En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Manoj Kumar

Manoj Kumar

Back-end developer - En del af holdet siden marts 2019

Manoj har altid været fascineret af moderne teknologi, og det førte ham til datalogi-studiet ved Jagannath-universitetet i Indien. Efter bachelorgraden i 2015 fortsatte han sin uddannelse i forskellige sammenhænge. Først arbejdede han med Big Data hos CSIR Fourth Paradigm Institute i Bangalore. Herefter fulgte en række forskellige stillinger, hvor han blandt andet stod i spidsen for en start-up-virksomhed med et eget udviklerteam, før han flyttede til Berlin. Her begyndte hans karriere som PHP-Developer for DefShop, en onlinebutik, der sælger streetwear. 

Hos os har Manoj med tusindvis af forskellige butikker at gøre. Alle disse onlinebutikker har hver deres side med aktuelle rabatkoder og stastitikker. Med de rigtige serverkonfigurationer sørger Manoj for, at alt indhold opdateres i realtid. Hans arbejde som backend-developer sker ganske vist bag kulisserne, men hans arbejde er uundværligt for vores hjemmesider. 

Manoj ser det største sparepotentiale, når det gælder rejser: Fly- og togbilletter køber han stort set aldrig uden rabatkoder. Derudover bestiller han så tidligt som muligt for at sikre sig den bedste pris.

Manojs sparetips

  1. Det her er nok ikke nogen stor hemmelighed: Der er penge at spare, når man køber sine billetter tidligt.
  2. Billigere end take-away: Jeg tager altid selv mad med på kontoret, og det sparer penge hver måned.
  3. Når det gælder computere og andet elektronik: B-varer med små brugsspor eller „refurbished“ produkter er ligeså gode som nye varer – og så er de en del billigere.

Den bedste sparehistorie

For mig er det ligemeget, om jeg køber et domæne til en dollar for at stable et hobbyprojekt på benene, eller om jeg sparer penge med en rabatkode, når jeg køber en større ting. For mig handler det ikke om prisen, jeg forsøger altid at finde en måde at spare penge på.
Spørgsmål eller kommentarer til Manoj?