En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Rudy Losiaux

Rudy Losiaux

Rabatkode-ansvarlig - En del af holdet siden februar 2015

Rudys største styrker er hans alsidighed og hans sociale gemyt. Han begyndte sit arbejdsliv som certificeret teknisk sælger, før han skiftede spor og uddannede sig til pædagog. Herefter blev han en del af Frelsens Hær, hvor han arbejdede i nødberedskabet – en stilling med masser af ansvar. Det var dog altid drømmen at prøve kræfter med udlandet, og her faldt valget på Tyskland – og kort tid efter på Sparheld.

Rudy står for at finde de nyeste tilbud til vores franske hjemmeside. Derudover sørger han gennem oplæringen af nye medarbejdere for, at alle medlemmer af holdet ved, hvor de skal lede efter rabatkoder. Sammen med kollegaerne udvikler han nye ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre til at finde rabatkoder – for i sidste ende skal vores kunder selvfølgelig kunne spare så meget som muligt, når de bruger vores hjemmesider. 

Når Rudy skifter rolle og går på tilbudsjagt som forbruger, sker det med en tanke i hovedet: Det handler om at undgå unødvendige og impulsive køb. Når beslutningen om at købe er taget, sammenligner han priserne på idealo. Ideen bag det hele? Køb mindre, men bedre.

Rudys sparetips

  1. Såfremt det er muligt, venter jeg på udsalg, og jeg tjekker altid second hand-butikker. Her kan man tit gøre et rigtigt kup.

  2. Hvis jeg vil spare penge, bytter og deler jeg også med andre.

  3. Når det drejer sig om forbrugsvarer, har jeg en fast regel: Aldrig på kredit. Det hænger ganske enkelt ikke sammen med at spare penge. Så længe det ikke drejer sig om et nødstilfælde, så er det altid bedre at spare op end at „leje“!

Den bedste sparehistorie

Jeg elsker at rejse. Det gør mig altid så glad, når jeg finder en flybillet til at fantastisk pris. I år kom jeg 15 dage til Zanzibar for mindre end 450 euro, en fantastisk ø med utroligt venlige mennesker. Hemmeligheden er at være fleksibel og finde den bedste pris og det bedste tidspunkt flere måneder forud.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Rudy?