Belboon

Bergfreunde rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
35 kr
35 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Bergfreunde
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos Bergfreunde
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Elsker du outdoor-udstyr? Så er Bergfreunde det helt rigtige, firmaet har nemlig et lager på mere end 10.000 kvadratmeter i Tyskland med alt, hvad en outdoor-entusiasts hjerte kan begære!
Fri levering ved køb over 400 kr hos Bergfreunde
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
2 års garanti hos Bergfreunde
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
35 kr
35 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Bergfreunde
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bergfreunde: Alt til klatring

Onlinebutikken bergfreunde.dk sælger produkter indenfor klatring, outdoor, cykling, vintersport og vandring. Kort sagt til alle udendørsaktiviteter i bjergene. Derfor navnet "bjergvenner". Bergfreunde er onlinebutikken for alle, der elsker bjergene og er entusiastiske omkring aktiviteter som klatring i Sverige eller vandreture i Alperne. Varesortimentet rummer alt fra outdoorsko og outdoorbeklædning til udstyr til klatring – både udenfor og indenfor (bouldering) og skiudstyr. Med over 900 varemærker i onlinebutikken kan alle kunder finde det rigtige produkt fra deres yndlingsmærke. Hver dag tilføjes der nye produkter til onlinebutikkens sortiment.

Alt til klatring på bergfreunde.dk

Bergfreunde - tysk firma med fokus på klatring

Bergfreunde er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 2006. Det var i starten af det nye årtusind, at Martin og Swantje Theben fik ideen til at starte onlinesalget af outdoorudstyr. Bergfreunde er et tysk ord og betyder bjergvenner. Firmaet har valgt at bruge det samme navn i alle lande. Virksomheden har onlinebutikker i blandt andet Storbritannien, Holland, Sverige og Norge. Selv om Bergfreunde har international succes, ligger hovedkontoret stadig i den sydtyske by Kirchentellinsfurt tæt på Tübingen. På travle dage behandler medarbejderne hos Bergfreunde over 3000 bestillinger fra hele verden. I 2013 vandt Bergfreunde prisen Shop Usability Award i kategorien sport & outdoor.

Alt til klatring, bjergstigning og andre outdooraktiviteter

Bergfreunde.dk er et shoppingparadis for alle, der elsker at være aktive uden for og specielt i bjergene. Over 75.000 produkter fra over 220 forskellige producenter sælges i onlinebutikken. Der er fokus på klatring, men andre outdoorprodukter kan også købes på bergfreunde.dk. Når man lander på forsiden, kan man tilgå sortimentet igennem følgende hovedkategorier:

 • Beklædning
 • Sko
 • Klatring
 • Udstyr
 • Cykler
 • Vinter
 • Mærker
 • Outlet

Varesortimentet er størst inden for kategorien "Klatring". Her finder man udstyr til udendørsklatring i bjergene samt alt til bouldering. Klatresko, klatrehjelme og klatreseler findes i forskellige farver og i størrelser til både mænd, kvinder og børn. Desuden kan man købe slacklines og udstyr til denne populære sportsgren.

Bergfreunde.dk har også et bredt varesortiment inden for cykling. Det er specielt mountainbikes og racercykler som kunder kan købe her. Derudover findes der selvfølgelig alt udstyr til cykelturen i bjergene såsom cykelbriller, cykelrygsække eller cykelcomputere. Når man har brug for et ekstra boost under vandreturen, klatreeventyret eller cykelturen, har Bergfreunde de rette energibarer, sportsdrikke eller energigeleer.

Mere end 900 forskellige mærker

Hos Bergfreunde får man produkter af højeste kvalitet og af international kendte mærker. Det er blandt andet disse varemærker som findes i onlinebutikken:

 • The North Face
 • Mammut
 • Black Diamond
 • Edelrid
 • Arc'teryx
 • Osprey
 • Haglöfs
 • Marmot
 • Icebreaker
 • Vaude

Men finder alle mærkerne under kategorien "Mærker" øverst på forsiden. Finder man ikke det mærke, man leder efter, kan man hurtigt lave en søgning ved at benytte søgefeltet. Her kan man både søge efter et specifikt produkt eller mærke.

Udstyr og tøj til outdooraktiviteter

Mærkevarer til outletpriser

I Bergfreundes outlet findes blandt andet outdoorbeklædning, klatreudstyr og cykler til billige priser. Varerne er op til 60% billigere end originalprisen. De findes tit kun i et begrænset antal. Man skal altså være heldige for at gøre et kup på disse outdoorprodukter. Efter vintersæsonen findes der tit vinterudstyr som skihjelme, snesko eller lavinerygsække til nedsat pris. Outdoorbeklædning til herrer, damer og børn er på tilbud året rundt. Det er oftest restpartier, som kun findes i udvalgte størrelser eller farver. Uanset hvad man leder efter, kan det betale sig at kigge rundt i outletsortimentet hos bergfreunde. Sortimentet opdateres jævnligt og for at gøre det mere overskueligt for kunden, kan man også sorterer varerne igennem forskellige filtre. Man kan blandt andet filtrere efter kategori, størrelse, mærke, anvendelsesområde, egenskaber, farve og pris.

Følg med på de sociale medier

Bergfreunde holder alle interesserede opdateret igennem de sociale medier og igennem et nyhedsbrev. Man finder Bergfreunde på Facebook og Twitter. På Facebook opdateres der omkring nyheder og tilbud, men man finder også videoer og artikler omkring klatring, vandring og bjergsport. Man kan også deltage i konkurrencer, hvor man kan vinde forskellige gaver. Man skal være opmærksom på, at både Facebook og Twitter profilen bliver opdateret på tysk. Hvis man vil have nyhederne og de eksklusive tilbud serveret i ens e-mailindbakke, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet helt gratis. Man får en rabatkode, når man tilmelder sig nyhedsbrevet. Man kan naturligvis altid afmelde sig. 

Disse betalingsmetoder findes hos Bergfreunde

Bergfreunde.dk accepterer betaling med betalingskort eller med PayPal. Kunden kan betale med disse betalingskort:

 • VISA
 • Dankort
 • MasterCard

Der opkræves intet gebyr for betaling med kort. Det er kun muligt at betale beløb på op til 1500 Euro med betalingskort. Alle bestillinger derover skal betales via PayPal. Hvis man foretrækker PayPal, er det selvfølgelig også muligt at betale ordrer under 1500 Euro via PayPal. Alle data sendes via en krypteret forbindelse, som beskytter kundens oplysninger.

Fri fragt og hurtig levering hos Bergfreunde

Bestillinger som aflægges inden kl. 14.00 mellem søndag og torsdag, sendes af sted samme dag. I de fleste tilfælde er pakken så fremme inden for 1-2 hverdage. Hvis man køber for over 50 Euro, betaler Bergfreunde for fragtomkostningerne. Ellers opkræver de et gebyr på 5,95 Euro for forsendelsen. Bergfreunde leverer pakkerne i samarbejde med DHL. Der gælder særlige regler for cykler og cykelstel bestilt på Bergfreunde.dk. Kunden skal altid betale for leveringen af cykler og cykelstel, da disse sendes med en spedition. Leveringstiden kan desuden forlænges på disse varer.

Sådan returner man en vare fra Bergfreunde

Hvis kunden ikke er tilfreds med sin bestilling, har han eller hun 30 dage til at sende den retur til Bergfreunde. På hjemmesiden findes en returformular, som man kan downloade. Pakken skal sendes til:

Bergfreunde GmbH
Peter-Schaufler-Strasse 16
DE-72108 Rottenburg
Tyskland

Så snart Bergfreunde har modtaget returpakken, behandles sagen hurtigst muligt. Såfremt retursagen godkendes, refunderer Bergfreunde købsbeløbet med det samme. Hvis en vare er gået i stykker under transporten, skal kunden kontakte kundeservice så hurtigt som muligt. Bergfreunde sender en ny vare efter reklamationen er godkendt. Dette gælder også mangler eller fejl, som opstår i løbet af 24 måneder efter købsdatoen.

Kundeservice med et smil

Ved spørgsmål angående en ordre fra Bergfreunde kan man kontakte onlinebutikkens kundeservice alle ugens hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.00. Det kan man gøre via e-mail på service@bergfreunde.dk eller ved at ringe til +49 71 21 70 12 0. Eftersom det er et tysk telefonnummer kommer det nok til at koste lidt ekstra, alt efter kundens mobilabonnement. Man kan også benytte kontaktformularen, der findes under "Kontakt". På hjemmesiden findes også en FAQ-side, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål.

Spørgsmål besvares af Bergfreundes kundeservice

Hvordan indløser jeg min rabatkode hos Bergfreunde?

 1. Vælg en passende rabatkode fra vores side. Vi anbefaler kraftigt, at du læser betingelserne igennem, før du går videre.
 2. Klik på koden. Den vises på skærmen.
 3. Kopier nu rabatkoden med musen. Skriv den ned, hvis det er nemmere for dig.
 4. Fortsæt til Bergfreundes hjemmeside. Du kan nu begynde at kigge lidt rundt og lægge varer i varekurven.
 5. Når du er færdig med at handle, skal du afslutte din bestilling. Gå til indkøbskurven ved at klikke på symbolet i øverste hjørne til højre.
 6. Ret eventuelt antallet af produkterne i din varekurv.
 7. Indsæt rabatkoden i feltet under produktoversigten. Feltet er markeret med teksten "Koden på din værdikupon". Klik på "Indløs værdikupon". Rabatten trækkes med det samme.
 8. Gå videre til næste trin. Vælg om du ønsker at oprette en kundekonto eller om du vil gå videre som gæst.
 9. Indtast dine leveringsoplysninger og vælg en betalingsmetode.
 10. Kig din ordre igennem og bekræft din bestilling, hvis alt er, som det skal være.
 11. Vi ønsker dig god fornøjelse med din næste tur i bjergene!

Indsæt rabatkoden i den røde boks og spar penge

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere