Om os

Om os - Dine eksperter inden for billig online shopping

Sparheld International GmbH er indehaver af rabatkodeportaler i seks lande. Hver dag går vi på udkig efter nye og aktuelle rabatkoder til tusindvis af onlinebutikker. Med vores aktuelle tilbud hjælper vi tilbudsjægere døgnet rundt med at spare mange kroner eller euro.

 • 2009 grundlagt
 • 25+ Medarbejdere
 • 6 Lande
 • Hovedkvarter Berlin
 • 339 Onlinebutikker
 • 1241 Rabatkoder og tilbud

Vores mission

Alle brugere kan finde en rabatkode til det næste online køb hos Rabathelten.dk - helt gratis, enkelt og på alle enheder.

Vores kvalitetsstandard - uafhængige, transparente og up-to-date

Vi ser os selv som en informationsportal, der troværdigt formidler aktuelle rabatkoder og tilbud til brugerne. Vi oplyser, hvilke betingelser der bør overvejes, når brugerne indløser rabatten. Igennem gennemsigtighed informere vi brugerne bedst muligt.

Vi formidler alle tilgængelige måder at spare penge på for den respektive forhandler eller tjenesteyder uanset branche. For at holde dette løfte søger vores eksperter dagligt efter de nyeste tilbud igennem forskellige kilder. Før vi offentliggør tilbuddet på vores side, kontrollerer vi omhyggeligt hver enkelt rabatkode for dens gyldighed. Gennem intern test og brugerfeedback bliver alle rabatkoder og tilbud konstant aktualiseret. Dermed finder man kun aktuelle rabatter på vores hjemmeside.

Vi forpligter vores tekster til at leve op til journalistiske standarder. Målet er at informere vores brugere på en afbalanceret og transparent måde, således brugeren får mest mulig information omkring onlinebutikkerne. Vores redaktører arbejder uafhængigt af vores salgsteam – det gør således ingen forskel, om vi samarbejder med onlinebutikken eller ej. Kvaliteten forbliver den samme.

Teamet bag Rabathelten.dk

Teamet bag Rabathelten.dk

Redaktions- og contentansvarlige

Christian HeitbaumChristian Heitbaum (LinkedIn)
Christian er ansvarlig for redaktionen. Han sikrer, at vores høje redaktionelle standarder implementeres i alle lande, og at vores content altid er opdateret. Han skriver også selv tekster til den tyske hjemmeside. Christian har været en integereret del af teamet siden 2016. Han har studeret journalistik ved Hannover Universitet og har tidligere arbejdet i redaktionsteamet hos Westfälische Nachrichten og t-online.de.

Sarah MehlisSarah Mehlis
Som chefredaktør sikrer Sarah, i samarbejde med Christian, kvaliteten af vores tekster i alle lande. Hun taler både spansk, tysk og engelsk og kan dermed kommunikere med vores spanske team. Hun har studeret spansk og tysk ved Trier Universitet og har redaktionel erfaring fra Märkische Allgemeine. Hun har været en del af teamet siden 2013.

Rudy LosiauxRudy Losiaux
Rudy er vores ekspert hvad angår rabatkoder. Dette indebærer søgning, indsætning og test af koder. Som Content Manager videregiver han sin viden omkring rabatkoder og deltager i optimeringen af vores interne processer. Rudy har tidligere erfaring med arbejde i et socialt miljø, hvilket gør ham til en ekspert i samarbejde. Rudy startede i virksomheden i 2015.

Eksperterne inden for rabatkoder og tilbud

ProzentoJakob
Som Content Manager har Jakob været en del af teamet siden 2015. Han er en vaskeægte haj, når det kommer til søgning og kontrol af rabatkoder. Derudover varetager han regnskabet og sørger for, at alle indtægter er korrekte. Han er født i Kasakhstan og har boet i Tyskland siden hans barndom. I kraft af dette taler han både tysk, russisk og engelsk. Jakob er uddannet inden for virksomhedsstyring.

Tatiana FuchsTatiana Fuchs(LinkedIn)
Tatiana er ansvarlig for kvalitetskontrollen af vores rabatkoder og tilbud. Hun sørger for, at alle vores tilbud er aktuelle og fungerer. Som Key Account Manager siden 2014 var Tatiana med til at etablere et tæt samarbejde med mange onlinebutikker. Tatiana er certificeret oversætter og taler flydende tysk, engelsk og russisk.

ProzentoMarie Ballay
Marie har arbejdet som redaktør siden 2017 og giver dermed vores brugere værdifulde informationer til deres køb online. På kontoret kommunikerer Marie fleksibelt og varieret mellem tysk, fransk og engelsk. Hun var tidligere ansvarlig for dokumentation, jobannonceadministrationen og support på karrierecenteret i Rennes.

ProzentoCécile Gaudron
Cécile tilføjer og kvalitetssikrer content på vores hjemmeside. Derved sørger hun for at forsyne brugerne med de seneste kuponer og relevant information omkring onlineshopping. Cécile er specialiseret inden for digital kommunikation og har for eksempel udarbejdet content for kunder igennem Arvato Bertelsmann og har deltaget i den digitale strategi for kommunen Saint-Quentin. Cécile har været en del af vores team siden 2017.

ProzentoValeria Panzetta
Som redaktør siden 2019 har Valeria videregivet information til vores brugere. Mens hun udarbejdet content, drager hun fordel af en bachelorgrad i kunst og humaniora fra Universitetet i Bari. Under studiet var fokuset på journalistik og kommunikation. Valeria arbejdede freelance som italiensk og fransk lærer og taler også engelsk og tysk.

ProzentoJohanna Carlsson
Som tidligere Country Manager for Toolon hos Westfalia og Content Manager hos nu3, har Johanna stor erfaring med onlinehandel. Gennem hendes tidligere jobs (blandt andet i kundeservice, som oversætter og journalist og grundlægger af en vintagebutik) er det nemt for Johanna at varetage flere opgaver på én gang. Johanna har været en del af teamet siden 2019 og informerer vores brugere omkring de bedste måder at spare på.

Luis AlemandriLuis Alemandri
Luis har været en del af holdet siden lanceringen i 2012. Han har stort kendskab til onlinehandel og igennem tekster, videregiver han disse erfaringer til vores brugere. Luis er oprindeligt fra Argentina og har læst en kandidat i videnskabelig oversættelse fra Pompeu Fabra Universitet i Barcelona.

Elena Martínez MuñozElena Martínez Muñoz
Elena skriver tekster til vores hjemmeside og er involveret i forskellige marketingprojekter. Hun er erfaren i at producere kreative tekster og har tidligere skrevet kriminelle romaner til sproglæring. Et Erasmus-program førte Elena til Berlin for første gang i 2006. Sidenhen uddanede hun sig som kvalificeret oversætter ved Granada Universitet og som sprogforsker ved Jaén Universitet. Elena har været en del af holdet siden 2015.

Administrativ ledelse

Marguerite DenizetMarguerite Denizet(LinkedIn)
Marguerite organiserer møder, feedbacksamtaler, gennemfører projekter og meget mere. Takket være hendes franske, tyske, engelske og spanske færdigheder er hun i stand til at kommunikere med næsten hele teamet. Før Marguerite blev en del af teamet i 2014, har hun arbejdet hos Foodpanda, Rocket Internet og Visual Meta. Hun har studeret på Amiens Commerce & Management Business School. Hun har også en bachelorgrad i statsvidenskab.

Salg / Business Development

Eva CecchinatoEva Cecchinato(LinkedIn)
Eva er vores kontaktperson for forhandlere og agenturer for alle lande. Hun opretholder eksisterende partnerskaber og etablere nye. Eva analyserer markedet, forhandlinger og repræsenterer os på messer. Hun taler flydende tysk, engelsk og italiensk. Før hun blev en del af teamet i 2017, har Eva arbejdet med online marketing hos Zalando, Home24 og Crealytics. Hun har læst en kandidat på Luigi Bocconi Universitet i Milano.

IT

ProzentoSascha Harlass
Sascha sørger dagligt for, at vores hjemmeside er visuelt tiltalende og funktionel for vores brugere. Han har stort fokus på at gøre alle tilbud og rabatkoder lige tilgængelige og anvendelige på alle enheder. Uanset om det er fra en smartphone, bærbar eller tablet. Sascha arbejdede hos Idealo, inden han blev en del af teamet i 2017.

Maamar KhemissiMaamar Khemissi
Udover tysk, engelsk og fransk taler Maamar også et væld af programmeringssprog. Maarmar sørger for, at udvikle vores interne software, således de lever op til de nyeste standarder. Inden Maarmar blev en del af vores hold, arbejdede han hos eBay.

ProzentoManoj Kumar
Manoj sluttede sig til vores IT-team i 2019. Han er ansvarlig for serverkonfiguration og sikrer, at vores databaser og statistikker på hjemmesiden er korrekte.

CEO

Henning KruthaupHenning Kruthaup
Henning er grundlægger og administrerende direktør for Sparheld International GmbH. Henning har studeret markedsføring og økonomi ved Missouri State Universitet. Før han startede sin egen virksomhed, arbejdede han som produktansvarlig for Rocket Internet og Spreadshirt. Hos os er han hovedet bag virksomhedsstrategien og økonomien.

Christian HellrungChristian Hellrung (LinkedIn)
Christian er den anden administrerende direktør hos os. Han har tidligere arbejdet med markedsføring hos Idealo og Searchmetrics. Han tager sig af markedsføringen og den fortsatte udvikling af hjemmesiden. Når han tager en tiltrængt pause, foretrækker han at tage til Sverige.

Vores værdier og forpligtelser

Vi er overbeviste om, at en avanceret, brugervenlig hjemmeside ikke er mulig uden dygtige, dedikerede mennesker bagved. Derfor lægger vi som virksomhed stor vægt på disse principper og karakteristika:

 • Kosmopolitisk og internationalt
 • Balance mellem arbejde og privatliv
 • Gensidig respekt og ærlighed
 • Personligt ansvar
 • Professionalisme og Business Thinking

På det sociale plan tager vi afstand til hårde stoffer. Vi påtager os et socialt ansvar og er for beskyttelse af miljøet og dyr. Vi er en CO2-neutral hjemmeside, der gør det muligt for vores brugere, at finde en rabatkode eller et tilbud uden et overdreven CO2-forbrug.

Vi er særligt engagerede i uddannelse: Ved at tildele stipendier til innovative studerende yder vi et værdifuldt bidrag til samfundet og gør det muligt for unge at realiserer deres ideer.

Hvordan finansieres Rabathelten.dk?

Med vores service, skal vores brugere have en betydelig økonomisk fordel, når de shopper online. Det ville derfor være meningsløst, hvis brugerne skulle betale et beløb ved benyttelse af vores rabatkoder og tilbud. Vores service, rabatkoder og tilbud er naturligvis gratis for vores brugere.

Vi genererer hovedsageligt vores indkomst igennem provision, som forhandlerne og tjenesteudbyderne giver os efter et vellykket køb eller bestilling fra en kunde. Onlinebutikkerne udgør således en del af vores indtjening, uden at brugeren påvirkes. I brugernes interesse fører vi flere onlinebutikker, som vi ikke har et økonomisk samarbejde med.

Vores investor

Idealo, en af Tysklands største prissammenligningssider, har været involveret i Rabathelten.dk siden 2011. Vores investor hjælper millioner af brugere hver måned med at finde den bedste pris på et ønsket produkt. Igennem Idealo kan man finde den billigste flyrejse, de billigste hoteller, lejligheder og meget mere.

Idealo er en virksomhed tilhørende Axel Springer SE. Den børsnoterede mediekoncern omsætter flere milliarder euro hvert år. Idealo har talrige datterselskaber herunder nyhedsmedierne WELT og BILD, karriereportalen Stepstone og ejendomsportalen immowelt.de.

Vores historie

Selv en rabathelt må starte i det små: Virksomhedens grundlægger Henning Kruthaup startede med ideen om en rabatkodehjemmeside. For at give den bedste kundeoplevelse, stod han op om natten, for at tilføje de nyeste rabatkoder til hjemmesiden. Med en altid opdateret hjemmeside, ramte han mange prisbevidste brugere.

Projektet viste sig hurtigt at være en succes, og der kom løbende flere samarbejdspartnere og konkurrenter til. Det næste naturlige skridt var lancering af rabatkodesider i udlandet. I 2012 gik de første internationale rabatkodesider SignorSconto, Cupones.es og Reduc.fr online. Rabattkalas.se i Sverige og Rabathelten.dk i Danmark blev tilføjet lidt senere. Selvom projektet er en succes, er visionen at blive Europas største rabatkodeportal. Målet er at kunne fylde flere fodboldbaner med rabathelte og brugere, der alle stræber efter det samme: at spare penge ved onlinekøb.

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.
Sparheld.de

Siden 2009 har vores tyske brugere haft mulighed for at spare penge igennem siden Sparheld.de. Der bliver dagligt tilføjet nye funktioner.

Reduc.fr

Reduc.fr har været online siden 2012 og er i dag en af de mest succesfulde rabatkodesider i Frankrig. Den franske side er spækket med gode tilbud og man finder et stort udvalg af shops. Brugerne er en vigtig del af den franske side, hvor det er muligt at tilføje rabatkoder. Under "Cyber Weekend" blev der tilføjet op til 800 nye koder hver dag.

Cupones.es

Med en stor kultur inden for onlinehandel, har den spanske side Cupones.es siden 2012 begavet mange brugere med rabatkoder. Der tilføjes dagligt nye rabatkoder og antallet af onlinebutikker stiger for hver uge.

Signorsconto.it

Cicero skrev, at besparelse er en god indkomst. Mere end to tusinde år senere er dette stadig relevant i Italien. Takket være SignorSconto har det siden 2012 været muligt at spare penge online igennem de mange rabatkoder, der tilføjes hver dag.

Rabattkalas.se

Siden 2013 har det ved hjælp af Rabattkalas.se været muligt at spare penge på onlinekøb i Sverige. Mennesker fra Malmø i syd til Kiruna i nord benytter sig dagligt af rabatkoderne og tilbuddene og de mest almindelige brugere er alt fra unge, voksne og ældre fra både stor- og landsbyer.

Rabathelten.dk

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.

Har du spørgsmål?

Så hjælper vi dig naturligvis! Hvis du har spørgsmål omkring vores virksomhed, hvem vi er eller hvordan vi arbejder, skal du endelig kontakte os eller komme forbi vores kontor i Mitte i Berlin. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere