Magix rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
75 kr
75 kr rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Magix
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
75 kr
75 kr rabat på multimediesoftware hos Magix
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 93 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Magix Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Magix rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Magix – Multimediesoftware til alle brugere

Brugervenlig multimediesoftware, sådan beskriver Magix selv deres produkter. Inden for forskellige kategorier tilbyder Magix software til billederedigering, professionel musikproduktion eller redning af gamle grammofonplader. Webshoppen sælger softwareprodukter både til erfarne brugere og nybegyndere, der ønsker at gå de første skridt i den multimediale verden. Søgefunktionen kan filtrere varesortimentet efter enhver kundes individuelle behov.

Software fra Magix

Over 20 års erfaring inden for softwarebranchen

Magix blev grundlagt af Jürgen Jaron og Dieter Rein i år 1993. De var i alt fem om grundlæggelsen, hvoraf to af dem kendte hinanden fra deres studieår i Dresden. Det er blandt andet derfor, at virksomheden i dag har afdelinger i Berlin, Dresden og Lübbecke. Desuden har Magix Software GmbH kontorer i Holland, Storbritannien, USA og Canada. I Tyskland beskæftiger Magix over 250 medarbejdere. Magix uddanner hvert år nye elever, blandt andet inden for kommunikation, logistik, handel eller informatik. Virksomheden er markedsfører i Tyskland og blandt en af de mest succesfulde softwarevirksomheder i USA. Den danske webshop åbnede i 2003 og er blandt de mest populære inden for sin kategori. Firmaets første prioritet og drivkraft er at producere brugervenlig software på et højt niveau.

Magix bag kulisserne

Software fra Magix

Magix’ onlinebutik byder på et bredt varesortiment inden for multimediesoftware. Magix’ software kan blandt andet hjælpe kunder med at designe deres eget logo, sortere deres private billeder eller lave en diasshow til farfars 70-års-fødselsdag. Hos Magix kan man købe software inden for 4 kategorier:

 • Video
 • Foto & Design
 • Musik
 • Web

Produkter fra Magix er kompatible med Windows og MAC og kører på stationære computere, bærbare computere såvel som på forskellige mobile enheder. Alt software downloades direkte fra hjemmesiden. Når man har betalt for en software én gang, kan man altid downloade den igen, når man for eksempel får en ny computer. Eksempler på kendte softwareprodukter fra Magix er følgende:

 • Movie Edit Pro
 • Fastcut
 • Video Sound Cleaning Lab
 • Magix Music Maker
 • Rescue Your Vinyl & Tapes!
 • Xara 3D Maker
 • Magix Photostory
 • Photo Manager Deluxe
 • Xara Web Designer

Udover software tilbyder Magix også en række tilbehør som bøger, DVD’er og teknisk tilbehør. Mange softwareprogrammer fra Magix findes i øvrigt som testversioner. Det giver kunden mulighed for at afprøve en software i 30 dage for at se, om den passer til ens formål.

Magix software til alle kreative mennesker

Rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet

Magix har valgt forskellige kanaler for at holde sine kunder opdateret på virksomhedens aktiviteter. På den ene side står de sociale medier som Twitter og Facebook, hvor Magix løbende holder kontakt til sine kunder. På den anden side står den klassiske markedsføring via et digitalt nyhedsbrev. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet fra Magix, får man desuden tilsendt en rabatkode, der giver 75 kr rabat på ens første køb i webshoppen.

Betaling med kreditkort

Magix accepterer betaling med Visa og MasterCard. Alle kreditkortoplysninger sendes via en krypteret forbindelse, der beskytter kundens data. Hvis du er firmakunde og ønsker en faktura, skal du kontakte kundeservice.

Digital eller analog levering

Det lyder lidt forkert, når man skriver om levering ved software produkter. Der er dog faktisk en god grund til det. Hos Magix kan kunden i de fleste tilfælde nemlig vælge mellem at få tilsendt en downloadversion eller en såkaldt boksversion med en CD eller DVD. Leveringen som download er gratis, mens kunden betaler fragt for at få leveret boksversionen af en software. Pakken sendes med Deutsche Post eller DHL og leveres typisk inden for 2-4 arbejdsdage.

Fortrydelsesret på software købt hos Magix

Inden for 14 dage efter at have købt en vare hos Magix, har man ret til at fortryde sit køb. Kunden skal forklare sin beslutning om at fortryde sit køb i et brev eller en e-mail. Mailen sendes til shop@ magix.net. Brevet sendes til følgende adresse:

MAGIX Software GmbH
Customer Care
Borsigstr. 24
D-32312 Lübbecke
Tyskland

Ved spørgsmål vedrørende en retursag kan man ringe til +49 5741 345531. Købsbeløbet bliver betalt tilbage til den samme konto eller det samme kreditkort, som blev anvendt ved købet.

Omfattende kundeservice og support

Magix har en omfattende supportafdeling på deres hjemmeside, hvor man kan finde hjælp til programaktivering, licenskontrol, opdateringer og meget mere. Ved at logge sig ind på sin Magix-konto har man desuden adgang til MAGIX Service Center. Her findes blandt andet manualer til allerede købt programmer. Hvis det ikke er nok med digital support, kan kunden henvende sig til en teknisk servicemedarbejder via sit MAGIX-login. Ønsker man til gengæld rådgivning til et køb eller andet, kan man ringe til 69 91 81 49 for telefonisk hjælp. Det foregår på engelsk eller tysk og i hverdage fra kl. 9:00 til kl. 16:00.

Sådan anvender du din rabatkode i webshoppen

 1. Find en passende rabatkode her på siden.
 2. Læs betingelserne for rabatkoden.
 3. Klik på koden. Den vises på skærmen.
 4. Kopier nu hele koden med musen eller ved at klikke på ”kopier kode”
 5. Gå til Magix’ onlinebutik.
 6. Læg alle produkter, som du vil købe i varekurven.
 7. Gå til kassen, når du er færdig med at handle. Du kan se en oversigt over alle dine varer.
 8. Indtast rabatkoden i det tomme felt under vareoversigten. De kalder den gavekortskode hos Magix.
 9. Klik dig videre og login eller skab en kundekonto.
 10. Skriv dine forsendelsesoplysninger.
 11. Vælg en betalingsmetode og afslut din bestilling.

Alt efter leveringsmetoden kan du nu downloade dit program eller du får det tilsendt med posten. God fornøjelse!

Rabatkoden skal skrives i det røde felt

Anmeldelser af Magix

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere