pixum

Pixum rabatkode

1 Pixum rabatkode og 1 tilbud for september 2017

15% rabat på vægbilleder hos Pixum
Gælder kun ved køb over 350 kr. Kun én rabatkode per kunde. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 36 gange
Glæd en du holder af med personlige mobilcovere hos Pixum
Porto beregnes ekstra. Kun én rabatkode per kunde. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Vis tilbud
Virker det? 1 0
Testet
Allerede anvendt 11838 gange
Nyd efteråret
Udløbne rabatkoder fra Pixum – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Pixum rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Pixum - et firma i rivende udvikling

Pixum blev grundlagt tilbage i 2000, og er i dag en af de førende uafhængige udbydere af fototjenester og tryk online i Europa med mere en 2 millioner kunder.

Firmaet har gentagne gange opnået topplaceringer i mere end 60 forbrugertests og tests foretaget af uafhængige europæiske tidsskrifter. Den seneste succes herhjemme, var da Pixum scorede topkarakterer i en undersøgelse foretaget af Politiken i 2009.

Firmaet har konsekvent holdt sig i topvurdering på Trustpilot, og er desuden på Deloittes liste over de 500 hastigst voksende teknologivirksomheder i både Europa, Mellemøsten og Afrika.

Besøg Pixums alsidige onlineshop

Pixum tilbyder, udover deres kendte fotobøger, mange forskellige produkter, som for eksempel professionel fremkaldelse af digitale billeder på både plakater og papir. Derudover er der også mulighed for at bestille personlige fotogaver, puslespil, t-shirts og fotokrus. Endelig kan man også få lavet print af fotokalendere og personlige takke- og indbydelseskort. 

Endelig kan man i Pixums onlineshop også oprette online albums med 1 GB gratis plads, hvor man kan dele sine billeder over nettet og gennem tjenester for foto-mobiltelefoner. Hjemmesiden er tilgængelig på både dansk, tysk, engelsk, hollandsk, portugisisk, fransk, og spansk, og udfører fotoopgaver og print for kunder i hele Europa.

Skab plakater der passer præcist til din stil

Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Pixums nyhedsbrev er propfyldt med spændende informationer til fotoentusiaster og elskere af billeder i almindelighed. Her kan man læse om spændende tilbud og nye kampagner, ligesom man kan se eksempler på de flotte fotobøger og postkort man kan bestille hos Pixum og lade sig inspirere af dem.

Smart postkort-app hos Pixum

Pixum har udviklet en smart applikation, der virker til både iPhone og Android. Denne gør det muligt at skabe, redigere, bestille og sende rigtige postkort til familie og venner med det samme - alt sammen fra ens tablet eller telefon, imens man er på farten, på ferie eller begge dele. Fra denne app kan man vælge størrelsen og kvaliteten på papiret, ligesom man også kan få påtrykt personlige beskeder på postkortet til ens kære og nære. Alt dette gør Pixums applikation perfekt til at gøre god brug af familiealbummet direkte fra ens telefon eller tablet.

Dette link viser alle Pixum Apps

Gå på opdagelse i Pixums online univers

På Pixums Youtube-kanal kan man finde nogle veludførte, nemme og gennemtænkte guides, der viser hvordan man får det bedste resultat ud af de billeder, man gerne vil fremkalde og bestille. Der er desuden også guides til hvordan man f.eks. laver og bestiller en fotobog eller et album på hjemmesiden, ligesom man kan finde gode råd til farver, og høre om fordelene og ulemperne ved de forskellige former for kvalitet af papir.

Lige meget hvad stil og farver du kan lide, er der noget til dig hos Pixum

På deres Facebook- og Instagramsider kan man finde dét, det hele handler om, nemlig de smukke fotografier. Her kan brugerne uploade deres egne fotografier, ligesom Pixum også poster smukke, sjove og seje gallerier. Her er der også livlige diskussioner om fotografisk kunst, og generelt finder man masser af gode råd om teknikker til at få de bedste billeder.

Betaling med alle kort

Pixum tager imod betalinger fra de almindelige store betalingskort som

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Dankort

Alle fortrolige informationer bliver ført igennem krypterede SSL-servere, der giver den størst mulige sikkerhed.

Kvalitet før hastighed

Hos Pixum afhænger leveringstiden i høj grad af hvilket produkt man har valgt, antallet af eksemplarer, om det skal rammes ind og andre lignende ekstraydelser. Især kvaliteten af papiret der ønskes trygt, har indflydelse på hvor hurtigt ordren når frem, så man kan forvente mellem 4-9 hverdage før man modtager ordren.

Pixum har selv lavet en god oversigt, der fortæller præcis hvor længe, det kan forventes at tage med de enkelte produkter, så kunderne kan være sikre på ikke at modtage deres ordrer for sent.

Skab din egen personlige indretning med plakater og fotobøger fra Pixum

Telefonerne hos Pixums kundeservice er åbne på alle hverdage inden for de normale åbningstider. Hvis man har spørgsmål til ens bestilling, onlineordre eller varesortimentet generelt, kan man også henvende sig elektronisk, enten via direkte e-mail, eller ved at udfylde deres onlineformular med kontaktinformationer og en beskrivelse af problemet eller forespørgslen. På denne side kan man også finde links, der kan give svar på almindelige spørgsmål omkring eksempelvis levering, betaling og garantiservice.

Step by step-beskrivelse til hvordan du modtager rabat hos Pixum

 1. Første skridt er at udvælge den Rabathelten-rabatkode, du gerne vil bruge. Vær opmærksomhed at nogle rabatkoder har tilknyttede begrænsninger, der kan gøre det umuligt at benytte sig af tilbuddet. Når du har trykket på rabatkoden, bliver du sendt hen til onlineshoppen hos Pixum, og din rabatkode bliver vist.
 2. Hos Pixum uploader du dine egne billeder, vælger hvilket format du vil have til dine billeder, hvilken størrelse og hvilket papir det skal trykkes på. Når du er færdig, trykker du på "I indkøbsvognen".
 3. Her kan du se en oversigt over din ordre, og lige neden under den finder du rubrikken hvor der står "Har du en rabatkode?" Her indtaster du din rabatkode, trykker "Indløs", hvorefter rabatten bliver fratrukket.
 4. Gå herefter til kassen og log ind på din brugerprofil, hvis du allerede har sådan en, eller opret blot en ny i løbet af få sekunder.
 5. Endelig skal du vælge betalingsmåde og indtaste dine oplysninger, inden du trykker "Videre til bekræftelse af ordre".
 6. Her har du mulighed for at gennemse alle detaljerne i din ordre en sidste gang, inden du bekræfter dit køb.
 7. Bekræft dit køb.

Nu er der kun tilbage at glæde sig til de mange flotte billeder fra Pixum!

Sådan indløser du en rabatkode hos Pixum

Anmeldelser af Pixum
skrev 08.12.2014 god kvalitet og hurtig levering!
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon

Der er ikke noget at sætte en finger på; god kvalitet billeder og fotobøger og hurtig levering.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8