inkClub rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 499 kr hos inkClub
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Find elektroniktilbehør til gode priser hos inkClub
Vis tilbud
Allerede anvendt 13 gange
Vilkår og betingelser
Gratis blækpatroner og fotopapir hos inkClub
Vis tilbud
Allerede anvendt 175 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra inkClub Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til inkClub. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en inkClub rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

inkClub – mere end blækpatroner

Navnet antyder allerede onlinebutikkens varesortiment. Sådan er det hos de fleste. inkClub sælger naturlig toner og blækpatroner. Derudover rummer webshoppen dog over et mangfoldigt varesortiment, som kun de færreste onlinebutikker kan tilbyde deres kunder. Her findes produkter som skopleje, computermus, opladere, halogenpærer, boxershorts, barberblade og hudcreme. Kort sagt, hos inkClub findes alle de små hjælpere i hverdagen. For erhvervskunder der ikke skal betale moms, har hjemmesiden en speciel funktion. Øverst på siden kan man vælge, om man vil se priserne inklusive eller eksklusive moms. Desuden findes en alarmfunktion, der viser kunden alle aktuelle tilbud, som onlinebutikkens besøgende kan benytte sig af.

Barberblade fra inkClub

inkClub – dit depot på nettet

Webshoppens navn og slogan beskriver med få ord, hvad kunden kan forvente at finde på inkClub.com. Navnet stammer fra onlinebutikkens første leveår, hvor to iværksættere begyndte med at sælge blækpatroner til sine kunder på nettet. Det var en nyhed i år 1999 og det viste sig hurtigt at være en succes. Varesortimentet blev udvidet løbende og kunderne dermed flere og flere. I dag sender inkClub bestillinger af sted til kunder i over 10 lande. inkClub er siden 2011 ejet af den svenske virksomhed ICA.

Køb hverdagshelte hos inkClub

inkClubs varesortiment er inddelt i forskellige kategorier. Det gør det nemt og overskueligt for kunden at handle her. De følgende hovedkategorier kan tilgås via menuen:

 • Blækpatroner og toner
 • Batterier
 • Kontor
 • Kaffe
 • Elektronik
 • Belysning
 • Rengøring
 • Tøj og skopleje
 • Hygiejne

Blæk og toner har gennem årene været inkClubs første prioritet, ikke mindst på grund af navnet. De originale blækpatroner findes til over 100 printermærker. Et udvalg af de mest populære mærker hos inkClub findes her:

 • Canon
 • Dell
 • HP Hewlett Packard
 • Brother
 • Xerox
 • Epson
 • Lexmark
 • Ricoh
 • Samsung
 • Esselte

Udover printermærker sælger inkClub selvfølgelig også andre mærker. Produkterne i onlinebutikken er af højeste kvalitet, da inkClub samarbejder med nogle af verdens bedste producenter og varemærker.

Udvalg af produkter fra inkClub

Betal først om ti dage

InkClub tilbyder sine kunder forskellige betalingsmuligheder. For eksempel kan man betale med faktura og dermed først betale efter man har modtaget sine varer. Erhvervskunder har faktisk hele 30 dage for at betale deres regning. For privatpersoner er det 10 dage. Desuden kan man betale med forskellige betalingskort. Alle betalingsoplysninger sendes via en sikker forbindelse. Kunden kan blandt andet betale med MasterCard, Visa og Visa/Dankort. Hvis man har en PayPal-konto, er det også muligt at komme af med sine penge på denne måde.

Hurtig levering og afsendelse samme dag

Hos inkClub får man normalt sine varer inden for 3-4 hverdage. Leveringstiden kan forkortes ved at bestille inden kl. 12:00 fra mandag til fredag. I så fald sender inkClub bestillingen af sted samme dag. Varer fra inkClub sendes enten som brev eller som pakke alt afhængig af varens størrelse og vægt. Et brev må ikke veje mere end 2 kg. inkClub opkræver et forsendelsesgebyr på 39 kr uanset forsendelsens størrelse.

Retur og reklamation

Hos inkClub har man 30 dages fortrydelsesret. Det er mere end de 14 dage, som loven kræver. Alle varer som sendes retur skal være i original stand. Ved blækpatroner og toner betyder det for eksempel, at folien ikke må være fjernet. Fortrydelsesretten starter den dag, man har modtaget varerne på. Kunden betaler selv fragtprisen for returvarer. Disse skal sendes til inkClub i Sverige. Fejler varen noget, som skyldes en produktionsfejl har man som altid 24 måneders reklamationsret. Man skal altid kontakte kundeservice, hvis man vil returnere eller reklamere en vare.

Når man er i tvivl om noget

Medarbejderne hos inkClub er altid parate til at hjælpe kunden ved spørgsmål. Der findes ingen spørgsmål, som man ikke må stille. Det er måske en god ide først at kigge under Spørgsmål & Svar på hjemmesiden. Her findes hjælp til problemer, som andre kunder tidligere har haft. Ellers udfylder man bare kontaktformularen på hjemmesiden og så får man svar fra kundeservice så hurtigt som muligt. Ved spørgsmål vedrørende en specifik bestilling, kan det være en hjælp at angive bestillingens ordrenummer.

Indløs en rabatkode hos inkClub

 1. Find en passende rabat eller rabatkode her på siden. Vær opmærksom på eventuelle begrænsninger i forhold til rabatkodens brug.
 2. Klik på rabatkoden. Du vil se et felt, hvor der står, at du ikke behøver en rabatkode. Det er rigtigt. Hos inkClub trækker vi din rabat direkte når du kommer til webshoppen. Du behøver altså slet ikke bekymre dig om at finde rabatkodefeltet.
 3. Shop løs i den kategori, som rabatkoden gælder til. På inkclub.com findes et bredt varesortiment og din rabatkode gælder måske kun et udvalg af det.
 4. Læg dine varer i indkøbskurven.
 5. Gå til kassen, når du er færdig med at handle.
 6. Afslut dit køb ved at indtaste dine leveringsoplysninger og angive en betalingsmåde.
 7. Dine varer sendes af sted så hurtigt som muligt.

Rabathelten ønsker god fornøjelse!

Spar penge med en rabatkode når du handler hos inkClub

Anmeldelser af inkClub

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere