En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Sarah Broda

Sarah Broda

Redaktionschef - En del af holdet siden juni 2013

Sarah gjorde sine første erfaringer med redaktionsarbejde kort efter studentereksamen, hvor hun arbejdede på en lokalredaktion for den tyske avis Märkische Allgemeine Zeitung. Hendes sprogkompetencer blev herefter løftet til et endnu højere niveau gennem et litteratur- og medievidenskabsstudie ved universitetet i Trier (med særlig fokus på tysk og spansk filologi). Efter at være vendt hjem til det nordtyske gav hun sig i kast med forskellige onlineredaktioner i Berlin. Først gik vejen forbi forskningsinstituttet trendence Institut, og senere arbejdede hun som tekstforfatter hos MyBrands Zalando eProductions (senere ZUUMEO). Siden 2013 har hun været en del af Sparheld-holdet.

I det daglige arbejde med research og skrivning kommer Sarahs varierede skrivestil og sans for detaljer virkelig til deres ret. Hendes mangeårige erfaring hos Sparheld gør, at hun kender virksomheden helt ned i detaljen, og hun deler gerne sin viden med resten af holdet. Derudover er det også en klar fordel, at hun udover tysk og engelsk også behersker spansk i et vist omfang.

Sarahs motto er „kvalitet i stedet for kvantitet“. Hun foretrækker færre, men bedre ting, og impulskøb kommer aldrig på tale. Ethvert køb bliver grundigt overvejet, for som mor til to børn kræver det planlægning at få budgettet til at hænge sammen. Der ender aldrig noget i indkøbskurven, uden at hun først har sammenlignet priser og ledt efter en rabatkode. 

Sarahs sparetips

  1. Sy i stedet for at købe: Unikt og økologisk børnetøj er dyrt. Jeg lærte mig selv at sy kort før min ældste datter blev født, og nu er der efterhånden mest hjemmesyet tøj i hendes skab. Det bedste er, at jeg selv kan vælge stoffet og snittet, og så har jeg også en rolig stund for mig selv, når jeg syr. 

  2. Dyrk selv frugt og grøntsager: Jordbær, tomater, salat – om sommeren kommer det alt sammen fra vores egen have. På den måde ved vi, hvor maden stammer fra, og vi kan dyrke bestemt ting og mindske vores madspild. Det fungerer desuden også i et mindre omfang på en altan.

  3. Det, der bare fylder hos mig, kan andre måske bruge. Børnetøj, der er blevet for småt, bøger, der er blevet læst, eller gamle møbler, der har aftjent deres værnepligt – jeg sælger det hele på eBay eller på det lokale loppemarked.

Den bedste sparehistorie

I 2018 var jeg på jagt efter en ny lampe til vores hus. Jeg fandt ganske vist en, men prisen var alt for høj. Jeg kunne dog ikke slippe tanken, og derfor gik jeg i gang med at lede efter rabatkoder. På den måde fandt jeg ud af, at butikken før i tiden havde haft rabatter. Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet, og efter seks måneder fik jeg en e-mail med en rabatkode på 25 procent. Det kunne godt svare sig at vente, og derudover kunne jeg i mellemtiden lægge penge til side.
  • 2 Rabatkoder og tilbud tilføjet
  • 2 Rabatkoder og tilbud testet
Spørgsmål eller kommentarer til Sarah?