Om os

Om os - Dine eksperter inden for billig online shopping

Sparheld International GmbH er indehaver af rabatkodeportaler i fem lande. Hver dag går vi på udkig efter nye og aktuelle rabatkoder til tusindvis af onlinebutikker. Med vores aktuelle tilbud hjælper vi tilbudsjægere døgnet rundt med at spare mange kroner eller euro.

 • 2009 grundlagt
 • 25+ Medarbejdere
 • 5 Lande
 • Hovedkvarter Berlin
 • 362 Onlinebutikker
 • 1277 Rabatkoder og tilbud

Vores mission

Alle brugere kan finde en rabatkode til det næste online køb hos Rabathelten.dk - helt gratis, enkelt og på alle enheder.

Vores kvalitetsstandard - uafhængige, transparente og up-to-date

Vi ser os selv som en informationsportal, der troværdigt formidler aktuelle rabatkoder og tilbud til brugerne. Vi oplyser, hvilke betingelser der bør overvejes, når brugerne indløser rabatten. Igennem gennemsigtighed informere vi brugerne bedst muligt.

Vi formidler alle tilgængelige måder at spare penge på for den respektive forhandler eller tjenesteyder uanset branche. For at holde dette løfte søger vores eksperter dagligt efter de nyeste tilbud igennem forskellige kilder. Før vi offentliggør tilbuddet på vores side, kontrollerer vi omhyggeligt hver enkelt rabatkode for dens gyldighed. Gennem intern test og brugerfeedback bliver alle rabatkoder og tilbud konstant aktualiseret. Dermed finder man kun aktuelle rabatter på vores hjemmeside.

Vi forpligter vores tekster til at leve op til journalistiske standarder. Målet er at informere vores brugere på en afbalanceret og transparent måde, således brugeren får mest mulig information omkring onlinebutikkerne. Vores redaktører arbejder uafhængigt af vores salgsteam – det gør således ingen forskel, om vi samarbejder med onlinebutikken eller ej. Kvaliteten forbliver den samme.

Teamet bag Rabathelten.dk

Vores værdier og forpligtelser

Vi er overbeviste om, at en avanceret, brugervenlig hjemmeside ikke er mulig uden dygtige, dedikerede mennesker bagved. Derfor lægger vi som virksomhed stor vægt på disse principper og karakteristika:

 • Kosmopolitisk og internationalt
 • Balance mellem arbejde og privatliv
 • Gensidig respekt og ærlighed
 • Personligt ansvar
 • Professionalisme og Business Thinking

På det sociale plan tager vi afstand til hårde stoffer. Vi påtager os et socialt ansvar og er for beskyttelse af miljøet og dyr. Vi er en CO2-neutral hjemmeside, der gør det muligt for vores brugere, at finde en rabatkode eller et tilbud uden et overdreven CO2-forbrug.

Vi er særligt engagerede i uddannelse: Ved at tildele stipendier til innovative studerende yder vi et værdifuldt bidrag til samfundet og gør det muligt for unge at realiserer deres ideer.

Hvordan finansieres Rabathelten.dk?

Med vores service, skal vores brugere have en betydelig økonomisk fordel, når de shopper online. Det ville derfor være meningsløst, hvis brugerne skulle betale et beløb ved benyttelse af vores rabatkoder og tilbud. Vores service, rabatkoder og tilbud er naturligvis gratis for vores brugere.

Vi genererer hovedsageligt vores indkomst igennem provision, som forhandlerne og tjenesteudbyderne giver os efter et vellykket køb eller bestilling fra en kunde. Onlinebutikkerne udgør således en del af vores indtjening, uden at brugeren påvirkes. I brugernes interesse fører vi flere onlinebutikker, som vi ikke har et økonomisk samarbejde med.

Vores investor

Idealo, en af Tysklands største prissammenligningssider, har været involveret i Rabathelten.dk siden 2011. Vores investor hjælper millioner af brugere hver måned med at finde den bedste pris på et ønsket produkt. Igennem Idealo kan man finde den billigste flyrejse, de billigste hoteller, lejligheder og meget mere.

Idealo er en virksomhed tilhørende Axel Springer SE. Den børsnoterede mediekoncern omsætter flere milliarder euro hvert år. Idealo har talrige datterselskaber herunder nyhedsmedierne WELT og BILD, karriereportalen Stepstone og ejendomsportalen immowelt.de.

Vores historie

Selv en rabathelt må starte i det små: Virksomhedens grundlægger Henning Kruthaup startede med ideen om en rabatkodehjemmeside. For at give den bedste kundeoplevelse, stod han op om natten, for at tilføje de nyeste rabatkoder til hjemmesiden. Med en altid opdateret hjemmeside, ramte han mange prisbevidste brugere.

Projektet viste sig hurtigt at være en succes, og der kom løbende flere samarbejdspartnere og konkurrenter til. Det næste naturlige skridt var lancering af rabatkodesider i udlandet. I 2012 gik de første internationale rabatkodesider Cupones.es og Reduc.fr online. Rabattkalas.se i Sverige og Rabathelten.dk i Danmark blev tilføjet lidt senere. Selvom projektet er en succes, er visionen at blive Europas største rabatkodeportal. Målet er at kunne fylde flere fodboldbaner med rabathelte og brugere, der alle stræber efter det samme: at spare penge ved onlinekøb.

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.
Sparheld.de

Siden 2009 har vores tyske brugere haft mulighed for at spare penge igennem siden Sparheld.de. Der bliver dagligt tilføjet nye funktioner.

Reduc.fr

Reduc.fr har været online siden 2012 og er i dag en af de mest succesfulde rabatkodesider i Frankrig. Den franske side er spækket med gode tilbud og man finder et stort udvalg af shops. Brugerne er en vigtig del af den franske side, hvor det er muligt at tilføje rabatkoder. Under "Cyber Weekend" blev der tilføjet op til 800 nye koder hver dag.

Cupones.es

Med en stor kultur inden for onlinehandel, har den spanske side Cupones.es siden 2012 begavet mange brugere med rabatkoder. Der tilføjes dagligt nye rabatkoder og antallet af onlinebutikker stiger for hver uge.

Rabattkalas.se

Siden 2013 har det ved hjælp af Rabattkalas.se været muligt at spare penge på onlinekøb i Sverige. Mennesker fra Malmø i syd til Kiruna i nord benytter sig dagligt af rabatkoderne og tilbuddene og de mest almindelige brugere er alt fra unge, voksne og ældre fra både stor- og landsbyer.

Rabathelten.dk

Det yngste medlem af Sparheldfamilien er den danske hjemmeside, Rabathelten.dk. Selvom Danmark er det sidst introducerede marked, er antallet af onlineshops stort. Siden 2014 er markedet vokset enormt og med et tæt samarbejde med onlinebutikkerne, tilføjes der hver dag nye rabatkoder.

Har du spørgsmål?

Så hjælper vi dig naturligvis! Hvis du har spørgsmål omkring vores virksomhed, hvem vi er eller hvordan vi arbejder, skal du endelig kontakte os eller komme forbi vores kontor i Mitte i Berlin. Vi ser frem til at høre fra dig!