New Balance rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Fri levering ved køb over 375 kr hos New Balance
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 375 kr
Altid gratis retur hos New Balance
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Unikt look? Det kan du nemt få hos New Balance! Med onlinebutikkens customise-funktion kan du nemlig designe udvalgte sneakers med et personligt touch. Farvestrålende eller underspillet? Du bestemmer! Skrevet af Asger den 21/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15 %
15% rabat ekstra på udsalgsvarer hos New Balance
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Den perfekte blanding af funktionalitet og æstetik

De tider, hvor sneakers var forbeholdt sportshaller og atletikbaner, er for længst forbi. De komfortable sko ses i dag i et væld af sammen fra de mest casual til de mest formelle – og alt derimellem. Det betyder også, at et sneaker-design skal tage hensyn til mere end funktionalitet, her skal den nemlig gå hånd i hånd med det æstetiske, og det gør den hos New Balance. Det amerikanske firma er nærmest et ikon indenfor sneakers, og her køber man ikke bare et par sko, men også en bid af en lang historie, som langtfra er slut.

En crossover-succes

New Balance er cutting edge med stolte traditioner. Firmaet blev grundlagt allerede i 1906, men det var først i begyndelsen af 1960’erne, at der for alvor kom gang i sneaker-produktionen. Det skete med modellen ”Trackster”, der introducerede den karakteristiske bølgesål, som senere blev et af mærkets kendetegn. Siden da har New Balance markert sig indenfor en lang række sportsgrene, blandt andet fodbold, basketball, atletik og tennis. Det skal dog bemærkes, at den mest berømte eksponent for New Balance faktisk ikke var en idrætsudøver. Det var derimod grundlæggere af Apple, Steve Jobs, der i mange år havde et et par New Balance 992 som en uundværlig del af sin karakteristiske ”uniform, som også inkluderede et par jeans og en sort rullekravetrøje. I dag har firmaet en fin ”balance” mellem egentligt sportsudstyr og streetwear, som både fremstår tidløst og helt moderne.

De grå New Balance sneakers er tidløse klassikere.

Det finder man i sortimentet

New Balance er som sagt et allrounder-firma, som appellerer til både sportsfolk og modebevidste bymennesker. Det ser man straks, når man besøger onlinebutikken. Udover de tre kategorier ”Men”, ”Women” og ”Kids” er der også en specifik ”Sports”-kategori, hvor man kan spore sig ind på de forskellige produkter ved at vælge sin foretrukne sportsgren. Derudover kan man også klikke på ”NB1 CUSTOMISE”, hvor det er muligt at tilføje personlige touches til eksisterende modeller og på den måde lade kreativiteten få frit løb. Er man i tvivl om, hvilken størrelse man bør vælge, kan man med fordel taget et kig nederst på siden under ”Sizing Guides”. På den måde kan man sikre, at man vælger rigtigt første gang! New Balance er ganske vist mest kendt for deres ikoniske sneakers, men firmaet laver faktisk også tøj. Det finder man til højre i drop down-menuen under ”Apparel”, hvor man kan vælge forskellige produktkategorier som eksempelvis t-shirts eller bukser

Hold kontakten ved lige

Uanset hvad man foretrækker af sociale medier, så er der en god chance for, at man finder New Balance der. Brandet er repræsenteret på både Facebook, Instagram, Twitter og Youtube, og det betyder, at det er nemt at holde kontakten og holde sig opdateret om produkter, konkurrencer med mere.

Der er masser af stiltips at hente, når man følger New Balance på de sociale medier.

Overskuelige betalingsmuligheder

Betalingsmulighederne hos New Balance er enkle og overskuelige, men samtidig tilstrækkelige for langt de fleste brugere. Her kan man betale med følgende kort:

 • Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Diners Club
 • Maestro

Derudover er der også mulighed for at bruge PayPal hos New Balance, hvilket for mange selvfølgelig er den hurtigste og enkleste betalingsmetode. 

Leverings- og returmuligheder

I onlinebutikken hos New Balance finder man en dedikeret side til forsendelsesomkostninger. Her kan man blandt andet se, at standardlevering til Danmark koster 5 euro, mens ekspreslevering koster 15 euro. Derudover har man også mulighed for at købe stort ind og dermed spare forsendelsesomkostningerne. Det kan man, hvis man shopper for mindst 50 euro. 

Skulle det ske, at man alligevel ikke har ramt helt rigtigt, når man shopper hos New Balance, kan man selvfølgelig vælge at returnere sine varer. Det skal dog ske senest 30 dage efter modtagelsen, og derudover skal man være opmærksom på, at produkterne skal returneres i original og ubrugt stand. På denne side kan man læse mere om returneringer hos New Balance.

Kundeservice og FAQ hos New Balance

Har man spørgsmål omkring sit køb hos New Balance, skal man selvfølgelig også kunne få svar. Det sørger firmaets kundeservice for, men ønsker at man ikke at bruge tid på at kontakte dem, er der også mulighed for at søge blandt forskellige emneronlineshoppens FAQ. Her kan man læse om blandt andet returneringer, leveringsomkostninger og selvfølgelig også om de forskellige produkter. Finder man mod forventning ikke svar på sit spørgsmål her, er det selvfølgelig også muligt at kontakte firmaet direkte.

Sådan indløser du din rabatkode hos New Balance

 1. Begynd med at finde din rabatkode her hos Rabathelten. Husk, at der kan gælde særlige vilkår for din kode, eksempelvis i forhold til udløbsdato eller produkter.
 2. Kopier koden, eller skriv den ned, og gå videre til onlinebutikken.
 3. Nu bliver det sjovt. Nu skal du i gang med at shoppe sneakers og tøj.
 4. Er alle varerne i kurven? Godt, så klik på indkøbskurv-ikonet øverst i højre hjørne. 
 5. Så er du kommet videre til kassen, hvor du kan se din bestilling og tilføje din rabatkode.
 6. Tjek, at rabatten er fratrukket, og klik herefter på ”Checkout”.
 7. På næste side skal du indtaste dine personlige oplysninger, og så er det med at gå videre til betalingssiden.
 8. Her skal du indtaste dine betalingsoplysninger, og så er du klar til at afslutte din bestilling.
 9. Det var det hele! Nu skal du bare glæde dig til, at dine lækre varer fra New Balance dukker op derhjemme. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere