En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Eva Cecchinato

Eva Cecchinato

Head of Sales - En del af holdet siden maj 2017

For Eva stod det tidligt klart, at marketingbranchen var den rigtige hylde. Efter en endt bacheloruddannelse i kommunikation ved universitetet i Padua i 2008, fortsatte hun i 2012 videre til en kandidatuddannelse i marketing-management ved Bocconi-universitetet i Milano. Lysten til at arbejde i udlandet blev vakt gennem flere udlandsophold i løbet af studietiden – først i Erasmus-regi i Heidelberg, og senere gennem et udvekslingsprogram i Kozhikode i Indien. I 2011 sluttede hun sig til Zalando i Berlin, hvor hun udviklede sine færdigheder indenfor online-marketing igennem de næste fire år. Herefter gik turen videre til blandt andet Home24, og i 2017 sluttede hun sig til Sparheld-holdet. 

Som country manager for Tyskland havde hun mulighed for at beskæftige sig indgående med alt, hvad der har med affiliate-marketing at gøre: Hun styrkede relationerne med både onlinebutikker og agenturer. Med disse erfaringer i bagagen var det naturligt, at Eva sidenhen fik en central rolle som vores Head of Sales & Business Development. I dag er hun vores kontaktperson for internationale forretningspartnere, og hendes råd og vejledning hjælper virksomheder med at nå ud til flere kunder med deres rabatter. Derudover etablerer hun nye forretningsforbindelser, når hun deltager i konferencer og på messer. 

For Eva er det helt naturligt at lægge penge til side, og her havde hun gode rollemodeller i sine bedsteforældre. Som barn var hun altid meget opmærksom på at få den bedste pris, når hun købte is, og hun husker stadig, hvor stolt hun var, når hun kunne spare et par cent.

Evas sparetips

  1. Jeg læser altid supermarkedernes tilbudsaviser, så jeg har et overblik over, hvad der er af gode tilbud. Ved nogle af supermarkederne bruger jeg deres app, hvor der også tit er rabatkoder til udvalgte produkter. 

  2. Jeg tilmelder mig interessante nyhedsbreve, så jeg regelmæssigt får tilbud per e-mail. For ikke så lang tid siden fik jeg ti procent rabat på en udlejningsbil til min ferie i Grækenland.

  3. Jeg kigger regelmæssigt på vores rabatkodeportal for at se, om mine yndlingsbutikker har fået nye koder. På den måde kan jeg købe på det rigtige tidspunkt.

Den bedste sparehistorie

Jeg har altid været glad for at rejse, men som studerende havde jeg et stramt budget. Derfor blev jeg nødt til at være opfindsom, og det endte med, at jeg kombinerede rejser og arbejde i mine sommerferier. En amerikansk sommerlejr i Schweiz gjorde, at jeg kunne opleve Alperne, og senere arbejdede jeg som guide ved et luksusresort i Grækenland, hvor jeg havde mulighed for at se en række spændende steder. Min rejselyst rakte dog længere end til bare Europa, så jeg ansøgte om et udlandssemester i Indien: I forbindelse med udvekslingsprogrammet var der også tid nok til at udforske landet. Det var en fascinerende oplevelse, der har givet mig en masse!

Profiler på internettet

  • 10 Rabatkoder og tilbud tilføjet
  • 18 Rabatkoder og tilbud testet
  • 8 Tips
Spørgsmål eller kommentarer til Eva?