Myprotein rabatkode

30%
30% rabat på hele sortimentet hos Myprotein
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
15%
15% rabat på hele sortimentet for nye kunder hos Myprotein
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på din første ordre hos Myprotein
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
God påske
25% rabat på hele sortimentet hos Myprotein
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Op til 30% rabat på udsalgsvarer hos Myprotein
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 500 kr hos Myprotein
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Myprotein Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Myprotein. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Myprotein rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Myprotein - innovation og kvalitet

Myprotein blev etableret tilbage i 2004 og er i dag en af Europas førende forhandlere af supplementer og sportsernæring. Virksomheden voksede hurtigt fra starten af, primært båret frem af et stort engagement i produkternes kvalitet, en gennemgående formidling af information og vejledning, samt kundeservice og høj værdi for pengene. My Protein har i mere en 10 år været på forkanten med innovation inden for produktudvikling og et stort udvalg af sortimenter. På deres onlineshop finder man mere end 350 forskellige produkter, hvilket gør dem i stand til at levere det ypperste inden for kosttilskud til alle tænkelige former for sportslige og livstils-relaterede mål.

Myprotein bestræber sig på kun at bruge de absolut bedste af tilgængelige ingredienser i alle deres kosttilskud og supplementer, og alle produkterne er testede med mikrobiologiske prøver selvstændigt udført. For at sikre en kontinuerlig kvalitet og opmærksomhed omkring detaljerne, bevarer Myprotein også prøver og samples fra hvert enkelt af deres serieproducerede produkter for at kunne opretholde kvalitetsstemplet Good Manufacturing Practice (GMP).

Disse mange tiltag og konstante engagement i produkternes kvalitet har hjulpet Myprotein til at blive en af Europas førende butikker online inden for sportsernæring. Virksomheden tæller over en halv million aktive kunder, hvilket også forpligter firmaet til at levere de bedste kosttilskud tilgængelige i verden, til det mest konkurrencedygtige priser.

fitness

Myproteins succes har givet endnu mere vind i sejlene, idet de nu kan købe store beholdninger ind, fremstille deres egne produkter "in-house" og sælge af hele det store udvalg direkte online. Her er mellemanden skåret ud af handelen, og derfor kan My Protein tilbyde den højeste kvalitet til de laveste priser muligt. Myproteins tiltro til deres konkurrencedygtige priser er så stor, at selv hvis man skulle kunne finde et lignende produkt billigere et andet sted, så tilbyder My Protein et Prisgaranti-værktøj, og lover derigennem at slå den konkurrerende pris med minimum 5%.

Hvert produkt undersøges og sikres gennem tests og prøver, og bliver ligeledes smagstestet af Myprotein selv og forbrugerne, indtil smagen er ideel. Derudover har de også udviklet smagsløse pulvere, der kan tilføjes en helt personlig smag gennem deres eksklusive "Flavdrops". Derudover er My Protein også leverandører til store aktører inden for ernæring, blandt andet Kre Alkalyn, PeptoPro og Creapure. Ligeledes er firmaets produkter certificerede af SGS, der er et UKAS akkrediteret selvskab, og hele deres firmapraksis gennemføres i overensstemmelse med HACCP og GMP.

Onlineshoppens erklærede vision er at være lederne på markedet, som de førende innovatorer i industrien for sportsernæring. Dette resulterer i et altid udviklende sortiment, og i gennemsnit lanceres der næsten et nyt produkt hver eneste uge hele året rundt!

My Protein ude i verden

Myprotein er medlem af Europa Specialist Sports Nutrition Alliance (ESSNA), der fungerer som talerør for hele den specialiserede sektor for fysik- og sportsernæring i Europa.
Firmaet har i sin relativt korte historie vundet adskillige prestigefyldte priser. I 2009 blev webbutikken inkluderet på den toneangivende liste TIMES Fast-Track 100 over de hurtigst voksende virksomheder i Storbritannien. Samme år vandt webbutikken den regionale pris for små og mellemstore virksomheder i det nordvestlige England ved de nationale Business Awards. I 2007 vandt My Protein endnu en pris, fra Confederation of British Industry (CBI), hvor virksomheden blev kåret som National Young Company of the Year ved de anerkendte Growing Business Awards.

løb

Informativ og professionel onlineshop

Onlineshoppen er bygget intuitivt op, så fokus udelukkende ligger på at sikre at de besøgende kan finde præcis de produkter, der er mest gavnlige for deres mål. Derfor er shoppen også bygget op således, at man kan vælge at finde sine produkter indenfor to hovedkategorier, "Din Sport" og "Dine Mål". "Mål"-kategorien indbefatter kategorier som Muskel og Styrke, Sundhed og Velvære, Energi og Udholdenhed, Præstation og Ydeevne, Diæt og Vægttab og Muskelmasse. I kategorierne under "Sport", har onlinebutikken udvalgt og skabt sortimenter, der henvender sig effektivt og specifikt til bestemte populære sportsgrene:

 • Bodybuilding

Både nybegyndere og erfarne inden for bodybuilding skal være opmærksomme på deres indtag og ernæring. Derfor er kosttilskud også meget populært blandt bodybuildere i alle vægtklasser. En tommelfingerregel siger, at en succesfuld bodybuilding baserer sig på 30% træning og 70% ernæring og kost. Uanset om man skal øge ydeevne, forbedre restituering, bulke op eller mindske fedtprocenten, finder man hos My Protein et stort udvalg af protein pulver, "weight gainers", aminosyrer og restitueringsformler, der sikrer at bodybuilding sker på den mest effektive måde.

 • Boxing/MMA

MMA, boksning og andre kampsportsgrene kræver en stor fysisk kondition, og derfor kræves der også et stort fokus på kost og ernæring, som en del af den fysiske forberedelse. Derfor har Myprotein også udviklet en kategori, hvor kosttilskuddene er specielt rettet mod kampsportsdyrkere. Udvalget omfatter blandt andet en stor selektion af proteiner, kulhydrater og andre sammensætninger der har det formål at fremme kroppens restituering, og kan bruges både af erfarne udøvere, og dem som blot ønsker at føre deres træning til det næste niveau. Et "Combat Bundle" tilbyder en kombination af seks vigtige produktelementer, der er skræddersyet til at forbedre ydeevnen inden for alle former for kampsport.

 • Fodbold

Regelmæssig fodboldtræning stiller ligeledes enorme krav til ydeevnen. Fodbold indebærer mere end en god kondition, da der er lige så store krav til spillernes kraft, smidighed, styrke og hastighed. Ernæring er en fundamental del af fodbolden, når man skal fylde godt op med brændstof inden de fulde 90 minutter går løs. Det omfattende sortiment hos Myprotein indbefatter kosttilskud der giver den ernæring, der er nødvendig for at kunne yde den optimale præstation og samtidig sikre støtte til restituering.

 • Rugby

Kravene til spillere i rugby kan variere meget alt efter spillerens position, og derfor skal en dygtig rugbyspiller besidde en stærk kombination af smidighed, styrke, hurtighed og kraft. Dette opnås bedst gennem en detaljeret og struktureret ernæring. My Proteins udvalg af styrke, protein og restitueringsprodukter bliver brugt af de største hold, blandt andet Castleford Tigers, St. Helens RFC og Exeter Chiefs. Hos My Protein finder man en "Rugby Triple Pack", der indeholder tre fundamentale produkter, der hjælper til at sikre den optimale ydeevne.

 • Cykling/Triatlon

Cykling og triatlon er nogle af de mest opslidende discipliner fysisk, og derfor spiller ernæring en kæmpe rolle, lige fra energi til restituering. Intensiteten og indsatsen der kræves i cykling, kræver et program for ernæringen, der giver energi og udholdenhed der holder hele vejen til målet. Derfor har Myprotein også udviklet et sortiment specielt designet til cyklister og atleter, for at hjælpe deres udholdenhedstræning. Dette indbefatter blandt andet hurtigt virkende kulhydrater som ENER:GELS og PRE:PARE, hvilket fungerer i harmoni med det populære post-workout produkt RE:CHARGE. Ønsker man at bryde sin egen PB (Personal Best), kan med fordel udforske Myprotein-produkterne Beta Alanine eller Citrulline Malate, der hjælper til at holde ydeevnen på sit højeste, når det virkelig gælder.

 • Løb

Hvad enten der er tale om kort- eller langdistance løb, er ydeevnen og de fysiske krav tæt forbundne med ernæringen, hvilket kan støtte og fremme præstationerne. Ved at følge skræddersyede træningsprogrammet og udførlige kostplaner, kan løbere på alle niveauer drastisk forbedre deres præstationer. Sortimentet hos onlinebutikken indeholder en bred vifte af proteiner og kulhydrater, der er designet til at virke mod den fysiske væg, man som løber kan ramme. Udvalget af produkter er pakket med kulhydrater, mineraler og vitaminer, specielt designet til at give kroppen en vedvarende frigivelse af energi, der virker både til 5 km-turen eller det hårde maraton på 42 km.

i form med myprotein

Myprotein på de sociale medier

Myprotein findes på alle de store sociale platforme på Facebook. Her kan man deltage i de mange diskussioner om ernæring, træning og kost, finde træningsvenner, få gode råd, se videoer med grundige guides, og selvfølgelig også se billeder og videoer af de mange forskellige produkter hos Myprotein.

Sikre og nemme betalingsmetoder

Myprotein accepterer alle almindelige betalingskort så som Visa Electron, Visa Dankort, Mastercard og American Express. Man kan også bruge onlinebetaling via PayPal. Hjemmesiden er sikret gennem Verisign, Data Security Standar, og bærer også Trusted Shop logoet, hvilket garanterer kunden ro i sindet, når der bliver shoppet hos My Protein.

Fri levering ved ordrer over 450 kr.

Hvis ordren er under 450 kr., eller vejer under 26 kg sendes pakken som almindelig post, hvor leveringen koster 40 kroner. Her tager det omkring 3-5 leveringsdage før levering.

Handler man for over 450 kr. giver My Protein gratis fragt, der automatisk fratrækkes ved betaling. Ordren sendes direkte til døren med Track & Trace hele vejen, så man kan følge sin ordre fra start til slut.

Nem og fleksibel returnering

Hvis man fortryder sit køb, tilbyder Myprotein nemme og fleksible måder at returnere sine varer på. Efter man har modtaget sine varer har man 14 dages returret og mulighed for at annullere ordren. Dette gøres ved at følge My Proteins guide i afsnittet "Hvad skal man gøre for at returnere en vare".

Varerne skal altid sendes retur i ubrugte og i deres originale emballage, for at modtage sin tilbagebetaling, eller for at få varen udskiftet.

Når man modtager sin ordre, er det vigtigt, at man udviser forsigtighed og omhu og straks sikrer sig, om der skulle være tegn på, at sikkerhedsforseglingen eller lignende skulle være brudt.
Hvis man mener varen er defekt, skal man kontakte kundeservice hos onlineshoppen, og forklare præcis hvad fejlen er og gerne så snart, at fejlen er opdaget.

Hvis man ikke har modtaget sin ordre eller ønsker en ny forsendelse, skal man informere Myprotein om dette indenfor 21 dage efter man har modtaget en e-mail, der bekræfter afsendelsen af ordren fra Myproteins varelager.

Kundeservice både online og per telefon

Kundeservice hos Myprotein kan kontaktes på alle hverdage både på telefon og gennem deres online-formular. Derudover har de en udførlig guide, der hjælper igennem de oftest stillede spørgsmål. Derudover er der også et forum, hvor man kan stille eventuelle spørgsmål.

Sådan bruger du en rabatkode hos Myprotein

 1. Første skridt er at udvælge den rabatkode du gerne vil bruge fra Rabathelten. Vær opmærksom på om den valgte rabatkode har tilknyttede begrænsninger, der hindrer bestemte tilbud og varer. Når du har valgt rabatkoden klikker du på den, hvorefter du bliver ført videre til onlinebutikken hos Myprotein, og din rabatkode bliver vist. Husk at gem eller kopier koden!
 2. I selve onlinebutikken vælger du dine varer, som du normalt ville gøre det i en onlinebutik og lægger dem i indkøbskurven. Når du er færdig med dette trykker du "til Kassen".
 3. Her bliver du vist en oversigt over dine valgte varer, og nederst finder du rubrikken der spørger "Har du en rabatkode? Indtast den her:" Indtast rabatkoden fra Rabathelten, og tryk "Brug Kode". Herefter vil rabatten være fratrukket beløbet på din ordre. Tryk herefter på "Fortsæt".
 4. På det næste vindue kan du enten logge ind som eksisterende kunde med e-mailadresse og kodeord eller registrere sig som en ny kunde.
 5. Efter at være logget ind bliver du bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, leveringsadresse og den ønskede betalingsmetode. Herefter trykker du på "Indsend min ordre" og modtager kort efter en bekræftelses-mail fra Myprotein.

Vi håber du får glæde af Myprotein i din træning!Indløs rabatkode hos Myprotein

Anmeldelser af Myprotein

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8