikke kundegrupper. For eksempel var deres Pig Tales Minecraft-sokker, som er baseret på en joke fra spilfirmaet Mojang, et hit og faldt i god smag hos de mange Minecraft-spillere verden over. 

Missionen hos Happy Socks er, at der skal være et par sokker for alle slags mennesker til ethvert humør. 

Sjove sokker til både mænd og kvinder

Happy Socks i butikkerne

Sokkerne bliver solgt igennem tre slags butikker: 

 • Happy Socks' egne konceptbutikker - Happy Socks har åbnet deres helt egne butikker i udvalgte storybyer i Stockholm, New York og flere asiatiske lande. Disse butikker forhandler kun Happy Socks og er lige så meget udstillingsvinduer som butikker.
 • Pop-up butikker - Midlertidige butikker, som Happy Socks åbner i en begrænset tidsperiode rundt om i verden. Man kan se, hvor og hvornår den næste pop-up butik vil dukke op ved at trykke på "butikker" og vælge "pop-up butikker".
 • I mere end 6000 andre butikkers sortiment - Man behøver ikke tage helt til Stockholm for at købe Happy Socks. Alle de største byer i Danmark har en butik, som sælger Happy Socks.

En inspirerende og flot hjemmeside

Webshoppen er indrettet flot og er generelt meget indbydende. Når man har valgt, hvilken varegruppe man ønsker at kigge igennem, kommer man hen til én lang side med produktbilleder. Hvis man scroller ned på siden, dukker der flere varer op helt automatisk. 

For at sortere i produkterne skal man enten søge i søgefeltet oppe i øverste, højre hjørne eller vælge en underkategori fra den sorte dropdown-menu i øverste, venstre hjørne. Det kan gøre det en del nemmere, da der er mange designs i hver hovedkategori.

Grundlæggerne Mikael og Viktor har taget et bevidst valg, om at ingen skal afholdes fra at gå med bestemte strømper. Derfor er alle sokkerne unisex, så de kan bruges af både mænd og kvinder. Man kan derfor ofte finde flere af de samme strømper på både "damestrømper"- og "herrestrømper"-siderne. 

Grunden til at produkterne alligevel er delt op i "mand" og "dame", er fordi man også kan købe produkter, som overvejende er kvinder, der ønsker: Trusser, strømpebukser og høje knæstrømper.

Selve hjemmesiden leverer til hele verden og selvfølgelig også til Danmark. Siden registrerer helt automatisk, at man sidder i Danmark via ens IP, og man bliver ledt automatisk hen på den danske side, som tilbyder al information på dansk og med Danmark som leveringsland. 

Sokker der frisker dit outfit op

Sokker, sokker, sokker og lidt mere

80% af webshoppen består af farvestrålende sokker i et utal af designs. Udover dette kan man også købe en masse undertøj og en del småting med samme design som sokkerne.

Her er en liste over alle de produkter man kan købe hos Happy Socks:

 • Sokker
 • Knæstrømper
 • Strømpebukser
 • Trusser
 • Boxershorts
 • Boxer briefs
 • Blyanter
 • Læderpunge
 • Notesbøger
 • Kopper
 • Covers til iPhone og computer
 • Lommetørklæder

Webshoppens kategorier

På hjemmesiden er der to menuer - en i toppen af siden og en menu i bunden af hjemmesiden. 

Produkterne er inddelt i følgende hoved-kategorier:

 • Herrestrømper
 • Damestrømper
 • Børnestrømper
 • Outlet
 • Limited Editions
 • "Outlet"-kategorien er en side beregnet kun til udsalgsvarer. Udvalget skifter selvfølgelig fra tid til anden, men der er generelt altid mange valgmuligheder og gode penge at spare.
 • Limited Editions

"Limited Editions" dækker over alle de specielle kampagneprodukter, som Happy Socks laver sammen med andre kendte mærker, kunstnere, berømtheder og organisationer. Disse produkter er kun til salg i et begrænset tidsrum, så det gælder derfor om at være hurtig. 

Varerne er inddelt i underkategorier, som svarer til de forskellige kampagner. Der kommer hele tiden nye kategorier under Limited Editions, da Happy Socks altid har gang i forskellige projekter, som holder dem friske i folks bevidsthed. 

Tidligere projekter har blandt andet været "Pride", som er en kollektion af regnbuefarvede sokker, man kan bruge til at vise støtte overfor LGBT-miljøet. Andre projekter involverer Snoop Doog, Candy Crush-sage, Minecraft, skomærket Sneakerstuff m.fl. 

Gør hverdagen lidt sjovere med sokker fra Happy Socks

Gavekort og gavebokse

Man kan vælge mellem fire forskelige gavekort og købe dem med et par få klik på hjemmesiden:

 • Giftcard - Brighten up your day: 90 kr.
 • Giftcard - Better Safe than sorry: 300 kr. 
 • Giftcard - No Laundry for a week: 420 kr. 
 • Giftcard - A dream come true: 2200 kr.

De fire gavekort gælder kun til hjemmesiden og bestilles ved at klikke på "gaver" I menuen I øverste, højre hjørne og vælge "gavekort" i dropdownmenuen. Derefter indtaster man sine og modtagerens e-mailadresse og navn og en eventuel besked. Inden for 8 - 10 arbejdsdage vil der blive sendt et gavekort med ens besked til modtagerens e-mailadresse.Hvis der er penge tilovers efter, man har brugt gavekortet, bliver de resterende penge opbevaret på kortet til næste køb. Så det kan bruges til så mange køb man ønsker. 

Udover gavekort kan man også købe flotte "presentboxes", som er gaveæsker, der indeholder 4 par strømper i forskellige designs. 

Inspirerende nyhedsbrev

Hvis man går op i mode og fotografi - eller bare vil se, hvad Happy Socks nu har fundet på af projekter, kan det anbefales at tilmelde sig deres nyhedsbrev.Nyhedsbrevet minder lidt om et modeblad fyldt med inspirationsbilleder og nyheder om nye kollektioner. Man tilmelder sig nyhedsbrevet ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet nederst på hjemmesiden og trykke "tilmeld". 

Sokker fra Happy Socks gør alt lidt sjovere

Aktive overalt på de sociale medier

Happy Socks optræder overalt på nettet og bruger enhver kanal til at kommunikere med deres tusindvis af fans. 

Grunden til, at ordet "fans" bruges, er fordi HappySsocks' kunder ofte er loyale følgere, som lægger billeder op af deres nye sokker på både Facebook og Twitter. Happy Socks viser til gengæld taknemmelighed ved ofte at dele og retweete deres følgeres mange billeder og oplevelser.

Nyhederne og opdateringerne på de forskellige medier er ofte de samme på dem allesammen: Fotos af butiksåbninger, kollektioner, deling af kundeoplevelser og de nyeste tilbud. 

På Youtube, Instagram og Facebook er der dog meget mere at hente i form af reklamevideoer med store stjerner og stemnings- og modebilleder.

Alt materialet er lavet af dygtige fotografer, så det er ordentligt at se på, og der går sjældent flere dage imellem hver opdatering - ofte kun en enkelt dag.

Fleksibel betaling

Der er rigtig mange måder at betale på. Man kan enten betale med det samme med kreditkort, almindeligt dankort eller Paypal eller vælge fakturabetaling og først betale, når man har modtaget varerne.Ydermere er der også kontobetaling, som man kender fra tøjkataloger som Ellos og H&M.

Oversigt over betalingsmåder

Måder man kan betale på hos Happy Socks står listet herunder: 

 • MasterCard, Visakort, Dankort, JCB, Diners og American Express. 
 • Paypal: Nem onlinebetaling. Læs mere her: www.paypal.com 
 • Klarna Faktura: Fakturabetaling, når varerne er ankommet. Fakturaen ankommer sammen med varerne og ligger inde i pakken. 
 • Klarna kontobetaling: Man betaler et fast beløb om måneden indtil købet er betalt ud. Der kan muligvis komme små renter oveni.

Sokker til folk i alle aldre

Levering til Danmark

Pakkerne bliver sendt fra Happy Socks' hovedlager i Roosendaal, Holland, og det tager 8 - 10 arbejdsdage for pakkerne at komme frem. Hvis man bestiller for mere end 250 kr. får man gratis fragt! Hvis man bestiller for mindre end 250 kr. koster fragten 30 kr. Dette beløb ligger fast uanset hvor i Danmark man bor.

Lige så snart man har bestilt og betalt, vil man modtage en ordrebekræftelse. Når pakken er afsendt, vil man modtage en sidste e-mail, som indeholder en vejledning, til hvordan man sporer pakken.

Returnering og ombytning

 • Hvis man har gjort et fejlkøb eller blot skiftet mening:

Da Happy Socks mest sælger strømper og undertøj, er deres returneringsregler mht. fotrydelse og refundering lidt strengere end vanligt af hensyn til hygiejnen.Der er ikke returret på undertøj eller produkter, som er købt fra Outlet-kategorien eller "sidste chance"-kampagner.

Derimod kan man sagtens returnere alle andre strømper og sokker indenfor 14 dage efter modtagelsen, hvis pakken er uåbnet og i original stand. Så kan man vælge imellem at få varens pris (ikke den originale fragt) refunderet eller varen ombyttet til noget andet. Man står selv for fragten tilbage til lageret i Holland.

 • Defekte varer:

Happy Socks gør rigtig meget for at rette op på egne fejl og bytter eller refunderer med det samme defekte eller fejlsendte varer. De betaler selvfølgelig også for returfragten, så det ikke går udover kunden, hvis de laver fejl.

Hvordan man kontakter Happy Socks

Der er en udførlig FaQ-sektion på hjemmesiden, som dækker alt fra vask af strømperne til returneringsregler.

Hvis man stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, kan man enten skrive en e-mail via hjemmesidens kontaktformular eller starte en chat.

Chatten finder man ved at trykke på den blå kasse, som er i nederste, højre hjørne på ens skærm, når man er på siden. De er dog ikke altid online. Hvis chatten er lukket, vil der står "efterlad en besked", som fungerer på samme måde som kontaktformularen. 

Sådan betaler du med en rabatkode hos Happy Socks

 1. Vælg en af Rabatheltens rabatkoder til Happy Socks her på siden, og klik på den. Koden bliver vist, husk den, kopier den eller skriv den ned.
 2. Du bliver automatisk ført videre til Happy Socks ved at klikke på rabatkoden.
 3. Vælg de produkter du ønsker, og klik på ikonet med indkøbskurven yderst til højre i menuen. Så kommer du til bestillingssiden.
 4. Under "your cart" kan du se en liste med dine valgte varer. Nedenunder listen står der "Got a gift card or coupon?"
 5. Klik på teksten og indtast din rabatkode. 
 6. Klik på den blå "OK"-knap. Nu er din rabatkode tilføjet din bestilling og burde være trukket fra det totale beløb.

Vi håber, du bliver glad for dine Happy Socks!

Indløs din rabatkode hos Happy Socks - sådan her!

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8