En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Marguerite Denizet

Marguerite Denizet

Head of Operations - En del af holdet siden september 2014

Med en kandidatuddannelse i management og marketing fra ESC Amiens og en grad i statskundskab fra Jules Vernes-universitetet var Marguerite godt klædt på til Berlins arbejdsmarked. Gennem en praktikantstilling hos Visual Meta GmbH fik hun mulighed for at stifte bekendtskab med moderne tysk arbejdskultur, og senere lagde hun også vejen forbi Rocket Internet GmbH. Her fandt hun sit første job som SEO-manager hos Foodpanda GmbH. Ønsket om at videreudvikle sig indenfor marketing blev afgørende for Marguerites beslutning om at slutte sig til Sparheld som country manager for Frankrig i 2014. 

Efter at Marguerite havde været med til at køre Sparheld i stilling på det franske marked, er hun nu fortsat med at lede hele content manager-holdet. Et af hendes fokusområder er optimering af interne processer. Med analytiske evner, empati og drive sikrer Marguerite et tæt samarbejde og en sømløs kommunikation mellem de enkelte afdelinger. Hun står for alt lige fra ugentlige teammøder til MUS-samtaler og ansættelse af nye medarbejdere – der er næppe nogen, der „former“ virksomheden i samme grad som hende. 

I hendes familie deler alle en passion for pæne ting til gode priser. Det gælder selvfølgelig også Marguerite, og i hendes omgangskreds kender alle hendes tilfredse udtryk, når hun har gjort en rigtig god handel.

Marguerites sparetips

  1. Tag dig tid: Tager man det roligt, mindsker man også risikoen for, at noget skal sendes retur. 

  2. Brug tilbud: Det står bestemt ikke i modsætning til at tage sig god tid. Hvis man tager sig god tid, ender man nemlig med at kende alle priser og købsbetingelser udenad, og så bliver det også lettere at se, hvornår noget er et godt tilbud.

  3. Sammenlign: Det koster så lidt at finde det bedste tilbud, men man kann spare så meget på det.

Den bedste sparehistorie

Jeg fandt engang en antik symaskine på et loppemarked i Berlin. Jeg spurgte om prisen, og fik at vide, at den kostede 90 euro. Som studerende med et stramt budget svarede jeg, at jeg ikke kunne betale mere end 30 euro. Det afslog sælgeren. Jeg kom dog tilbage flere gange i løbet af dagen og spurgte, og til sidst blev min stædighed belønnet. Jeg fik symaskinen for 30 euro, og det var jeg virkelig glad for!

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Marguerite?