Lookfantastic rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.
20 %
 • Kun hos Rabathelten.dk
20% rabat på udvalgte varer hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
55 kr
55 kr rabat på Lookfantastic x Rodial Beauty Box hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på hele sortimentet ved køb over 1000 kr hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på hele sortimentet for nye kunder hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
22 %
22% rabat på udvalgte varer hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
22 %
22% rabat på udvalgte varer ved køb over 500 kr hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte hudplejeprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på varer fra Morphe hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på L’oreal Professionnel hos Lookfantastic
20 %
20% rabat på skønhed hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte gavesæt hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på produkter fra Murad hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte varer ved køb over 750 kr hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
18 %
18% rabat på hudpleje hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
18 %
18% rabat på udvalgte skønhedsprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på produkter fra Shea Moisture hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på udvalgte skønhedsprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på produkter fra Estée Lauder hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på allerede nedsatte hårprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på gaveæsker ved køb over 600 kr hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% ekstra rabat på allerede nedsatte hårplejeprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% ekstra rabat på Joico hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
BeautyBox fra kun 126 kr om måneden hos Lookfantastic
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
70 kr for den første Beauty Box ved tilmelding af 12 måneders abonnement hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på udvalgte varer hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat på den første Beauty Box ved tilmelding af 12 måneder hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på allerede nedsatte hårprodukter hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat på den første Beauty Box ved tilmelding af 12 måneder hos Lookfantastic
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Missionen bag skønhedsfirmaet Lookfantastic

Lookfantastic.dk tiltrækker over en halv million besøgende om måneden og markedsfører sig som en af de billigste og bedste britiske onlinebutikker inden for skønheds- og plejeprodukter. Firmaet Lookfantastic blev etableret som onlinebutik tilbage i 1996 i England og har fra begyndelsen proklameret sig som Storbritanniens originale skønhedsbutik på nettet. Gennem årene er firmaet vokset markant, og er i dag en af Europas største online skønhedsbutikker. Den grundlæggende mission bag Lookfantastic er at gøre hår- og skønhedsprodukter af høj kvalitet let tilgængeligt for alle folk. Tanken er, at alle skal have mulighed for at kunne købe deres favorit hår- og skønhedsprodukt, blot ved få klik med musen.

Udover onlineshoppen har Lookfantastic åbnet en fysisk butik i England, som blandt andet sælger hudpleje, hårprodukter og makeup til både mænd og kvinder. I butikken er der desuden mulighed for at få diverse skønhedsbehandlinger, der kan bruges til at få lidt mere luksus og pleje i hverdagen.

Et komplet skønhedsunivers

Lookfantastic er mere end blot en onlinebutik. Det er et enormt skønhedsunivers, hvor man kan gå på opdagelse, finde inspiration og blive klogere på både sin egen og andres indre og ydre skønhed. En af de ting der gør lookfantastic.dk til et sandt mekka for alle med en skønhedsgud- eller gudinde i maven, er den integrerede blog, hvor et kompetent skønhedsteam sidder parat til at svare på spørgsmål og give gode råd og tricks om alt inden for mode, pleje og skønhed. Linket til bloggen finder man øverst på forsiden under hovedkategorien "Blog".

Makeup, hud- og hårplejeprodukter hos lookfantastic.dk

Onlinebutikken har et bredt og varieret sortiment og er en sand fornøjelse at bevæge sig rundt på, fordi den er opbygget på en enkel, praktisk og logisk måde. Udover at være inddelt i kategorier har den integreret en række forskellige features, som gør bestillingen både sjov og effektiv. Der findes både et søgefelt, men også nogle hovedkategorier, der gør det enklere og hurtigere at finde den vare man leder efter. Man kan desuden filtrere sin søgning ved at registrere farver, mærke, produkttype og pris med mere.

Flere end 400 populære mærker 

Med over 400 populære mærker inden for hår, makeup, hudplejeprodukter og elektriske skønhedsprodukter er Lookfantastic det ultimative mekka for alle skønhedsentusiaster. Blandt de mest populære mærker kan nævnes: 

 • Redken 
 • Kérastase
 • Ghd
 • Elizabeth Arden
 • bareMinerals
 • Lancôme
 • Bobby Brown
 • Decleor og mange flere...

Onlineshoppen tilbyder et kæmpe udvalg af forskellige mærker, om man er til økologiske og naturlige produkter, findes dette også i sortimentet. Således kan de fleste kunder finde et produkt, der vil passe til deres behov og ønsker. 

Lookfantastic.dk er et mekka for skønhedsguruer

Over 14.000 eftertragtede skønhedsprodukter

På lookfantastic.dk finder man over 14.000 forskellige produkter, der spænder fra skønhed til mode og økologi. Med et dedikeret team af skønhedseksperter der løbende modtager træning direkte fra butikkens solgte mærker, kan lookfantastic.dk tilbyde sine kunder præcis og korrekt information og vejledning om hvert enkelt produkt. Der kommer nye varer på shoppen hver dag, så man kan altid holde sig opdateret omkring de nyeste trends og produkter. Onlinebutikken er delt op i 12 overordnede hovedkategorier, som gør det nemt at finde nøjagtig det produkt man leder efter. Disse hovedkategorier er: 

 • Mærker: I denne kategori finder man alle de brands, der forhandles hos onlinebutikken. Mærkerne er inddelt i alfabetisk rækkefølge, så det er nemt at finde præcist det mærke, man leder efter.
 • Nyheder: I denne kategori finder man onlinebutikkens senest tilkomne produkter. Vil man være opdateret omkring de nyeste skønheds trends og de mest populære cremer, skal man kigge i denne kategori.
 • Naturlig: Her kan man finde forskellige økologiske, naturlige, hud- og miljøvenlige produkter. 
 • Hår: Denne kategori indeholder alt, hvad man skal bruge til hårpleje såsom shampoo, balsam, hårkur, hårfarve, olier og hårspray m.m..
 • Makeup: I denne kategori finder man alt inden for makeup. Vælg mellem en lang række forskellige produkter som foundation, eyeliners, øjenskygge, læbestift, lipgloss, pudder og mascara.
 • Ansigt: Indeholder alt det man skal bruge for at rense og pleje sit ansigt såsom fugtighedscremer, renseprodukter og masker.
 • Krop: Denne kategori indeholder alle de skønhedsprodukter, som man har brug for til kropspleje. Man finder både solcremer, kosttilskud, hudpleje, cremer og badesalt m.m..
 • Elektrisk: Her finder man et hav af elektroniske stylingsprodukter såsom glatte- og krøllejern, føntørrere, barbermaskiner, sakse og trimmere.  
 • Mænd: Denne hovedkategori er tilegnet det mandlige køn. Her kan alle de skønhedsbevidste herre gå på jagt efter alt fra barbergrej, cremer, hårprodukter og parfume til diverse accessoires og kosttilskud. 
 • BeautyBox: Denne kategori giver brugerne mulighed for at bestille et skønhedsabonnement med forskellige bokse, hvor man kan vælge mellem et tre måneders-, seks måneders eller 123 måneders abonnement. 
 • Tilbud: Denne kategori giver overblik over alle aktuelle tilbud på lookfantastic.dk. Denne side opdateres jævnligt, og der tilføjes hele tiden nye produkter, der er sat ned i pris. 
 • Blog: Shoppens blog indeholder et hav af skønhedsindlæg med gode tips og råd til skønhed og hudpleje. Man kan også finde forslag til skønhedsprodukter og velvære. Det er en god ide at finde onlinebutikkens blog, hvis man holder af at læse blogindlæg og finde inspiration til produkter og pleje.

Find et stort udvalg af populære mærker hos Lookfantastic

 Skønhedsprodukter på tilbud

Hvis man gerne vil have gode pleje- og skønhedsprodukter er det altid en god ide at kigge under kategorien ”Tilbud”, hvor man har mulighed for at spare op til 30% på et hav af populære produkter. Her behøver man ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men kan spare mange penge. Udvalget varierer, men man kan som regel finde hudpleje, makeup og hårpleje. 

Opret en kundeprofil hos Lookfantastic 

Når man handler hos Lookfantastic skal man oprette en kundekonto med sin e-mailadresse og et unikt kodeord. Denne profil gør det lettere at holde styr på personlige detaljer og bestillinger. Med denne profil bliver det også meget lettere og hurtigere at lave nye bestillinger på hjemmesiden, da systemet vil huske de personlige detaljer fra tidligere bestillinger. 

Bliv en del af det online fællesskab 

Lookfantastic er repræsenteret på alle de mest populære sociale medieplatforme. Her er det muligt at få information om aktuelle tilbud, skønne tips til et lækkert look eller stille spørgsmål direkte til firmaets skønhedseksperter. Lookfantastic har profiler på både Facebook, Instagram og YouTube.

Udover de sociale medier har man mulighed for at tilmelde sig shoppens nyhedsbrev, hvor man løbende vil modtage rabatkoder, tilbud og kampagner, der kan bruges i onlineshoppen. Det er gratis og uforpligtende. 

Mulige betalingsmetoder hos lookfantastic.dk

I Lookfantastics onlinebutik kan man betale med alle de mest almindelige betalingskort såsom VISA, Maestro, MasterCard og AmericanExpress. Man kan også betale med PayPal, hvis man har en konto eller vil oprette en ny bruger. Betalingen foregår altid gennem sikre og godkendte betalingskanaler, så ingen private data bliver misbrugt eller videregivet til andre. Herudover kan man betale med Klarna. Denne betalingsmetode kræver ligeledes, at man har en konto.

Godt at vide om Lookfantastics leveringspolitik

På lookfantastic.dk gør de altid en dyd ud af at levere billigt og hurtigt. Lookfantastic.dk leverer gratis, såfremt der er bestilt for mere end 500 kr. Standardleveringen på bestillinger under 500 kr., koster 39 kr., og bliver leveret indenfor 2-5 hverdage. Ønsker man at pakken skal leveres dagen efter bestilling, koster dette 99 kr. I tilfælde af bestillinger over 1500 kr., er denne service gratis. For at tilbyde kunderne ekstra god service medsender teamet hos Lookfantastic som oftest ekstra gratis gaver ved en ordre og som medlem af Lookfantastics medlemsklub får man en lang række ekstra goder.

Få dine varer leveret hurtigt hos lookfantastic.dk

Godt at vide om Lookfantastics returneringspolitik

Når man modtager en ordre, bestilt på lookfantastic.dk er det altid en god idé at tjekke varens stand samt kvitteringen, før man tager den i brug. Hvis der er fejl eller mangler, kan man sende pakken retur til firmaet og få den byttet eller få pengene tilbage. Forud for dette skal man kontakte kundeservice for at få udstedt et autorisationsnummer. Dette nummer kan have stor betydning for, hvor hurtigt returneringsprocessen vil vare.

Varer fra Lookfantastic kan kun returneres, hvis de er uåbnet, ubrugte og kan sælges igen. Det vil sige, at de skal være i den originale emballage og i samme stand, som da pakken blev modtaget. Det er også bedst at sende varen retur i samme emballage for at undgå eventuelle skader. Alle varer skal returneres inden for 14 dage fra afsendelsen.

Når man køber en vare fra lookfantastic.dk har man ret til at fortryde indenfor 14 dage uden at angive en specifik årsag. Efter 14 dage kan man kun fortryde købet på baggrund af en klart defineret årsag.

Kundeservice hos Lookfantastic

Har man spørgsmål til en ordre eller et produkt kan man kontakte kundeservice online på alle tider af døgnet. Man kan nemt og hurtigt sende en e-mail til kundeservice og de svarer som regel senest efter 24 timer. Alternativt kan man ringe mandag til fredag mellem kl. 08.00-20.00. På lørdage sidder medarbejderen klar ved telefonerne mellem kl. 09.00-16.00. 

Sådan indløser du en rabatkode fra Rabathelten hos Lookfantastic

 1. Først vælger du en rabatkode til Lookfantastic hos Rabathelten. Rabatkoden kan muligvis have tilknyttede vilkår og betingelser, der betyder, at den ikke kan bruges til hele sortimentet. 
 2. Tjek venligst, at den rabatkode du vælger, passer til dine behov og ønsker.
 3. Når du klikker på rabatkoden kommer den frem på skærmen, og du bliver sendt videre til onlinebutikkens forside. Kopier rabatkoden, da den skal bruges senere. 
 4. Find de produkter du ønsker dig og læg dem i din indkøbskurv. Når du er færdig klikker du på "Min kurv", hvorefter en oversigt over din bestilling kommer frem. 
 5. Når du ruller ned kan du finde et felt, hvor der står "Har du en rabatkode? Indtast den her". Her indsætter du din kupon og klikker derefter på det blå felt, der hedder "Tilføj".
 6. Når du er tilfreds med din bestilling klikker du på ”Gå til sikker betaling nu”. 
 7. Nu skal du registrere dig som kunde eller lave en ny kundeprofil. 
 8. Registrer dine personlige data og gennemfør din betaling. Du vil kort efter modtage en kvittering for dine køb.
 9. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Lookfantastic!

lookfantastic.dk rabatkode

Anmeldelser af Lookfantastic

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere