En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Tatiana Fuchs

Tatiana Fuchs

Content manager - En del af holdet siden januar 2014

Tatiana har studeret på Humboldt-universitetet i Berlin, hvor hun tog en bacheloruddannelse i lingvistik. Derudover er hun også certificeret oversætter. Hun har boet i den tyske hovedstad siden 2003, og hun har gennem mange år brugt sit store sprogtalent i en lang række freelance-sammenhænge. 

Hendes vej til Sparheld var ikke ligefrem helt lige, men det gjorde ikke noget, for Tatianas samarbejde med virksomheden har vist sig at have langtidspotentiale. I 2014 arbejde hun som Key Account Manager for Tyskland, hvor hun sørgede for, at stadig flere onlinebutikker blev opmærksom på os. Siden dengang har vores firmastruktur ændret sig, og i dag sørger Tatiana for, at alle relevante rabatkoder og tilbud finder vej til vores tyske hjemmeside. Takket være denne kvalitetskontrol er Tatiana kundens garant for, at alle vores tilbud er opdaterede og aktuelle. 

Der er et vist overlap mellem Tatianas arbejds- og privatliv: Hun er nemlig en ægte tilbudsjæger. Mens andre kun sætter kryds i kalenderen til Black Friday, husker hun også World Savings Day den 30. oktober, National Lipstick Day den 29. juli og en lang række andre mærkedage.

Tatianas sparetips

  1. Onlinebutikker har ofte kundeklubber, hvor medlemmer kan få rabat og lignende. Helt ærligt: Det skal man da prøve!

  2. Tilmeld dig nyhedsbrevet! Som modtager af nyhedsbreve får jeg altid adgang til eksklusive tilbud før alle andre kunder.

  3. Hold udkig efter prøver! Der er meget, der kan prøves i små mængder, især når det gælder kosmetik.

Den bedste sparehistorie

Jeg har engang fået en dyr duft helt gratis. Det eneste, jeg skulle gøre, var at deltage i en konkurrence gennem onlinebutikkens nyhedsbrev. Det var en god handel!

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Tatiana?