Origins rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Origins
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 500 kr hos Origins
Vis tilbud
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
15% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Origins
Vis tilbud
Allerede anvendt 175 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Origins Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Origins. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Origins rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Naturens ingredienser til hele kroppen

Origins sælger skønhedsprodukter til mænd, kvinder og børn. Det særlige er, at alle deres produkter er økologiske. Alle produkter, om det nu er crem, lotion eller en mascara, er 100% plantebaseret og de indeholder ingen animalske ingredienser. Origins sælger blandt andet hudpleje, makeup, hårpleje og spa essentials i økologisk kvalitet. Naturen byder på en masse råvarer, som gror igen og som kan anvendes i skønhedsprodukter. Avocado, agurk og kamille giver for eksempel fugtighed og virker beroligende. Grøn te, spinat eller spirulina indeholder en masse antioxidanter. Origins har valgt at udnytte naturens ingredienser så godt som muligt i deres skønhedsprodukter. Man kan tilmelde sig et nyhedsbrev og følge Origins Danmark på Facebook, hvis man vil modtage nyheder og gode tilbud.

Økologi og kosmetik

Origins: Forskning i planteingredienser

Origins blev stiftet i 1980’erne med en ide om at skabe økologiske og naturlige skønhedsprodukter, som er skånsom for naturen og mennesket. De første produkter blev solgt i 1990 i USA, hvorfra Origins erobrede verdenen. Origins har afdelinger i 22 lande, herunder Tyskland, Kina og Mexico. Origins bestræber sig ikke kun på at levere bæredygtige produkter, men yder samtidig en indsat for naturen ved at støtte en masse andre projekter. For hver bestilling gennemført hos Origins planter virksomheden et træ. Det er godt for miljøet. Origins forsker løbende i at udvikle nye produkter og hvordan man bedst kan bruge planternes ingredienser.

Naturkosmetik fra Origins

Origins’ webshop er designet med lyse farver, som passer til de produkter som man kan købe hos dem. Hovedmenuen er indgangen til Origins’ univers fyldt med økologiske skønhedsprodukter. Her finder kunden en oversigt over produktkategorierne, som er følgende tre:

 • Hudpleje
 • Makeup
 • Bad & kropspleje

Desuden kan man tilgå videoer fra Origins, en liste over produkternes ingredienser, historien bag virksomheden og andet direkte fra forsiden. Origins bruger 100% naturlige æteriske olier og kun økologiske råvarer i deres skønhedsprodukter. Firmaet har udviklet forskellige hudplejeserier, så kunden kan få produkter der passer sammen og støtter huden bedst muligt. Her er et eksempel på skønhedsprodukter fra Origins:

 • Øjepleje
 • Serum
 • Concealer
 • Pudder
 • Body lotion
 • Kropsolie
 • Body scrub
 • Shampoo
 • Foundation
 • Fodpleje

Antioxidanter og andre gode ingredienser fra naturen

Gode ingredienser fra naturens spisekammer

Origins anvender 100% naturlige ingredienser i produktionen af deres skønhedsprodukter. Det gælder alt fra håndcreme til hårplejeprodukter. Naturen byder på så mange gode ingredienser, så hvorfor ikke benytte dem. Kosmetik fra Origins kan for eksempel indeholde avocado, kamille, lavendel eller mimosa. Hvis man vil vide mere om de forskellige ingredienser, som Origins anvender i deres produkter, findes der et periodisk system over alle ingredienser på deres hjemmeside. Økologi er godt for mennesket og miljøet. Origins’ produkter er fri for parabener, mineralske olier, animalske ingredienser og en masse andre skadelige stoffer. Man kan læse om produkternes sammensætning under hvert enkelt produkt. Origins producerer sine varer i øvrigt blandt andet ved at bruge vindenergi og andre genanvendelige energikilder.

Det periodiske system med planter

Om at bestille varer hos Origins

Hos Origins afslutter man sit køb via en sikker betalingsside. Kunden skal oprette en kundekonto for at kunne handle hos Origins. Der findes sådan set kun en betalingsmetode, nemlig det at betale med kreditkort. Det er muligt at betale med Visa eller MasterCard. Origins sender alle pakker med DHL eller Post Danmark. Kunden kan vælge mellem forsendelsesmetoder: Standardlevering og ekspreslevering. Hvis man køber for over 350 kr, betaler Origins for standardleveringer. Normalt går der mellem 5 og 7 hverdage før man har sin bestilling hjemme. Det kommer også an på varernes lagerstatus. Det går selvfølgelig hurtigere, hvis man vælger ekspresforsendelse. Kunden kan se ordrens status ved at logge ind på sin kundekonto hos Origins. Origins leverer ikke til Grønland eller Færøerne.

Hvis man fortryder sit køb

Der gælder lidt særlige regler, hvis man vil returnere eller bytte skønhedsprodukter. Emballagen på selve produktet må ikke være brudt op. Ved alle pakker fra Origins medfølger der en returblanket, som kunden skal benytte i disse tilfælde. Det er muligt at returnere eller bytte en vare inden for 14 dage fra modtagelses dato. Kunden står selv for alle fragtomkostninger i forbindelse med en returnering eller byttelse. Hvis man vil reklamere en vare som man har modtaget fra Origins på grund af fejl eller mangler, så skal man henvende sig til kundeservice.

Kundeservice online

Origins har næsten al information om levering, betaling, bestillinger, sikkerhed på hjemmesiden osv. samlet i kategorien kundeservice. Her kan man blandt andet læse om vareprøver, Origins’ holdning til dyreforsøg og alt det praktiske omkring ens ordre fra Origins. Hvis man alligevel har brug for personlig rådgivning, kan man selvfølgelig altid kontakte en medarbejder. Det gør man via telefon, e-mail eller en kontaktformularpå hjemmesiden. Telefonerne er åbne inden for normale kontortider og kan nås på 80 70 57 55. E-mailadressen er: kundeservice@cs.origins.dk. E-mail modtages døgnet rundt og besvares inden for 24 timer.

Vejledning til rabatkoder fra Origins

 1. Først skal du vælge en kuponkode blandt dem vi har her på siden. Husk også at læse betingelserne for tilbuddet igennem.
 2. Klik derefter på den, så du kan se hele koden på din skærm.
 3. Gå videre til Origins’ hjemmeside. Den burde have åbnet sig i et nyt faneblad.
 4. Kig nu varesortimentet igennem og vælg de produkter, som du gerne vil købe. Læg dem i din digitale indkøbskurv.
 5. Synes du, at du har handlet nok? Så er du klar til at betale dine varer. Gå til varekurven.
 6. Gennemgå dine vareoversigt og ret eventuelt din bestilling.
 7. Indtast din rabatkode. Klik på den grønne knap for at anvende tilbudskoden.
 8. Derefter er du klar til at afslutte din ordre. Gå til betalingssiden og udfyld dine resterende oplysninger.
 9. Afslut din bestilling fra Origins. Dine varer bliver pakket hurtigst muligt.

Tillykke med dit køb. Du har netop sparet penge på dine skønhedsprodukter!

Rabat på økologisk makeup

Anmeldelser af Origins

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere