En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Serge M.

Serge M.

Content manager - En del af holdet siden april 2021

Serge har takket være sine studier i Business Administration et kompetent blik for forretninger, international management samt tal generelt. Efter at have taget sin bachelorgrad på det protestantiske universitet i Kinshasa (Den Demokratiske Republik Congo), besluttede han sig for at læse videre på Humboldt-universitetet i Berlin. Sideløbende brugte han tiden på at efteruddanne sig, blandt andet gennem et arbejde hos gavekort-specialisten Edenred og senere som tekstforfatter og oversætter for softwareprogrammet POLYAS, der bruges til valgaktiviteter på internettet. 

Nu fortsætter Serge sin vej indenfor e-handel hos os. Som en del af det franske hold finder han de aktuelle rabatkoder og sørger for at kontrollere dem løbende. På den måde sikrer han, at ugyldige rabatkoder hurtigst muligt bliver fjernet fra hjemmesiden. 

Serge er desuden er ægte tilbudshaj, for hvem kan ikke lide at finde ting til halv pris? For ham handler det at spare ikke kun om at lede efter rabatkoder, det handler ligeså meget om at kunne glæde sig over hver enkelt rabat. 

Serges sparetips

  1. Jeg opsiger altid mine abonnementer - uanset om det drejer sig om sport eller telefon - fordi man som regel får bedre tilbud som ny kunde. På den måde får jeg både de billigste og nyeste tilbud! 

  2. Når jeg køber flybilletter, tjekker jeg altid sammenligningsportaler. På den måde får jeg et hurtigt overblik over de bedste tilbud og betingelser. Herefter kan jeg bestemme mig for, hvad der passer bedst. Det er ikke nødvendigvis det billigste tilbud - det er i stedet det, der har flest fordele for mig. 

  3. Man kan spare en del ved at tænke langsigtet: Det kan godt svare sig at købe vintertøj om sommeren eller en cykel om vinteren.

Den bedste sparehistorie

Jeg fik forhandlet mig frem til et årsabonnement hos et kendt jobnetværk, Efter at jeg havde opsagt abonnementet, fik jeg mit første tilbud om en måneds gratis medlemskab. Det gjorde ikke stort indtryk på mig, så de tilbød i stedet tre måneder, så fire, seks, otte og til sidst hele tolv måneder - så kunne jeg ikke længere sig nej!

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Serge?