Photobox rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
30%
30% rabat på hele sortimentet ved køb over 200 kr hos Photobox
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Gratis plakat hos Photobox
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fotoprodukter af høj kvalitet til gode priser hos Photobox
Vis tilbud
Allerede anvendt 93 gange
Vilkår og betingelser
40% rabat på første bestilling ved oprettelse af kundekonto hos Photobox
Vis tilbud
Allerede anvendt 613 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Photobox Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Photobox. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Photobox rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Photobox – Europas førende webshop inden for fotofremkaldelse

Photobox er en onlinebutik, hvor man kan bestille et stort udvalg af fotoprodukter. Man overfører billeder via hjemmesiden eller en app og har dem så printet få dage efter. Det er den klassiske version. Derudover kan man bestille alt fra fotobøger, over vægdekorationer og fotokrus hen til fotokalendere og fotos på lærred. Alle produkter findes i forskellige størrelser, så de passer til den enkeltes behov. På hjemmesiden kan man også få inspiration til gaver eller kreative indretningsideer. Hos Photobox har man mulighed for at uploade billeder fra sin computer samt forskellige sociale medie platforme. Ved at oprette en konto bliver alle billeder gemt og sikret hos Photobox. Så kan billederne enten bruges igen eller bare ligge et sikkert sted. Webshoppen er e-mærket, hvilket giver kunden sikkerhed for at shoppe i en sikker butik. Photobox har mere end 30 millioner medlemmer fordelt på et stort antal europæiske lande samt nogle lande uden for Europa. De mange kunder bliver belønnet med god service, god kvalitet af fotoprodukterne og ikke mindst gode rabataktioner.

Billeder i polaroid-stil er flot dekoration

Flere års erfaring på markedet

Photobox er en fransk virksomhed, der blev grundlagt ved årtusindskiftet i 2000. Dengang var navnet Photoways. I Frankrig var virksomheden en af de første til at tilbyde nye produkter inden for digital fotofremkaldelse såsom den trykte fotobog eller en personlig kalender. Seks år efter grundlæggelsen var det gået så godt, at Photoways besluttede sig for at opkøbe en britisk webshop, der tilbød sine kunder lignende produkter som den franske virksomhed. Photoways blev til Photobox og har sidenhen erobret hele verden. Kunder i lande som Belgien, Spanien, Australien, Portugal, Canada, Finland og Polen kan hver dag få glade af de mange fotoprodukter fra Photobox. Hurtig levering og god service har været med til at fremme virksomhedens succes.

Photobox – billeder kommet til live

Den digitale revolution har skabt så meget nyt, blandt andet måden vi tager billeder på og deler dem med venner, familie og offentligheden. Digitale billeder har samtidig den fordel, at de kan printes på nærmest alt. Den klassiske fotobog, men også så ekstraordinære produkter som puder og kopper. En individuel fotogave passer til enhver anledning uanset om det er en 18-års-fødselsdag, forældrenes sølvbryllup eller et barnedåb. Hos Photobox kan man blandt andet bestille følgende produkter:

 • Fotokort
 • Fotobog
 • Fotokrus
 • Fotocollage
 • Digital billede
 • Panorama billede
 • Fotofremkaldelse
 • Foto på lærred
 • Fotokalender
 • Personlig iPhone cover

Lige som hos andre er fotobogen helt sikkert et af de mest populære produkter hos Photobox. Kunden har mulighed for at sammensætte sine digitale fotos til en individuel fotobog, der fortæller historien om den sidste sommer, turen til New York eller ens barns første år. Fotobøger findes i forskellige farver og formater lige som at den indvendige design er helt op til kunden selv. Et udvalg af forskellige modeller er:

 • Premium Fotobog
 • Pantone – A4
 • Lay Flat
 • Prestige – A4
 • Hjerte Fotobog
 • Luksus Mosaik – A4
 • Fotobog Retro
 • Blød Babyfotobog
 • Compact – A5
 • Prestige XL – A3

Ved at købe en fotobogpakke kan man I øvrigt spare op til 30% på sine fotobøger. Det fungerer sådan, at man køber en pakke med tre fotobøger og så har man et år tid til at få bestilt sine fotobøger. Det kan være en fordel for alle dem, der ønsker at lave flere fotobøger i løbet af et år. Samme mulighed findes desuden også for andre produkter, for eksempel fotokalendere, fotokrus og fotofremkaldelser.

I en Photobox fotobog kan man samle sine billeder fra rejser

Polaroid-billeder – gode minder fra en anden tid

Hos Photobox kan man få sine billeder i Polaroid-stil. Billederne kommer til at ligne originale Polaroid-billeder, selv bagsiden er sort lige som på originalerne. Billederne har en lakeret overflade og bliver printet på semimat fotopapir. På den hvide stribe under billedet er der plads til en kort tekst, hvis man ønsker det. Billeder i Polaroid-stil kan bestilles i pakker af 12, 24 og 36. De sendes i en fin æske med magnetisk lukning. I videoen nedenunder kan man få inspiration til, hvordan man kan bruge Polaroid-billeder som dekoration i sit hjem.

Man kan altid opnå rabat med ugens tilbud

Der er altid penge at spare på fotoprodukter fra Photobox. På en særlig underside findes gode tilbud, hvor kunden en gang i mellem kan spare op til 75% på originalprisen. Tilbuddene gælder tit på hele varesortimentet. Nogle tilbud er dog også begrænset på en bestemt produktkategori som fotofremkaldelse eller vægdekoration.

Billeder kan sendes til print via appen

Photobox tilbyder sine kunder en app til at overføre billeder og designe personlige gaver som en fotokrus til mor eller en fotobog med billeder fra turen til Italien. Der er mange billeder, som man har på sin iPhone i forvejen. Desuden kan man også uploade nye billeder fra for eksempel Instagram eller Dropbox. Appen kan hentes gratis hos iTunes. Når man for første gang bruger PhotoBox, får man 30 fotos gratis ved at oprette en konto. Appen er tilgængelig på alle mulige sprog herunder dansk, engelsk, ukrainsk og kinesisk. Den er indtil videre kun kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan overfører man sine billeder – også direkte fra Facebook eller Instagram

For at lave en fotobog, en fotokalender eller bare fremkaldelser af sine digitale billeder skal man først og fremmest uploade dem hos Photobox. Det kan man gøre på forskellige måder. Den ene er den tidligere omtalte app til mobile enheder. Den anden, meget klassiske måde at uploade sine billeder på er nok via computeren eller en bærbar. Hos Photobox kan man vælge at uploade billeder fra forskellige kilder. Det er ikke længere udelukkende på harddisken, at man har sine visuelle minder. Derfor kan man hos på photobox.com uploade sine billeder direkte fra følgende platforme:

 • Facebook
 • Instagram
 • Flickr
 • Dropbox
 • Google+

Via Photobox’ hjemmeside logger man sig ind på den pågældende profil, hvorefter ens billeder fra portalen vises. Billeder fra Facebook kan ses i den samme mappestruktur, som man har på Facebook. Nu gælder det bare om at vælge til rigtige billeder og trække dem til det grå felt til højere på siden. Det samme kan man efterfølgende gøre med billeder fra de andre sociale medier og Dropbox.

Digitale billeder bliver endnu flottere på papir

Sociale medier og nyhedsbrev

Photobox har gjort det nemt for sine kunder at overføre billeder fra de sociale medier. Selv er virksomheden især aktiv på Facebook med flere tusind følgere. Her findes konkurrencer, gode tilbud og ellers bare en masse flotte billeder. En profil på Instagram kom til i maj 2015. Desuden har Photobox en YouTube-kanal, hvor der løbende kommer nye videoer om produkter og kreative ideer. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet fra Photobox, får man altid de nyeste tilbud samt eksklusive rabatkoder direkte i sin digitale postkasse.

Sikker betaling af dine fotos

Varer fra Photobox betales enten med kreditkort eller PayPal. Onlinebutikken accepterer Visa og MasterCard. Købsbeløbet bliver trukket fra kontoen, når bestillingen er gået igennem. På den måde for du dine varer hurtigst muligt. For at kunne bruge PayPal skal man have en konto hos den verdenskendte betalingsservice. Fordelen med PayPal er, at man ikke skal dele sine kortoplysninger med webshoppen. Ens kontooplysninger er samtidig bedre beskyttet for at blive hacket.

Photobox leverer hurtigt til hele Danmark

Leveringstiden samt prisen på ens pakke eller brev er afhængige af bestillingens størrelse. Alle forsendelser sendes dog med DHL eller Post Danmark. De fleste produkter leveres inden for 4 til 6 arbejdsdage. Dog kan der gå længere tid ved større produkter. Prisen for fragt stiger med antallet af produkter. Jo flere fotoplakater man bestiller, jo mere skal man betale i fragt, da pakken bliver større og tungere. Hvis varen skal være fremme inden for 2 dage, skal man bestille med ekspreslevering. Kunden betaler lidt ekstra for denne service. Detaljer om priser og leveringstider findes på www.photobox.dk under levering.

Har du et spørgsmål til din bestilling?

Der er forskellige måder at komme i kontakt med Photobox. Kundeservice kan skrives til på chatten i hverdage mellem kl. 10 og 16:30 med halvanden times pausetid til frokost. Man kan også benytte sig af kontaktformularen, som findes på hjemmesiden. Tror man, at andre kunne have de samme spørgsmål, så kan man finde svar på ofte stillede spørgsmål ved at søge efter problemet på kundeservices hjemmeside. En mail med spørgsmål kan sendes til kundeservice-dk@photobox.com. Henvendelser besvares inden for et døgn.

Sådan indløser du en rabatkode hos Photobox

 1. Du skal vælge en af vores rabatkoder her på siden. Læs betingelserne, før du går videre.
 2. Derefter klik da på koden. Den vises på skærmen med al den information, du har brug for. Du bliver automatisk viderestillet til Photobox' hjemmeside.
 3. Vælg dine produkter og upload dine billeder. Tag dig god tid til at designe dine fotogaver indtil du er fuldstændig tilfreds med dem.
 4. Når du er færdig, kan du se en oversigt over alle dine varer. 
 5. Indtast rabatkoden i feltet under oversigten og klik på "genberegn". Rabatten bliver trukket fra det samlede beløb.
 6. Nu går du videre til betaling, hvor du skal vælge en betalingsmetode.
 7. Godkend din bestilling.
 8. Produktionen af dine varer er sat i gang. Du vil snart modtage dem med posten. De lever forhåbentligt op til dine forventninger.

Kig gerne forbi en anden gang, hvis du skal bruge en rabatkode til Photobox.

Anmeldelser af Photobox

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere