Crocs rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

75 kr
75 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på allerede nedsatte varer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 575 kr hos Crocs
Op til 60% rabat på udsalgsvarer hos Crocs
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
10 %
10% rabat på allerede nedsatte varer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
75 kr
75 kr rabat på næste ordre ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Crocs
10 %
10% rabat på allerede nedsatte varer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabat på 2 produkter hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabat på 2 produkter hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat ved køb over 400 kr hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat ved køb over 625 kr hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alle vintersko hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på hele sortimentet hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40% rabat på hele sortimentet hos Crocs
40% rabat på hele sortimentet hos Crocs
30% rabat på hele sortimentet hos Crocs
35 %
35% rabat på udvalgte clogs hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet ved køb over 450 kr hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat ved køb af 2 par clogs hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på hele sortimentet hos Crocs
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
  • Vi giver aldrig dine data til andre
  • Du kan afmelde dig til enhver tid
  • Det er gratis og der er ingen binding

Virksomheden bag de farverige og eftertragtede sko

Firmaet blev etableret i 2002 af Scott Seamans, Lyndon Hanson and George Boedecker og har siden oplevet voldsom succes og fremgang. Da Crocs i 2012 fejrede sit 10 års jubilæum, kunne firmaet samtidig glæde sig over nu at tilbyde over 300 forskellige modeller fra sommersko og vinterstøvler til stiletter og sportssko i alle regnbuens farver. 

Virksomheden er opkaldt efter krokodillens amfibiske natur. Alle Crocs sko er lavet af det bæredygtige og ergo-dynamiske Croslite materiale, som er fremstillet ved hjælp af en revolutionerende teknologi, der giver hvert par sko de bløde, behagelige, lette og lugtresistente egenskaber, som Crocs’ fans kender og elsker. Skoene er yderst fleksible og behagelige og former sig efter foden. Skoene skulle angiveligt have en lang række gavnlige effekter på helbredet.

Crocs startede sin succes ved at udvikle den ikoniske, nytænkning af en traditionel træsko. Den første model ”Beach” blev oprindeligt udviklet til brug i forbindelse med sejlads, da sålen er skridsikker og ikke efterlader nogle mærker. I dag laver firmaet både sneakers, sandaler, støvler og stilletter med udgangspunkt i principperne for den første model.

Siden sin begyndelse har Crocs solgt mere end 200 millioner par sko i over 90 lande i hele verden. Mærket kunne i 2011 fejre at have nået en årlig omsætning på en milliard dollars. Virksomheden er amerikansk og dens hovedkontor ligger i Bouldon, Colorado, hvor direktionen ledes af Andrew Rees. 

Sko til hverdagsbrug

Crocs værdisæt - til gavn for miljøet og de ressourcesvage

Som en af verdens største virksomheder inden for afslappet fodtøj anerkender Crocs sit ansvar for at handle retfærdigt med høje etiske standarder. Crocs bekræfter dette engagement ved at observere alle lokale arbejdsnormer og samtlige internationalt anerkendte menneskerettighedsstandarder i deres forsyningskæde. Virksomheden donorer desuden sko til trængende børn og familier verden over. Således er virksomheden ikke kun med til at producere behagelige og farverige sko, men også gøre en forskel i verden. 

Shop online i et farvespækket fodtøjsunivers

I Crocs onlinebutik kan man se og købe alle de mange forskellige Crocs modeller og få dem leveret til hele verden. Uanset om man bor i Danmark eller i Frankrig kan man få sine sko leveret fra webshoppen. På crocs.com kan man se et overblik over hvilke lande, onlinebutikken føres i, hvilket stort set er alle lande i verden. Hver verdensdel har sin egen onlineshop, så hvis man for eksempel bor i Europa, skal man gå ind på crocs.eu for at finde den onlineshop, som sender til de europæiske lande.

Ligesom skoene er netbutikken et fantastisk behageligt farvemekka at bevæge sig rundt i. Designene er sjove og underholdende, og man bliver med garanti inspireret til at finde nøjagtig den Crocs model, som passer til ens behov, præferencer og stil. En smart feature i netbutikken er, at man kan se, hvordan andre købere har anmeldt den sko, man er interesseret i at købe. Desuden kan man selv give anbefalinger til andre. På denne måde kan man hjælpe andre kunder med at træffe deres valg.

Behagelige sko

Få overblik over udbuddet

Hjemmesiden er meget enkel at navigere i, da sortimentet er inddelt i praktiske kategorier, der gør det nemmere at finde de produkter man er på udkig efter. Webbutikken er opdelt i syv forskellige hovedkategorier, der hjælper med at navigere på hjemmesiden, så det store udbud bliver mere overskuelig. På denne måde kan man straks klikke sig ind i eksempelvis kategorien for kvinder, når man specifikt leder efter sko til kvinder. Kategorierne på hjemmesiden er som følgende: 

Women”, hvor man kan købe Crocs til kvinder. Modellerne fås i adskillige farver og størrelser. Man kan vælge mellem det store udvalg af traditionelle crogs, sandaler, højhælede- og kilesko samt flade ballerina modeller, hverdagssko og vinterstøvler m.fl.

Men” som indeholder et stort udvalg af sko til mænd. Her kan man blandt andet vælge mellem det store udvalg af traditionelle clogs, klipklapper, sneakers, hyttesko og vinterstøvler. 

Girls”, hvor man finder et bredt udvalg af crocs til piger. Alle skomodeller til piger er samlet i denne kategori, så man får et hurtigt overblik over, hvad udvalget tilbyder. Under denne kategori fås også Crocs’ forskellige særkollektioner til piger, som for eksempel Hello Kitty eller Mickey & Friends. I kategorien kan man vælge at søge efter sko til børn i tre forskellige aldre mellem et og seks år, børn over syv år og babyer.

Boys-kategorien er der, hvor alle sko til drenge er samlet. Under denne kategori fås også Crocs’ forskellige særkollektioner til drenge som for eksempel Star Wars og Santa Cruz. I kategorien kan man vælge at søge på sko til børn i tre forskellige aldre mellem et og seks år, børn over syv år og babyer.

Work” indeholder et hav af arbejdssko, der kan bruges i arbejdsrelaterede sammenhænge fx hvis man arbejder som håndværker eller sygeplejerske og har i denne sammenhæng har brug for behageligt og praktisk fodtøj. 

Outlet” er hovedkategorien, der indeholder en lang række sko, der er sat ned, hvor man vil have rig mulighed for at spare penge. 

Den sidste er kategori er #ComeAsYouAre indheolder aktuelle kampagner, hvor man kan finde spændende produkter og nyheder eller artikler fra reklamer og markedsføringskampagner. 

Sko i alle farver

Særlige fordele og tilbud hos Crocs

På Crocs’ netbutik bliver der løbende annonceret med forskellige tilbud. Dette gælder for eksempel i forbindelse med diverse højtider og særlige helligdage såsom jul og nytår, eller når Crocs ønsker at forkæle sine kunder. I disse sammenhænge er der altid gode muligheder for at opnå store rabatter og spare masser af penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Rigtige Crocsfans kan modtage nyheder før alle andre 

Vil man gerne opdateres med nyheder og rabatter inden alle andre har man mulighed for at tilmelde sig butikkens nyhedsbrev, der giver mulighed for at modtage løbende nyhedsbreve direkte i mailindbakken. Man skal ikke betale for medlemskabet og man kan til enhver tid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. 

Find Crocs på de sociale medier

Crocs er repræsenteret på de mest populære sociale medie platforme. Her er det muligt at få information om aktuelle tilbud, se de nyeste modeller og få gode tips og råd til, hvordan man får mest ud af sine Crocs. For eksempel kan man læse om alle de sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med at eje de berømte Crocs sko. På de sociale medier kan man desuden stille spørgsmål direkte til firmaets tilknyttede eksperter eller udveksle erfaringer med tusindvis af andre Crocsfans i verden. Crocs har profiler på både Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Instagram, LinkedIn og Google+. På Instagram finder man et hav af billeder og reklamer fra virksomheden, mens der på Facebook og Twitter findes informationer om Crocs, reklamer, billeder, kampagner og aktuelle rabatter. Derfor er det en god ide at følge eller synes-godt-om profilen for at følge med i aktiviteter og kampagner. På YouTube findes der reklamer og videoer om de forskellige produkter og salgskampagner. Der kan man hente inspiration til de kommende køb. 

Sådan kan man betale hos Crocs onlineshop 

I Crocs’ onlinebutik kan man betale med alle de mest almindelige betalingskort nemlig VISA, Mastercard og AmericanExpress. Dermed skulle det gerne være muligt for de fleste at betale for deres varer. Alle betalingsmetoder er sikre at benytte, da følsomme data bliver kørt gennem godkendte betalingskanaler, der krypterer alle oplysninger, så udefrakommende ikke kan få adgang til dem. 

Levering til hele verden

Crocs leverer varer til stort set hele verden. Man skal huske at bestille på den hjemmeside, der er tilknyttet det land man bor i. Levering til Danmark koster omkring 50 kroner og man modtager sine varer inden for tre til fire arbejdsdage. Man får overblik over de forskellige shops på crocs.com. På nuværende tidspunkt findes Crocs i ca. 45 lande herunder Holland, Østrig, Tyskland, Brasilien, Danmark, USA, Canada, Italien, Frankrig og Australien m.fl. Den danske hjemmeside findes under.

Returnering er altid muligt

Det er altid muligt at returnere eller ombytte de varer, man har købt. Man kan både have brug for at returnere sit køb fra Crocs, såfremt man ikke er tilfreds med sine køb, har fortrudt handelen eller ved en fejl har modtaget en forkert eller defekt vare. For at være berettiget til refundering eller ombytning skal den returnerede vare være i samme stand som da man modtog den med posten. Det eneste, der kræves for at få refunderet eller ombyttet sine varer, er en kvittering. Al returnering, uanset årsag skal ske inden for 90 dage, fra man har modtaget sin vare. 

Det er både muligt at returnere varer online eller i en af Crocs mange fysiske butikker. Vær opmærksom på, at det i forbindelse med refundering i en af de fysiske butikker, ikke er muligt at få pengene retur, hvis man har betalt med PayPal. I stedet vil man modtage et tilgodebevis.

Stil spørgsmål direkte til et teammedlem på alle tider af døgnet 

Har man spørgsmål i forbindelse med en ordre eller til et specifikt produkt, kan man kontakte kundeservice på alle tider af døgnet. Crocs tilbyder en række forskellige muligheder for at komme i kontakt med kundeservice. For eksempel kan man benytte live chat funktionen, hvor man kan få personlig hjælp fra et teammedlem. Chatfunktionen findes på hjemmesiden under ”Customer support” eller når man kigger nederst på siden. Chatfunktionen kan kun benyttes i et begrænset tidsrum. Tjek hjemmesiden for yderlige informationer og vær opmærksom på eventuelle tidsforskelle. Det er også muligt at komme i kontakt med kundeservice via e-mail ved at benytte den online kontaktformular. Dette kan ske på alle tider af døgnet. Send en detaljeret besked og et teammedlem vil give svar inden for ca. 48 timer. Der er endvidere mulighed for at ringe. Man kan ringe til 0031-23 7411703. Medarbejderne sidder ved telefonen mellem klokken 9 og 17 og om fredagen mellem klokken 9 og 16. 

Sådan indløser du rabatkoden fra Rabathelten hos Crocs 

  1. Find en aktuel rabatkupon på rabathelten.dk. Tjek venligst om koden lever op til dine forventninger og behov, da visse koder kun er knyttet til særlige produkter eller kategorier. Derfor skal man sikre sig, at koden vil gælde de varer man har tænkt sig at handle. 
  2. Kopier koden eller skriv den ned på et stykke papir. Når du klikker på koden bliver du automatisk sendt videre til shoppens forside. 
  3. Du lægger dine ønskede varer i indkøbskurven ved først at vælge størrelse, farve, model og antal for derefter at klikke på ”Add to cart”. Du har også mulighed for at tilføje produktet til din ønskeliste, hvis du vil handle videre eller se andre varer, inden du bestemmer dig. 
  4. Når du har trykket ”Add to cart” bliver du ført videre til indkøbskurven, hvor dine varer vil være synlige. Du kan stadig fjerne og tilføje varer. 
  5. Nu trykker du 'view cart and check out'. Her indtaster du din rabatkode og trykker ”Apply”, hvorefter rabatten fratrækkes det oprindelige beløb. 
  6. Her skal du indtaste dine adresseoplysninger med mere, og vælge din ønskede betalingsform. Så gennemfører du betalingen. Du vil kort efter modtage en kvittering for dine køb.
  7. Vi håber, at du får glæde af dine varer fra Crocs og besøger Rabathelten og Crocs igen.

Tilbudskode Crocs

Anmeldelser af Crocs

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere