ZWILLING rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

10 %
10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 500 kr hos ZWILLING
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos ZWILLING
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat på varer til fuld pris hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos ZWILLING
udvalgte udsalgsvarer %
udvalgte udsalgsvarer% rabat hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
150 kr
150 kr rabat ved køb over 750 kr hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på varer fra Ballarini hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på alle varer til fuld pris hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alle manicuresæt hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat på alle varer til fuld pris hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på allerede nedsatte varer hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 30% rabat på allerede nedsatte varer hos ZWILLING
Gratis saks ved køb over 600 kr hos ZWILLING
20 %
20% rabat ved køb over 1000 kr hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat ved køb over 750 kr hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat på hele sortimentet hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på hele sortimentet hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos ZWILLING
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

ZWILLING: Mere end bare køkkenprodukter

Det tyske og anerkendte brand ZWILLING J.A. Henckels har en lang historie og har opnået succes på grund af deres specielle produkter og den gode kvalitet. Køkkenartiklerne bliver forhandlet i hele verden, både online og i fysiske butikker. I Danmark findes der over 10 fysiske filialer, hvor produkterne kan købes. Man kan finde forhandlerne i hele Danmark, både på Fyn, Sjælland og i Jylland. Man kan finde et udvalg af flere hundrede produkter inden for otte forskellige kategorier, mens onlinebutikkerne har det fulde udvalg af artiklerne.

For at gøre onlineoplevelsen lidt bedre har webshoppen valgt at inddrage en søgefunktion på siden, hvor man hurtigere og lettere finder de produkter man står og mangler. Så kan man nemlig blot skrive et søgeord i feltet fog hurtigere få adgang til den vare, man var på udkig efter. ZWILLING forhandler en lang række køkkenredskaber af høj kvalitet, af godkendte og gode produkter. Netbutikken henvender sig til dem, der holder af både design, funktionalitet og gode brands, men også til alle dem, der godt kan lide at lave mad og gerne vil have gode redskaber til det.

gode køkkenredskaber til alle

ZWILLING siden 1731

ZWILLING, oprindeligt kaldet JA Henckels er en af de ældste varemærker. Virksomheden er tysk, der blev grundlagt i Solingen i Tyskland. Det er efterhånden nogle år siden virksomheden så dagens lys, da den blev grundlagt af knivsmeden Peter Henckels og Johann Abraham Henckels tilbage i juni 1731. Johann Abraham Henckels er søn af Peter Henckels og virksomheden er døbt i hans navn. Fabrikanten kan altså fejre 287 års fødselsdag i 2019. I begyndelsen var der primært fokus på gode knive og senere begyndte virksomheden også at designe og fremstille andre køkkenredskaber som fx sakse, bestik, gryder, pander m.m. I dag har virksomheden stor succes i hele verden og er et kendt og anerkendt brand indenfor køkkenredskaber. De er mest velkendte for varer af den højeste kvalitet, men også brugervenlighed og funktionalitet. Den første butik åbnede i 1818 i Berlin, hvorefter en butik blev åbnet i New York i 1883 og senere fulgte en butik i Wien, og i dag kan butikken være stolt over at være velkendt i hele verden og hev online- og fysiske filialer verden over. ZWILLING Group samarbejder med andre anerkendte brands som Staub, Miyabi knives, Demeyere og Ballarini.

Køkkenredskaber af høj kvalitet hos ZWILLING

Mærkerne i webshoppen består af Zwilling JA Henckels, JA Henckels International og BSF. De mest kendte produkter er stadig knive og knivsæt, som de oprindeligt blev kendte for. Succesen skyldes som tidligere nævnt ikke kun den gode kvalitet, brugervenlighed og design, mens også holdbare materialer. ZWILLINGs webshop er inddelt i otte overordnede kategorier, der findes i hovedmenuen på hjemmesiden og dom gør shoppingsoplevelsen lidt mere brugervenlig. Her finder kunden produktkategorier, der ser således ud:

 • Knive
 • Gryder og pander
 • Bestik
 • Borddækning
 • Køkkenredskaber
 • Tilbud indeholder en lang række allerede nedsatte varer fra tidligere kollektioner eller i restordrer
 • Outlet
 • Inspiration indeholder gode råd omkring køkkenredskaber, opskrifter samt inspiration til nye produkter
 • Manicure og neglepleje

Mange kan nok genkende butikkens logo, når de ser det. Det er nemlig et motiv af to mænd, der holder hinanden i hånden, hvor baggrunden er hvid. Logoet illustrerer nemlig virksomhedens navnbetydning, som betyder tvilling. Med dette logo har virksomheden skrevet sig ind i diverse historiebøger. ZWILLINGs redskaber kan benyttes til forskellige formål i dagligdagen og til madlavningen. Et udvalg af onlineshoppens store varesortiment findes her:

 • Knive til forskellige formål og behov som fx grøntsagskvinde, brød-, steak knive, knivsæt.
 • Sakse til køkken- og husholdningsbrug
 • Pander til forskellige formål som fx pandekage- og wokpander
 • Bestik og redskaber til borddækning som eksempelvis kander, glad, tærte- og ovnfaste fade.
 • Gryder til diverse behov som for eksempel kasseroller, grydesæt, trykkoger. Bradepander, stegegryder m.fl.
 • Diverse køkkenredskaber som proptrækker, skræller, piskeris, bagepensler m.m.
 • Manicure- og pedicure sæt, neglesakse, neglerenser, frisørsakse, pincetter m.fl.

Tilbudsvarer hos ZWILLING

Hvis man er den sparsommelige typer eller blot respekterer et bestemt budget kan man med fordel kigge forbi onlineshoppens tilbudsside eller outletside, hvor man kan finde et stort udvalg af allerede nedsatte varer til den samme gode kvalitet, blot en smule billigere. Det er muligt at spare op til 60% på udvalgte varer og man kan blandt andet finde varer såsom knive, gryder, pander, sakse, bestik og knivmagneter. Siden opdateres jævnligt, så det kan godt betale sig at slå vejen forbi disse kategorier. Hvis man falder over et godt tilbud, er det en god ide at slå til, da varerne på tilbud ikke findes i store mængder.

Alt til køkkenet med få klik

ZWILLINGs nyhedsbrev og nyheder på de sociale medier

Zwilling har valgt at have aktive profiler på både FacebookInstagram og YouTube. Mens de primært har fokus på farverige billeder på Instagram, skriver de lidt mere tekst på deres Facebookside. Sidst men ikke mindst er de aktive på YouTube, hvor der løbende lægges informerende og vejledende videoer op. En kombination af fængende billeder, videoer og tekster tilbyder en god blanding til brugeren og giver vedkommende mulighed for at følge med i, hvad der sker i virksomheden. De fleste mennesker holder sig opdateret på de sociale medier, da det både er nemt, gratis og hurtigt. Derfor ar ZWILLING valgt at være aktiv på flere kanaler for at nå flest mulige. På webshoppens hjemmeside kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet som både er uforpligtende og gratis. Således vil man modtage gode rabatter og nyheder direkte i sin mailindbakke.

Sikker og fleksibel betaling hos ZWILLING

Køkkenartikler købt hos ZWILLING kan betales på forskellige måder. Webshoppen tilbyder betaling med de mest almindelige betalingskort:

 • Dankort
 • VISA-Dankort
 • VISA
 • MasterCard

Kundernes private informationer blev beskyttet mod misbrug og tyveri, da de sendes via en krypteret og sikker SSL-forbindelse, det såkaldte Secure Socket Layer protokol. Alle private data bliver holdt krypteret og dermed hemmelige, og derfor vil der ikke være nogen udefrakommende, der får adgang til disse eller kan bruge dem til eget formål. Det aftalte købsbeløb bliver altid først trukket fra kundens bankkonto efter varens afsendelse fra lageret.

Forskellige køkkenredskaber til forskellige formål og behov

Leveringsmuligheder hos ZWILLING

Den normale leveringstid er en til fem arbejdsdage. Dog kan der nogle gange forekomme forsinkelser eller længere ventetid i højtider som fx jul og nytår. Som leveringspartner benytter onlinebutikken GLS, hvor man enten kan få levering med omdeling til ens arbejde eller privatadresse eller til en aftalt pakkeshop. Hvis man gerne vil have levering med omdeling koster det 30 kr, mens hvis man gerne vil opnå fri levering skal man have købt for over 500 kr.

Gratis kundekonto hos ZWILLING

I forbindelse med handel hos onlineshoppen kan man oprette en kundekonto med sin mailadresse og en personlig adgangskode. Denne profil er gratis og kan gøre fremtidige handel på hjemmesiden lidt enklere, da man ikke behøver at indtaste personlige data på ny, hver gang man handler hos onlineshoppen. Det er også en fordel med en kundekonto, hvis man vil holde styr på tidligere bestillinger eller til at følge med i, hvor langt ens bestilling er kommet.

Alt om returnering og fortrydelsesret

Alle produkter købt hos ZWILLING kan returneres inden for 14 dage fra den dag kunden har modtaget produktet. Man skal meddele onlinebutikken hurtigst muligt omkring årsag til returnering og udfylde en såkaldt returneringsblanket, så butikken kan behandle sagen hurtigst muligt. Returformularen findes på hjemmesiden og kan findes både på dansk og engelsk. Formularen skal vedlægges returpakken og man skal selv betale for de omkostninger, der er forbundet med returneringen. Brugeren fortryder sit køb ved at skrive en mail til: webshop@zwilling.dk. Det er meget vigtigt at informere onlineshoppen med en så detaljeret mail som muligt ved at angive navn, ordrenummer og årsag til returnering eller fortrydelse. Det gør behandlingen af sagen hurtigere og man får hjælp med kortere varsel. Alle returartikler bedes sendes til:

ZWILLING
Att. Webshop retur
Baltorpbakken 12 B
DK-2750 Ballerup
DANMARK

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Vi hos Rabathelten vil gerne gøre opmærksom på, at vi ikke er en onlineshop og derfor kan vi ikke besvare spørgsmål på vegne af ZWILLING. Derfor skal man kontakte butikkens kundeservice for at få svar på spørgsmål angående produkter, reklamation, returnering, igangværende bestillinger osv. Man kan kontakte onlinebutikken via e-mail ved at skrive til webshop@zwilling.dk eller ved at ringe til +45 33 14 14 05. Telefonerne er åbne mandag til torsdag mellem kl 08.30 og 16.00, mens medarbejderne sidder klar til at hjælpe alle fredage mellem klokken 9 og 13. Desuden kan man gøre brug af den online kontaktformular, der findes på hjemmesiden. Alle mails forøger medarbejderne at besvare indenfor få arbejdsdage. I mellemtiden kan man også få svar på ofte stillede spørgsmål under sektionen ”FAQ” eller Vilkår og betingelser” nederst på hjemmesiden.

Få yderligere rabat hos ZWILLING

 1. Vælg en af Rabatheltens aktuelle rabatkoder til netbutikken, klik på den og læs venligst alle brugervilkår for benyttelse af netop denne rabatkode.
 2. Du bliver samtidig sendt videre til onlineshoppens egen hjemmeside. Kopier venligst rabatkoden, da den skal kunne bruges i forbindelse med dit køb.
 3. Find alle de varer du gerne vil handle på siden og læg dem i din indkøbskurv.
 4. Når du er færdig med dit køb skal du klikke på ikonet af indkøbsposen i øverste, højre hjørne. En oversigt over din bestilling vil dukke frem og nederst findes der et felt, hvor der står ”Rabatkode”. Sæt koden ind i dette felt og klik derefter på ”Indløs”. Tjek for en sikkerhedsskyld, at prisen er blevet reduceret.
 5. Klik på næste og udfyld alle vigtige oplysninger som leveringsadresse og leveringsmulighed, gennemfør din betaling med den foretrukne betalingsmetode og godkendt købet.
 6. Vi ønsker dig god fornøjelse med de skønne køkkenprodukter fra ZWILLING.
 7. Fortæl gerne din familie, at du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten.dk.

Rabatkode hos ZWILLING

Anmeldelser af ZWILLING

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere