Motardinn rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Op til 60% rabat på udvalgte varer hos Motardinn
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Motorcykelartikler til gode priser hos Motardinn
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Motardinn Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Motardinn rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Motorcykeludstyr til alle

Motardinn er en motorcykelbutik på nettet. Webshoppens varesortiment rummer over 400.000 produkter af næsten 1.500 forskellige mærker. Her findes motorcykeltilbehør såsom låse, batterier, værktøj eller tasker såvel som motorcykeludstyr og tøj til hele familien. Hos Motardinn kan man blandt andet købe motorcykelhjelme, handsker, kropsbeskyttelse eller motorcykeldele. Specielle tilbud med nedsatte priser på udvalgte varer findes året rundt, så kunden har mulighed for at spare penge. Man kan også tilmelde sig Motardinns nyhedsbrev for at modtage information om nye produkter og gode tilbud direkte i sin mailindbakke.

Motorcykelbutik Motardinn

Motardinn: Motorcykeludstyr siden 1997

Motardinn er en onlinebutik fra Spanien, som hører ind under firmaet Tradeinn. Tradeinn driver i alt 12 webshops, som sælger udstyr, tøj og ernæring til forskellige sportsgrene. Hver butik har fokus på en eller to sportsgrene: Smashinn sælger tennisudstyr, Runnerinn er for alle løbeentusiaster og Bikeinn har et bredt varesortiment inden for cykling. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Spanien og har i dag hovedsæde i Girona, en lille by nord for Barcelona. Tradeinn sælger sine varer til stort set hele verden, herunder kunder i de nordiske lande, Australien eller Kina. Det er også en fordel, at Tradeinn har valgt at samle varer fra alle sine onlinebutikker i én varekurv. På den måde kan kunder handle i forskellige webshops og betale for dem på en gang.

Overblik over Motardinns varesortiment

Motardinn sælger motorcykeludstyr og tilbyder over 400.000 produkter delt op i produktkategorier såsom dametøj, hjelme eller kropsbeskyttelser. Onlinebutikkens hovedkategorier findes til venstre i hjemmesidens hovedmenu. Varesortimentet er yderligere inddelt i underkategorier. Man kan blandt andet finde disse produkter hos Motardinn:

 • Motorcykellåse
 • Off-road briller
 • Hjelmebokse
 • Trialfodtøj
 • Læderjakker
 • Banedragter
 • Motorcykeldækkener
 • Rygsække
 • Kasketter og hatte
 • Motorcykelsadler

Der findes motorcykeltøj til både damer, herrer og børn. Det er vigtigt at have den rigtige påklædning, når man kører motorcykel. For at finde frem til det helt rigtige produkt, kan man bruge filterfunktionen på siden. Hver kategori kan filtreres efter mærke, størrelse, pris og farve. Desuden kan man sortere resultatet efter prisen. Mærkevarer er ikke altid billigt, men de holder ofte længe. Disse brands sælges blandt andet hos Motardinn:

 • Shad
 • Cardo
 • Mots
 • Alpinestars
 • Garibaldi
 • Spidi
 • Agv
 • Dainese
 • Twiins
 • Nexx

Det er muligt kun at få vist produkter fra et bestemt mærke, hvis man klikker på mærkets logo fra hovedmenuen.

Varesortiment hos Motardinn

Onlineshopping på mobiltelefonen

De fleste danskere har en smartphone, som de bruger til nærmest alt. Selvfølgelig også til at foretage deres onlinekøb. Tradeinn har udviklet en app til både Android og iOS. Appen fungerer lige som Tradeinns onlinebutikker: Alle varer fra de forskellige webshops samles i den samme varekurv til sidst. Appen gør det nemmere at handle online. I iTunes kan man downloade Tradeinns app, hvis man er i besiddelse af en iPhone eller iPad. Køber man motorcykeludstyr og andet fra en Android-enhed, kan man hente onlinebutikkens app i Google Play.

Motardinn sælger alt til motorcykler og motorcykelsport

Disse betalingsmuligheder findes hos Motardinn

Motardinn er en sikker hjemmeside, hvor kundens oplysninger bliver sendt via en krypteret forbindelse. Ingen betalingsdata gemmes hos Motardinn. Onlinebutikken tilbyder sine kunder følgende tre betalingsvarianter:

 • Direkte bankoverførsel (via Adyen)
 • Betalingskort
 • PayPal

Ordren sendes af sted, så snart pengene er gået ind hos Motardinn. Det vil sige, at leveringstiden forlænges, hvis man vælger bankoverførsel som betalingsmetode. Pakken sendes nemlig først fra lageret, når betalingen er modtaget. Betaling med kreditkort (for eksempel MasterCard eller Visa) gennemføres med det samme, hvorfor ordren sendes af sted hurtigere.

Levering til hele Danmark

Faktisk leverer Motardinn ikke kun til hele Danmark, men i virkeligheden til hele verden. Så selv om man er på ferie i Spanien eller Colombia – man kan modtage sine pakker fra Motardinn de fleste steder på kloden. Motardinn har valgt GLS og DHL som leveringspartner. Kunden bestemmer selv, hvilken leverandør hun eller han foretrækker. Pakken leveres inden for 1-2 dage med DHLs ekspreslevering, hvorimod der kan gå op til 4 dage ved levering med GLS. Fragtprisen beregnes ud fra den valgte leveringsmetode og pakkens størrelse og vægt. Når pakken er blevet sendt fra Motardinns lager, modtager kunden en e-mail med et link og et sporingsnummer som kan bruges til at se ordrens status.

Returnering inden for 30 dage

Hvis man gerne vil returnere en vare købt hos Motardinn, finder man hurtigt hjælp ved klikke på ”Returneringer” øverst på webshoppens forside. Der findes en detaljeret vejledning til, hvordan man returnerer en vare fra Motardinn. Kunden har 30 dage til at finde ud af om han/hun vil beholde produktet eller ej. De 30 dage gælder selvfølgelig fra den dag, man har modtaget pakken. Returvarer skal være i originalstand. Motardinn refunderer pengene, så snart en kundeservicemedarbejder har vurderet sagen og godkendt varens tilstand. Kunden betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med en returnering. Hvis man vil reklamere et produkt, kan man gøre det helt op til 24 måneder efter købsdatoen.

Kontakt Motardinn

Motardinns kundeservice er åben fra mandag til fredag og mellem kl. 9:30 og kl. 22:00 om aftenen. Det er godt for kunder, som handler efter aftensmaden. Kunder kan ringe til +45 89 88 05 82, som er fælles telefonnummeret for alle webshops under Tradeinn. Derudover kan man benytte en kontaktformular på Motardinns hjemmeside for at komme i kontakt med webshoppen. Hvis henvendelsen drejer sig om en allerede aflagt bestilling, er det vigtigt, at man angiver ordrenummeret. Medarbejderne kan på den måde hurtigere finde frem til bestillingen og en løsning.

Sådan anvender du en rabatkode hos Motardinn

 1. Det er nemt at spare penge på motorcykeltilbehør, hvis du følger denne vejledning. Først så finder du en passende kode her på vores.
 2. Klik på den blå knap for at kunne se rabatkoden og læse betingelserne for den.
 3. Derefter kopierer du koden, så du kan anvende den senere i din varekurv i onlinebutikken.
 4. Gå til Motardinns hjemmeside, hvor du begynder at handle som sædvanligt.
 5. Når du har lagt alle varer som du vil købe i din digitale indkøbsvogn, skal du gå til kassen. Det gør du ved at klikke på det orange symbol øverst til højere.
 6. Du ser nu en oversigt over din varekurv. Derunder indtaster du din kuponkode fra vores side.
 7. Din rabat aktiveres, når du klikker på den grå knap.
 8. Gå videre til den næste side i bestillingsprocessen. Her udfylder du dine leverings- og betalingsoplysninger og afslutter dit køb.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine produkter fra Motardinn!

Indløs din rabatkode

Anmeldelser af Motardinn

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere