Bambox.dk rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
20 %
20% rabat hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Levering fra 35 kr hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Travlt i hverdagen? Sig farvel til kedelig undertøjs- og sokkeshopping ved at vælge et smart abonnement hos Bambox. Lækre produkter i Bambus, og så ovenikøbet leveret lige til døren? Ja tak! Skrevet af Asger den 21/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Altid pengene tilbage-garanti hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
20 %
20% rabat hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
25 %
25% rabat hos Bambox.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bambus: Ej blot til pandaer …

Hvad gør man, hvis man er træt af kedelig undertøjs- og sokkeshopping? Man vælger selvfølgelig at få produkterne leveret til døren regelmæssigt. Men hvem skal man vælge, og er alle den slags produkter ikke mere eller mindre ens? Ikke nødvendigvis. Hos Bambox.dk skiller man sig ud ved at tilbyde en række lækre produkter i bambus. Bambus? Den hårde og stive plante, som pandaer spiser? Yes, lige præcis, for den har mange flere anvendelsesmuligheder, end man måske lige går og tror: Bambus er et bæredygtigt materiale, da planten vokser hurtigt og dyrkes uden pesticider, og så har stoffet desuden også antibakterielle egenskaber

Anderledes produkter i en anderledes forretningsmodel

Bambox.dk er, som navnet antyder, en kasse (”box”) med bambus-produkter. Bag firmaet finder man en række erfarne folk, som alle har kunne trække på deres erfaringer fra tekstilbranchen, og her handler man altid direkte med fabrikkerne – det er til gavn for kundernes pengepung. Spørger man firmaet selv, hvad målet er, er svaret enkelt: 

Vores mission er at give vores kunder adgang til kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

Forretningsmodellen hos Bambox.dk fungerer på to forskellige måder. Man kan enten handle som i en ”almindelig” onlinebutik, eller man kan bruge butikkens abonnementsservice. Her er der stor fleksibilitet, for man er ikke tvunget til at vælge en fast leveringsfrekvens eller -mængde. Firmaet selv gør samtidig opmærksom på, at der er penge at spare, hvis man vælger et abonnement – faktisk op til 50 % - samt at et abonnement ikke har nogen ekstra gebyrer (det vil sige, at man stadig kun betaler for varens pris). 

Sådan beskriver Bambox.dk produkterne i en nøddeskal.

Det finder man i sortimentet

Bambox.dks forretningsmodel er smart, men hvad så med sortimentet – hvad kan man egentlig få? På onlinebutikkens hjemmeside finder man øverst følgende kategorier:

 • Mænd
 • Kvinder
 • Børn

Her er der mulighed for at spore sig ind på de produkter, man ønsker at købe. I børnekategorien finder man bambusstrømper, og i de to voksenkategorier er der udover strømper også undertøj. Sortimentet er således overskueligt, men alle kategorier byder på flere forskellige modeller i sort og hvis samt med forskellige snit. Med mindre man har meget særlige krav til sit undertøj eller sine strømper, er det nok sikkert at sige, at man finder noget her, som falder i ens smag

... og goddag til glade tæer i stedet.

Bambox.dk på sociale medier

Bambox.dk holder det enkelt og overskueligt, når det drejer sig om sociale medier. Her har man samlet al aktivitet på Facebook, hvor der er mulighed for at holde sig opdateret omkring virksomhedens tilbud og kampagner, og hvor man selvfølgelig også kan stille spørgsmål om produkter og købsbetingelser. 

Sådan er det med betalingen

Man kan betale for sine varer på Bambox.dk med enten Visa eller MasterCard. Der er ingen ekstra gebyrer forbundet med betalingen. Derudover er der også mulighed for at betale med Viabill.

Leverings- og returmuligheder

Hos Bambox.dk kan man enten vælge af få leveret sine varer med DAO eller PostNord. Der er mulighed for at få varerne leveret på en privat- eller arbejdsadresse, eller man kan afhente den i en pakkeshop. Ønsker man sidstnævnte løsning, får man i forbindelse med sin bestilling en list over mulige afhentningssteder baseret på ens privatadresse/postnummer. Leveringen koster 35 kroner uanset hvilken løsning, man vælger.

Der er 14 dages returret på alle produkter inklusive delbestillinger, og derudover kan man altid opsige et eventuelt abonnement fra dag til dag, da der ikke er nogen bindingsperiode her. Vær dog opmærksom på, at man som kunde selv skal dække eventuelle udgifter i forbindelse med en returnering.

Sådan kontakter man Bambox.dk

Der kan altid opstå spørgsmål, når man handler på nettet, og så vil man selvfølgelig også gerne vide, at det er muligt at få svar/hjælp så hurtigt som muligt. Ønsker man at kontakte Bambox, kan man enten gøre det per e-mail på info@bambox.dk eller telefonisk på 80831155. Firmaet garanterer et svar indenfor tre hverdage.

Sådan indløser du din rabatkode hos Bambox.dk

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Bambox.dk her på siden. Husk, at der nogen gange er særlige vilkår for rabatkoder, eksempelvis i forhold til udløbsdato eller produkter.
 2. Kopier koden, og gå videre til Bambox-onlinebutikken.
 3. Nu skal du shoppe alle de bambus-produkter, du ønsker dig.
 4. Er alle varerne i kurven? Godt, så kan du gå videre til betalingsprocessen. Husk: Her på siden kan du skrive en besked om, at du ønsker et abonnement.
 5. På næste trin ser du et overblik over din bestilling. Her skal du også indtaste dine personlige oplysninger og din rabatkode. (se billedet).
 6. På næste side skal du vælge din foretrukne leveringsmetode. Herefter skal du fortsætte til betalingen. 
 7. Her kan du betale og dermed afslutte dit køb. Det var det hele! Så skal du bare glæde dig til, at dine lækre bambus-produkter (regelmæssigt) dukker op. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten

Sådan indløser du din rabatkode hos Bambox.dk.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere