e-Gear.dk rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Få eksklusive tilbud gennem nyhedsbrevet hos e-Gear.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Antivirus Software for kun 149 kr hos e-Gear.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Kender du ”TIPS & TRICKS” på e-Gears hjemmeside? Her kan du få masser af nye input til alt, hvad der vedrører computere og smartphones – god fornøjelse!
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
Op til 30% rabat på software på tilbud hos e-Gear.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
5 %
5% rabat på software fra Microsoft, Adobe og ACDSee hos e-Gear.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Onlinebutikken med unikke softwarelicenser

e-Gear.dk er en af Danmarks førende forhandlere af softwarelicenser både til private og erhverv. I onlinebutikken kan man købe et bredt udvalg af software til PC, mobiltelefoner og Mac. De fleste glemmer tit, at ens smartphone kan være lige så udsat for internetkriminalitet som ens computer. Den danske onlinebutik sælger dog også softwarelicenser til videoredigeringsprogrammer, musiksoftware eller billederedigering som for eksempel Adobe. Varen bliver leveret i form af en licensnøgle og et link, hvorfra man kan downloade direkte fra. På denne måde vil kunden kun få originale produkter, som tilmed leveres hurtigt. Hjemmesiden har fået tildelt e-mærket, hvilket betyder, at kunden trygt kan handle hos e-Gear.dk. Fra selve forsiden kan man klikke sig videre til en masse forskellige temasider, hvor man kan finde information om forskellige software. Man kan også finde adskillige guides til, hvordan selve installationen finder sted og samtidigt også forklarer de forskellige funktioner i et program. E-Gear.dk har fået fremragende anmeldelser på Trustpilot, som især roser onlinebutikkens gode og hurtige supportafdeling.

e-Gear.dks softwarelicenser leveret direkte til din e-mail

Historien bag e-Gear.dk: Fra gamingudstyr til software

E-Gear.dk har ikke altid solgt softwarelicenser. Til at starte med var onlinebutikken egentlig et sted, hvor man kunne købe både gamingudstyr, hardware og computertilbehør af høj kvalitet. Det var tilbage i 2010. Små to år senere i foråret 2012 overtog det nuværende team onlinebutikken. Med nyt ejeskab, kom der også et nyt koncept til. Og man kan roligt sige, det er et koncept, der har virket. E-Gear.dk har et ønske om at tilbyde sine kunder softwareprodukter til lave priser i kombination med høje kvalitetskrav og en kundeservice, der altid er til stede. Onlinebutikken samarbejder med små og store firmaer, der producerer softwareprodukter. Idet e-Gear.dk sælger licenser og har fået tilladelse til at sælge et elektronisk download, er de unikke på det danske marked. Der findes ingen mulighed for fortrydelse.

Et stort udvalg af produkter hos e-Gear.dk

Onlinebutikken tilbyder forskellige softwarelicenser, hvoraf de fleste kører på Windows enheder. Der findes også softwareprodukter til andre operativsystemer hos e-Gear.dk, som for eksempel Apple iOS. E-Gear.dk ønsker at servicere og informere alle kunder så godt som muligt. Varerne er sorteret efter forskellige kategorier, så de nemt kan findes direkte fra hjemmesidens forside - dette giver et godt overblik for brugerne og gør hjemmesiden brugervenlig. Software der er kompatibel med Macintosh har fået sin egen underkategori. Mac-brugere kan her finde en oversigt over alle softwareprodukter, de kan købe fra e-Gear.dk. Kunden kan desuden vælge mellem følgende hovedkategorier:

 • Antivirus Software
 • Multimedia Software
 • Microsoft Software
 • Software Programmer
 • Mac Software
 • Hardware
 • Tilbud
 • Tips & Tricks
 • Vejledninger

Når man har klikket på en kategori, vises der alle produkter inden for denne kategori. De kan nu sorteres efter pris, position, navn og producent. Filterfunktionen tillader desuden at vælge operativsystemet. Yderligere er det muligt at vælge et bestemt mærke på forsiden, hvis man for eksempel allerede ved, at man skal have et program fra Microsoft.  Der kan blandt andet købes softwarelicenser af følgende mærker på e-gear.dk:

Hvert produkt er yderligere beskrevet med en kort tekst. Her finder kunden nyttige informationer omkring programmets funktioner, fordele og ulemper. Desuden er der tips til, hvilke indstillinger man bedst bruger. Kunden har også mulighed for at afgive en bedømmelse af produktet og se andre brugeres anmeldelser. Produktanmeldelser kan være en hjælp for andre kunder, der også overveje at købe det samme produkt. Herudover kan man også finde e-Gear.dks egne anbefalede produkter på forsiden. Hvis man allerede ved, hvilken software, man er på udkig efter, kan man naturligvis blot benytte søgefunktionen, som man finder øverst på siden. Her kan man både søge efter software og mærker.

Sikre din smartphone mod internetkriminalitet med software fra e-Gear.dk

E-Gear.dks særlige tilbud hver måned

e-Gear.dk har en kategori, "Tilbud", hvor særlige tilbud samles hver måned. Tilbuddene skifter hver måned, hvorfor det er en god ide at besøge siden med jævne mellemrum for at se, om de har et godt tilbud. Det er forskellige softwareprodukter de har på tilbud, og det skifter mellem forskellige brands. Kunden kan i de fleste tilfælde opnå rabatter på mellem 10% og 25%. Desuden har e-Gear.dk gode tilbud for studerende. Tilbuddene er målrettet de studerendes behov, og gælder tit på softwarelicenser, studerende såvel som gymnasieelever har brug for. Man kan derfor med stor fordel klikke sig forbi denne kategori og spare penge.

De er sociale hos e-Gear.dk

Onlinebutikken har selvfølgelig også fundet sin vej ind på de sociale medier. De har profiler på blandt andet Facebook. Her opdateres jævnligt om nye produkter eller andre nyheder. Facebook kan også anvendes som kanal for spørgsmål og support. Man skriver blot en privat besked og kundeservice vender almindeligvis tilbage indenfor 24 timer. Er man i tvivl omkring, hvilken software, der passer bedst til ens behov, kan man også lade sig inspirere på de sociale medier. Som en ekstra service har e-Gear.dk også deres eget nyhedsbrev. Dette sendes ud ca. en gang om ugen og indeholder særlige kampagner, tilbud og nyheder. Man tilmelder sig blot ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet "Tilmeld nyhedsbrev" nederst på siden. 

Nem og hurtig betaling hos e-Gear.dk

Betalingsmulighederne er næsten lige så talrige som produkterne hos e-Gear.dk. Man kan mere eller mindre benytte, hvilken som helst betalingsmetode. Herunder er et overblik over de måder, hvorpå man kan betale for sin ordre:

 • Kreditkort: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro
 • PayPal
 • MobilePay
 • Faktura
 • Bankoverførsel

Især MobilePay er en nem løsning for kunden. Alle betalinger sker via en sikker forbindelse, der beskytter kundens data. Man kan derfor roligt handle hos e-Gear.dk. 

Ingen gebyr ved køb af software hos e-Gear.dk

Elektronisk levering hos e-Gear.dk

De fleste produkter sendes som såkaldt "Elektronisk Download" direkte til kundens e-mailadresse. Alle bestillinger behandles så vidt muligt inden for 24 timer. Oftest sendes licensnøglen dog allerede efter et kvarter. Det er ikke muligt at fortryde eller returnere et Elektronisk Download. I tilfælde af fysiske produkter leveres disse med PostNord. Hvis man bestiller inden kl. 16:00, sendes pakken af sted samme dag på en hverdag. Leveringstiden beregnes individuelt, men vil typisk ligge på 1-2 hverdage.

Temasider med hjælp og vejledninger

Der findes temasider på e-Gear.dk, som behandler forskellige emner omkring softwareprodukterne. En vigtig del er de forskellige guides, som skal hjælpe kunden med at komme i gang med produktet. Her ligger blandt andet vejledninger til Norton, Microsoft, Heimdal Security og andre produkter. Ligeledes findes gaming guides, med gode tips til forskellige spil såsom Steam. Hvis kunden sidder i Grønland eller på Færøerne kan e-Gear.dks vejledning til proceduren for køb til Færøerne og Grønland blive relevant. Er man bosat et af de to steder, skal man ved køb af et produkt fra e-gear.dk nemlig bekræfte, at man udelukkende bruger produktet i Grønland eller på Færøerne. Dette skal bekræftes, da man på den måde ikke behøver at betale dansk moms. E-Gear.dk sikrer sig med erklæringen, ikke at stå til ansvar i tilfælde af momssvindel.

Find svar igennem supportafdelingen

På forsiden finder man gennemvej til supportafdelingen. Øverst på forsiden finder man kategorierne "Tips & Tricks" og "Vejledninger"hvorfra man kan få support på forskellige måder. Man kan blandt andet tjekke vidensbasen, hvor man finder svar på de fleste spørgsmål, som man kunne have som kunde. Den er sorteret efter de forskellige softwareprodukter såsom "Antivirus Software", "Microsoft Software" eller "Mac Software". Selvfølgelig har siden også en søgefunktion, hvor man kan lede efter bestemte nøgleord. Desuden kan man oprette en ny supportsag, som så behandles individuelt og indenfor et døgn i hverdagene.

Kundeservice med et smil

e-Gear.dk har en motiveret kundeserviceafdeling, der står til rådigved ved alle spørgsmål. Kundeservice kan kontaktes igennem en kontaktformular, chat, e-mail eller igennem telefon. Telefonen har åbent mandag-torsdag mellem kl. 10.00-12.00 og igen kl. 13.00-15.00. Fredag er der åbent mellem kl. 10.00-12.00. Telefonnummeret er 7174 7972 og chatfunktionen har åbent de samme dage og de samme tidsrum. Når man kontakter kundeservice, er det en god ide at have ordrenummer klar, så medarbejderne kan hjælpe hurtigst muligt. Medarbejderne er der for at hjælpe kunderne bedst muligt, og der findes ingen dumme spørgsmål. Det er jo ikke alle, der er eksperter i software og computerteknik, så man er velkommen til at spørge om alt.

Følg vejledningen og indløs din rabatkode

 1. Du skal først finde en rabatkode her på siden. Der kan forekomme restriktioner, som du skal være opmærksom på. Læs altid beskrivelsen af den pågældende rabatkode for at sikre dig, at den gælder på dine produkter.
 2. Klik på rabatkoden. Den vises på skærmen og du skal nu skrive den ned. Du kan også kopiere koden med musen. Du bliver automatisk viderestillet til e-Gear.dk.
 3. På onlinebutikkens hjemmeside finder du nu de softwareprodukter, som du har brug for. Læg dem i indkøbskurven.
 4. Når du har handlet alt, skal du klikke på indkøbskurven i øverste hjørne. En oversigt over dine varer bliver vist.
 5. Ret eventuelt antallet og opdater kurven, når du er færdig.
 6. For at indløse rabatkoden skal du klikke på feltet markeret med teksten "Har du en rabatkode?" i bunden af din indkøbskurv. Et nyt felt åbner sig. Her skal du nu indtaste din rabatkode og klikke på "Anvend". Rabatten trækkes automatisk.
 7. Fortsæt dit køb med at gå videre til betaling. Her skal du nu også indtaste dine leveringsoplysninger og angive en betalingsmetode.
 8. Afslut dit køb. Dine varer sendes snart som Elektronisk Download til din e-mailindbakke. Mens du venter, kan du glæde dig over, at du har fået rabat på dit køb hos e-Gear.dk ved at anvende en rabatkode fra Rabathelten. God fornøjelse med produkterne.

Spar penge med en rabatkode hos e-Gear.dk

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere