Vesterålens Naturprodukter rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.
50 %
50% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 500 kr hos Vesterålens Naturprodukter
50 kr rabat ved tilmelding af PBS ved abonnementslevering hos Vesterålens Naturprodukter
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
30 %
30% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på Active Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på Active Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på multivitaminer hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på multivitaminer hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat på hele sortimentet hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på Omega-3 Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på alt hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på Active Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
Op til 40% rabat på Active Omega-3 hos Vesterålens Naturprodukter
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Vesterålens Naturprodukter – Omega-3 til hele Norden

Denne onlinebutik har fokus på kosttilskud og især produkter med Omega-3 fedtsyrer. Omega 3 understøtter hjertets og hjernens sundhed samt styrker synet. Acitve Omega-3 er også Vesterålens Naturprodukters mest solgte produkt. Derudover tilbyder onlinebutikken forskelligt kosttilskud fra Imedeen for en god og sund hud. Huden forandrer sig i løbet af ens liv og det er derfor vigtigt at tage hensyn til alderen. Onlinebutikkens kosttilskud kan abonneres, sådan at man får en ny pakke tilsendt hver måned. Det er både billigere og man undgår at glemme det.

Kosttilskud fra Norges vilde natur

Vesterålens Naturprodukter er en norsk onlinebutik, hvilket måske er indlysende ud fra navnet. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997 længe før salg af varer på nettet var en stor ting. Fokus var i starten på direktsalg af omega-3 produkter, herunder det kendte Active Omega-3. Vesterålens Naturprodukter A/S ekspanderede til de nordiske nabolande Sverige, Finland og Danmark indenfor få år efter firmaets grundlæggelse. Hovedsædet er stadig i Sortland i den nordlige del af Norge. I dag arbejder de cirka 35 ansatte hos Vesterålens Naturprodukter hver dag på at udvide produktsortimentet og gør de eksisterende produkter endnu bedre.

Kosttilskud fra Norge hos Vesterålens Naturprodukter

VNP – mere end Omega-3

Ifølge onlinebutikkens hjemmeside er Active Omega-3 det mest solgte omega-3 produkt i hele Norden. Onlinebutikken er dog mere end det ene produkt. Hos Vesterålens Naturprodukter kan kunden købe anti-aging produkter, varmeomslag samt omega-3 kapsler. Alle produkter findes under hovedkategorien "Produkter". Mærker som sælges hos VNP er:

 • Imedeen
 • Multivitaminer
 • Active Omega-3

Der sælges flest produkter fra Imedeen på vnp.dk. Imedeen kapsler indeholder en helt særlig sammensætning af ingredienser, der understøtter huden på forskellige måder. Imedeen Hair and Nails indeholder eksempelvis biotin, zink og vitamin b2 som bidrager til at vedligeholde håret, beskytter mod stress, og vedligeholder huden. For at hjælpe kunden bedst muligt, kan man finde information omkring alle produkter. Under hvert produkt, finder man information såsom, hvad produktet er godt for, indholdet og doseringen. 

Kosttilskud på abonnement

Det er muligt at tegne et abonnement på Imedeen produkter og Active Omega-3 gennem Vesterålens Naturprodukter. Kunden kan vælge mellem forskellige månedsintervaller. Det er muligt at vælge forskellige intervaller for de enkelte produkter. På den måde sikrer man sig altid at have sit kosttilskud derhjemme før, man løber tør for det. Ifølge VNP er det desuden sådan, at kunder der holder et abonnement på omega-3 eller andet kosttilskud har nemmere ved at huske, at tage deres piller dagligt sammenlignet med kunder der køber i en fysisk butik. Ved et abonnement bliver man jo påmindet om det mindst en gang om måneden. Ønsker man at abonnerer, kan man kontakte kundeservice og skræddersy en løsning, der passer perfekt til ens behov.

Alt om helse, kost og en sund livsstil på bloggen

Udover at sælge omega-3 og tilskud til et sundere liv har Vesterålens Naturprodukter også valgt at informere sine besøgende om sund kost og lignende under rubrikken DIN HELSE. Artiklerne som findes her, omhandler emner som kost, vitaminer og mineraler eller omega-3. VNPs kunder kan finde inspiration til sunde opskrifter, vejledning til hudpleje, stærke negle eller sundt hår og ikke mindst tips til en sund og aktiv livsstil. Alle artikler indeholder et billede af høj kvalitet og tekster, som er skrevet af Vesterålens Naturprodukters eksperter indenfor emnerne. 

Blog om sund kost hos Vesterålens Naturprodukter

Gå ikke glip af nyheder og tilbud fra Vesterålens Naturprodukter

Hvis man vil informeres jævnligt om nyheder indenfor kost og kosttilskud, kan man overveje at abonnere på onlinebutikkens nyhedsbrev. Dette gør man blot ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet markeret med teksten "Få vores nyhedsbrev" og herefter klikke på "Abonnér". Nyhedsbrevet sendes ud med jævne mellemrum og man kan naturligvis altid afmelde sig, hvis man ønsker. Er man mere til de sociale medier, kan man følge med på Facebook. Man finder Vesterålens Naturprodukter under profilnavnet Active Omega-3, hvor onlinebutikken poster artikler, der omhandler alt lige fra sundt hår til, hvordan man holder kroppen sund over vinteren. 

Betaling hos Vesterålens Naturprodukter

Det sidste trin i bestillingsprocessen hos VNP er betalingen. Man kan vælge mellem kortbetaling og betaling med faktura. Fakturaen følger i så fald med i pakken. Der må højst gå 21 dage indtil kunden betaler fakturaen. Kortbetaling kræver, at kunden har VISA eller MasterCard. Alle oplysninger bliver sendt gennem en sikker forbindelse. Vesterålens Naturprodukter er en e-mærket onlinebutik. Certifikatet giver kunderne tryghed, når de handler i denne onlinebutik. Hvis man vil læse om andre kunders erfaring med at handle hos Vesterålens Naturprodukter, kan man tage et kig under "Kundeanbefalinger", hvor man kan få et indblik i service, produkter og meget mere. 

Få kosttilskud leveret lige til døren

Det behøver ikke at koste noget at få sit kosttilskud leveret til døren. Der er to muligheder for at opnå gratis fragt. Den første er at tegne et abonnement på kosttilskud fra VNP. Den anden mulighed er, at handle for over 500 kr i onlinebutikken. Alle ordrer fra Vesterålens Naturprodukter sendes med PostNord. Leveringstiden varierer mellem enkeltkøb og abonnement. Når man har tegnet et abonnement, bliver de bestilte varer altid leveret i det leveringsinterval, som kunden har valgt.

Få Active Omega-3 leveret lige til døren

Returnering og fortrydelsesret hos Vesterålens Naturprodukter

Når man har handlet hos VNP, har man ret til at fortryde sit køb inden for 14 dage efter man har modtaget varen. Kundeservice skal informeres skriftligt om en eventuel returnering. Når kundeservice har godkendt den enkelte sag, har kunden endnu 14 dage til at sende varerne retur. Returpakker skal sendes til:

Vesterålens Naturprodukter A/S
Postboks 1634
0900 København C

Bemærk venligst at det kun er muligt at sende en vare retur, som ikke er blevet åbnet eller brugt. Hvis man modtager et beskadiget produkt, skal man også henvende sig til kundeservice. De vil behandle alle henvendelser hurtigst muligt og finde den bedste løsning for kunden.

Hvordan kontakter man kundeservice?

Hvis man har brug for at komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder fra Vesterålens Naturprodukter, er der rige muligheder for det. Kundeservice har åbent fra kl. 8.00 til kl. 17.00 fra mandag til fredag. Man kan ringe på 70 23 01 10 eller skrive en e-mail til kundeservice@vnp.dk. Desuden findes der en chat på hjemmesiden, som man kan benytte sig af. Chatten kan tilgås via "Om os" i hovedmenuen og herefter "Kontakt os". Medarbejderne hos VNP er eksperter i kosttilskud, og kan hjælpe kunden med at vælge de rigtige produkter til deres individuelle mål.

Sådan anvender du din rabatkode hos VNP

 1. Find en passende rabatkode her på siden og læs, hvilke betingelser der findes for koden. Visse koder kræver for eksempel en minimumsordreværdi, før de kan aktiveres i onlinebutikken.
 2. Klik på den blå knap med "Vis rabatkode".
 3. Herefter skal du kopiere koden. Skriv den ned, hvis du har brug for det.
 4. Gå til onlinebutikkens hjemmeside og begynd med at handle.
 5. Læg alle varer i indkøbskurven. Juster eventuelt antallet, hvis du vil købe flere af det samme produkt.
 6. Gå til kassen, når du er færdig med at handle. Du får vist en oversigt over din ordre.
 7. Rabatkoden skal nu indtastes i feltet markeret med teksten "Rabatkode" under ordreoversigten. Klik på "Hent" for at aktivere koden.
 8. Til sidst skal du udfylde dine kontaktoplysninger såsom e-mailadresse, adresse og telefonnummer.
 9. Vælg en betalingsmetode og afslut dit køb.
 10. Vi håber, at du bliver glad for dine varer købt hos Vesterålens Naturprodukter, og vi glæder og til at se dig igen hos Rabathelten.

Spar penge med en rabatkode

Anmeldelser af Vesterålens Naturprodukter

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere