Origins rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

15 %
15% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
0 %
15% rabat på ved tilmelding af nyhedsbrev hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 500 kr hos Origins
Op til 50% rabat på varer i kategorien sidste chance hos Origins
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15% rabat på ved tilmelding af nyhedsbrev hos Origins
15 %
10% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Origins
10 %
10% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabat på hele sortimentet hos Origins
Fri levering på alle bestillinger hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 200 kr hos Origins
Gratis anti aging sæt ved køb over 500 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat og gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 350 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat og gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis anti aging sæt ved køb over 500 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis luksusprøver ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 500 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 500 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave ved køb over 400 kr hos Origins
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Naturens ingredienser til hele kroppen

Origins sælger skønhedsprodukter til mænd, kvinder og børn. Det særlige er, at alle deres produkter er økologiske. Alle produkter, om det nu er creme, lotion eller en mascara, er 100% plantebaseret og de indeholder ingen animalske ingredienser. Origins sælger blandt andet hudpleje, makeup, hårpleje og spa produkter i økologisk kvalitet. Naturen byder på en masse råvarer, som kan anvendes i skønhedsprodukter. Avocado, agurk og kamille giver for eksempel fugtighed og virker beroligende. Grøn te, spinat eller spirulina indeholder en masse antioxidanter. Origins har valgt at udnytte naturens ingredienser så godt som muligt i deres skønhedsprodukter.Økologi og kosmetik

Origins: Forskning i planteingredienser

Origins blev stiftet i 1980’erne med en ide om at skabe økologiske og naturlige skønhedsprodukter, som er skånsom for naturen og mennesket. De første produkter blev solgt i 1990 i USA, hvorfra Origins erobrede verden. Origins har afdelinger i 22 lande, herunder Tyskland, Kina og Mexico. Origins bestræber sig ikke kun på at levere bæredygtige produkter, men yder samtidig en indsats for naturen ved at støtte en masse andre projekter. For hver bestilling gennemført hos Origins planter virksomheden et træ. Det er godt for miljøet og for de kommende generationer. Origins forsker løbende i at udvikle nye produkter og hvordan man bedst kan bruge planternes ingredienser.

Naturkosmetik fra Origins

Origins’ onlinebutik er designet med lyse farver, som passer til de produkter, som man kan købe hos dem. Hovedmenuen er indgangen til Origins’ univers fyldt med økologiske skønhedsprodukter. Her finder kunden en oversigt over produktkategorierne, som er følgende tre:

 • Hudpleje
 • Makeup
 • Bad & kropspleje
 • Gaver
 • Nyheder

Desuden kan man tilgå videoer fra Origins, en liste over produkternes ingredienser, historien bag virksomheden og andet direkte fra forsiden. Origins bruger 100% naturlige æteriske olier og kun økologiske råvarer i deres skønhedsprodukter. Firmaet har udviklet forskellige hudplejeserier, så kunden kan få produkter, der passer sammen og støtter huden bedst muligt. Her er et eksempel på skønhedsprodukter fra Origins:

 • Øjenpleje
 • Serum
 • Concealer
 • Pudder
 • Body lotion
 • Kropsolie
 • Body scrub
 • Shampoo
 • Foundation
 • Fodpleje

Gode ingredienser fra naturens spisekammer

Origins anvender 100% naturlige ingredienser i produktionen af deres skønhedsprodukter. Det gælder alt fra håndcreme til hårplejeprodukter. Naturen byder på så mange gode ingredienser, så, hvorfor ikke benytte dem. Kosmetik fra Origins kan for eksempel indeholde avocado, kamille, lavendel eller mimosa. Hvis man vil vide mere om de forskellige ingredienser, som Origins anvender i deres produkter, findes der et periodisk system over alle ingredienser på deres hjemmeside. Økologi er godt for mennesket og miljøet. Origins’ produkter er fri for parabener, mineralske olier, animalske ingredienser og en masse andre skadelige stoffer. Man kan læse om produkternes sammensætning under hvert enkelt produkt. Origins producerer i øvrigt sine varer blandt andet ved at bruge vindenergi og andre genanvendelige energikilder.

Ingredienser fra naturen

Køb økologiske produkter på tilbud

Hvis det er sidst på måneden, men man er løbet tør for ansigtscreme, kan man altid tage et kig under "Sidste chance". Her finder man varer, der enten er udgået, er restvarer eller snart er udsolgt. Man kan faktisk spare helt op til 50% på udvalgte varer. Man finder blandt andet ansigtsmasker, pudder og scrub til krop og ansigt. Man skal selvfølgelig skynde sig at bestille varerne i denne kategori, da de kun findes i et begrænset antal. Hjemmesiden opdateres jævnligt med nye produkter, så det kan godt betale sig at tage et kig forbi udsalgsvarerne.

Nyheder og gode tilbud fra Origins

Vil man ikke gå glip af nyheder og særlige tilbud, kan man tilmelde sig Origins' nyhedsbrev. Man skal blot indtaste sin e-mailadresse på hjemmesiden og herefter vil man automatisk modtage nyhedsbrevet, der er fyldt med nye varer og eksklusive tilbud. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet får man også en rabatkode, der gør det første køb 15% billigere. Er man mere til de sociale medier, kan man altid "like" Origins på Facebook. På Facebook kan man læse om hvilke produkter, man skal benytte, hvis man har rynker, tør hud eller appelsinhud.

Om at bestille varer hos Origins

Hos Origins afslutter man sit køb via en sikker betalingsside. Kunden skal oprette en kundekonto for at kunne handle hos Origins. Der findes sådan set kun en betalingsmetode, nemlig det at betale med kreditkort. Det er muligt at betale med VISA eller MasterCard. Origins sender alle pakker med DHL eller PostNord. Kunden kan vælge mellem forsendelsesmetoder: Standardlevering og ekspreslevering. Hvis man køber for over 350 kr, betaler Origins for standardleveringer. Handler man for mindre end 350 kr, tillægges der et leveringsgebyr på 35 kr. Normalt går der mellem 5 og 7 hverdage før man har sin bestilling hjemme. Det kommer også an på varernes lagerstatus. Det går selvfølgelig hurtigere, hvis man vælger ekspresforsendelse. Kunden kan se ordrens status ved at logge ind på sin kundekonto hos Origins. Origins leverer ikke til Grønland eller Færøerne.

Hvis man fortryder sit køb fra Origins

Der gælder lidt særlige regler, hvis man vil returnere eller bytte skønhedsprodukter. Emballagen på selve produktet må ikke være brudt op. Ved alle pakker fra Origins medfølger der en returblanket, som kunden skal benytte i disse tilfælde. Det er muligt at returnere eller bytte en vare inden for 14 dage fra modtagelses dato. Kunden står selv for alle fragtomkostninger i forbindelse med en returnering eller bytte af varer. Hvis man vil reklamere en vare, som man har modtaget fra Origins på grund af fejl eller mangler, så skal man henvende sig til kundeservice.

Kundeservice online

Origins har næsten al information om levering, betaling, bestillinger, sikkerhed på hjemmesiden osv. samlet i kategorien "Kundeservice". Her kan man blandt andet læse om vareprøver, Origins’ holdning til dyreforsøg og alt det praktiske omkring ens ordre fra Origins. Hvis man alligevel har brug for personlig rådgivning, kan man selvfølgelig altid kontakte en medarbejder. Det gør man via telefon, e-mail eller en kontaktformular på hjemmesiden. Telefonerne er åbne inden for normale kontortider og kan nås på tlf. 80 70 57 55. E-mailadressen er: kundeservice@cs.origins.dk. E-mail modtages døgnet rundt og besvares inden for 24 timer.

Vejledning til rabatkoder fra Origins

 1. Først skal du vælge en kuponkode blandt dem, vi har her på siden. Husk også at læse betingelserne for tilbuddet igennem.
 2. Klik derefter på den, så du kan se hele koden på din skærm.
 3. Gå videre til Origins’ hjemmeside. Den burde have åbnet sig i et nyt faneblad.
 4. Kig nu varesortimentet igennem og vælg de produkter, som du gerne vil købe. Læg dem i din digitale indkøbskurv.
 5. Synes du, at du har handlet nok? Så er du klar til at betale dine varer. Gå til varekurven.
 6. Gennemgå dine vareoversigt og ret eventuelt din bestilling.
 7. Indtast din rabatkode. Klik på den grønne knap for at anvende tilbudskoden.
 8. Derefter er du klar til at afslutte din ordre. Gå til betalingssiden og udfyld dine resterende oplysninger.
 9. Afslut din bestilling fra Origins. Dine varer bliver pakket hurtigst muligt.
 10. Tillykke med dit køb. Du har netop sparet penge på dine skønhedsprodukter!

Benyt en rabatkode hos Origins

Anmeldelser af Origins

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere