Spartoo rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.

40 kr
40 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 kr
40 kr rabat for nye kunder ved køb over 450 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat ved bestilling på Apple appen hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på den nye kollektion ved køb over 1150 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat ved bestilling på Android appen hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på den nye kollektion ved køb over 750 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på den nye kollektion hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering hos Spartoo
75 kr rabat ved at besvare spørgeskemaet hos Spartoo
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15 %
15% rabat på den nye kollektion ved køb over 1100 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på den nye kollektion ved køb over 750 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på den nye kollektion hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 kr
40 kr rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Spartoo
15 %
15% rabat på udvalgte skolevarer ved køb over 375 kr hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer ved bestilling på Android app hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer ved bestilling på Apple app hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på allerede nedsatte varer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på allerede nedsatte varer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på udsalgsvarer hos Spartoo
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Tre venner med interesse for sko og internettet

I 2006 fik tre franske venner en interessant ide, der udsprang af, at de alle tre – Boris, Paul og Jérémie var vilde med sko og med internettet. De var unge og drømte om at skabe en virksomhed, hvor de sammen kunne dyrke deres store interesser – sko og internettet. Efter sparring og idemylder fandt de på at åbne en online skobutik, som kunne tilbyde deres kunder et stort udvalg af kvalitetssko, der kunne sælges i forskellige prisklasser for at give folk i forskellige mulighed for at finde kvalitetssko til konkurrencedygtige priser. Den 16. august 2006 blev denne onlinebutik endelig en realitet og siden da har onlinebutikken vokset sig større og er blevet succesfuld og populær i et hav af forskellige lande. Siden begyndelsen har sortimentet udvidet sig og sælger nu et hav af forskellige modeartikler såsom overtøj, bukser, sportstøj, kjoler, undertøj, smykker, ure m.m.

Gladiatorsandaler fra Sparta

Ideen til onlinebutikkens navn stammer fra inspiration fra oldtidens Grækenland, hvor gladiatorsandaler var højeste mode og magten lå i byen Sparta. De to o’er blev så tilsat, da grundlæggerne fik inspiration fra andre succesfulde internetside som Google, Yahoo og Kelkoo. 

Sko til mænd og kvinder

Spartoo har vokseværk

Onlinebutikken startede med 10 medarbejdere i år 2006. Dette har i år 2014 vokset sig til 180 medarbejdere, der alle arbejder i virksomhedens hovedsæde i Grenoble, der ligger i de franske Alper. Varerne hos SPARTOO bliver solgt til over 20 lande, herunder kan Tyskland, Danmark, Sverige, Italien og Spanien nævnes. Hjemmesiden findes desuden i 30 forskellige sprog. 

Kæmpe lager med varierende produkter

Spartoos lager med beliggenhed i Grenoble er over 30.000 kvadratmeter stort. Det lager huser over en million par sko fra over 990 forskellige mærker. På baggrund af dette kan de fleste finde noget, der passer til deres behov, smag og ønsker. 

Mode til hele familien

Et kæmpe udvalg af alle slags produkter til hele familiens klædeskab

I Spartoos onlinebutik finder man et kæmpe udvalg af alt, hvad man har brug for til sit klædeskab og der bliver solgt varer til både kvinder, mænd og børn. For at gøre hjemmesiden lidt mere overskuelig at benytte er det store sortiment inddelt i forskellige hovedkategorier: 

 • Nyheder
 • Dame
 • Herre
 • Børn
 • 990 mærker 
 • Sport
 • Kun hos Spartoo
 • Outlet
 • Luksus 

Hver kategori er inddelt i mindre, relevante underkategorier, hvor man fx finder: 

 • Sko (sneakers, ankelstøvler, støvletter, træsko, pumps, sportssko, sandaler og klipklappere m.fl.)
 • Tøj (Kjoler, T-shirts, skjorter, frakker, jeans, sweatshirts, bukser og leggins etc.)
 • Accessoires (tasker, ure, smykker m.m.)

I kategorien ”Nyheder” kan man finde de nyeste modeartikler og det er her man skal kigge, hvis man gerne vil holde sig opdateret omkring de nyeste modetrends og produkter, da sortimentet udvides løbende med både sko, tøj og smykker. Derfor finder man også i kategorien ”Outlet” med et stort udvalg af nedsatte produkter, da udskiftningen i onlinebutikken sker ofte og derfor bliver de ældre varer sat ned i pris. 

Mode hos spartoo.dk

Varieret sortiment med 990 mærker hos Spartoo

SPARTOO forhandler et hav af forskellige mærker, da onlinebutikken både sælger produkter til mænd, kvinder og børn. Derfor skal de forhandle mange mærker, så alle kunder har mulighed for at finde produkter, der passer til deres stil, smag, temperament og behov. Man finder desuden i Spartoos udvalg alle de store, internationalt kendte mærker, men også mindre brands. Af mærker hos Spartoo kan nævnes: 

 • 7 for all Mankind
 • American Apparel
 • D&G 
 • Dickies
 • Eastpak
 • Element
 • Eleven Paris
 • KidBoxer
 • Paul & Joe
 • Petit Bateau
 • Tamaris
 • Timberland
 • Ugg
 • Vagabond
 • Zandra Rhodes
 • Stil m.fl. 

Fleksibel og enkel søgning hos SPARTOO

Da Spartoo har så mange varer, har de udviklet et søgesystem, der gør det nemt for kunderne at finde lige det, de leder efter. Man kan filtrere sin søgning og lede efter specielle farver, størrelser, stilarter og prisklasser. 

Tøj, sko og tasker m.m.

Personlig kundeprofil 

Hos webshoppen har man mulighed for at oprette en personlig kundeprofil med sin mailadresse og en adgangskode. Denne profil hjælper en med at holde styr på nuværende og tidligere bestillinger, samt egene oplysninger. Med denne kundekonto bliver det en del enklere at lave bestillinger hos onlinebutikken, da man ikke behøver at genindtaste sine personlige oplysninger på ny hver gang man handler hos netbutikken. 

Gavekort, der glæder modeinteresserede 

SPARTOO giver mulighed for at købe gavekort, som man kan forære en man holder af. Man kan vælge mellem 150 til 1000 kroner i værdi. Gavekortet er gyldig i et år og kan bruges til hele sortimentet, undtagen partnerprodukter. 

Mode nyheder på de sociale medier 

SPARTOO har en Facebookprofil med over 400.000 synes-godt-om-tilkendegivelser (november 2017). Her bliver der flere gange om ugen lagt opslag, tilbud og billeder op af alt fra nyheder, stiltips, billeder af nye varer og kollektioner, samt billeder, der kan bruges som inspiration til hvordan man for eksempel kan klæde sig og hvor på Spartoo man kan finde de omtalte varer. Udover Facebook har shoppen profiler på Instagram, Pinterest og Twitter. På Instagram og Pinterest finder man et hav af billeder og inspiration til ens køb. På Twitter findes der små indlæg med nyheder, inspiration og konkurrencer. 

Sko og tøj til alle hos SPARTOO

Rig mulighed for betaling af varer

Hos Spartoo kan man betale sine køb på flere forskellige måder. Derfor er det ikke svært for de fleste kunder at finde en måde, der passer til deres behov og ønsker. Man kan betale med følgende midler:

 • VISA
 • Visa Electron
 • PayPal
 • Maestro
 • Mastercard
 • Klarna faktura 

Man kan faktisk dele sin betaling i rater, hvis det er nødvendigt. Man kan betale med sit kreditkort, hvor man gør det over tre afdrag. Denne unikke mulighed hjælper dem, der gerne vil købe nogle modeartikler, men som ikke har det fulde beløb til rådighed. Alle betalingsmetoder er sikre og det aftalte beløb bliver først trukket fra kontoen efter varens afsendelse. Med Klarna har man 14 dage til at gennemføre sin betaling, men man skal betale et administrationsgebyr på 40 kroner.

Forskellige muligheder for levering

Hos SPARTOO har man som kunde forskellige muligheder for at få leveret sine varer. Man kan få sine produkter leveret med enten PostNord eller UPS. Med PostNord er leveringen gratis, hvis kunden har købt for over 300 kroner. Hvis brugeren har købt for under 300 kroner, koster portoen 40 kroner, når pakken leveres i en postbutik, mens det koster 80 kroner, hvis man ønsker levering med omdeling til en bestemt adresse. Leveringstiden er normalt fem til syv hverdage, men under højtider kan der godt forekomme længere leveringstid. Med UPS som leverance kan man vælge mellem standard- eller ekspresleverance. Standardleverance koster 80 kroner og leveringstiden er 5-7 hverdage. Ekspresleverance med UPS koster 112 kroner og leveringstiden er en til tre almindelige hverdage.

Returneringsregler hos spartoo.dk

Hos butikken har man hele 30 dages returret. Dog skal varerne være ubrugte og rene, og stadig indeholde deres label. Det anbefales at pakke produkterne ind i originalindpakningen for at undgå eventuelle skader under transporten. Det er kunden, der skal betale for omkostninger forbundet med returneringen. Køberen er også ansvarlig for varen, indtil den kommer frem til butikkens lager. 

Kontakt SPARTOO for at få hjælp og rådgivning 

Hvis man har spørgsmål til en bestemt vare, en bestilling eller en returnering, eller har problemer i forhold til et onlinekøb kan man kontakte butikkens kundeservice. Først og fremmest findes der på Spartoos hjemmeside en FAQ-afdeling, der besvarer de hyppige og oftest stillede spørgsmål fra kunderne. Hvis man stadig ikke via FAQ-afdelingen får svar på sit spørgsmål kan man ringe til Spartoos kundeservice til 89 87 09 60. De sidder klar til at hjælpe alle hverdage mellem klokken 8:30-12:30 og fra kl. 13:30 til 16.30. 

Indløs din rabatkode hos Spartoo

 1. Find først en rabatkode, der passer til dit behov.
 2. Klik på kuponen, hvorefter den bliver vist på skærmen, kopier den med din mus eller skriv den ned. Du bliver automatisk ført videre til Spartoos onlinebutik. 
 3. Her køber du ind som normalt og lægger dine valgte varer i indkøbskurven. 
 4. Når du er færdig med at købe ind, klikker du på ”Min kurv” i øverste højre hjørne. 
 5. Du kommer videre til en side, hvor du kan se en oversigt over dine køb. Klik på knappen ”Bestil” for at gå til betaling. 
 6. I næste trin skal du logge ind med din kundeprofil eller oprette en ny. 
 7. Når du har logget ind, kommer du til en side, hvor du både skal vælge betalingsmetode, levering og skrive dine kortoplysninger. Her skal du også indsætte din rabatkode i feltet, hvor der står ”Indtast kuponkoden og tryk ok”, hvorefter rabatten bliver trukket fra det fulde beløb. 
 8. Når du har indtastet alle oplysninger, klik så på ”Bekræft bestilling”.
 9. Du vil nu inden for få dage modtage din bestilling fra SPARTOO. Vi håber du bliver glad for dine køb og besøger Rabathelten og spartoo igen.

Kupon SPARTOO

Anmeldelser af Spartoo
1 Anmeldelse
Skriv en anmeldelse
Ann Rasmussen har skrevet en anmeldelse af Spartoo - 4 år siden
Bedste anbefaling

God service.
De er troværdige..... lover de noget, holder de det.
Sikkerhed er i top.
God information på mail.
Et sted jeg gerne handler igen :-)

Vent venligst

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere