Smashinn rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
3%
3% rabat på hele sortimentet hos Smashinn
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Sportstøj til gode priser hos Smashinn
Vis tilbud
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
Op til 60% rabat på udvalgte varer hos Smashinn
Vis tilbud
Allerede anvendt 11 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Smashinn Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Smashinn rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Tennisudstyr fra Smashinn

Tennis er en populær sportsgren i hele verden.  I Danmark er det ikke lige så populær som badminton, men har fået en del opmærksomhed i starten af det 21. århundrede på grund af den kvindelige tennisspiller Caroline Wozniacki. Onlinebutikken Smashinn sælger tennisudstyr til både professionelle og amatørspillere. Der er jo mange dansker, som dyrker tennis i deres fritid. I webshoppen findes alt fra tøj, tennissko hen til ketsjere (også til pingpong eller squash) og tennistasker. Smashinn henvender sig til kvinder, mænd og børn (eller unge). Varesortimentet omfatter produkter af over 1.400 varemærker, blandt andet Babolat, Dunlop og Asics.

Tennisbutik Smashinn

Smashinn hører til Tradeinn

Den spanske onlinebutik Smashinn blev grundlagt i 1997. Webshoppen er en del af en større virksomhed, som hedder Tradeinn. Tradeinn ejer 12 onlinebutikker inden for kategorien sport og fritid. Hver enkel butik har fokus på en bestemt sportsgren, for eksempel svømning (Swiminn), løb (Runnerinn) eller fodbold (Goalinn). Den spanske koncern sælger til hele verden og har kunder på alle fem kontinenter. Selve Smashinn har et varesortiment med over 400.000 forskellige produkter. Tradeinns mål er altid at kunne tilbyde den billigste pris på de produkter de sælger på nettet. Firmaet har hovedsæde i Girona, en lille by i Catalonien.

Smashinns varesortiment

Hjemmesiden har en klassisk struktur med logo, søgefelt og et direkte link til alle produktkategorier øverst på siden. Derunder ser kunden roterende bannere med aktuelle tilbud og længere ned findes links til udvalgte kategorier såsom herretøj eller tasker. Et udvalg af produkter fra Smashinn er her:

 • Dametøj
 • Tennisstrenge
 • Badmintonketsjere
 • Tennisketsjere
 • Greb (til badminton, tennis og squash)
 • Tasker til ketsjere
 • Tennisbolde
 • Kasketter
 • Tennissko (herrer, damer, børn)
 • Actionkameraer

Smashinn sælger varer fra kendte såvel som mindre kendte brands. Der findes jo varemærker som har specialiseret sig i at sælge tennisudstyr (f. eks. Babolat), mens andre mærker har et bredt sortiment til de fleste sportsgrene (som f. eks. Adidas eller Nike). Eksempler på brands som findes hos Smashinn er følgende:

 • Head
 • Joma
 • Wilson
 • Dunlop
 • Lacoste
 • Drop Shot
 • Carlton
 • Tecnifibre
 • Nox
 • K-swiss

Nyheder om produkter, varemærker eller rabataktioner hos Smashinn modtager man, hvis man tilmelder sig onlinebutikkens nyhedsbrev eller følger Smashinn på Facebook.

Tennisketsjer fra Wilson

Onlinekøb via appen

Hos Smashinn er det muligt at handle via en app, som kunden installerer på sin smartphone. Appen er udviklet til iOS og Android. Man ser de samme varer som man ellers kan købe via webshoppens hjemmeside, dog med den forskel, at funktionerne er tilpassede mobilens mindre skærm og hastighed. Appen er den samme for alle Tradeinn onlinebutikker og har dermed samme funktion som webshoppen, nemlig at man kan lægge varer fra de forskellige webshops i den samme varekurv. Til Android-enheder findes appen hos Google Play. Den kan hentes her. Hvis man bruger en iPhone, kan man downloade appen fra iTunes eller direkte her.

Betalingsmetoder hos Smashinn

Smashinn tilbyder forskellige betalingsmuligheder for sine kunder. Alle oplysninger sendes via en sikker forbindelse ved hjælp af Adyen. Det er muligt at betale via PayPal, ved hjælp af direkte bankoverførsel eller ved at anvende et af de følgende betalingskort:

 • MasterCard
 • Visa
 • VisaElectron
 • Maestro
 • American Express

Varerne sendes fra Smashinns lager så snart pengene er gået ind hos dem. Det vil sige, at leveringstiden kan forlænges, hvis man vælger bankoverførsel som betalingsmetode.

Hurtig levering med DHL

Hos Smashinn kan man vælge mellem forskellige leveringsmetoder som adskiller sig fra hinanden i pris og leveringstid. Kunden kan vælge mellem GLS og DHL som leverandør. DHL tilbyder luftpost, hvorfor den beregnede leveringstid er kortere ved denne leveringsalternativ. Ekspreslevering med DHL er dog også lidt dyrere end standardleveringen med GLS. Prisen er desuden afhængig af pakken størrelse og vægt. Smashinn leverer til hele Danmark, inklusive Grønland og Færøerne. Når pakken er send ad sted, modtager kunden en e-mail med et link til leverandørens hjemmeside, hvorfra pakkens status kan spores. På den måde ved man altid præcis, hvor ordren befinder sig og hvornår den burde være fremme.

Sådan returnerer man en vare fra Smashinn

Det kan forekomme, at man gerne vil returnere noget man har købt hos Smashinn. Det kan have forskellige grunde. Inden for 30 dage fra man har modtaget pakken, kan man returnere varen uden angivelse af grund. Kunden betaler selv for fragten. Varen skal være i original stand. Det vil sige, at den ikke må tages i brug, hvis man har planer om at returnere den. Ved at logge ind på sin kundekonto hos Smashinn, kan man finde al information vedrørende returneringer. Her findes blandt andet en returneringsblanket, som man kan udfylde og bruge som fragtseddel på pakken. Kunder hos Smashinn har ret til at reklamere beskadigede varer inden for 24 måneder. I disse tilfælde er det bedst at tage kontakt til webshoppens kundeservice.

Kundeservice og FAQ

Hvis nu man skulle have et spørgsmål i forbindelse med en bestilling hos Smashinn, er kundeservice der for at finde en løsning. Det er vigtigt at have ordrenummeret parat (hvis det drejer sig om en igangværende bestilling). Telefonerne er åbne alle ugens hverdage fra kl. 9:30 om morgenen helt ind til kl. 22:00 om aftenen. Ring til 89 88 05 82. Uden for disse tider, kan kunder anvende en kontaktformular på siden. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt. Desuden findes der en udførlig FAQ-sektion, hvor ofte stillede spørgsmål og svar på netop disse findes. Det er kundeservice døgnet rundt.

Vil du spare penge? Brug en rabatkode

 1. Først så vælger du en rabatkode her fra vores side. Husk altid at læse betingelserne igennem før du går videre til webshoppen.
 2. Derefter klikker du på ”vis rabatkode” for at kunne se din rabatkode. Den vises i et pop-up på skærmen.
 3. Nu skal du gå til onlinebutikkens hjemmeside, hvor du handler de varer som du gerne vil have hjem.
 4. Gå dernæst til kassen eller nærmere sagt din indkøbskurv (klik på symbolet øverst til højre på Smashinns side).
 5. Under oversigten over dine varer bliver du spurgt, om du har en kupon eller et gavekort. Klik på det og indtast din kode fra vores side.
 6. Anvend rabatkoden ved klikke på den grå knap. Rabatten trækkes med det samme.
 7. Endelig udfylder du resten af din bestilling med din adresse og dine betalingsoplysninger.
 8. Godkend din ordre og glad dig til dine varer fra Smashinn!

Indløs din rabatkode

Anmeldelser af Smashinn

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere