nelly

Nelly rabatkode

Alle 1 Nelly rabatkode & 2 tilbud for november 2017 er blevet testet og godkendt.

20% rabat på jakker hos Nelly
Kan ikke kombineres med andre rabatter. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Sidst testet i går
Allerede anvendt 3 gange
Udløber om 3 dage!
Fri levering ved køb over 199 kr hos Nelly
Gælder standardlevering. Nelly.com leverer ikke til Færøerne.
Vis tilbud
Virker det? 6 0
Testet
Allerede anvendt 11829 gange
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Nelly
Gælder kun udvalgte varer og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Vis tilbud
Virker det? 1 1
Testet
Allerede anvendt 21851 gange
Udløbne rabatkoder fra Nelly – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Nelly rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Nelly – flot tøj og accessoires til modebevidste kvinder

Hos Nelly som er en af Nordens største onlinebutikker, kan man finde alle de moderigtige kjoler, sko, toppe, jakker og accessoires til både mænd og kvinder. Udover tøj sælger Nelly også make-up og skønhedsprodukter. I den svenske webshop kan man købe alt fra sandaler, sneakers og festsko over bukser og kjoler hen til bluser, T-shirts og trøje. Derudover kan modeelskeren afrunde outfittet med trendy accessoires som solbriller, hatte og ure. Alle produkter findes i et hav af farver, herunder blå, gul, hvid, sort, grå, lilla og hvad man ellers kan forestille sig af farver i sit klædeskab. Onlinebutikken fører et enormt udvalg af forskellige mærker både internationale mærker som BaByliss, Dolce & Gabbana og Triumph såvel som skandinaviske mærker som Samsøe Samsøe, Örjan Andersson og Hunkemöller. Derudover er medarbejderne hos Nelly.com hurtige til at opsnuse, hvad folk vil have, så derfor findes aktuel mode altid hos Nelly. På hjemmesidens forside ligger der altid et par forskellige artikler, så man for eksempel kan få inspiration til sit næste køb og se, hvad der er populært for tiden. Her findes selvfølgelig også de nyeste kampagner, som onlinebutikken netop kører med. Hovedmenuen indeholder kategorier som nyheder, shop, mærker, toplisten og udsalg. Lige ved siden af kan man se sin indkøbskurv og de produkter, man har gemt. Denne funktion kan kun anvendes af medlemmer, der er tilmeldt Nelly.com. Nelly har i løbet af de sidste år været i stand til at opbygge et fællesskab omkring sin modehjemmeside. Derfor er det ingen overraskelse, at Nelly.com har aktive profiler på de fleste sociale medier samt et stort netværk af bloggere.

Mode til kvinder hos Nelly.com

Skandinavisk når det er bedst

Nelly åbnede allerede i Sverige tilbage i år 2004 og er sammen med NLYman førende inden for onlinemode i Skandinavien. Først i år 2008 udvidede Nelly så til hele Skandinavien, og i år 2014 er Nelly aktiv over det meste af Europa, og har også en international hjemmeside hvorfra der sendes 90 lande rundt i verden. Nelly.dk blev i år 2007 en del af Qliro Group. Qliro Group er en af nordens ledende e-handelskoncerner, hvor NLYman, Lekmer, RUM21 og forskellige andre onlinebutikker også hører under. Hver af Qliro Groups onlinebutikker specialiserer sig inden for et bestemt område, og grundet dette har de kunnet opnå stor succes og popularitet. Nelly.com fører over 850 forskellige mærker som både dækker over de store kendte mærker såsom Nike og Adidas, men også en masse skandinaviske mærker som Björn Borg, Cheap Monday og By Malene Birger. Hver dag finder man omkring 300 nye artikler, så hjemmesiden opdateres konstant med nyheder og varer. Nelly danner ofte samarbejde med store skandinaviske bloggere. På den måde får de formidlet deres mode og nyheder til kunderne, der ofte ser artiklerne hos modebloggerne først. Onlinebutikkens hovedkontor ligger i Borås i Sverige, og onlinebutikken er i dag vokset så stor, at der er over 320 ansatte. Nellys chef hedder Magnus Månsson. Udover at føre utallige mærkevarer, har Nelly også startet sine egne varemærker ved navn NLY Trend, NLY Shoes, Wonderland, Notion 1.3 og Estradeur. Alle disse mærker er meget populære, fordi de er dygtige til at søge inspiration i den nuværende, højeste mode og sælge alternativer til lavere priser. Nelly henvender sig til unge, trendy, modeinteresserede mænd og kvinder, og stræber efter at blive nummer et i verden inden for mode til unge. Deres kernemarked er flirtende, glamourøst partytøj, og det er også dette, der fra starten har kendetegnet Nelly som onlinebutik.

Nelly.com støtter Reach for Change

Ligesom andre dele af Qliro Group støtter Nelly den svenske velgørenhedsorganisation ”Reach for Change”. Organisationen er godkendt af det svenske indsamlingskontrol. Bevægelsens formål er at forbedre alle børns levevilkår. Vores børn er vores fremtid og derfor ønsker Reach for Change at sikre børnene en sikker og lys fremtid. Derudover ønsker organisationen at have positiv indflydelse på samfundet ved at fremme social innovation.

Glimmer, glamour og glitter

Da Nelly har et enormt udvalg både af varer og mærker, findes der noget til alle unge i onlinebutikken. Hvad man især finder meget af, er glamourøse kjoler og højhælede sko. Nelly lægger nemlig vægt på at henvende sig til udadvendte, trendy og modeinteresserede kvinder. Udvalget er så stort, at det kan være uoverskueligt at kigge det hele igennem. Derfor har Nelly lavet en søgemaskine med filterfunktioner, der gør, at man kan slå forskellige filtre til eller fra. Hvis man for eksempel leder efter en sort, kortærmet, gulvlang kjole i størrelse medium, finder man den hurtigt ved at sætte de forskellige filtre på arbejde. Hvis man vil søge bredere, kan man bare slå de forskellige kategorier til. Her er varerne blandt andet inddelt i:

 • Accessoires
 • Badetøj
 • Skønhed
 • Bukser
 • Festkjoler
 • Festsko
 • Hverdagssko
 • Hårpleje
 • Jakker
 • Nattøj
 • Smykker

Hvis man derfor klikker på en af de kategorier, kommer man videre til en side, hvor man for eksempel kan se alle hverdagssko, som er at finde på Nelly.dk. Nelly fører mere end 850 forskellige mærker, og de spænder bredt. Nogle af dem er kendt verden over, andre er små og mindre kendt. Nogle er eksklusive, andre er pengepungs-venlige. Som nogle af de mest populære mærker kan blandt andet nævnes:

 • Bianco
 • Céline
 • Dr Martens
 • Femilet
 • Gucci
 • Hummel
 • Ida Sjöstedt
 • Jones & Jones
 • Kenzo
 • Lacoste
 • One Teaspoon
 • Ray Ban
 • Selected Femme

Nelly.dk har altid de nyeste trends inden for mode

Gavekort

Hos Nelly er det let at give gaver. Det er nemlig bare at gå ind på deres hjemmeside og trykke på knappen ”Giv et gavekort” nederst på siden. Først skal du vælge, om gavekortet skal sendes direkte til modtagerens e-mail-indbakke, eller om det skal sendes til kunden selv, så kunden kan overrække det til den, der skal have gavekortet. Derefter kan du selv vælge, hvor mange penge gavekortet skal indeholde. Du kan vælge mellem forskellige værdier ved at klikke på den rigtige knap. Ønsker du selv at bestemme værdien, kan du bare taste beløbet i feltet. Mindstebeløb er 50 kroner, mens værdien af et gavekort ikke må overstige 10.000 kroner.

Medlem af Nelly.com

Som medlem af Nelly.com og nelly.dk modtager man Nellys nyhedsbrev, hvori man finder gode tilbud, kampagner, inspiration og modetips. Man får også fortrinsret til alle udsalg og specialtilbud, som Nelly kører. Man får en personlig side på hjemmesiden, hvor man kan gemme alle sine favoritartikler i sin garderobe. Desuden kan man se, hvis en udsolgt varer kommer tilbage i onlinebutikken.

Tusindvis af følgere på de sociale medier

Nellys Facebook-side har over flere tusind følgere. Her bliver der flere gange dagligt lagt forskellige opslag op fra Nelly. Det er for eksempel stiltips, inspiration, nyheder og rabattips. På deres Instagram-profil bliver der lagt billeder op af Nellys medarbejdere, af Nellys blog-samarbejder, af nyheder på onlinebutikken og af onlinebutikkens nuværende rabatkoder. Hvis man følger Nelly på Instagram og Facebook er man sikker på konstant at blive opdateret om vigtige oplysninger fra onlinebutikken. Derudover er Nelly.com online på Twitter, hvor mange kunder kontakter onlinebutikken. Endelig har webshoppen profiler på Pinterest og YouTube. På sidstnævnte ligger der små filmklip, som de for eksempel tager under modeugen i New York eller til sommerens pool party. Her på videoen kan man se, hvilke bloggere Nelly.com har inviteret ud på en tur til Ibiza:

Delbetaling af køb fra onlinebutikken

Hos Nellys onlinebutik er der mange måder at betale sit onlinekøb på. Man kan betale med følgende betalings- og kreditkort:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Maestro
 • VisaElectron

Alle betalinger er selvfølgelig sikret for misbrug. Når man anvender MasterCard eller Visa er der et ekstra sikkerlag på takket være Verified by Visa og MasterCard SecureCode.Man kan også betale med faktura, men der kommer en afgift på 39 kroner på. Hvis man ikke har hele beløbet med det samme, er der også mulighed for at delbetale sit køb. Beløbet deles ud over enten 6, 12 eller 36 måneder, så man hver måned betaler en del af købssummen. Paypal kan også bruges som betalingsmetode.

Nelly betaler for leveringen

Nelly har altid fri fragt, hvis du bestiller for et vist mindstebeløb. Den gratis levering er standardlevering og med denne, vil man modtage sine varer inden for fire hverdage. Hvis man bor i København, kan man også vælge ekspres hjemmelevering, som koster lidt ekstra. Så får man sine varer inden for en dag. Pakker fra Nelly.com leveres med Post Danmark eller Bring, alt efter hvilken leveringsmetode kunden foretrækker.

Retur med returseddel

Nelly tilbyder også fri returnering og sender en returneringsseddel med alle pakker. Hvis man ikke er tilfreds med sine varer, kan man inden for 14 dage sende dem retur i samme indpakning og med retursedlen på. Man vil få sine penge tilbage omkring 10 dage efter, at Nelly har modtaget varerne retur. Vil du i stedet for bytte en vare, for eksempel til en anden størrelse, skal man følge samme procedure som for en returnering med den eneste forskel, at man sætter kryds ved bytte. Samtidig med at sende den forkerte vare tilbage, laver man en ny bestilling på den vare, som man ønsker at have. Når Nelly har modtaget pakken med byttevaren, betaler de pengene tilbage til kunden.

FAQ-afdeling og kontakt

Nelly har på deres hjemmeside en FAQ-afdeling, hvor de på forhånd har besvaret og uddybet ofte stillede spørgsmål. Her finder du blandt andet svar på, hvorfor du skal acceptere cookies fra Nelly.com eller hvad der sker efter at du har lagt bestillingen. Hvis man her ikke kan finde svar på sit spørgsmål, kan man i en spørgeformular kontakte Nelly, der hurtigst muligt og i hvert fald inden for 48 timer vil give en løsning på problemet. Det er altid en god ide at angive sit ordrenummer samt kundenummer for hurtigere betjening.

Hvordan anvender man rabatkoder fra Nelly?

 1. Det første du skal gøre, er at finde en passende rabatkode fra Rabathelten. Du skal derefter være opmærksom på rabatkodens betingelser, og være sikker på, at den virker til det rigtige formål.
 2. Klik så på rabatkoden og kopier den.
 3. Herefter bliver du automatisk henvist til onlinebutikken.
 4. Udvælg dine ønsker fra Nelly og læg dem i indkøbskurven. Når shoppingen er færdig, klik så på indkøbskurven i højre hjørne, hvorefter du kan gennemtjekke de valgte artikler.
 5. Neden under dine produkter er et felt, hvor rabatkoden skal indsættes. Tast den ind i dette felt, og aktiver den. Herefter vil rabatten blive trukket fra det oprindelige beløb.
 6. Klik så på ”gennemfør køb”.
 7. Indgiv her alle dine personlige informationer, som de forskellige felter beder om.
 8. Vælg en betalingsform.
 9. Glæd dig over rabatten, accepter vilkårene og din bestilling, og afslut dit indkøb hos Nelly ved at klikke på ”send din bestilling”. 
 10. Du kan nu læne dig tilbage, mens du venter på dine varer fra Nelly, som du har købt med en rabatkode fra Rabathelten. Vi ønsker god fornøjelse!

Sådan indløser du din rabatkode hos Nelly

 

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8