Horze rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
30%
30% rabat på din første bestilling ved køb over 500 kr hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6422 gange
Vilkår og betingelser
15%
15% rabat for nye kunder hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 2590 gange
Vilkår og betingelser
15%
Op til 15% rabat på udvalgte mærker hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
15%
Få 15% rabatt på et produkt efter eget valg hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 499 kr hos Horze
Vis tilbud
Allerede anvendt 23 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 800 kr hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 25 gange
Vilkår og betingelser
Køb 3 hesteprodukter og betal kun for 2 hos Horze
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 23 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat på udvalgte varer hos Horze
Vis tilbud
Allerede anvendt 36 gange
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Horze. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Horze rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Horze – Det er en livsstil

Mange danskere går til ridning og elsker at være ude i naturen sammen med deres firbenede venner. Det kræver oftest specielt udstyr både til hesten og rytteren. Horze har et bredt varesortiment, som dækker de fleste rytteres behov. I onlinebutikken findes blandt andet dækkener, sadler, ridebukser, sporer eller sikkerhedsveste. Udover hestetilbehør sælger Horze også forskellige produkter til andre kæledyr såsom hunde, katte eller kaniner. Horze har rideudstyr til både mænd, kvinder og børn som elsker at gå til ridning. Alle produkter er præsenteret med billeder, som viser produktet fra alle sider. Horze er en e-mærket webshop. Certifikatet viser besøgende, at de trygt kan handle i onlinebutikken.

Alt til hest og rytter kan købes hos Horze

Virksomheden bag Horze

Onlinebutikken Horze.dk hører til en finsk virksomhed ved navn Finn-Tack. Med en passion for heste og især hestesko blev Finn-Tack grundlagt tilbage i 1982. Det var tre beslagsmede som havde et ønske om at forbedre deres branche og grundlage virksomheden i den finske by Lahti. Varesortimentet blev udvidet med årene og i 2003 blev Horze indført som eget brand. Virksomheder operer i dag på international plan og har onlinebutikker i over 10 lande verden over herunder de nordiske lande Sverige, Norge, Danmark og selvfølgelig Finland. Horze har 8 fysiske butikker fordelt over hele Danmark, blandt andet i København, Århus og Aalborg.

Horze – Alt til ridning

Webshoppen har et bredt varesortiment. En overskuelig struktur gør det nemt for kunden at navigere rundt i onlinebutikken. De overordnede kategorier er altid tilgængelige fra hovedmenuen, blandt andet hest, rytter, plejeprodukter og stald. Disse kategorier er så yderligere inddelt i mindre kategorier. Et lille udvalg af underkategorier og produkter fra Horze:

 • Handsker
 • Stigbøjler og stigremmer
 • Ridehjelme
 • Trenser
 • Grimer og grimskafte
 • Fodring og vanding
 • Strigleprodukter
 • Hovpleje
 • Tøj til stævne
 • Benbeskyttere

Hest og rytter

Horze sælger produkter af høj kvalitet, både fra eget mærke og andre store brands inden for ridning. Eksempler på mærker er:

 • Veredus
 • Beezties
 • Cavallo
 • Designed by Lotte
 • Cavalliera
 • Equi-Med
 • Horse Master
 • Karlslund
 • Sprenger
 • Sectolin

Hver hovedkategori har en underkategori. Filterfunktion i siden hjælper kunden med at finde frem til de rigtige produkter. Her kan man blandt andet filtrere søgeresultatet efter farve eller mærke. I kategorien HEST findes en speciel funktion. Der ligge et billede af en hest og det eneste som man skal gøre, er at klikke på det udstyr, som man vil købe, så kommer man direkte til de passende varer.

Vælg produktkategorien direkte på hesten

Udsalg året rundt

Horze tilbyder et dynamisk varesortiment, som opdateres og udskiftes med jævnlig mellemrum. I kategorien DEALS findes alle mulige produkter, som er nedsat i pris. Produkterne er tit fra sidste sæson eller restpartier, som kun findes i et begrænset antal og udvalgte størrelser. På disse varer giver Horze ekstra rabat. Kunden kan spare mellem 20% og 40% på produkterne i deals-kategorien.

Sociale medier og nyhedsbrev

Horze ønsker at dele sin begejstring for heste og hestesport med hele verden. Det gør man bedst og hurtigst på de sociale medier. Horze findes blandt andet på YouTube, Facebook og Twitter. Hver butik i Danmark har desuden sin egen Facebook-side. Horze udsender også et digitalt nyhedsbrev. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet deltager man for eksempel i en månedlig lodtrækning, hvor man kan vinde produkter fra Horze. Videoerne på YouTube viser webshoppens produkter i aktiv brug.

Betalingsmetoder hos Horze

Der findes forskellige betalingsløsninger for at betale en ordre fra Horze. En mulighed er PayPal, hvor man skal have en konto hos PayPal. Derudover accepterer Horze til fleste betalingskort, herunder:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa/Dankort
 • MasterCard
 • American Express

Desuden kan man betale sine varer fra Horze med Klarna. Man skal tilmedes hos og godkendes af Klarna Faktura før man kan anvende denne betalingsmetode. Fordelen for kunden er, at man først betaler for varen, når man har modtaget den. Desuden har man via Klarna mulighed for delbetaling, hvor ordrebeløbet betales fordelt på op til 24 måneder.

Horze leverer gratis

Leveringen sættes i gang, så snart betalingen er modtaget. Den gennemsnitlige leveringstid på mellem 4 og 6 hverdage, alt efter produktets lagerstatus og postens hastighed. Horze samarbejder med Post Nord. Kunden modtager et sporingsnummer på mail, som kan bruges til at finde ud af, hvor langt pakken er nået. Fri fragt kan opnås ved at købe for 500 kr eller mere. Bestiller man for mindre, opkræver Horze et leveringsgebyr.

Udvidet fortrydelsesret hos Horze

Når kunden har modtaget pakken fra Horze, har han eller hun hele 65 dage til at returnere disse varer uden at skulle angive en grund for det. Det gælder selvfølgelig kun varer, som er i original stand. Det er altid vigtigt at informere Horzes kundeservice om en eventuel returnering. Først når de har godkendt returen, kan man sende varerne tilbage til Horze og få pengene tilbage. Kunden betaler selv for fragten på returpakken. Returvarer skal sendes til:

HIT c/o Finn-Tack - horze.dk
Postboks 700
DK-0918 København Pakkecenter

Kontakt til onlinebutikkens kundeservice

Rabathelten er ikke en onlinebutik. Du skal derfor henvende dig direkte til Horzes kundeservice, hvis du har et spørgsmål vedrørende et produkt eller en bestilling fra Horze. Horze modtager kundehenvendelser via e-mail på kundeservice@horze.dk eller ed at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at ordrer fra Horzes onlinebutik ikke behandles i Horzes fysiske butikker. For at få svar på ofte stillede spørgsmål, kan man gå ind på hjemmesiden og læse mere under Hjælp og så FAQ.

Hvordan får jeg min rabat hos Horze?

 1. Find en passende rabatkode til Horze her på siden. Vær opmærksom på, at der kan forekomme restriktioner ved nogle koder, for eksempel at de kun gælder for nye kunder.
 2. Klik nu på den blå knap, så rabatkoden vises.
 3. Kopier kombinationen af tal og bogstaver med musen, skriv den ned eller gør, hvad du ellers har brug for for at huske koden. Den skal indtastes i webshoppen, når du er ved at afslutte din ordre.
 4. Gå nu til Horzes hjemmeside. Vi har allerede åbnet siden for dig.
 5. Shop løs i Horzes store varesortiment. Når du har fundet et produkt som du vil have hjem, så læg det i varekurven ved at klikke på den grønne knap.
 6. Gå videre til indkøbskurven, når du er færdig med at handle.
 7. Under oversigten over dine varer, bliver du spurgt om du har en kuponkode. Klik på det. Rabatkoden indtastes nu i det tomme felt. Afslut ved at klikke på ”indløs rabatkode”.
 8. Fortsæt bestillingen ved at udfylde dine oplysninger. Du skal blandt andet angive en e-mail adresse og en leveringsadresse.
 9. Til sidst skal du vælge blandt betalingsmetoderne og afslutte din ordre.

Dine varer er snart på vej hjem til dig. Vi ønsker god fornøjelse!Indsæt rabatkode i feltet markeret med rødt

Anmeldelser af Horze

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere