Bergfreunde rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for februar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 400 kr hos Bergfreunde
Vis tilbud
Allerede anvendt 32 gange
Vilkår og betingelser
35 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Bergfreunde
Vis tilbud
Allerede anvendt 20758 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Bergfreunde Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Bergfreunde rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Bergfreunde: Alt til klatring

Onlinebutikken bergfreunde.dk sælger produkter inden for klatring, outdoor, cykling, vintersport og vandring. Kort sagt til alle udendørsaktiviteter i bjergene. Derfor navnet ”bjergvenner”. Bergfreunde er webshoppen for alle, der elsker bjergene og er entusiastiske omkring aktiviteter som klatring i Sverige eller vandreture i Alperne. Varesortimentet rummer alt fra outdoorsko og outdoorbeklædning til udstyr til klatring – både uden for og inden for (bouldering) – og skiudstyr. Med over 200 varemærker i webshoppen kan alle kunder finde det rigtige produkt fra deres yndlingsmærke. Hver dag tilføjes der nye produkter til webshoppens sortiment. Hvis man vil holde sig opdateret på nyheder fra Bergfreunde, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet helt gratis.

Alt til klatring på bergfreunde.dk

Virksomhedspræsentation Bergfreunde GmbH

Bergfreunde GmbH er en tysk virksomhed som blev grundlagt i 2006. Det var der i starten af det nye årtusind, at Martin og Swantje Theben fik ideen til at starte onlinesalget af outdoorudstyr. Bergfreunde er et tysk ord og betyder bjergvenner. Firmaet har valgt at bruge det samme navn i alle lande. Virksomheden har onlinebutikker i blandt andet Storbritannien, Holland, Sverige og Norge. Selv om Bergfreunde har international succes, ligger hovedsæden stadig i den sydtyske by Kirchentellinsfurt tæt på Tübingen. På travle dage behandler medarbejderne hos Bergfreunde over 3000 bestillinger fra hele verden. I 2013 vandt Bergfreunde prisen Shop Usability Award i kategorien sport & outdoor.

Alt til klatring, bjergstigning og andre outdooraktiviteter

Bergfreunde.dk er et shoppingparadis for alle der elsker at være aktive uden for og specielt i bjergene. Over 75.000 produkter fra over 200 forskellige producenter sælges i webshoppen. Der er fokus på klatring, men andre outdoorprodukter kan også købes på bergfreunde.dk. Der findes blandt andet disse produktkategorier:

 • Outdoorbeklædning
 • Outdoorsko
 • Klatring
 • Cykler
 • Vinterudstyr
 • Outdoorudstyr

Varesortimentet er størst inden for kategorien klatring. Her finder man udstyr til udendørsklatring i bjergene samt alt til bouldering. Klatresko, klatrehjelme og klatreseler findes i forskellige farver og i størrelser til både mænd, kvinder og børn. Desuden kan man købe Slacklines og udstyr til denne populære sportsgren.

Bergfreunde.dk har også et bredt varesortiment inden for cykling. Det er specielt mountainbikes og racercykler som kunder kan købe her. Derudover findes der selvfølgelig alt udstyr til cykelturen i bjergene såsom cykelbriller, cykelrygsække eller cykelcomputere. Når man har brug for et ekstra boost under vandreturen, klatreeventyret eller cykelturen, har Bergfreunde de rette energibarer, sportsdrikke eller energigeleer.

Hos Bergfreunde får man produkter af højeste kvalitet og af international kendte mærker. Det er blandt andet disse varemærker som findes i webshoppen:

 • Marmot
 • Alpina
 • Brooks England
 • Canada Goose
 • e-climb
 • Vaude
 • Patagonia
 • Petzl
 • Black Diamond
 • Icebreaker

Udstyr og tøj til outdooraktiviteter

Mærkevarer til outletpriser

I Bergfreundes outlet findes blandt andet outdoorbeklædning, klatreudstyr og cykler til billige priser. Varerne er op til 40% billigere end originalprisen. De findes tit kun i et begrænset antal. Man skal altså være heldige for at gøre et kup på disse outdoorprodukter. Efter vintersæsonen findes der tit vinterudstyr som skihjelme, snesko eller lavinerygsække til nedsat pris. Outdoorbeklædning til herrer, damer og børn er på tilbud året rundt. Det er oftest restpartier, som kun findes i udvalgte størrelser eller farver. Uanset hvad man leder efter, kan det betale sig at kigge rundt i outletsortimentet hos Bergfreunde.

Disse betalingsmetoder findes

Bergfreunde.dk accepterer betaling med betalingskort eller med PayPal. Kunden kan betale med Visa, MasterCard eller Dankort. Der opkræves intet gebyr for betaling med kort. Det er kun muligt at betale beløb på op til 500 Euro med betalingskort. Alle bestillinger derover skal betales via PayPal. Hvis man foretrækker PayPal, er det selvfølgelig også muligt at betale ordrer under 500 Euro via PayPal. Alle data sendes via en krypteret forbindelse, som beskytter kundens oplysninger.

Fri fragt og hurtig levering

Bestillinger som aflægges inden kl. 14 mellem søndag og torsdag, sendes af sted samme dag. I de fleste tilfælde er pakken så fremme inden for 1-2 hverdage. Hvis man køber for over 50 Euro, betaler Bergfreunde for fragtomkostningerne. Ellers opkræver de et gebyr for forsendelsen. Der gælder særlige regler for cykler og cykelstel bestilt på Bergfreunde.dk. Kunden skal altid betale for leveringen af cykler og cykelstel, da disse sendes med en spedition. Leveringstiden kan desuden forlænges på disse varer.

Sådan returner man en vare fra Bergfreunde

Hvis kunden ikke er tilfreds med sin bestilling, har han eller hun 30 dage til at sende den retur til Bergfreunde. På hjemmesiden findes en returformular, som man kan downloade. Pakken skal sendes til:

Bergfreunde GmbH
Storlachstraße 4
DE-72760 Reutlingen
Tyskland

Så snart Bergfreunde har modtaget returpakken, behandles sagen hurtigst muligt. Såfremt retursagen godkendes, refunderer Bergfreunde købsbeløbet med det samme. Hvis en vare er gået i stykker under transporten, skal kunden kontakte kundeservice så hurtigt som muligt. Bergfreunde sender en ny vare efter reklamationen er godkendt. Dette gælder også mangler eller fejl, som opstår i løbet af 24 måneder efter købsdatoen.

Kundeservice med et smil

Ved spørgsmål angående en ordre fra Bergfreunde kan man kontakte onlinebutikkens kundeservice alle ugens hverdage fra 10 til 17. Det kan man gøre via mail på service@bergfreunde.dk eller ved at ringe til +49 71 21 70 12 0. Eftersom det er et tysk telefonnummer kommer det nok til at koste lidt ekstra, alt efter kundens mobilabonnement. På hjemmesiden findes også en FAQ-side, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål.

Spørgsmål besvares af Bergfreundes kundeservice

Hvordan indløser jeg min rabatkode i webshoppen?

 1. Vælg en passende rabatkode fra vores side. Vi anbefaler kraftigt, at du læser betingelserne for koden igennem før du går videre.
 2. Klik på koden. Den vises på skærmen.
 3. Kopier nu rabatkoden med musen. Skriv den ned, hvis det er nemmere for dig.
 4. Fortsæt til Bergfreundes hjemmeside. Du kan nu begynde at kigge lidt rundt og lægge varer i varekurven.
 5. Når du er færdig med at handle, skal du afslutte din bestilling. Gå til indkøbskurven ved at klikke på symbolet i øverste hjørne til højre.
 6. Ret eventuelt antallet af produkterne i din varekurv.
 7. Indsæt rabatkoden i feltet under produktoversigten. Klik på ”indløs værdikupon”. Rabatten trækkes med det samme.
 8. Gå videre til næste trin. Vælg om du ønsker at oprette en kundekonto eller om du vil gå videre som gæst.
 9. Indtast dine leveringsoplysninger og vælg en betalingsmetode.
 10. Kig din ordre igennem og bekræft din bestilling, hvis alt er som det skal være.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din næste tur i bjergene!

Rabatkoden skal indtastes i varekurven

Anmeldelser af Bergfreunde

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere