bianco

Bianco rabatkode

0 Bianco rabatkoder og 2 tilbud for september 2017

50 kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Bianco
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 118 gange
Fri levering ved køb over 399 kr hos Bianco
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 26 gange
Nyd efteråret
Udløbne rabatkoder fra Bianco – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Bianco rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Et internationalt mærke bliver skabt

I 1987 blev Bianco grundlagt af René Piper Laursen. Han havde en god ide om, at han ville skabe en franchise-kæde og hans vision var, at det skulle blive et stort og internationalt mærke. Få år efter danner Bianco to nye mærker ved navn Bianco Man og Bianco Footwear. I 1995 bliver ”The Bianco University” skabt, og det er her, Biancos egen træning af ansatte foregår.

Efter 10 år på bag sig i Danmark åbner Bianco deres første butik i udlandet, nemlig i Norges hovedstad Oslo, og hurtigt herefter åbner andre butikker rundt omkring. Allerede i år 1999 findes der 43 Bianco butikker i Danmark og 21 i Norrge. De første tre butikker åbner i Polen og to i Sverige.

Prisvindende sko

I det følgende år går det Bianco forrygende, og de vinder adskillige priser for deres markedsføring, deres franchising og deres kæde. Her kan blandt andet nævnes:

 • Silver Lion – marketingkampagne i Cannes (2004)
 • Årets franchisefirma (2004)
 • Årets retailkæde i Norge (2005)
 • True Award – bedste foto- og internetkampagne (2007)

Spredt ud over hele verden

I dag har Bianco over 140 butikker rundt omkring i verden. Disse butikker ligger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Mellemøsten og Tyskland.

Designersko til alle

Biancos mener, at alle skal have lov til at gå i flotte sko – også dem, der ikke har råd til det. Derfor er det Biancos ambition at skabe mode og flotte sko, som alle har råd til at købe dem.

Undergrundskultur

Biancos skodesignere bliver inspirerede af kunst, musik, street fashion og undergrundskultur på den ene side og high fashion på den anden side. Dette skaber rammerne for Biancos populære skomode, der forsøger sig med at skabe høj skomode for lave priser.

Bianco coverbillede

Til ham og til hende

I Biancos onlinebutik er skoene delt op efter ”Til hende” og ”Til ham”. Herunder finder man alle slags sko såsom:Bianco Camilla Pihl

 • Stilletter
 • Pumps
 • Ballerina
 • Sandaler
 • Ankelstøvler
 • Vinterstøvler

I deres accessories-afdeling finder man:

 • Tasker & punge
 • Tørklæder & andet
 • Handsker & huer
 • Smykker
 • Skopleje

Det der kendetegner alle produkterne fra Bianco, er at de følger tidens trends, og at kvaliteten er god. Mange af produkterne af lavet af ægte skind og læder og har altid fine detaljer med sig.

Designsamarbejde

Næsten hver kollektion danner Bianco par med en person om at lave et designsamarbejde. I efteråret 2014 er denne person en anerkendt modeblogger fra Norge ved navn Camilla Pihl. 

Bianco på de sociale medier

Bianco er online på både Instagram, Facebook, Youtube, Twitter og Pinterest.

På deres YouTube-profil ligger der adskillige videoer. Filmene viser alt fra fjernsynsreklamer til interviews af Biancos direktør til andre små og sjove videoer. Der ligger også mange film af interviews af Biancos designere og samarbejdspartnere. På Biancos YouTube-side kan man blandt andet se reklamer helt tilbage fra år 2001.

Biancos Facebook-side har næsten 80.000 synes godt om-tilkendegivelser (sep. 2014) og her bliver der dagligt lagt billeder op. Dette kan f.eks. være af kunder, der har lagt billeder ud af dem selv, hvor de har Bianco-sko på, eller det kan være tips om nyheder og tilbud fra Bianco.

Medlem af Bianco

Hvis man opretter en profil hos Bianco, kan man tilvælge at modtage et nyhedsbrev på mail og invitationer og tilbud på SMS. Via dette vil man få besked, når der er gode tilbud og rabatter, og man vil tilmed blive inviteret til VIP-udsalg. Det er gratis at være medlem af Bianco, og man kan til hver en tid udmelde sig igen.

Betaling hos Bianco

Når man vil betale sine køb hos Biancos onlinebutik, kan man gøre det med både Dankort, Visakort, Visa Electron, Maestro, MasterCard og American Express.

Gratis levering

Levering hos Bianco er altid gratis. Varerne bliver leveret med Post Danmark eller med GLS, hvor man så skal vælge en pakkeshop, hvor varerne kan blive sendt til, og man kan derefter hente sin pakke der.

14 dages fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret hos Bianco. Varerne skal ved returnering være i samme stand som ved modtagelse, og omkostningerne for returneringen, betaler kunden selv.

Spar med rabatkode hos Bianco

 1. For at spare penge ved køb hos Bianco, skal du først finde en rabatkode hos Rabathelten, der virker.
 2. Klik på den valgte kode, kopier den eller skriv den ned. Du bliver automatisk sendt videre til Biancos onlinebutik.
 3. Find her de varer du kunne tænke dig og læg dem i indkøbskurven.
 4. Når du er færdig med at shoppe, klik så i højre hjørne på knappen med teksten ”Til kassen”.
 5. Her kan du se en oversigt over dine varer og under dem er et felt, hvor der står ”Indtast kampagnekode”. Her indtaster du koden fra Rabathelten og klikker derefter på ”opdater”. Rabatten bliver trukket fra.
 6. Vælg leveringsmetode og klik på ”fortsæt”.
 7. Indtast i næste trin dine oplysninger og adresse og klik igen på ”fortsæt”.
 8. Bekræft dine oplysninger og indtast din oplysninger vedrørende betaling. Klik på ”bekræft”, og du har nu inden for kort tid lækre produkter fra Bianco mellem hænderne. 
 9. Bianco Indløs Rabatkode

 

 

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8