zooplus rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2020. Opdaterede og godkendte.

10 %
10% rabat på Wolf of Wilderness hundefoder og snacks hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på Zooplus' egne mærker hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på hele sortimentet for nye kunder hos Zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
2 %
2% rabat på hele sortimentet ved køb over 750 kr hos Zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 349 kr hos Zooplus
333 bonuspoint når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Zooplus
Optjen bonuspoint og indløs dem næste gang du handler hos Zooplus
Køb økonomipakker og spar penge på foder til hunde og katte hos Zooplus
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
Gratis mejsekugler ved køb over 349 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte produkter hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet ved køb over 599 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på udvalgte varer til hunde og katte hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Få 300 bonuspoint gratis når du bestiller for 349 kr hos Zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
7 %
7% rabat ved køb over 699 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat ved køb over 499 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
9 %
9% rabat ved køb over 899 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på Royal Canin hunde- og kattemad ved køb over 400 kr hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på hele sortimentet hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på Royal Canin tørfoder hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
11 %
11% rabat på Zooplus egne mærker hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på kradsetræer og kattesenge hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hundesenge hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på popuære snacks til hunde og katte hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hunde- og kattelegetøj hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på Sheba kattemad hos zooplus
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Zooplus – et mekka for dyreejere og elskere 

Hos zooplus findes der et stort og varieret udvalg til forskellige kæledyr. Man kan finde alt, hvad et kæledyr har behov for. Der findes produkter til både katte, hunde, heste, fisk, kaniner, hamstere og fugle. Der findes bure, forskellige legesager, foder, diætfoder og sågar tøj til dyrene. Hos zooplus findes der over 8.000 kvalitetsvarer, der bliver sendt til kunderne inden for 24 timer. Zooplus er stolte over at kunne kalde sig selv den førende kæledyrsshop i Europa. 

Det bedste til kæledyr i over 10 år

Zooplus blev grundlagt i 1999, og på deres hjemmeside overrasker de med forskellige statiskker omkring deres onlinebutik såsom, at de i over de 15 år, de har eksisteret i, har gennemført flere end 25 millioner transaktioner og har sendt over 30 millioner pakker i hele Europa til deres kunder. 

Zooplus har hovedsæde i München i Sydtyskland og har udover det kontorer seks andre steder i verden, herunder i Frankrig, Italien, Spanien, Polen, Tyrkiet og England. I disse kontorer arbejder over 15 forskellige nationaliteter hver dag sammen for at kunne yde den bedste service i hele Europa. Zooplus’ direktør hedder Cornelius Platt. I år 2014 er der muligt for 20 forskellige lande at få tilsendt varer fra zooplus, her under lande i Skandinavien, Østeuropa og Sydeuropa. 

zooplus.dk

Bestræbelser og mål

Zooplus bestræber sig altid efter at sælge kvalitetsprodukter og mærkevarer til fornuftige priser. De skriver grundigt bearbejdede produktbeskrivelser, så kunden kan være sikker på, hvilken varer, der er bestilt og hvad den specifikke vare kan. Zooplus har et ønske om at gøre onlinekøbet så let, sikkert og behageligt som muligt. Dette sker ved hjælp af en enkel og hurtig online bestilling, hvorefter varerne sendes inden for 24 timer, så de hurtigt når frem til kunden. 

Müsli til heste eller tøj til hunden? Find det hos zooplus

Med over 800 forskellige produkter i diverse kategorier dækker sortimentet bredt hos zooplus. Man kan få produkter til alle slags kæledyr og hertil alt, hvad et dyr har brug for, herunder tøj, snore, halsbånd, bure, møbler, legetøj, foder, diætfoder, snacks, beskyttelse og meget mere. Alle varer til dyr er samlet et sted, hvilket gør det nemmere for kunden at få det hele gennem én hjemmeside. 

For at gøre det store sortiment lidt mere overskueligt er udvalget opdelt i flere praktiske hovedkategorier efter dyr. Disse kategorier er: 

 • Hund
 • Kat
 • Gnaver
 • Fisk
 • Fugl
 • Hest
 • + Dyrlægefoder
 • Mærker
 • Tilbud

I de forskellige kategorier findes der relevante underkategorier, hvor de forskellige produkter er opdelt under det overordnede tema. Her kan man f.eks. klikke på foder, møbler, snore, tøj eller sundhed. Således kan man let og hurtigt finde præcist det, man leder efter, alt efter hvilket kæledyr man har. 

Under kategorien ”Hund” kan man fx finde:

 • Hundepleje
 • Foder
 • Kosttilskud
 • Legetøj
 • Hundeseng
 • Tøj
 • Særlige produkter til hvalpe eller senior hunde m.fl. 

Under hovedkategorien ”Kat” findes der et stort og varieret udvalg af produkter til katte herunder:

 • Kattemad
 • Kattegrus
 • Snacks
 • Legetøj
 • Særlige artikler til killinger eller senior katte m.fl. 

Under kategorien ”Mærker” finder man de kendte mærkevarer af dyrefoder til kæledyrene. Af mærker der sælges hos Zooplus kan nævnes: 

 • Applaws
 • Bozita
 • Hills
 • Orijen
 • Pedigree
 • Royal Canin
 • Catit
 • Zoolove
 • Acana 
 • Trixie m.fl. 

Præmieshop med mange forskellige fordele

Når man køber ind hos zooplus kan man optjene point. Et zoopluspoint er 10 kroner værd. Når man har opsparet nok point, kan man indløse dem i præmieshoppen, hvor der findes over 200 forskellige produkter og derved få gode præmier til sit kæledyr. En præmie kan fås fra 19 zoopluspoint. Denne præmieshop er som en slags bonusklub, hvor man kan modtage gratis produkter som præmie for de mange produkter man har handlet. 

Mad og varer til hunde, fugle og katte

Aktiv på Google+

Zooplus i Tyskland er aktiv på flere forskellige sociale medier herunder Facebook og Twitter. Det danske zooplus er dog ikke aktiv på de mest almindelige sociale medier, men man kan finde dem på Google+. Det er ikke en af de almindelige sociale medier, men man kan finde opslag med konkurrencer, rabatter, kampagner, nyeste produkter og brands og nyheder fra shoppen. Desuden kan man kommentere eller synes-godt-om disse opslag. Nogle gange lægger onlineshoppen også rabatkoder op, der kan indløses i webshoppen.

App til iPhones og Androidtelefoner 

Hos zooplus har man mulighed for at downloade gratis app til enten smartphone eller iPhones. Man kan få flere fordele med denne app såsom:

 • Optjen zooPluspoint
 • Modtage eksklusive tilbud 
 • Genveje til bestillinger m.fl. 

Appen er praktisk og nem at bruge og man kan enkelt finde rundt i udbuddet og de forskellige funktioner. Hvis man er i stand til at læse tysk kan man læse butikkens blog, der er på tysk. Her kan man få gode råd omkring dyrepasning, fodrer og pleje af kæledyr. 

zooplus alt til kæledyr

Gavekort fra zooplus.dk

Man har altid mulighed for at bestille et gavekort til en man holder af. Det er især en god gave til en, der har kæledyr eller har planer om at købe et. Det kan være imellem 150 til 300 kroner. Gavekortet kan bruges til hele sortimentet. Man kan enten vælge at bestille et fysisk gavekort, der sendes til den angivne adresse eller et elektronisk kort, som vil sendes via e-mail. Når man bestiller et gavekort bliver det sendt til den mailadresse man har angivet i forbindelse med bestillingen. I denne mail findes der et personligt kodeord, der skal indtastes i forbindelse med bestillingen. 

Nyhedsbrev med mange gode rabatter og fordele 

Hvis man tilmelder sig zooplus’ nyhedsbrev, får man direkte i sin mailindbakke tilsendt masser af gode tips og tricks til dyrepleje og opdræt. Man får også andre fordele såsom at deltage i konkurrencer eller eksklusive tilbud, der kan bruges i shoppen. Der bliver sendt en mail hver gang der er eksklusive tilbud at hente, rabatkupon eller gratis gaver til nyhedsabonnenter. Det er gratis at tilmelde sig og man kan til hver tid afmelde sig, enten ved at kontakte butikkens kundeservice eller ved at klikke på ”Afmeld” i en af de mails man modtager fra onlineshoppen.

Udsalg med store besparelser 

I zooplus’ onlinebutik findes der en kategori med allerede nedsatte varer, der dog har den samme gode kvalitet. Her kan man finde mange gode tilbud og spare op til 40% af originalprisen. Man behøver ikke at være nervøs for dårligere kvalitet, da varerne har den samme gode kvalitet, men sælges lidt billigere, da de er i restordrer eller fra tidligere kollektioner. Zooplus kører løbende forskellige kampagner i deres udsalgskategori og derudover kan man her finde rabat, hvis man køber økonomipakker. 

Forskellige betalingsformer og alt om levering

Hos zooplus kan man betale med kreditkort VISA, VISA/Dankort og Mastercard eller via PayPal og bankoverførsel. Ved køb for over 299 kroner, er forsendelsen hos zooplus gratis. Hvis man køber for under 299 kroner, koster forsendelsen 29 kr. Der skal i onlinebutikken altid købes for mindst 149 kroner (eksklusiv leveringsgebyret på 29 kroner). Der bliver gjort brug af GLS og DPD til at levere kundernes bestillinger. Pakker på op til 20 kilo bliver leveret til kundens adresse, og pakker der vejer over 20 kilo, skal afhentes på et udleveringssted. Det tager som regel 2-5 hverdage for leveringen at nå hjem til kunden. 

Relevante informationer om returnering og fortrydelse 

Man har altid mulighed for at returnere en vare og det kan man gøre inden for 14 dage efter modtagelse. Dog skal varen være i originaltilstand og ubrugt og uåbnet. Det anbefales at lægge produktet i den pakke man fik varen i for at undgå eventuelle skader under transporten. Det er kunden, der skal betale for omkostninger forbundet med returneringen, da shoppen ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. 

Ring eller skriv til kundeservice

Hvis man har spørgsmål eller problemer, kan man 24 timer i døgnet skrive til zooplus’ kundeservice på deres hjemmeside igennem deres online kontaktformular. Ellers kan man ringe til onlinebutikkens kundeservice, der har åbent klokken 8-18 i hverdage. Man kan ringe til 78 79 47 49 og skriftligt skal man bruge onlinebutikkens online kontaktformular. Dog skal man tale tysk eller engelsk, da kundeservicemedarbejderne ikke taler dansk. Inden man tager kontakt til kundeservice er det altid en god ide at læse butikkens handelsvilkår, da man kan finde svar på de fleste almindelige spørgsmål omkring returnering, levering og produkter. 

Hvordan sparer man ved hjælp af en rabatkode hos zooplus? 

 1. Først finder man hos Rabathelten den rabatkode, man gerne vil bruge. Husk venligst at tjekke, at alle omstændighederne såsom udløbsdato og mindstekøb er i orden, inden du beslutter dig for at benytte dig af koden. 
 2. Klik på rabatkoden, hvorefter du får den vist på skærmen. Kopier den med din mus eller skriv den ned på et stykke papir. Du bliver automatisk ført videre til zooplus’ onlinebutik. 
 3. Hos zooplus finder du de varer, du ønsker at bestille og lægger dem i indkøbskurven.
 4. Når du er færdig med at købe ind, klikker du på din indkøbskurv i toppen af højre hjørne. Her ses en oversigt over de produkter, du har valgt. Her kan du redigere i dine valgte produkter, slette dem, tilføje flere og være sikker på, at det er de rigtige produkter, du har valgt. Her ses også et felt, hvor rabatkoden skal indtastes. Indtast den og klik på accepter, hvorefter rabatten bliver trukket fra det fulde beløb.
 5. For at afslutte din bestilling klikker du på ”Til bestilling/kasse”. Log ind med din registrerede bruger eller fortsæt uden at registrere dig. Opgiv her dit navn, mailadresse og leveringsadresse. 
 6. Klik på knappen ”Fortsæt” og vælg din betalings- og leveringsmetode. Afslut din bestilling ved at klikke på ”Køb”. 
 7. Glæd dig til, at du snart har et veltilfreds kæledyr, der kan nyde godt af kvalitetsvarer fra zooplus, der endda er købt med en god rabat.

Rabatkode til zooplus

Anmeldelser af zooplus

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere