Om os

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.
Sparheld.de

Siden 2009 har vores tyske brugere haft mulighed for at spare penge igennem siden Sparheld.de. Der bliver dagligt tilføjet nye funktioner, såsom at det nu er muligt at prøve adskillige produkter gratis eller printe rabatkoderne ud og benytte dem i fysiske butikker. Sparheld.de værdsætter de flittige brugere, der hver dag benytter rabatkoderne og laver personlige anmeldelser.

Reduc.fr

Reduc.fr har været online siden 2012 og er i dag en af de mest succesfulde rabatkodesider i Frankrig. Den franske side er spækket med gode tilbud og man finder et stort udvalg af shops. Brugerne er en vigtig del af den franske side, hvor det er muligt at tilføje rabatkoder. Under "Cyber Weekend" blev der tilføjet op til 800 nye koder hver dag.

Cupones.es

Med en stor kultur inden for onlinehandel, har den spanske side Cupones.es siden 2012 begavet mange brugere med rabatkoder. Der tilføjes dagligt nye rabatkoder og antallet af onlinebutikker stiger for hver uge.

Signorsconto.it

Cicero skrev, at besparelse er en god indkomst. Mere end to tusinde år senere er dette stadig relevant i Italien. Takket være SignorSconto har det siden 2012 været muligt at spare penge online igennem de mange rabatkoder, der tilføjes hver dag.

Rabattkalas.se

Siden 2013 har det ved hjælp af Rabattkalas.se været muligt at spare penge på onlinekøb i Sverige. Mennesker fra Malmø i syd til Kiruna i nord benytter sig dagligt af rabatkoderne og tilbuddene og de mest almindelige brugere er alt fra unge, voksne og ældre fra både stor- og landsbyer.

Rabathelten.dk

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.

Hvad der gør os unikke

Vores rabathelt forsøger ikke at redde verden, men han forsøger at gøre hverdagen lidt billigere. Start-up virksomheden fra Berlin tilbyder gratis rabatkoder til besøgende fra seks forskellige lande. Hver dag sparer vores brugere hundredtusinde kroner og euro.

Vores mest almindelige brugere er modeinteresserede kvinder mellem 25 og 45 år. Det er muligt at finde rabatter på tøj, sko, smykker og tasker men også på rejser, teknologi og mange andre produkter.

Ved at teste rabatkoderne, sikrer vi vores kunder, at de får gavn af rabatter, der virker. For at sikre den bedste oplevelse, er det også muligt at lave anmeldelser af onlinebutikkerne. På denne måde kan vores brugere dele deres erfaringer og få den bedste købeoplevelse.

  • 2009 grundlagt
  • 25+ Medarbejdere
  • 6 Lande
  • Hovedkvarter Berlin
  • 270 Onlinebutikker
  • 1048 Rabatkoder og tilbud

Fra et projekt der har stået alene til et internationalt Sparfællesskab

Selv en rabathelt må starte i det små: Virksomhedens grundlægger Henning Kruthaup startede alene med ideen om en rabatkodehjemmeside. For at give den bedste kundeoplevelse, stod han op om natten, for at tilføje de nyeste rabatkoder til hjemmesiden.

Hurtigt viste projektet sig at være en succes, og der kom løbende flere samarbejdspartnere og konkurrenter til. I 2011 gik den tyske prissammenligningsside, idealo, ind som aktionærer for Sparheld. I 2012 gik de første internationale rabatkodesider SignorSconto, Cupones.es og Reduc.fr online. Sparheld findes i dag i seks lande og beskæftiger over 30 medarbejdere.

Selvom projektet er en succes, er visionen at blive Europas største rabatkodeportal med trofaste rabathelte i hele verden. Målet er at kunne fylde flere fodboldbaner med rabathelte og brugere, der alle stræber efter det samme: at spare penge ved onlinekøb.

Personerne bag Sparheld

Bag en vellykket virksomhed står ikke kun et stærkt lederskab men også engagerede og entutiatiske medarbejdere. Forneden kan se et udvalg af de glade medarbejdere i vores team.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere