En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Sascha Harlaß

Sascha Harlaß

Front-end developer - En del af holdet siden august 2017

Det begyndte som hobby, og det endte som en karriere: Arbejdet med træ var Saschas første store lidenskab, men senere skiftede han høvlebænk og stemmejern ud med skrivebord og laptop. Allerede da han var i gang med sin uddannelse som mediegrafiker ved idealo, Tysklands største prissammenligningsside, var Sascha med til at videreudvikle firmaets internationale app, en opgave, som på fornemste vis forenede e-handel og brugervenlige frontend-løsninger. Sascha har abejdet med webdesign i mere end 12 år, men begejstringen for hver dag at gøre nettet en smule mere spændende er ikke blevet mindre – tværtimod! 

Sascha har været en del af holdet siden september 2017. Han lægger stor vægt på, at vores moderne tilbud er lige nemme at bruge på alle typer enheder – fra laptop til tablets og smartphones.

Saschas motivation er stærkest, når han sætter sig et konkret mål. Sådan er det også, når det drejer sig om at lægge penge til side. Det er ligemeget, om det drejer sig om en bil, en ferie eller om drømmen om pension som 40-årig: For ham er der masser af gode grunde til at spare penge op.

Saschas sparetips

  1. Jeg bruger gerne prisalarmer, så jeg får en besked, når et bestemt produkt sælges til min ønskepris.

  2. Nyhedsbreve er den nemmeste måde at få tilbud på. På den måde overser jeg ingen rabatkoder og tilbudskampagner, der kun gælder i begrænsede perioder.

  3. Det kan altid svare sig at sammenligne priser! Det bedste er selvfølgelig at finde den bedste pris og derefter gøre den endnu bedre ved hjælp af en rabatkode.

Den bedste sparehistorie

Da jeg skulle skifte mit tastatur ud, fandt jeg et nyt i en kendt onlinebutik. Der var kommaet ved prisen heldigvis blevet sat forkert, og i stedet for at betale 127,90 euro for mit nye tastatur, slap jeg med 12,79 euro - inklusive forsendelse!

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Sascha?