Bianco rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.

50 kr
50 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 399 kr hos Bianco
Fri returnering hos Bianco
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
50 kr
50 kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Bianco
10 %
10% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabat på hele sortimentet hos Bianco
20% rabat på hele sortimentet hos Bianco
20 %
20% rabat i Black Friday udsalg hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabat på alle sorte styles hos Bianco
100 kr
100 kr rabat på hele sortimentet ved bestilling på appen hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
150 kr
150 kr rabat på hele sortimentet ved køb over 600 kr hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på sneakers hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat på hele sortimentet hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos Bianco
Op til 30% rabat i januarudsalg hos Bianco
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos Bianco
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
18 %
18% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% ekstra rabat på udsalgsvarer.hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Køb to par sko og spar 50% på det andet par hos Bianco
20 %
20% rabat på dit første køb via Biancos app hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på alt hos Bianco
20 %
20% rabat på alt hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på herresko hos Bianco
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 50% rabat på midseason sale hos Bianco
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Prisvenlige sko til mænd og kvinder fra Bianco

Bianco er en kendt onlinebutik, hvor man finder mange forskellige sko til herre og damer. Sortimentet byder blandt andet på sneakers, sandaler, stiletter og støvler. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på og igennem forskellige hovedkategorier, kan kunden nemt spore sig ind på det rigtige sortiment. Ud over onlinebutikken, er Bianco også indehaver af adskillige fysiske butikker, hvor man kan finde et udvalg af det brede sortiment. Det er både muligt at følge Biancos aktiviteter igennem nyhedsbrev og sociale medier.

Bianco: Et internationalt mærke bliver skabt

I 1987 blev Bianco grundlagt af René Piper Laursen. Han havde en god ide om, at han ville skabe en franchisekæde og hans vision var, at det skulle blive et stort, anerkendt og internationalt mærke. Få år efter danner Bianco to nye mærker ved navn Bianco Man og Bianco Footwear. I 1995 bliver ”The Bianco University” skabt, og det er her, Biancos træning af deres ansatte foregår. 10 år efter grundlæggelsen åbner Bianco deres første fysiske butik i udlandet i Norges hovedstad Oslo, og hurtigt herefter åbner andre butikker rundt omkring. Allerede i 1999 findes der 43 Bianco butikker i Danmark og 21 i Norge. De første tre butikker åbner i Polen og to i Sverige.

Prisvindende sko til både mænd og kvinder

I de følgende år går det Bianco forrygende, og de har vundet adskillige priser for deres markedsføring, franchising og skokæde. Her kan blandt andet nævnes:

 • Silver Lion – marketingkampagne i Cannes (2004)
 • Årets franchisefirma (2004)
 • Årets retailkæde i Norge (2005)
 • True Award – bedste foto- og internetkampagne (2007)

Bianco spreder sig til hele verden

Bianco mener, at alle skal have lov til at gå i flotte sko – også dem, der ikke har råd til det. Derfor er det Biancos ambition at skabe mode og flotte sko, som de fleste har råd til at købe. Det hele startede småt, men i dag har Bianco over 140 butikker i hele verden. Disse butikker ligger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Mellemøsten og Tyskland.

Sko til mænd og kvinder fra Bianco

Bianco er inspireret af undergrundskultur

Biancos skodesignere bliver inspirerede af, hvad der rører sig i samfundet, i form af kunst, musik, street fashion og undergrundskultur. Med sko fra netbutikken kombinerer man high-end fashion med undergrundskultur. Dette skaber rammerne for Biancos populære og anerkendte skomode, der forsøger sig med at skabe moderne og unik skomode til konkurrencedygtige priser.

Hvordan ser Biancos sortiment ud?

I Biancos onlinebutik er skoene delt op efter ”Til hende” og ”Til ham”. Herunder finder man alle slags sko såsom:

 • Stiletter
 • Pumps
 • Ballerina
 • Sandaler
 • Ankelstøvler
 • Vinterstøvler
 • Sneakers
 • Støvler
 • Pæne sko
 • Loafers

Det der kendetegner produkterne fra Bianco, er at de har høj kvalitet og følger tidens trends. Mange af produkterne af lavet af ægte skind og læder og har ofte fine detaljer eller mønstre. Som noget særligt laver shoppen forskellige designsamarbejder med modedesignere. Til stort set alle deres kollektioner laver Bianco særligt samarbejde med en designer, der er med til at beslutte, hvordan skoene skal udformes og pyntes. Eksempelvis blev der i efteråret 2014 samarbejdet med den anerkendte, norske modeblogger Camilla Pihl.

Bianco sko

Massevis af sko på tilbud hos Bianco

Hvis man gerne vil spare flere penge er det en god ide at kigge forbi udsalgssektionen på hjemmesiden, hvor man kan spare op til 40%. Man finder de nedsatte varer under "Sidste chance" og man finder blandt andet boots, sandaler, sneakers og sko med snøre. Denne sektion er en god ide til eksempelvis studerende, der gerne vil se godt ud, men ikke bruge hele SU’en på shopping. Ellers er siden anbefalelsesværdig til dem, der gerne vil spare penge eller sætte penge til side til en ferie, en ny bil eller noget helt andet.

Gavekort fra Bianco: Til enhver skoelsker

Har du en veninde eller et familiemedlem, der er glad for sko kunne det være en ide at forære vedkommende et gavekort til bianco.com, hvor de selv kan gå ind og vælge, hvad de helt præcis gerne vil købe. Man kan få gavekortet tilsendt via e-mail eller fysisk med posten. Gavekortet kan bruges til hele sortimentet og er gyldig i 36 måneder fra købsdatoen. Man kan vælge gavekort fra 100 kr til 2000 kr.

Bianco på de sociale medier

Bianco er online på næsten alle sociale medier, da de har aktive profiler på både InstagramFacebookYouTube, Twitter og Pinterest. På deres YouTube-profil ligger der adskillige videoer. Filmene viser alt fra fjernsynsreklamer til interviews af Biancos direktør til andre små og sjove videoer, der relaterer sig til produkter eller virksomheden. Desuden ligger der mange videoer af interviews med Biancos designere og samarbejdspartnere. På Biancos YouTube-kanal kan man blandt andet se reklamer fra tilbage i 2001. I juli 2019 havde Biancos Facebook-side hele 104.000 synes-godt om-tilkendegivelser og der bliver dagligt lagt billeder op. Dette kan f.eks. være billeder af kunder, der har lagt billeder op af dem selv, hvor de har Biancos sko på, eller det kan være tips om nyheder og tilbud fra Bianco.

Hvilke fordele er der ved at oprette en kundekonto hos Bianco?

Hvis man opretter en profil hos Bianco, kan man tilvælge at modtage et nyhedsbrev på mail og få invitationer og tilbud på SMS. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet, modtager man en rabatkode på 50 kr til det første køb. Hvis man opretter en kundekonto og tilmelder sig nyhedsbrevet vil man få besked, når der er gode tilbud og rabatter hos butikken. Desuden kan man blive inviteret til særlige VIP-udsalg. Det er gratis at være medlem af Bianco, og man kan til enhver tid udmelde sig igen.

Brugervenlig app på iTunes

Hvis man er typen, der foretrækker at shoppe i netbutikkens mobilversion kan man downloade mobilappen gratis i iTunes. Det er gratis at hente appen og den er yderst brugervenlig at benytte. Størrelsen på billederne er justeret således, at de passer godt til mobilformatet. Under hvert produkt kan man se pris, farve og model. Appens platform fungerer nogenlunde som onlineshoppens platform. Derfor kan brugere, der er vant til at bruge den almindelige webshop nemt navigere i appversionen og handle ubesværet, enkelt og hurtigt.

Hvordan kan man betale for sine varer hos Bianco?

Man kan være tryg, når man betaler for sine varer hos Bianco, da de benytter godkendt og sikre betalingskanaler, der krypterer alle følsomme data og beskytter dem dermed mod misbrug. Når man vil betale sine køb hos Biancos onlinebutik, kan man både gøre det med:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • PayPal
 • Klarna

Dermed har de fleste mulighed for at betale for deres nye sko, når de handler hos Bianco.

Hvordan leverer Bianco varerne?

Levering hos Bianco er gratis, hvis man handler for mere end 399 kr. Handler man for mindre end 399 kr, bliver der pålagt et leveringsgebyr på 9-39 kr alt afhængig af leveringsmetode. Varerne bliver leveret med PostNord, DHL eller GLS, hvor man enten kan vælge en pakkeshop, hvor varerne kan blive sendt til, hvorefter man kan afhente sin pakke der eller vælge levering med omdeling til en erhvervs- eller privatadresse.

Hvordan returnerer man en ordre fra Bianco?

Der er 14 dages fortrydelsesret hos Bianco. Varerne skal være i samme stand som ved modtagelsen. Det vil sige, at de ikke måde være brugt eller beskadiget. Bianco tilbyder to former for gratis returnering. Man kan enten aflevere pakken i en af de mange fysiske butikker, eller sende pakken retur med det leveringsfirma, som leverede pakken. Man kan finde al information omkring levering her.

Spørgsmål til Bianco? Spørg kundeservice

Har man spørgsmål til størrelser, materialer, bestilling, returnering eller noget helt femte, kan man kontakte Biancos kundeservice. Man kan enten kontakte Bianco via e-mail eller ringe. E-mailadressen er mail@bianco.com mens telefonnummeret er +45 76 34 79 00. Kundeservice besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og man kan forvente at få svar indenfor 24 timer.

Har du en rabatkode til Bianco? Indløs den sådan her

 1. For at spare penge ved køb hos Bianco, skal du først finde en aktuel rabatkode hos Rabathelten.
 2. Klik på den valgte rabatkupon, kopier den ved hjælp af din mus eller skriv den ned på et stykke papir. Ved at klikke på koden bliver du automatisk sendt videre til Biancos onlinebutik.
 3. Find de varer, du gerne vil handle og læg dem i indkøbskurven.
 4. Når du er færdig med at shoppe, skal du klikke på højre hjørne på knappen med teksten ”Til kassen”.
 5. Her kan du se en oversigt over dine varer og under dem er et felt, hvor der står ”Jeg vil gerne bruge en kampagnekode”. Her indtaster du koden fra Rabathelten og klikker derefter på ”Anvend”. Rabatten bliver automatisk trukket fra.
 6. Klik nu på ”Gå til kassen”.
 7. Log ind på din kundeprofil eller fortsæt til kassen som gæst.
 8. Vælg din leveringsmetode og registrer alle dine personlige data og klik på ”Næste”.
 9. Vælg din betalingsmetode, gennemfør din bestilling og bekræft ordren. Inden for kort tid vil du modtage de nye, lækre produkter fra Bianco. 

Kampagnekode Bianco

Anmeldelser af Bianco

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere