Vesterålens Naturprodukter rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
50%
50% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
25%
25% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 41 gange
Vilkår og betingelser
25%
25% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 500 kr hos Vesterålens Naturprodukter
Vis tilbud
Allerede anvendt 25 gange
Vilkår og betingelser
50 kr rabat ved tilmelding af PBS ved abonnementslevering hos Vesterålens Naturprodukter
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Vesterålens Naturprodukter. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Vesterålens Naturprodukter rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Vesterålens Naturprodukter – Nordens første adresse for omega-3

Denne onlinebutik har fokus på kosttilskud og her især produkter med Omega 3 fedtsyrer. Disse understøtter hjertens og hjernens sundhed samt synet. Acitve Omega 3 er Vesterålens Naturprodukters mest solgte produkt. Derudover tilbyder webshoppen varmepuder fra ThermaCare og forskelligt kosttilskud fra Imedeen for en god og sund hud. Huden forandrer sig i løbet af ens liv og det er derfor vigtigt at tage hensyn til alderen. Alle produkters indholdsstoffer kan læses på de enkelte produktundersider for at finde det helt rigtige produkt. Onlinebutikkens kosttilskud kan abonneres, sådan at man får en ny pakke tilsendt hver måned. Det er både billigere og man undgår at glemme det.

Kosttilskud fra Norges vilde natur

Vesterålens Naturprodukter er en norsk onlinebutik. Hvor skulle de ellers komme fra med dette navn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997 længe før salg af varer på nettet var en stor ting. Fokus var i starten på direktsalg af omega 3 produkter, herunder det kendte Active Omega-3. Vesterålens Naturprodukter A/S ekspanderede til de nordiske nabolande Sverige, Finland og Danmark inden for få år efter firmaets grundlæggelse. Hovedsæden ligger stadig i Sortland i den nordlige del af Norge. I dag arbejder de cirka 30 ansætte hos Vesterålens Naturprodukter hver dag på at udvide produktsortimentet og gør de eksisterende produkter endnu bedre.

Kosttilskud fra Norge

VNP – mere end Omega-3

Ifølge webshoppens hjemmeside er Active Omega 3 det mest solgte omega 3 produkt i hele Norden. Onlinebutikken er dog mere end det ene produkt. Hos Vesterålens Naturprodukter kan kunden købe anti-aging produkter, varmeomslag samt omega-3 kapsler. Alle produkter findes under fanebladet PRODUKTER i onlinebutikkens hovedmenu. Mærker som sælges hos VNP er:

 • Imedeen
 • Therma Care
 • Active Omega-3

Der sælges flest produkter af Imedeen på vnp.dk. Imedeen kapsler indeholder en helt særlig sammensætning af ingredienser, der understøtter huden på forskellige måder. Imedeen Tan Optimizer indeholder betacarotin, som forbereder huden på at blive udsat for en masse sollys. Desuden findes for eksempel disser produkter hos Vesterålens Naturprodukter:

 • Imedeen Derma One
 • Imedeen Prime Renewal
 • Imedeen Time Perfection
 • Imedeen Hair and Nails

Mad der indeholder omega-3

Kosttilskud på abonnement

Det er muligt at tegne et abonnement på Imedeen produkter og Active Omega-3 gennem Vesterålens Naturprodukter. Kunden kan vælge mellem forskellige månedsintervaller. Det er muligt at vælge forskellige intervaller for de enkelte produkter. På den måde sikrer man sig altid at have sit kosttilskud derhjemme før man løber tør for det. Ifølge VNP er det desuden sådan, at kunder der holder et abonnement på omega-3 eller andet kosttilskud har nemmere ved at huske at tage deres piller dagligt sammenlignet med kunder der køber i en fysisk butik. Ved et abonnement bliver man jo påmindet om det mindst en gang om måneden.

Alt om helse, kost og en sund livsstil på bloggen

Udover at sælge omega 3 og tilskud til et sundere liv har Vesterålens Naturproduktet også valgt at informere sine besøgende om sund kost og lignende under rubrikken DIN HELSE. Artiklerne som findes her omhandler emner som kost, vitaminer og mineraler eller omega 3. VNPs kunder kan finde inspiration til sunde opskrifter, vejledning til hudpleje, stærke negle eller sundt hår og ikke mindst tips til en sund og aktiv livsstil. Alle artikler indeholder et billede af høj kvalitet og tekster som er skrevet af Vesterålens Naturprodukters eksperter inden for emnerne. Hvis man vil informeres jævnligt om nyheder inden for kost og kosttilskud, kan man overveje at abonnere på onlinebutikkens nyhedsbrev.

Blog om sund kost hos Vesterålens Naturprodukter

Betaling hos Vesterålens Naturprodukter

Det sidste trin i bestillingsprocessen hos VNP er betalingen. Man kan vælge mellem kortbetaling og betaling med faktura. Fakturaen følger i så fald med i pakken. Der må højst gå 21 dage indtil kunden betaler fakturaen. Kortbetaling kræver, at kunden har Visa eller MasterCard. Alle oplysninger bliver sendt gennem en sikker forbindelse. Vesterålens Naturprodukter er en e-mærket onlinebutik. Certifikatet giver kunderne tryghed, når de handler i denne webshop.

Gratis levering af kosttilskud

Det behøver ikke at koste noget at få sit kosttilskud leveret til døren. Der er to muligheder for at opnå gratis fragt. Den første er at tegne et abonnement på kosttilskud fra VNP. Den anden mulighed er at handle for over 500 kr i onlinebutikken. Alle ordrer fra Vesterålens Naturprodukter sendes med Post Danmark. Leveringstiden varierer mellem enkeltkøb og abonnement. Når man har tegnet et abonnement, bliver de bestilte varer altid leveret i det leveringsinterval som kunden har valgt.

Returnering og fortrydelsesret

Når man har handlet hos VNP, har man ret til at fortryde sit køb inden for 14 dage efter man har modtaget varen. Kundeservice skal informeres skriftligt om en eventuel returnering. Når kundeservice har godkendt den enkelte sag, har kunden endnu 14 dage til at sende varerne retur. Returpakker skal sendes til:

Vesterålens Naturprodukter A/S
Postboks 1634
0900 København C

Bemærk venligst at det kun er muligt at sende en vare retur, som ikke er blevet åbnet eller brug. Hvis man modtager et beskadiget produkt, skal man også henvende sig til kundeservice. De vil behandle alle henvendelser hurtigst muligt.

Kundeservice i hverdage

Hvis man har brug for at komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder fra Vesterålens Naturprodukter, er der rige muligheder for det. Kundeservice har åben fra kl. 8:00 til kl. 17:00 fra mandag til fredag. Man kan ringe på 70 23 01 10 eller skrive en e-mail til kundeservice@vnp.dk. Desuden findes der en chat på hjemmesiden, som man benytte sig af. Chatten kan tilgås via OM OS i hovedmenuen og så KONTAKT OS. Medarbejderne hos VNP er eksperter i kosttilskud og kan hjælpe kunden med at vælge de rigtige produkter til deres individuelle mål.

Sådan anvender du din rabatkode hos VNP

 1. Find en passende rabatkode her på siden og læs, hvilke betingelser der findes for koden. Visse koder kræver for eksempel et minimumsordreværdi før de kan aktiveres i webshoppen.
 2. Klik på den blå knap med ”vis rabatkode”.
 3. Herefter skal du kopiere koden. Skriv den ned, hvis du har brug for det.
 4. Gå til webshoppens hjemmeside og begynd med at handle.
 5. Læg alle varer i indkøbskurven. Juster eventuelt antallet, hvis du vil købe flere af det samme produkt.
 6. Gå til kassen, når du er færdig med at handle. Du får vist en oversigt over din ordre.
 7. Rabatkoden skal nu indtastes i feltet under ordreoversigten. Klik på ”Hent” for at aktivere koden.
 8. Til sidst skal du udfylde dine kontaktoplysninger såsom e-mailadresse, adresse og telefonnummer.
 9. Vælg en betalingsmetode og afslut dit køb.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer købt hos Vesterålens Naturprodukter!

Rabatkoden indtastes sådan her

Anmeldelser af Vesterålens Naturprodukter

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere