Blomsterbergs rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Blomsterbergs
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 82 gange
Vilkår og betingelser
Gratis levering ved køb over 399 DKK hos Blomsterbergs
Vis tilbud
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat ved tilmelding af kage- og dessertklubben hos Blomsterbergs
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Blomsterbergs Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Blomsterbergs. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Blomsterbergs rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Mette Blomsterberg: Køkkenudstyr til et sødere liv

Hjemmesiden www.metteblomsterberg.dk samler de forskellige aktiviteter, som den danske konditor Mette Blomsterberg har gang i. Dette omfatter blandt andet en webshop, hvor kunder kan købe professionel bageudstyr af høj kvalitet, en opskriftssamling, en egen café og selvfølgelig adskillige bøger, events og bagekurser. I selve webshoppen finder man et bredt udvalg af bagetilbehør til hjemmebag, desserter og endda det salte køkken. Blomsterbergs køkkentilbehør er til dem, der elsker at bage derhjemme samt på højt niveau. Varesortimentet omfatter både basisprodukter og bagetilbehør til professionelle bagerier og konditorier. Prismæssigt ligger onlinebutikken i den dyre ende. Kvalitet har sin pris.

Mette Blomsterberg dekorerer dessertglas

Et univers af kager og andre lækkerier

Blomsterbergs er mere end en onlinebutik. Det er også café, færdigprodukter (især færdigdeje), bagebøger og videoopskrifter. Selve hjemmesiden drives af Scandinavian Brandhouse, et dansk firma med hovedsæde i det jyske. Scandinavian Brandhouse blev stiftet i 1986 og driver over 10 danske webshops. Alle inden for bolig, indretning og madlavning. Det er blandt andet disse onlinebutikker: Södahl, Claus Holm og Rosti Mepal. Mette Blomsterberg har desuden udgivet en række koge- og bagebøger i løbet af de seneste år. Disse kan ligeledes købes i onlinebutikken.

Blomsterbergs søde univers har været igennem en masse udvikling og forandringer siden 1995, hvor den uddannede konditor åbnede sin første café i Ny Carlsberg Glyptotek. I 2011 var det slut med denne café og caféen Blomsterbergs blev åbnet i København. I maj 2014 åbnede Mette Blomsterberg en ny café i Kongens Lyngby. I Blomsterbergs Café og Konditori er samles i dag alle aktiviteter. På menuen står der både kager og desserter og salt retter.

Blomsterbergs webshop

Den danske onlinebutik metteblomsterberg.dk sælger bageudstyr, bagebøger, køkkenredskaber og hvad man ellers har brug for i et veludstyret køkken. Blomsterbergs webshop kan tilgås via hovedmenuen. Derudover byder hjemmesiden på opskrifter fra Mette Blomsterberg og bagetips. Hovedkategorierne i onlinebutikken er blandt andet disse:

 • Bageforme
 • Silikonmåtter
 • Dessertglas
 • Sprøjteposer og tyller
 • Kageringe
 • Gryder og pander
 • Forklæder
 • Chokoladeredskaber
 • Kageopsatser
 • Skåle

Kort sagt kan man hos Blomsterbergs købe et bredt udvalg at køkkenudstyr til madlavning og bagning. Der findes endda viskestykker, et køkkenvægt og gryder i forskellige størrelser. Man kan læse mere om de enkelte produkter på hjemmesiden. Her finder blandt andet information om størrelse, farve, materiale og om produktet kan kommes i opvaskemaskinen.

Kager fra Mette Blomsterberg

Opskrifter og bagetips

Mette Blomsterberg er professionel konditor og hun deler gerne ud af sin viden og mange års erfaringer. På hjemmesiden findes derfor både et udvalg af opskrifter og en række tricks til dem der ønsker at blive bedre til bagning. I hendes kogebøger findes der endnu flere opskrifter. På hjemmesiden kan man blandt andet lære, hvordan man fremstiller sin egen vaniljesukker, finde en opskrift på varme hveder og læse om de forskellige måder man kan bruge marcipan på. I Føtex, Bilka og Netto kan man i øvrigt købe færdigdeje fra Mette Blomsterberg. Det er især til dem, der ikke altid har tid til at lave pizza- eller tærtedejen selv. På Blomsterbergs hjemmeside findes også opskrifter, som er især lavet til disse færdigdeje.

Blomsterberg på de sociale medier

Konditoren Mette Blomsterberg deler som sagt gerne sin viden med andre. Og hvilken bedre vej findes der for at nå ud til mange end de såkaldte sociale medier? Blomsterberg har flere tusind følgere på Facebook, Instagram og YouTube. Når hun deler billeder af nye kager, får disse hurtigt reaktioner fra flere tusind mennesker. Hvis man ønsker at modtage nyheder fra Mette Blomsterberg, kan man også tilmelde sig kage- og dessertklubben via hjemmesiden eller via Facebook. På YouTube finder man en lang række videoopskrifter til udvalgte kager, desserter og hovedretter. Her er et eksempel på en hindbærtærte lavet med Blomsterbergs tærtedej:

Betalingsmuligheder hos Blomsterbergs

Betaling af varer fra Mette Blomsterbergs webshop foregår via en sikker forbindelse. Webshoppen deler varekurven med de andre onlinebutikker under Scandinavian Brandhouse. På den måde kan man handle i de forskellige butikker, betale dem sammen og få dem leveret samtidigt. Kunden kan betale med følgende betalingskort:

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa Electron

Onlinebutikken accepterer udenlandske såvel som danske kreditkort. Hvis man er tilmeldt MobilePay, kan man også betale med sin mobil. Dette fungerer udelukkende med en dansk bankkonto.

Levering med Post Danmark

Levering af pakker fra Mette Blomsterberg sker til private adresser, erhvervsadresser samt til et posthus eller pakkeboks som kunden bestemmer. Det er muligt at opnå fri fragt ved alle tre leveringsmuligheder, hvis man køber bageudstyr for over 399 kr. Pakken leveres af Post Danmark. Dette gælder kun levering til danske adresser. Blomsterberg leverer til de fleste europæiske lande samt USA og Canada. Det er ikke muligt at få gratis fragt ved levering til udenlandske adresser (inklusive Færøerne og Grønland). Der går selvfølgelig lidt længere før pakken er hjemme hos kunden.

Få dit bageudstyr leveret til døren

Returnering og reklame

Kunden har 14 dage til at fortryde sit køb fra Mette Blomsterbergs webshop. Inden for 14 dage fra modtagelses dato skal man sende en e-mail til kundecenter@scandinavianbrandhouse.dk og meddele kundeservice om at man ønsker at fortryde sit køb. Kunden kan også benytte en standardformular, som vedlægger alle forsendelser. Hvis man benytter webshoppens returlabel, trækkes der automatisk 49 kr for fragten. Ellers betaler kunden selv for fragten og får tilbagebetalt hele beløbet. Varer som sendes retur skal være i original stand. Man må gerne tage dem ud af kassen, men man må ikke bruge dem, hvis man regner med at sende dem retur. Yderligere har alle kunder 2 års reklamationsret, som blandt andet dækker  over produktionsfejl. Kunden skal altid kontakte Blomsterbergs kundeservice i disse tilfælde.

Kontakt webshoppens kundeservice

Hvis man er i gang med at bestille noget fra Mette Blomsterberg eller måske allerede har bestilt noget og man har et spørgsmål vedrørende et produkt eller en ordre, kan man henvende sig til onlinebutikkens kundeservice. Dette gør man ved at ringe til 88 16 76 26 eller ved at sende en e-mail til kundecenter@metteblomsterberg.dk. Telefonerne er åbne alle ugens hverdage fra kl. 8:00 om morgenen til kl. 16:00 om eftermiddagen. Om fredagen lukker kundecentret allerede kl. 15:30. E-mails besvares mandag til fredag og inden for 2 døgn. Det er også muligt at benytte en kontaktformular på Blomsterbergs hjemmeside. Hvis man vil i kontakt med caféen i Kongens Lyngby, skal man i stedet for ringe til 26 12 42 44.

Rabat på køkkenredskaber fra Mette Blomsterberg

 1. Først skal du vælge en rabatkode her fra siden. Husk også at læse betingelserne igennem.
 2. Klik dernæst på den blå knap med teksten ”vis rabatkode”.
 3. Din kupon vises på skærmen. Onlinebutikken åbnes i et nyt faneblad.
 4. Gå til Blomsterberg hjemmeside og klik dig videre til webshoppen.
 5. Her leder du efter de passende produkter, som du så lægger i din varekurv. Du kan hele tiden se antallet af dine varer i øverste hjørne til højere.
 6. Når du er klar, klik på ikonet med indkøbsvognen. Du ser en oversigt over din bestilling.
 7. Under oversigten findes et tomt felt. Her skal du indsætte din gavekode.
 8. Indløs koden ved at klikke på den grå knap. Købesummen mindskes med det samme.
 9. Gå videre til kassen, hvor du afslutter din ordre.

Vi ønsker dig god fornøjelse i hjemmebageriet. Det kan jo ikke gå galt med Mette Blomsterbergs bageudstyr.

Sådan indløser du din rabatkode

Anmeldelser af Blomsterbergs

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere