Lookfantastic rabatkode

18%
18% rabat på udvalgte skønhedsprodukter hos Lookfantastic
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på hele sortimentet hos Lookfantastic
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
33%
33% rabat på Centrum hos Lookfantastic
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
15%
17% rabat på udvalgte varer ved køb over 600 kr hos Lookfantastic
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% ekstra rabat på produkter fra Imedeen hos Lookfantastic
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på Urban Decay hos Lookfantastic
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
25% rabat på Bulldog Skincare for mænd hos Lookfantastic
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Lookfantastic. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Lookfantastic rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Missionen bag skønhedsfirmaet Lookfantastic

Lookfantastic.com tiltrækker over en halv million besøgende om måneden og markedsfører sig som en af de billigste og bedste britiske onlinebutikker inden for skønheds- og plejeprodukter. Firmaet Lookfantastic blev etableret som onlinebutik tilbage i 1996 i England og har fra begyndelsen proklameret sig som Storbritanniens originale skønhedsbutik på nettet. Gennem årene er firmaet vokset markant, og er i dag en af Europas største online skønhedsbutikker. Den grundlæggende mission bag Lookfantastic er at gøre hårprodukter og high end skønhedsbrands let tilgængelige til alle folk. Tanken er, at alle skal have mulighed for at kunne købe deres favorit hår- og skønhedsprodukter, blot ved få klik med musen.

Udover onlineshoppen har Lookfantastic åbnet en fysisk butik i England, som blandt andet sælger hudpleje, hårprodukter og makeup til både mænd og kvinder. I butikken er der desuden mulighed for at få diverse skønhedsbehandlinger, der kan bruges til at få lidt mere luksus og pleje i hverdagen.

Et komplet skønhedsunivers

Lookfantastic er mere en blot en onlinebutik. Det er et enormt skønhedsunivers, hvor man kan gå på opdagelse, finde inspiration og blive klogere på både sin egen og andres indre og ydre skønhed. En af de ting der gør lookfantastic.dk til et sandt mekka for alle med en skønhedsgud- eller gudinde i maven, er den integrerede blog, hvor et kompetent skønhedsteam sidder parat til at svare på spørgsmål og give gode råd og trick om alt inden for mode, pleje og skønhed. Linket til bloggen finder man på til højre af siden under.

Lookfantastic makeup

Onlinebutikken har et bredt og varieret sortiment og er en sand fornøjelse at bevæge sig rundt på, fordi den er opbygget på en enkel, praktisk og logisk måde. Udover at være inddelt i kategorier har den integreret en række forskellige features, som gør handelen både sjovt og effektivt. 

Der findes både et søgefelt, men også nogle hovedkategorier, der gør det enklere og hurtigere at finde den vare man leder efter. Hvis man har fundet en vare som man finder interessant, men som er usikker omkring kan man vælge at gemme den som en favorit. Dette betyder, at varen bliver gemt til næste gang man kommer ind på hjemmesiden. Man kan desuden filtrere sin søgning ved at registrere farver, mærke, produkttype og pris med mere. Det er alle features, som gør det nemt og sjovt at handle på Lookfantastic.

Flere end 400 populære mærker 

Med over 400 populære mærker inden for hår, makeup, hudplejeprodukter, neglepleje, elektronik, dufte, sundhed, hjem og økologi er Lookfantastic det ultimative mekka for alle skønhedsentusiaster. Blandt de mest populære mærker kan nævnes: 

 • Redken 
 • Kérastase
 • Ghd
 • Elizabeth Arden
 • Elemis
 • Benefit
 • OPI
 • Decleor m.fl. 

På onlineshoppen kan man desuden finde de nye eftertragtede mærker Deborah Lippmann, Save the Blow dry og Alpha-H. Således kan de fleste kunder finde et produkt, der vil passe til deres behov og ønsker. 

Skønhedsartikler til gode priser

Over 14.000 eftertragtede skønhedsprodukter

På lookfantastic.dk finder man over 14.000 forskellige produkter, der spænder fra skønhed til mode og økologi. Med et dedikeret team af skønhedseksperter der modtager løbende træning direkte fra butikkens solgte mærker, kan Lookfantastic.com tilbyde sine kunder præcis og korrekt information og vejledning om hvert enkelt produkt. Der kommer nye varer på shoppen hver dag, så man kan altid holdes opdateret omkring de nyeste trends og produkter. Onlinebutikken er delt op i 13 overordnede hovedkategorier, som gør det nemt at finde nøjagtig det produkt man leder efter. Disse hovedkategorier er: 

Mærker

I denne kategori finder man alle de brands, der forhandles hos onlinebutikken. 

Jul 

I denne kategori får man inspiration til sine julegaveindkøb. Her findes et bredt udvalg af gaveæsker til både mænd og kvinder. Hvad end man er til parfume, cremer eller noget helt tredje finder man det med garanti i denne kategori.

Nyheder

I denne kategori finder man onlinebutikkens senest tilkomne produkter. 

Naturlig er der, hvor man kan finde forskellige økologiske, naturlige, hud- og miljøvenlige produkter. 

Hår er hovedkategorien, der indeholder alt, hvad man skal bruge til hårpleje såsom shampoo, balsam, hårkur, hårfarve, olier og hårspray m.m.

Makeup 

I denne kategori finder man alt inden for makeup. Vælg mellem en lang række forskellige produkter som foundation, eyeliners, øjenskygge, læbestift, lipgloss, pudder og mascara.

Alt til hud, læber og øjne

Ansigt

Indeholder alt det man skal bruge for at rense og pleje sit ansigt.

Krop

Denne kategori indeholder alle de skønhedsprodukter som man har brug for til sin kropspleje. Der finder man både solpleje, kosttilskud, hudpleje, cremer og badesalt m.m.

Elektrisk

Her finder man et hav af elektroniske stylingsprodukter såsom klippere, hårfjerning, glattejern m.fl. I denne kategori finder man alt elektronisk skønhedsudstyr. Det er i denne kategori, man finder glatte- og krøllejern, føntørrere, barbermaskiner, sakse og trimmere etc. 

Mænd 

Denne hovedkategori er tilegnet det mandlige køn. Her kan alle de skønhedsbevidste herrer gå på jagt efter alt fra barbergrej, cremer, hårprodukter og parfume til diverse accessoires og kosttilskud. 

BeautyBoxer en kategori, der giver mulighed for at bestille et skønhedsabonnement med forskellige bokse, hvor man kan vælge mellem et tre måneders-, seks måneders eller 123 måneders abonnement. 

Tilbud kategorien giver overblik over alle aktuelle tilbud på lookfantastic.dk.

Blog

Shoppens blog indeholder et hav af skønhedsindlæg med gode tips og råd til skønhed og hudpleje. Man kan også finde forslag til skønhedsprodukter og velvære. Det er en god ide at finde onlinebutikkens blog, hvis man holder af at læse blogindlæg og finde inspiration til produkter og pleje.

lookfantastic.dk skønhed og pleje

Outlet til jer, der elsker velvære, men gerne vil spare penge

Hvis man gerne vil have gode pleje- og skønhedsprodukter er det altid en god ide at kigge under kategorien ”Tilbud”, hvor man har mulighed for at spare op til 30% på et hav af produkter. Her behøver man ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men kan spare mange penge. Udvalget varierer, men man kan som regel finde hudpleje, makeup og hårpleje. 

Opret en kundeprofil hos Lookfantastic 

Når man handler hos Lookfantastic skal man oprette en kundekonto med sin mailadresse og et unikt kodeord. Denne profil gør det lettere at holde styr på personlige detaljer og bestillinger. Med denne profil bliver det også meget lettere og hurtigere at lave nye bestillinger på hjemmesiden, da systemet vil huske de personlige detaljer fra tidligere bestillinger. 

Bliv en del af det online fællesskab 

Lookfantastic er repræsenteret på alle de mest populære sociale medieplatforme. Her er det muligt at få information om aktuelle tilbud, skønne tips til et lækkert look eller stille spørgsmål til direkte til firmaets skønhedseksperter. Lookfantastic har profiler på både Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Instagram, LinkedIn og Google+.

Udover de sociale medier har man mulighed for at tilmelde sig shoppens nyhedsbrev, hvor man vil modtage løbende rabatkoder, tilbud og kampagner, der kan bruges i webshoppen. Det er gratis og uforpligtende. 

Mulige betalingsmetoder hos lookfantastic.dk

På Lookfantastics onlinebutik kan man betale med alle de mest almindelige betalingskort såsom VISA, Maestro og Mastercard. Man kan også betale med PayPal, hvis man har en konto eller vil oprette en ny bruger. Betalingen foregår altid gennem sikre og godkendte betalingskanaler, så ingen private data bliver misbrugt eller videregivet til andre. 

Godt at vide om Lookfantastics leveringspolitik

På Lookfantastic.dk gør de altid en dyd ud af at levere billigt og hurtigt. Lookfantstic.com leverer gratis til hele verden, medsender altid ekstra gratis gaver ved en ordre og som medlem af Lookfanstics medlemsklub får man en lang række ekstra goder.

Godt at vide om Lookfantstics returneringspolitik

Når man modtager en ordre, bestilt på Lookfantastic.com er det altid en god idé at tjekke varens stand samt kvitteringen, før man tager den i brug. Hvis der er fejl eller mangler, kan man sende pakken retur til firmaet og få den byttet eller få pengene tilbage. Forud for dette skal man kontakte kundeservice for at få udstedt et autorisationsnummer. Dette nummer kan have stor betydning for, hvor hurtigt returneringsprocessen vil vare.

Varer fra Lookfantastic kan kun returneres, hvis de er uåbnet, ubrugt og i en salgbar stand. Det vil sige, at de skal være i intakt emballage og i samme stand, som da pakken blev modtaget. Det er også bedst at sende varen retur i samme emballage for at undgå eventuelle skader. Alle varer skal returneres inden for 14 dage fra afsendelsen.

Når man køber en vare fra Lookfantastic.dk har man ret til at fortryde indenfor 14 dage uden at angive en specifik årsag. Efter 14 dage kan man kun fortryde købet på baggrund af en klart defineret årsag.

Kundeservice hos LookFantastic

Har man spørgsmål til en ordre eller et produkt kan man kontakte kundeservice online på alle tider af døgnet. Alternativt kan man ringe mandag til fredag mellem klokken 8 og 20. På lørdage sidder medarbejderen klar ved telefonerne mellem klokken 9 og 16. 

Sådan indløser du en rabatkupon fra Rabathelten hos Lookfantastic

 1. Først vælger du en rabatkode til Lookfantastic hos Rabathelten. Rabatkoden kan muligvis have tilknyttede vilkår og betingelser, der betyder, at den ikke kan bruges til hele sortimentet. 
 2. Tjek venligst, at den rabatkode du vælger, passer til dine behov og ønsker.
 3. Når du klikker på rabatkuponen kommer den frem på skærmen og du bliver sendt videre til onlinebutikkens forside. Kopier rabatkoden, da den skal bruges senere. 
 4. Find de produkter du ønsker dig og læg dem i din indkøbskurv. Når du er færdig klikker du på ”Min kurv”, hvorefter en oversigt over din bestilling kommer frem. Når du ruller ned kan du finde et felt, hvor der står ”Har du en rabatkode? Indtast den her”. Her indsætter du din kupon og klikker derefter på det blå felt, der hedder ”Tilføj”.
 5. Når du er tilfreds med din bestilling klikker du på ”Gå til sikker betaling nu”. 
 6. Nu skal du registrere dig som kunde eller lave en ny kundeprofil. 
 7. Registrer dine personlige data og gennemfør din betaling. Nu er din ordre godkendt. Du vil kort efter modtage en kvittering for dine køb.
 8. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Lookfantastic!

lookfantastic.dk rabatkode

Anmeldelser af Lookfantastic

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8