VidaXL rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
90 kr
90 kr rabat ved køb af udendørsbelysning fra VidaXL hos VidaXL
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på alle bestillinger hos VidaXL
Vis tilbud
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
40 kr rabat ved køb over 800 kr når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos VidaXL
Vis tilbud
Allerede anvendt 3035 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udvalgte varer hos VidaXL
Vis tilbud
Allerede anvendt 24 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra VidaXL Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til VidaXL. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en VidaXL rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Bredt varesortiment til billige priser

VidaXL sælger et hav af forskellige produkter, såsom møbler, sportsartikler, kameraer og tilbehør til kæledyr. De fleste produkter sælges billigere end hos konkurrenterne. Det kan lade sig gøre, da VidaXL har udviklet sit eget mærke. Der findes billeder af alle produkter, som giver kunden mulighed for at se produktet inden købet. Den hollandske onlinebutik har sådan set ikke et fokusområde, men er kendetegnet af at sælge bredt med en stor og varieret målgruppe. Der er yderligere penge at spare, hvis man shopper i udsalgssortimentet. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet som ny kunde, får man tilsendt en rabatkode på 40 kr. Via nyhedsbrevet udsender VidaXL løbende gode tilbud og information om nye varer.

VidaXL har et bredt varesortiment

VidaXL – Fra eBay til eget firma

VidaXL er oprindeligt et hollandsk firma, der har ekspanderet til mange lande herunder Danmark, Tyskland og Polen. I 2006 startede de to grundlæggere ud med at sælge ting på nettet på e-handelsplatformen eBay. Det var tænkt som et sideprojekt, men er efterhånden blevet en kæmpe succes verden over. I 2012 blev en stor del af firmaets logistik og administrative arbejde flyttet til Shanghai i Kina. VidaXL har to kontorer i Holland og Kina. Over halvdelen af medarbejderne sidder i Kina. I 2014 åbnede onlinebutikken salget i blandt andet Østrig, Australien og Spanien.

VidaXLs produkter fra A til Å

Det ville blive en utrolig lang liste, hvis man skulle skrive ned alle produkter som findes på vidaxl.dk. Man dog starte med at liste de produktkategorier, som er tilgængelige på hjemmesiden:

 • Hus og have
 • Møbler
 • Isenkram
 • Køretøjer og dele
 • Sportsartikler
 • Legetøj og spil
 • Kameraer og optik
 • Dyr og tilbehør til kæledyr
 • Sundhed og skønhed
 • Andre (fx Baby, Kaffekapsler)

Kort sagt: VidaXL har det hele. Under hver produktkategori findes yderligere underkategorier, der guider kunden igennem webshoppen. Kategorierne Hus og have og Møbler er klart de største kategorier. Her finder kunden produkter til at indrette sit hjem, både indendørs og udendørs. Her er et par eksempler på produkter:

 • Parasoller
 • Sengetøj
 • Stole
 • Rumdelere
 • Opbevaringsbænke
 • Bageforme
 • Badmintonnet
 • Smykkeholdere
 • Håndvægte
 • Motorcykelhjelme

Hvis man leder efter noget specifikt, kan man gøre brug af søgefeltet øverst på siden. Desuden findes en avanceret filterfunktion, hvor produkterne er inddelt i de enkelte kategorier. Varesortimentet kan også filtreres efter pris og lagerstatus.

Der findes altid varer på tilbud hos VidaXL

Det kan forekomme, at vi ikke har en aktuel rabatkode fra VidaXL her på siden. Det vil vi selvfølgelig ændre på så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan man tage et kig forbi udsalgssortimentet hos VidaXL. Her findes nye tilbud hver dag. Dagens tilbud er altid et særligt udvalgt produkt, som VidaXL tilbyder til en lavere pris. Ugens tilbud skifter en gang om ugen og er ligeledes et produkt, der passer til sæsonen. Herudover findes andre varer, der er nedsat i pris. Det er muligt at spare op til 50% af originalprisen i denne kategori. Tilbudsvarer kan tilgås via hovedmenuen ved at vælge Andre og så bagefter Salg.

Auktion over nye varer

VidaXL tilbyder et interessant salgskoncept, som kun få andre onlinebutikker benytter sig af. Lige som hos eBay kan man hos VidaXL byde på udvalgte auktionsvarer. Der findes altid et udvalg af forskellige produkter, som kunderne kan byde på helt gratis og uden auktionsgebyr. Man skal registreres for at afgive et bud. Det kan være alle produkter fra et myggenet til en loftslampe.

Betalingsmetoder

Elektronisk betaling er sikker hos VidaXL. Alle data sendes via en krypteret forbindelse. Hvis man betaler med Visa eller MasterCard anvendes desuden kreditkortenes egne sikkerhedssystemer for at beskytte kundens kortoplysninger. VidaXL accepterer følgende betalingsmetoder:

 • PayPal
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Bankoverførsel

Det anbefales at bruge betalingskort eller PayPal, da leveringstiden forlænges ved brug af bankoverførsel. Til gengæld kan det være en fordel at man kan vente op til 10 dage med betalingen, hvis man overfører direkte.

Sporet levering – du ved altid hvor dine varer er

VidaXL har valgt blandt andet DPD og GLS som logistikpartner, der sørger for at kunder i Danmark få deres varer så hurtigt som muligt. Når man har lagt sin ordre, modtager man en bekræftelse via e-mail inden for 48 timer. I e-mailen findes et Track & Trace nummer, som kunden kan bruge til at spore sin pakke. På den måde ved man altid, hvor langt pakken er kommet. I samme e-mail findes i øvrigt også information om, hvornår varen forventes fremme hos kunden. Den gennemsnitlige leveringstid er beregnet til 3–5 arbejdsdage.

Returnering og garanti

Hos VidaXL kan man returnere sine varer inden for 14 dage uden nærmere at skulle angive en grund for returneringen. Alle varer skal selvfølgelig være i samme stand som man har modtaget dem i. Hvis pakken med de bestilte produkter er blev beskadiget undervejs, bør man altid kontakte kundeservice. Medarbejderne vil i disse tilfælde finde en individuel løsning, for eksempel med reservedele eller en gratis reparation. Der er 2 års garanti på alle produkter solgt på vidaXL.dk. Hvis et produkt fejler noget inden for disse to år, som ikke kan føres tilbage til uhensigtsmæssig brug, kan kunden derfor gøre brug af sin reklamationsret.

Har du brug for hjælp?

Alle spørgsmål omkring varesortimentet, en bestilling eller onlinebutikkens returneringspolitik sendes via e-mail til info@vidaxl.dk. Desuden findes der rigelig information på hjemmesiden. Før man kontakter kundeservice, kan det derfor være en god ide at læse alle vejledninger på onlinebutikkens hjemmeside igennem.

Guide til anvendelse af rabatkoden på VidaXL.dk

 1. Selvfølgelig skal du først og fremmest finde en passende rabatkode her på siden. Passende betyder, at du skal sikre dig, at rabatkoden kan anvendes på dine varer.
 2. Når du nu klikker på rabatkoden, vises den på skærmen. Mens du skriver den ned eller kopierer koden, sender vi dig videre til webshoppens hjemmeside.
 3. Shop løs i det store udvalg af varer hos VidaXL. Hver gang du finder noget du gerne vil købe, klikker du på ”tilføj til kurven”. Til sidst kan du se en oversigt over din indkøbskurv ved at klikke på symbolet øverst på siden.
 4. Rabatkoden skal faktisk indsættes som det første inden du går videre til betaling. Indtast rabatkoden i feltet som er markeret med rødt på billedet nedenunder og klik på ”brug”. Rabatten trækkes med det samme.
 5. Fortsæt til checkout, hvor du udfylder resten af dine oplysninger. Afslut din ordre.

Dine varer er nu på vej til dig og du kan allerede nu glade dig over, at du har opnået rabat med en af vores rabatkoder.

Indløs din rabatkode og spar penge hos VidaXL

Anmeldelser af VidaXL

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere