En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Om os

Om os - Dine eksperter inden for billig online shopping

Hver dag går vi på udkig efter nye og aktuelle rabatkoder til tusindvis af onlinebutikker. Med vores aktuelle tilbud hjælper vi tilbudsjægere døgnet rundt med at spare.

 • 2009 grundlagt
 • 10+ Medarbejdere
 • 2 Lande
 • Berlin Hovedkvarter
 • 376 Onlinebutikker
 • 1291 Rabatkoder og tilbud

Vores mission

Alle brugere kan finde en rabatkode til det næste online køb hos Rabathelten.dk - helt gratis, enkelt og på alle enheder.

Vores kvalitetsstandard - uafhængige, transparente og up-to-date

Vi ser os selv som en informationsportal, der troværdigt formidler aktuelle rabatkoder og tilbud til brugerne. Vi oplyser, hvilke betingelser der bør overvejes, når brugerne indløser rabatten. Igennem gennemsigtighed informere vi brugerne bedst muligt.

Vi formidler alle tilgængelige måder at spare penge på for den respektive forhandler eller tjenesteyder uanset branche. For at holde dette løfte søger vores eksperter dagligt efter de nyeste tilbud igennem forskellige kilder. Før vi offentliggør tilbuddet på vores side, kontrollerer vi omhyggeligt hver enkelt rabatkode for dens gyldighed. Gennem intern test og brugerfeedback bliver alle rabatkoder og tilbud konstant aktualiseret. Dermed finder man kun aktuelle rabatter på vores hjemmeside.

Vi forpligter vores tekster til at leve op til journalistiske standarder. Målet er at informere vores brugere på en afbalanceret og transparent måde, således brugeren får mest mulig information omkring onlinebutikkerne. Vores redaktører arbejder uafhængigt af vores salgsteam – det gør således ingen forskel, om vi samarbejder med onlinebutikken eller ej. Kvaliteten forbliver den samme.

Vores værdier og forpligtelser

Vi er overbeviste om, at en avanceret, brugervenlig hjemmeside ikke er mulig uden dygtige, dedikerede mennesker bagved. Derfor lægger vi som virksomhed stor vægt på disse principper og karakteristika:

 • Kosmopolitisk og internationalt
 • Balance mellem arbejde og privatliv
 • Gensidig respekt og ærlighed
 • Personligt ansvar
 • Professionalisme og Business Thinking

På det sociale plan tager vi afstand til hårde stoffer. Vi påtager os et socialt ansvar og er for beskyttelse af miljøet og dyr. Vi er en CO2-neutral hjemmeside, der gør det muligt for vores brugere, at finde en rabatkode eller et tilbud uden et overdreven CO2-forbrug.

Vi er særligt engagerede i uddannelse: Ved at tildele stipendier til innovative studerende yder vi et værdifuldt bidrag til samfundet og gør det muligt for unge at realiserer deres ideer.

Hvordan finansieres Rabathelten.dk?

Med vores service, skal vores brugere have en betydelig økonomisk fordel, når de shopper online. Det ville derfor være meningsløst, hvis brugerne skulle betale et beløb ved benyttelse af vores rabatkoder og tilbud. Vores service, rabatkoder og tilbud er naturligvis gratis for vores brugere.

Vi genererer hovedsageligt vores indkomst igennem provision, som forhandlerne og tjenesteudbyderne giver os efter et vellykket køb eller bestilling fra en kunde. Onlinebutikkerne udgør således en del af vores indtjening, uden at brugeren påvirkes. I brugernes interesse fører vi flere onlinebutikker, som vi ikke har et økonomisk samarbejde med.

Vores historie

Selv en rabathelt må starte i det små: Virksomhedens grundlægger Henning Kruthaup startede med ideen om en rabatkodehjemmeside. For at give den bedste kundeoplevelse, stod han op om natten, for at tilføje de nyeste rabatkoder til hjemmesiden. Med en altid opdateret hjemmeside, ramte han mange prisbevidste brugere.

Projektet viste sig hurtigt at være en succes, og der kom løbende flere samarbejdspartnere og konkurrenter til. Det næste naturlige skridt var lancering af rabatkodesider i udlandet. I 2012 gik de første internationale rabatkodesider Cupones.es og Reduc.fr online. Rabattkalas.se i Sverige og Rabathelten.dk i Danmark blev tilføjet lidt senere. Selvom projektet er en succes, er visionen at blive Europas største rabatkodeportal. Målet er at kunne fylde flere fodboldbaner med rabathelte og brugere, der alle stræber efter det samme: at spare penge ved onlinekøb.

Har du spørgsmål?

Så hjælper vi dig naturligvis! Hvis du har spørgsmål omkring vores virksomhed, hvem vi er eller hvordan vi arbejder, skal du endelig kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!