Gardinshoppen.dk rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
5%
5% rabat på hele sortimentet hos Gardinshoppen.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 75 gange
Vilkår og betingelser
Gratis farveprøver hos Gardinshoppen.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Prisgaranti hos Gardinshoppen.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Gardinshoppen.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Gardinshoppen.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Gardiner til alle                           

Onlineshoppen er dansk og blev grundlagt i 2008. de havde en helt simpel mission; at tilbyde alle kvalitetsgardiner til konkurrencedygtige priser. Det skulle foregå enkelt, hurtigt og sikkert. Gardinshoppen.dk tilhører Luxsun I/S. I dag er de en af de førende og mest brugervenlige onlinebutikker, der specialiserer sig i gardinsalg på nettet. Gardinerne designes og produceres altid efter egne ønsker og behov, og er dermed skræddersyet til den specifikke bestilling, både i forhold til farve, design, materialer og størrelse. Sortimentet opdateres løbende i forhold til moderne trends indenfor boligindretning. Således ligger der mange overvejelser bag materialer, modeller og farver.

Specialdesignede gardiner

Onlinebutikken har desuden opnået stor popularitet, fordi de udover den gode kvalitet og den hurtige service tilbyder prisgaranti, hvilket betyder, at man kan give butikken besked, hvis man ser den samme gardin til en billigere pris et andet sted, vil de forsøge at tilbyde en lavere pris. man skal dog sende en mail til butikken med det pågældende link for at kunne bevise, hvor man har fundet en billigere pris henne. Herefter vil medarbejderne vende tilbage hurtigst muligt. Medarbejderne er hjælpsomme, erfarne og har viden i forhold til de produkter, der forhandles. Der er især tre faktorer som onlineshoppen går op i:

 • Konkurrencedygtige priser
 • Hurtig levering
 • Høj kvalitet

På baggrund af ovenstående har de formået at blive en af de førende onlineforhandlere gardiner. Desuden er kundetilfredsheden høj og det kan bekræftes på Trustpilot.

Nye gardiner? Intet problem

Hvis man er flyttet til en ny bolig eller ønsker en lille forandring kan man kigge forbi onlinebutikken og finde deres stor udvalg af gardiner, uanset om det skal være rullegardiner, persienner, lamelgardiner m.m. kan man finde det med få klik og til en god pris.

Stort sortiment indenfor gardiner

Gardinshoppen.dk er en e-mærket dansk webshop, der tilbyder et stort udvalg af høj kvalitet, pris-, mål- og tilfredshedsgaranti og der er forskellige materialer, mål og farver man kan vælge imellem. Hos webbutikken kan man købe følgende produkter:

 • Persienner
 • Rullegardiner
 • Panelgardiner
 • Foldegardiner
 • Plissegardiner
 • Lamelgardiner

Alle ovennævnte produkter kan designes i forhold individuelle behov, ønsker og præferencer. Desuden har man mulighed for at bestille gratis farveprøver for at se, hvordan det ser ud i virkeligheden, inden man beslutter sig.

Gode gardiner til gode priser

Kundekonto

Man kan oprette en kundekonto hos Gardinshoppen, hvilket kan gøres med en mailadresse og en adgangskode, som man selv vælger. Det er helt gratis og giver en mulighed for at se oversigt over alle sine oplysninger og bestillinger. Det bliver en smule hurtigere at foretage bestillinger hos webshoppen, da alle ens oplysninger gemmes til næste gang man handler hos onlinebutikken. Her har man altid mulighed for at logge ind og ændre personlige detaljer såsom adresse eller telefonnummer.

Gardiner.dk på de sociale medier

Onlinebutikken er aktiv på både Facebook og Twitter, hvor de deler gode tilbud, billeder af nye produkter og andre relevante opslag. Hvis man gerne vil modtage løbende opdateringer om onlinebutikken kan man følge eller like shoppen på disse sociale kanaler.

flotte gardiner

Så enkelt foregår betaling

Hos gardinshoppen.dk kan man foretage betaling for de nye gardiner sikkert, enkelt og hurtigt. Man behøver ikke at betale ekstra gebyrer og betalingen bliver først trukket fra kundes kreditkort efter varens afsendelse. Man kan betale med følgende betalingsmetoder:

 • Dankort 
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Meastro
 • V PAY
 • China UnionPay
 • American Express

Alt om levering

Som leveringspartnere benytter onlinebutikken enten GLS eller Danske fragtmænd. Eftersom varerne skal designes og skræddersyes til særlige og individuelle behov og bestillinger tager det ca. 12 almindelige arbejdsdage inden varen kommer frem. Fragt koster 59 kroner med mindre andet fremgår.

Fortrydelses- og reklamationsregler hos Gardinshoppen

Produkter, der designes i forhold til særlige præferencer kan ikke returneres. Hvis man skulle fortryde sit køb inden modtagelsen af varen bedes man venligst kontakte butikken for at høre om mulighederne. Hos Gardinshoppen har man hele 36 måneders reklamationsret, hvilket vil sige, at man enten kan reparere, få ombytning, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dog skal reklamationen være berettiget, hvilket vil sige, at det ikke må skyldes fejlhåndtering eller anden uhensigtsmæssig adfærd. I denne sammenhæng bedes man venligst give butikken besked med en mail med et ordrenummer, billeder og en kort beskrivelse af fejlen. Herefter vil medarbejderne forsøge at tilbyde den bedst mulige løsning.

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Hvis man er i tvivl om noget, har spørgsmål til en igangværende bestilling, returnering, reklamation eller et produkt man har fundet på hjemmesiden kan man ringe eller skrive til kundeservice. Skriftlig kontakt foregår til denne mailadresse: kundeservice@gardinshoppen.dk, mens man har mulighed for at ringe til følgende nummer: +45-7020 1084. Telefonerne er åbne mandag-onsdag og fredag mellem kl. 13:00-16:00 og torsdag mellem klokken 16:00-18:00. Mailhenvendelser forsøger de at besvare hurtigst muligt, men indenfor ca. 24 timer.

De nye gardiner bliver lidt billigere med vores rabatkoder

 1. Find en rabatkode på Rabathelten, der passer til dine behov og ønsker. Klik venligst på den og læs alle vilkår for brug af koden. Ofte kan rabatkoder ikke kombineres med andre tilbud.
 2. Kopier rabatkoden eller skriv den ned på et stykke papir. Du bliver automatisk videresendt til gardinshoppen.dk.
 3. Her vælger du det gardin/de gardiner du gerne vil bestille og lægger dem i din indkøbskurv.
 4. Klik på den digitale indkøbsvogn. Find det tomme felt nederst på din bestilling, hvor der står ”Gavekort”. Klik herefter på ”Anvend gavekort”. Klik på ”Gå til bestilling”.
 5. Registre din adresse og andre personlige oplysninger. Læs og godkend forretningsbetingelserne og klik på ”Godkend ordre”.
 6. Vælg din betalingsmetode, gennemfør din betaling og glæd dig til de nye gardiner.

Indløs en rabatkode til gardinshoppen.dk

Anmeldelser af Gardinshoppen.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere