Superlove rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 300 kr hos Superlove
Vis tilbud
Allerede anvendt 4170 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Superlove
Vis tilbud
Allerede anvendt 9341 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Superlove Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Superlove. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Superlove rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Superlove.dk – Mode, interiør, accessoires mfl.

I denne onlinebutik finder kunder varer inden for kategorierne tøj, accesoires, bolig og sko. Superlove henvender sig primært til kvinder, der går op i mode og boligindretning samtidig med at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for designverdenen. I onlinebutikken kan man købe varer af over 50 danske og udenlandske mærker, herunder så kendte mærker som Mads Nørgaard, Aunts & Uncles og Birkenstock. Superloves egne mærker Superliving og Superlove sælges både i webshoppen og i de fysiske butikker. Superlove.dk er en e-mærket onlinebutik, som vægter forbrugerens rettigheder højt.

Designervarer siden 2006

Virksomheden Superlove ApS blev grundlagt i 2006, hvor de åbnede en lille forretning i Nørregade i København. Et år senere udvide de virksomhedens aktiviteter med en webshop, superlove.dk. I 2012 åbnede den anden butik i Gothersgade og kort tid efter vandt de Børsens Gazelle med virksomhedens eget boligmærke Superliving. I 2014 var Superlove nomineret til Byens Bedste hos aok.dk. De to fysiske butikker kan ses i denne video:

Varesortimentet hos Superlove

Superloves varesortiment er inddelt i seks forskellige kategorier, som kan tilgås via hovedmenuen.

Under kategorien ”Nyheder” findes de nyeste varer, som Superlove har fået ind i butikken. Denne kategori opdateres dagligt, så der hver dag kommer nye varer ind i denne kategori. Varerne i kategorien kan filtreres efter mærke og størrelse.

Man kan også tilgå varesortimentet ved at vælge et bestemt mærke. Hvert mærke har sin egen underside og er beskrevet i få sætninger. Der står for det meste information om, hvilke produkter mærket fokusserer på samt hvilken målgruppe det henvender sig til. Det er blandt andet varer fra følgende mærker man kan købe hos Superlove:

 • Edith & Ella
 • Nümph
 • Pendulum
 • Hunter
 • TOMS
 • Bloomingville
 • House Doctor
 • Kähler
 • Danafæ
 • Liebeskind

Superlove har et bredt udvalg af designertøj. Via hovedmenuen kan man finde de forskellige produkter. Blandt andet sælger Superlove følgende varer inden for kategorien tøj:

 • Kjoler
 • Bukser
 • Bluser
 • Overtøj
 • Strik
 • T-shirts
 • Nederdele
 • Blazere
 • Bikini

Sko findes under en egen kategori, hvor man blandt andet finder gummistøvler, sandaler og sneakers samt plejemiddel til sko. I kategorien Accessories findes smykker, halstørklæder såvel som tasker og bælter.

Kategorien ”Bolig” henvender sig til kunder, der vil købe design til deres bolig. Her findes blandt andet:

 • Vaser
 • Knager
 • Opbevaring
 • Lysestager
 • Tallerkner
 • Krukker
 • Grydelapper
 • Puder
 • Tal & bogstaver til dekoration
 • Lamper

Boigkategorien er yderligere inddelt i underkategorier, som gør det nemt at finde de rigtige varer. Ligesom i de andre kategorier, er det her også muligt at filtrere søgeresultatet.

Boligindretning hos Superlove

Gode rabatter på udsalgsvarer hos Superlove

Superlove har en permanent udsalgssektion, hvor udvalgte varer er nedsat i pris. Udsalgskategorien rummer blandt andet produkter, der ikke længere føres i webshoppen eller varer fra den sidste sæson, som skal give plads for de nyeste varer. Hvis man vil gøre et kup, skal man i hvert fald kigge forbi udsalget hos Superlove. Det er muligt at spare op til 60% på originalprisen.

Skal det være en gave fra Superlove?

Superlove har et stort udvalg af produkter inden for mange kategorier. Hvis man leder efter en gave til én, som man holder af, er der altså meget at vælge imellem. Alligvel kan det være svært at finde en passende gave, for eksempel fordi man ikke kender modtagerens størrelse. Så er det godt, at man hos Superlove kan købe et gavekort på forskellige beløb mellem 150 kr og 3.000 kr. Man kan vælge mellem tre forskellige designs. Gavekortet sendes som pdf-fil til modtagerens e-mailadresse. Hvis man alligevel har fundet den rette gave hos Superlove, kan man få pakket alle varer ind som gave. Det skal bare skrives i feltet ”bemærkninger”, når man bestiller varen. Hvis man desuden skriver modtagerens fødselsdag, sætter Superlove et passende byttemærke på. Gaver kan selvfølgelig sendes direkte til modtagerens hjemadresse.

Giv et gavekort fra Superlove

Følg med på Instagram og Facebook

De sociale medier hører til i enhver virksomheds marketingstrategi. Superlove bruger især Instagram og Facebook for at nå ud til sine kunder og dem, der potentielt er interesserede i at købe webshoppens produkter. På begge platforme ligger der en masse flotte billeder af mange produkter. Via nyhedsbrevet udsender Superlove information om kampagner, nye produkter eller nye mærker, som kan købes i butikken. Alle modtagere af webshoppens nyhedsbrev deltager automatisk i en månedlig lodtrækning om et gavekort på 1.500 kr til brug på superlove.dk. Det kan være, at man er blandt de heldige vindere.

Betalingsmuligheder hos Superlove

Superlove er en af de onlinebutikker, der tilbyder sine kunder et stort udvalg af betalingsmuligheder. Det gør det nemt for alle at handle hos Superlove. Onlinebutikken superlove.dk modtager de fleste betalingskort, herunder:

 • Dankort
 • MasterCard
 • VisaElectron
 • E-Dankort
 • Visa/Dankort
 • JCB
 • Maestro

Derudover kan man betale sine bestilliner med ViaBill, en delbetalingsløsning på nettet. Man skal være tilmeldt ViaBills service og godkendt hos dem. Når man så er tilmeldt, kan man faktisk bruge ViaBill i mange danske onlinebutikker. Det er en smart løsning, hvis man ikke lige har hele beløbet liggende på kontoen.

Gratis levering i Danmark

Der er forskellige løsninger for at få sin bestilling leveret uden omkostninger. Levering fra Superlove er altid gratis, hvis man vælger at afhente sin pakke ved et af Post Danmarks opsamlingssteder eller inden for åbningstiderne i den fysiske butik i Nørregade. Køber man varer for mere end 500 kr, betaler Superlove for fragtomkostningerne til private adresser inden for Danmark. Ordre fra Superlove leveres normalt inden for 1-2 hverdage til danske adresser. I travle tider såsom jul og under udsalgskampagner kan der går lidt længere tid før man modtager sine varer. Onlinebutikken leverer også til udlandet. Pakker bliver afsendt dagligt, dog kan der forekomme længere leveringstider til adresser uden for Danmark. Til EU lande og Norge koster fragten 10 €.

Retur og ombytning

Alle forbrugere der handler i den dansk onlinebutik har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten giver alle kunder lov til at sende en bestilt vare retur uden at skulle angive en grund. Varen skal i så fald være i original stand og må ikke være brugt. De 14 dage gælder fra den dag man har modtaget varen. Man kan kun returnere varer, som blev købt til fuld pris. Eventuelt trukkede rabatter kan kræves tilbage ved returnering. Man skal altid informere kundeservice om en returnering, inden man sender varen retur til Superlove. Kunden betaler selv for fragten.

Har man bestilt et produkt i en forkert størrelse eller farve og ønsker at bytte til et andet produkt, gælder Superloves regler for ombytning. I alle pakker sendt fra Superlove findes en returseddel, som man skal benytte, hvis man ønsker at ombytte en vare. Hvis man bor i København eller er i nærheden, kan man også bytte en vare købt i webshoppen i den fysiske butik i Nørregade. Ombytninger kan kun foretages sammen med fakturaen for den købte vare.

Superlove kundeservice

Kundeservice skal kontaktes ved alle spørgsmål vedrørende et produkt, en bestilling eller en returnering. Der er tre muligheder for at komme i kontakt med en medarbejder fra webshoppens kundeservice. Under kategorien kontakt på hjemmesiden findes et kontaktformular, som kunden kan benytte. Desuden er det muligt at sende en e-mail til info@superlove.dk eller ringe til +45 33 12 22 55. Kontorets åbningstider er mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 17:00. Butikkernes åbningstider findes på hjemmesiden. Det er en stor hjælp, hvis man har et kundenummer eller et faktueringsnummer parat, når man kontakter kundeservice vedrørende en ordre fra Superlove.dk.

Hvordan indløser jeg min rabatkode?

 1. Find en rabatkode til Superlove.dk her på siden. Husk altid at læse betingelserne igennem. Der kan forekomme restriktioner for brugen af rabatkoden.
 2. Klik på rabatkoden. Den vises i et pop-up på skærmen. Kopier koden. Du skal bruge den lidt senere.
 3. Gå videre til onlinebutikkens hjemmeside, som har åbnet sig i et nyt tab.
 4. Find de varer, som du gerne vil købe og læg dem i indkøbskurven.
 5. Klik på kurven i øverste højere hjørne, når du er klar. En oversigt over dine varer vises.
 6. Gå til kassen for at afslutte din ordre.
 7. Indtast dine leveringsoplsyninger og vælg en leveringsmetode.
 8. Indtast din rabatkode i feltet markeret med ”kode”. Rabatten fratrækkes ved betalingen.
 9. Skriv eventuelle bemærkninger i feltet nedenunder.
 10. Gå til betaling og vælg din foretrukne betalingsmetode.
 11. Afslut dit køb til sidst.

Rabathelten ønsker god fornøjelse med de nye varer!Indsæt rabatkoden som vist på billedet

Anmeldelser af Superlove

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere