En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Christian Heitbaum

Christian Heitbaum

Redaktionschef - En del af holdet siden maj 2016

Christian har skrevet, lige siden han var barn. I kraft af sin mangeårige erfaring har han helt styr på det journalistiske håndværk. Allerede som 15-årig var han i gang som reporter og fotograf for Westfälischen Nachrichten. Senere gik vejen forbi journaliststudiet påHochschule Hannover, hvor han stiftede bekendtskab med blandt andet radio- og TV-journalistik. Selvom der er meget på programmet hos Christian, finder han stadig til at lave live-reportager hos den tyske sportredaktion ved t-online.de

Takket være de alsidige skrive-erfaringer garanterer Christian, at de relevante informationer bliver leveret i et moderne og indbydende format. Resten af holdet har selvfølgelig også gavn af hans store viden. Selvom han kun skriver for den tyske hjemmeside, sørger han gennem oplæringen af nye medarbejdere for en gennemgående kvalitetsstandard på alle vores internationale hjemmesider. Christian betegner sig selv som en ekspert, når det drejer sig om at fange det, der er skrevet med småt, og han er god til at finde de butikker, der også byder på spændende historier om deres medarbejdere.

For Christian handler det at spare om „klasse i stedet for masse“: Hellere få gode køb end en masse halvgode tilbud. Når han ikke er på jagt efter det næste gode online-tilbud med en rabatkode, kan man som regel finde ham på Berlins loppemarkeder, hvor han leder efter nye tilføjelser til LP-samlingen derhjemme.

Christians sparetips

  1. Jeg kigger ikke kun på prisen, men også på forsendelses- og returudgifterne. 

  2. Jeg køber, når det er billigst, eksempelvis vinterjakker om sommeren.

  3. Det, jeg ikke længere har brug for, bliver solgt hos momox: DVD‘er, bøger og lignende kan altid laves om til penge.

Den bedste sparehistorie

Det kan næsten ikke gøres billigere: Takket være min bank har jeg haft mulighed for at se en række sportsbegivenheder gratis. Det viser også, at man ikke behøver at undvære noget, bare fordi man vil spare. Her krævede det bare, at jeg havde fingeren på pulsen og meldte mig til på det rigtige tidspunkt.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Christian?